Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.8.2009 13:56:29
|
|
|
|
Tejčika29
|
Kje pa ste???? Nikjer nikogar, nič za prebrat, oz. zelo malo da ne bo zamere . Me smo ok, smo se potepale, zdaj spimo, pol gremo pa strica pozdravit, ki je prišel s Kitajske - da vidimo če ma še učke tam ko morjo bit, ha ha.. Pol pa še malo na kolo za zdravo telo. Tudi mi imamo danes tople kumare in pire krompir, zdaj je sezona za to, pa kak sataraš, super njami, jaz sem si lani sama železo v krvi popravla s to sezonsko zelenjavo. Imejte se lepo v tem ne preveč vročem dnevu!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.8.2009 14:10:28
|
|
|
|
janja 27
|
en lifting spimo poletno spanje na RR tejčika bravo za dobre rezultate pa čeprav se je pri alini železo mal popravlo ma važno da gre gor in ne dol afnica ti že mal treniraš kako je biti z dvema no jaz treniram že skor celo poletje kako je biti s štirimi drugače pa petro dogajanje, trenutno mal zatišja , metk aspi avstalici se z naši meni potepajo, ma pridejo popoldan k nam drugače pa metka ne puza ampak se premika po vseh štirih tko da ma rito v zrak se ji tolk smejimo jolly pr nas ocvirkov k dreka jaz pa jih tud ne jem, bljak drugače pa en lep dan.....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.8.2009 20:22:44
|
|
|
|
Lovely
|
Dan oz. čer, da se malo pofočkam. Inya je danes ful bolje z zobki, normalno je (brez joka, tako da Lučka - mine, bo Val tudi bolje kmalu) in je dobre volje. Včeraj smo imeli sistematskega, vse ok, imamo 7.550g in 72cm, 44 obseg glave. Manekenka. Ampak P je bila zadovoljna s pridobivanjem in smo tako mi tudi Je oa rekla, da če bo še kdaj tako hudo z zobki da kar brez skrbi dam pol žličke Calpola vsake tok cajta za bolečino. Da ni panike. Pa ko se je ugriznila v jezik bi lahko dala nek Bepanten Plus za v usta Prvič slišim, da obstaja... Malo manj se javljam, ker imam na obisku dedka iz Avstralije, jutri pa pride še ena teta z mojo malo sestrično. To bo še pestro. Ampak saj bo na RR še tudi ko se končajo dopusti in izletniški dnevi. Nočko Aja, bravo Alina za dobre izvide
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 5.8.2009 21:53:52
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Afnica jaz sem mu na razprodajah kupovala stavri za jeseni. Itak bo za vrtec rabil cel kup majic, hlač itd. Škoda le, ker ne moreš kupiti kakih rabljenih stavri, da je vse novo pa se mi zdi škoda za vrtec Ker tam bo itak en, dva tri vse uničeno ja jolly saj v ljubljani obstaje ena ali dve (mogoče tudi več ) trgovin, kjer lahko kupiš rabljene oblekice! IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Še nekaj, ste že dali svojim pikecom za jest čufte ali filano papriko? Kaj pa špinačo s česnom? ja jaz sem ji dala že vse našteto, pa je zelo rada pojedla, brez posledic . No v filane paprike sem jaz dala le goveje meso.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 6.8.2009 6:48:08
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro. Vpliv polne lune...spali zanič. Zdej gremo pa k moji mami voščit za rojstni dan. IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Afnica jaz sem mu na razprodajah kupovala stavri za jeseni. Itak bo za vrtec rabil cel kup majic, hlač itd. Škoda le, ker ne moreš kupiti kakih rabljenih stavri, da je vse novo pa se mi zdi škoda za vrtec Ker tam bo itak en, dva tri vse uničeno ja jolly saj v ljubljani obstaje ena ali dve (mogoče tudi več ) trgovin, kjer lahko kupiš rabljene oblekice! Mah da bi šla pa v Ljubljano v šoping je pa smrt zame, resno. Že tko ne maram šopinga in to naredim po hitrem postopku, nakupujem preko katalogov itd...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 6.8.2009 7:57:46
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro jaz sem pa danes že naredila en pol urni sprehod s tekom. Počasi bom poskušala priti samo do teka. Sem pa štartala že 6:15, moram biti 15 do sedmih doma, ko gre moj v službo. Nečak je že prišel, spi na kavču, jaz pa zajtrkujem. Neli je včeraj zelo lepo jedla , brez animacije in še veliko- no, zanjo veliko. Danes imem pa popoldan na offf . Mož bo delal- itak, mami pa pride Neli popazit, midve s prijateljico pa mal po trgovinah in na pijačko. Bo pasalo. Lep dan, lovely in janja- uživajta v obiskih
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 6.8.2009 13:38:50
|
|
|
|
Tejčika29
|
Lovely - super za Inyo - posvetovalnica mislim. Idealne mere za punčke po WHO lestvici pri 10 mesecih so 8,5 kg in 72 do 73 cm višine. Alina ima - tehtala sem jo danes 7.600g, velika je okrog 71 cm. So si blizu ane? Alina mi zavrača sadje, noče in noče jesti, tako da sedaj poje pač več zelenjave, prilog in meseka, pa kašic... sadja pa zelo malo, kolikor ji uspem uturit tako mimo grede. Pa ravno sedaj, ko imamo doma breskve, hruške, jabolka, maline... Je pa pogruntala plazenje naprej, čeprav je še zelo nerodna, prav hecno jo je gledat, se pa trudi noro, da doseže igračo pred seboj. Na morje gremo potrjeno spet 22.8., upam, da bo še toplo in lepo za kopat, se bo pa že kar hitro znočilo, ampak kaj čemo, pa še prej gremo domov ker imamo eno 40 letnico. Jaz sem lani še praznovala 30 letnico, mislim, da sem bila zadnja med mojimi kolegi, zdaj imamo pa že 40 letnice - groza ej, kako leta tečejo. Pa se mi zdi, da sta bila moja dva starša ravnokar 50, ampak bosta pa v resnici že kmalu 60 . Sem zabluzila zdaj.... Danes spet zalivam rože, pobiram po vrtu... prava kmetovalka bom postala .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 15:02:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 6.8.2009 17:43:41
|
|
|
|
jolly123
|
No mi smo meli en super dan, šli k našim voščit mami za rojstni dan, potem spotoma obiskali gospo Laknerjevo in potem še k eni prijateljici. So bili njeni starši čist navdušeni, ker jih res nisem videla odkar sem rodila in mami njena dela načrte kaj bo za Taja sešila, kako ga bo čuvala če bom kdaj kej rabila Ja no dober je vedet, da maš še en dodatni par rok na razpolago Valla vege sem pa ene 6 let pomoje...tam nekje. No vidiš, pol morva pa tele obiske še kdaj ponovit, našmu tud čist sedejo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 6.8.2009 19:47:28
|
|
|
|
mbd0411
|
Jolly, zakaj pa si vegetarjanka?? A se ti je kaj zamerilo?? Imam sestrično,ki je že kakih 15 let..potem pa imam zmeri tolk dela,da jo lahko piostrežem,če imamo kako fešto.Sem se naučila,da imam desko samo za salame in samo za sir,pa za zelenjavo in neobdelano meso-surovo...Pa je prav fajn,ker se tega vsi držimo. Jolly,boš dala kako idejo za kosilo,ker je nimam...Neki po tvoje kar kuhaš. A Taj pa je meso in tvoj??
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 6.8.2009 21:09:01
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely da se malo pofočkam. Inya je danes ful bolje z zobki, normalno je (brez joka, tako da Lučka - mine, bo Val tudi bolje kmalu) in je dobre volje. Včeraj smo imeli sistematskega, vse ok, imamo 7.550g in 72cm, 44 obseg glave. Manekenka. Ampak P je bila zadovoljna s pridobivanjem in smo tako mi tudi Je oa rekla, da če bo še kdaj tako hudo z zobki da kar brez skrbi dam pol žličke Calpola vsake tok cajta za bolečino. Da ni panike. Pa ko se je ugriznila v jezik bi lahko dala nek Bepanten Plus za v usta Prvič slišim, da obstaja... super glede zobkov in še bolj super za pregled! mimogrede - a Calpol daste kar tako po žlici 1x ko se vam zazdi, ali s kako tekočino ali med hranjenjem? Mi ga sicer sploh nimamo, a ga bomo šli mogoče celo kupit, če kmalu ne bo bolje z zobki. Je pa že malo bolje, a še daaaaaaaleč od dobro
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 6.8.2009 21:09:53
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Dobro jutro jaz sem pa danes že naredila en pol urni sprehod s tekom. Počasi bom poskušala priti samo do teka. Sem pa štartala že 6:15, moram biti 15 do sedmih doma, ko gre moj v službo. Nečak je že prišel, spi na kavču, jaz pa zajtrkujem. kapo dol za tole - da najdeš voljo in energijo! Držim pesti, da ti uspe nadaljevati v tem tempu
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 6.8.2009 22:15:11
|
|
|
|
ječi12
|
živjo punce.da bo en post več,vam priporočam tele copatke za vaše malčke,da bojo lepi v nogice.... www.male-nogice.si LP
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 6.8.2009 22:53:41
|
|
|
|
mbd0411
|
Čer!! Uh,reklamo imamo..a so res ok ti copatki???Mi rabimo nekaj.... Za tiste,ki morda niste na FB,eno obv. ki kroži.. 7. avgusta 2009 ob 12.34 uri in 56 sekund, 7. avgusta letos bosta ura in datum : 12:34:56 07/08/09 oziroma 1 2 3 4 5 6 7 8 9 To se v našem življenju ne bo več zgodilo!!! Presenetite svoje prijatelje in jih o tem obvestite.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.8.2009 7:07:21
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, imam eno vprašanje, tiste ki že dajete alpsko mleko ga predno daste prekuhate ali samo segrejete. Za navadno mleko vem da se mora prekuhati, kaj pa alpsko? Midva sva zdaj malo začela pa je zaenkrat vse ok, upam da tako tudi ostane. Tako zdaj pa veselo na delo, pa se mi danes nič več ne da. že cel teden delam tako da je groza upam da hitro ta petek mine. Potem pa vikend in cartanje v troje .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.8.2009 7:48:14
|
|
|
|
jolly123
|
Dobro jutro. Mi smo sept kr neki spali, ga očitno spet zobki matrajo, joj prav komaj čakam da mu že vsi ven pogledajo. Sej pol bo pa kaj drugega našel pa bo Mbd vege sem pa zato, ker že prej ko sem jedla meso, mi sploh ni potegnilo, sem več ali manj jedla samo piščanca in purana, kaj več me ni zanimalo. Pol sem pa začela delat kot prostovoljka v društvu za zaščito živali in ko tam vidiš kaj vse ljudje počnejo z živalmi in te tiste boge učke prosijo za malo milosti, me je dokončno minilo. Mi ne potegne sploh več...pa tud pogrešam ga ne. Kaj maš pa tok dela s sestrično? Jaz mam ponavdi več dela z mesojedci, če dam zelenjavo gor se takoj vsi ke zapodijo in pol tega zmanjka, meso pa ostane. Mesojedci pa taki Sploh za kak piknik, mater ej vsi bi jedli čevape in ne vem kaj, pol ko si pa nardim bučke, pa vege ražnjiče, pa folk kar to pobere, mislim halo kaj bom pa jaz jedla
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.8.2009 7:48:54
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Hojla, imam eno vprašanje, tiste ki že dajete alpsko mleko ga predno daste prekuhate ali samo segrejete. Za navadno mleko vem da se mora prekuhati, kaj pa alpsko? Midva sva zdaj malo začela pa je zaenkrat vse ok, upam da tako tudi ostane. Tako zdaj pa veselo na delo, pa se mi danes nič več ne da. že cel teden delam tako da je groza upam da hitro ta petek mine. Potem pa vikend in cartanje v troje . jaz alpsko mleko samo segrejem in malo zmešam z vodo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.8.2009 7:50:46
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 super glede zobkov in še bolj super za pregled! mimogrede - a Calpol daste kar tako po žlici 1x ko se vam zazdi, ali s kako tekočino ali med hranjenjem? Mi ga sicer sploh nimamo, a ga bomo šli mogoče celo kupit, če kmalu ne bo bolje z zobki. Je pa že malo bolje, a še daaaaaaaleč od dobro Calpol jaz ponavadi dam pred nočnim spanjem, ker največje probleme imamo takrat, ali pa če se mi sredi noči zbudi in se dere eno uro ali več in ga ne morem nazaj dat spat, mu dam calpol, da ga neha bolet in lažje zaspi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.8.2009 9:00:46
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutro! Danes tudi mi bolj slabo spali.Ob 4h zjutraj se je zbudil,usedel v posteljici pogovarjal,vriskal...,Že prej pa čez noč kdaj pa kdaj zajokal... Ne vem.... Jolly,s sestrično pa imam delo ravno zato,ker ji naredim kake namaze s skuto,pa sire ji postrežem-več vrst,pa sojine zrezke,pač še kaj in to potem tudi drugi pojejo,ker jim je zanimivo.Se pa jezim,če mi v trgovini režejo sir tam kjer salamo.Sploh kak Mercator. Jolly kok pa nardiš vege čevapčiče?? Kar nimam idej..Pa kmalu pride spet ko imamo eno praznovanje..
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.8.2009 10:41:12
|
|
|
|
jolly123
|
Vege čevapov ne delam jih kupim, itak jih potem kupim samo zase pa je dosti. Če bi delala za več folka bi se jih mogoče spravila delat. Delam pa ražnjiče, ker so simple, narežeš tofu, appriko, bučke in to natakneš na une palčke daš na žar in to je to. Ja sej pol pa drugič manj mesa naredi pa več ostalega pa bo lih prav
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.8.2009 17:58:08
|
|
|
|
Lovely
|
Čaw, gužva. Pozdravček :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.8.2009 21:29:21
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Čaw, gužva. Pozdravček :) se pospišem, gužva tud pri meni....avstralci nam jemljejo čas
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 7.8.2009 22:15:09
|
|
|
|
coccinella
|
Prosimo, da se nemudoma zglasite pri vasem osebnem zdravniku in s seboj prinesete vzorec krvi in blata. Po narocilu vasega delodajalca bomo preverili ali vam je delo v krvi ali se poserjete na delo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.8.2009 6:51:37
|
|
|
|
jolly123
|
Te copatke mamo mi že doma, smo jih podedovali, pa sem ravno razmišljala kje naj še ene dobim za vrtec so prav fajni res.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 8.8.2009 7:36:39
|
|
|
|
mbd0411
|
Jolly,a imajo ti copatki trdi podplat??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?