lili3
|
Ojla, čvekice da se še jaz pofočkam malo po dolgem času. Vidim, da se že jutri selimo na temo Otrok. Sem tudi jaz danes dala gor slike od Aljaža. To ste se pa res fajn spomnile, je lepo pogledat kako majhni so bili naši škratki in kakšni so že ratali zdaj. Drugače smo v redu, Aljaž že kr fajn hodi. Nekje pred 1 mesecem se je začel spuščati in naredil po par korakov, zdaj pa že kr fajn šiba. Tak da sem cel dan v pogonu . Veliko sva zunaj, zdaj ko ni prevroče, se je tu pri nas za Savinjo odprl en lušen lokalček, (Mestna plaža se mu reče), so mize kr na travi postavljene, pa igrala imajo za otroke, pa viseče mreže in ležalnike, pa senca je, tak da je super za družinice in vse ostale. Če bo katera Celjanka ali ostale kaj tu, se lahko zmenimo za kakšno kavico. V drugi polovici julija smo bili na morju, bili smo v Biogradu, imeli smo se super. No prva dva dni sta bila bolj tako, ker kakor malemu gospodiču ni kaj pasalo (beri, previjanje, mazanje s kremo, sedenje v vozičku...) se je drl, tak kot da bi mu kri jemali. No pol se je navadil na novo okolje, midva pa tudi na dejstvo, da nisva več sama in ni več brezkrbnega poležavanja na plaži ob kakšnemu pivu ali dveh. Tak,da pol bi pa še kr ostali. Evo še nekaj slik: uživam v čolnu z mamico pozirava bojim se trave uau, lunapark na trajektu mivka je zakon mmm, dobra tortica . No, mal sem vas zasula s slikami. Aja pa še to, Romana, čestitke ob rojstvu Klare. Lahko noč.
|