uršika***
|
Ja, živijo. sem kar pozabla pozdravit. da vam povem, da smo danes od zdravnika, ker je mali malo prehlajen, pa smo rajši šli malo se pokazat. vzeli so mu kri in ima malo premalo železa. zato moramo sedaj piščančje, puranje in zajčje meso zamenjat z rdečim Najboljša izjava zdravnice pa je bila, naj mu dam kar malo golaža, z mičken omakice, pa ne preveč solit, pa pire krompirček zraven. in jaz seveda debelo bulim v njo in sem rekla, če misli kar takšnega, ko ga naredim za nas, odrasle (z maslom in mlekom). In je rekla ja, seveda, saj je že velik . Pa naj mu stisnem pomarančni sok pa v njega dam kaplice z železom, ki mu jih je predpisala. (sem ravno zadnjič tukaj na RR-ju spraševala kdaj so dovoljeni agrumi - seveda ne zato, da bi mu jih želela že zdaj dati- sedaj je drugo sezonsko sadje aktualno, mislila sem potem za v jeseni in pozimi, ko bo hudič s prehladi) ja, in limonco naj mu tudi dam malo v sadno kašico, v glavnem vse lahko že je, saj je že velik Jaz ne vem več, ali se meni meša al kaj, ampak tole je pa že mal too much no. Pa ne rečem, da sem počasnela pri uvajanju, ker sem mu dala res že zelo veliko stvari za poizkusit, ker je zelo radoveden za nove okuse in mu GH zelo paše in zelo rad je. Ampak v mejah, ki so primerne za 6 mesečnika. Sedaj razmišljam ali ni mogoče ženska mislila, da je starejši kot 6 mesecev al kaj???? Pa saj po nekaterih priporočilih naj bi z uvajanjem začeli šele po 6 mesecu, moj pa naj je kar golaž pa pire krompir??????? Itak da mu ne bom dala no. Se pa ženska odpravlja na dopust in je bila mogoče malo zmedena, ker je danes zadnji dan v službi??? A so kateri tudi kaj tako čudnega svetovali pri pediatru? Aja, še to: prehladek bo hitro minil, nič resnega ni, samo midva sva bila malo prplašena, pa kakšen zobek bo najbrž prikukakl.
|