Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 11:29:15
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo doma. Smo se imeli zelo lepo, ampak je prehitro minilo. Spet imam fajn kontakt, če bo katero zanimalo za drugo leto! Apartma čisto na plaži. Nazaj grede smo se pa še v ZOO-ju v Zagrebu ustavili.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 11:57:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo doma. Smo se imeli zelo lepo, ampak je prehitro minilo. Spet imam fajn kontakt, če bo katero zanimalo za drugo leto! Apartma čisto na plaži. Nazaj grede smo se pa še v ZOO-ju v Zagrebu ustavili. welcome back, Urša.... Slikice? In ja, kar daj kontakt, obljubim, da is bom shranila. Pravzaprav svakinja nekaj išče že za september. Mi smo šli pogledat Bellevue v Loparju, pa smo ugotovili, da je preveč na hribu. Drugače pa od zunaj zgleda res lepo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 12:00:04
|
|
|
|
*bubi*
|
Ajde, paštetka, izusti. Saj ni težko..... al naj ugibamo? Si napredovala v službi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 12:03:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, gips je šel dol, zdaj morava na fizioterapijo. Pa upam, da bo res vse ok, komolec je le komolec. Na trenutke dobim občutek, da sami ne vejo, kaj in kako
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 12:40:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, jaz sem ti še obljubila menjavo magnetov Ledena doba. Kako je stanje pri vas? Jaz malo dvomim, da bomo uspeli še en album napolnit. So pa viški fajn za igro - bubiju in bubiki Ti pošljem, kar vam manjka.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 13:24:04
|
|
|
|
Urša
|
Še slikice:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 14:46:24
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 19:45:41
|
|
|
|
*bubi*
|
paštetka. Kdaj boš lahko povedala kaj več?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 20:44:57
|
|
|
|
ada2
|
Adam je doma, se kar nismo mogli nacartat, zdaj pa se kar ne more nehat igrat s svojimi igračami.... bubi moram preverit za magnetke, vem samo, da nam na prvem manjka samo eden, na drugem malo več, vseeno pa jih imamo ene 5 za menjat. ampak zdaj se mi res ne da iskat katere... bom jutri. urša super slikice, tvoja otroka sta tak lepa, da bi ji2 samo gledala paštetka.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 6.8.2009 21:45:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka zdaj sem se spomnila na Rok-a, ki je imel novemberčico Leno, če se ne motim. A kdo ve kako je kaj z njo? Ful dolgo se že nismo videli. Kaj drugje se še oglaša? Sem pa njihovo mamico 1x videla v eni strokovni reviji
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.8.2009 18:04:41
|
|
|
|
Teni_
|
Halo Smo padle čisto na drugo stran. Mi pa smo papagajčka nabavli. Si je ati zaželel.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.8.2009 21:16:29
|
|
|
|
Urša
|
Luškan, Teni! Kaj mucko imate še?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.8.2009 21:18:53
|
|
|
|
Teni_
|
ŠE, še. Upam, da ne bo preveč norela. Zaenkrat ga niti ne pogleda, ponoči pa bomo dnevno sobo zaprli, da ne bi imela kakih prebliskov. V dnevni zdaj papagaj kraljuje.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 7.8.2009 21:19:34 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 7.8.2009 21:27:14
|
|
|
|
petarda
|
Urša krasna sta tvoja otroka ...tudi apartma zgleda v redu, samo Vir je preblizu KBG, da bi se mi tam odpravili na dopust...mogoče pa pride prav komu od znancev, zato hvala za kontakt. Paštetka upam, da boš s to službo, delovnim časom in plačo res zadovoljna Fajn šiba bubika
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.8.2009 9:00:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Teni, vam pa res ne bo dolgčas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.8.2009 9:04:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, Ledena doba: Mi bi imeli še: 1, 5, 6, 7, 14. Imamo višek od viška : 2, 3, 4, 10, 11, 15, 16.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.8.2009 15:43:41
|
|
|
|
ada2
|
za ledeno dobo: manjka nam 3(2x), 4, 5, 9, 10, 14. odveč pa imamo 1, 7, 11 in 13.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 8.8.2009 15:44:44
|
|
|
|
ada2
|
aja, bubi, 1 in 7 ti pošljem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?