![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.8.2009 8:51:32
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: n€na jUTRO ČVEKE ČVEKASTE Jaz sem se morala malo umaknit z RR-ja, sem na hitrco pokukala kaj ste se načvekale in ugasnila.. Jaz sem doma mi je moja G dala bolniško za naprej bomo pa videli kako in kaj imam v ponedeljek kontrolo. Nisem še obupala, sploh, ker mi je Sonček dala dosti upanja in sedaj vsaki dan naši pikici vsi trije govorimo da naj pridno raste, da bo velika in zdrava...Zala mi pa še na trebušček da ljubčka in reče asti asti Včeraj smo pa praznovali rojstni dan od našega nečaka....bilo je super in danes je kar lušno ko ni treba v službo in v vrtec Nena.. tudi pri nas je bilo kot pri sončku.. Glede na zadnji dan M, bi morala biti 2 tedna več noseča, kot dejansko sem bila.. Tako da na prvem pregledu srčka še ni bilo,, teden kasneje pa .... Asso.. oo to pa mora bit opasno.. a smo kaj vabljeni?? Sej ne rabiste vabila Vi kar pridite... Ja, je kar opasno, pol travnika nam zasede ... predstavljaj si veselje A...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.8.2009 8:56:07
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na jUTRO ČVEKE ČVEKASTE Jaz sem se morala malo umaknit z RR-ja, sem na hitrco pokukala kaj ste se načvekale in ugasnila.. Jaz sem doma mi je moja G dala bolniško za naprej bomo pa videli kako in kaj imam v ponedeljek kontrolo. Nisem še obupala, sploh, ker mi je Sonček dala dosti upanja in sedaj vsaki dan naši pikici vsi trije govorimo da naj pridno raste, da bo velika in zdrava...Zala mi pa še na trebušček da ljubčka in reče asti asti Včeraj smo pa praznovali rojstni dan od našega nečaka....bilo je super in danes je kar lušno ko ni treba v službo in v vrtec Ti kar lepo doma počivaj, čeprav to ne vpliva nič na nosečnost, ampak vsaj spočita boš Kot pravijo ostale, seveda si lahko zanosila kasneje in je temu vzrok premajhnega ploda, uf koliko je takšnih primerov. Boš videla, da bo vse ok. Veš kako mi paše biti doma bolniško mi je pa dala zaradi moje narave dela....ker glede na situacijo mi še ni hotela dati potrdila....je rekla da bova počakale...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.8.2009 19:23:32
|
|
|
|
n€na
|
Takšnega zatišja pa že dolgo ni bilo tukaj na RR kaj čmo, jaz sem doma in nimam dosti časa viseti tukaj Danes sem bila pa spet pridna sem naredila kruhove cmoke, vložila nekaj rdeče pese...hotela sem malo pospraviti....pa še nisem prišla do tam...me vedno kaj zmoti Zala je pa z nonotom na njivi in ne morem verjet je jedla grozdje...mi je tast povedal, da je pojedla skoraj cel gorzd...še mene je pekljala tja in mi je pokazala kje je grozdje, kje ma nono papriko, paradižnik in noro pekoče fafarone ...ni kaj bo prava kmetica
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.8.2009 20:39:05
|
|
|
|
dskubin
|
n€na, a mi lahko izdaš recept, kako delaš kruhove cmoke? Aja, pa držimo pesti za pikico, da bo rasla in rasla in rasla. Zaenkrat je važno, da pikica je in se drži, po moje si tudi zanosila kasneje in je zdej datum sfaljen. Bomo čakale s tabo in navijamo za lepe novičke v ponedeljek! Naša tamaledva sta na počitnicah pri mojih in se imasta prav fajn, hodita na trampolin in tudi Diti že lepo skače, seveda če ni Draža zraven, ker on skače zanalašč tik ob njej in tako visoko, da tamala zgubi ravnotežje in pade, pol jo pa meče v zrak . Smo pa Draža prejšnji teden za silo naučili vozit kolo brez koleščkov (ne gre še čisto sam, no ja, gre, samo moreš zraven njega tečt in so me noro bolele mišice), zdej pa nima časa trenirat, ker se gor vsega preveč dogaja. Smo pa bli v soboto na barki cel dan s potapljači in sta tamala bila skor ves dan v vodi, smo prišli zvečer domov tako zmatrani, da ne pomnim. Drugače jaz pečem prebranac za jutri in iščem kam bi jo mahnili naslednji teden na neplaniran dopust, pa nimam prav nobene pametne ideje, zdej pa brskam in brskam in brskam. Res ne vem, kam bi šli, nisem zbrala niti še smeri neba, kamor se bomo odpravli, samo vem, da se moram nujno odmaknit malo od službe, k če ne bom šla po slabem, k zdej mam pa čisto zares poln kufer
< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.8.2009 20:42:15 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 8:16:26
|
|
|
|
asso
|
Jutro, joj danes sem tako brez volje in zaspana... in potem ti še otroci zjutraj v vrtcu z jokom "pokvarijo" dan...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 9:38:43
|
|
|
|
n€na
|
Jutro. asso- počasi tu joka ne bo več ko se bosta gospodični navadili nazaj na vrtec... Mene je tudi kar malo strah naslednjega tedna ko začne Zala hoditi v vrtec...še bolj pa me je strah septembra, ker bomo zamenjali vrtec... dskubin- kruhove cmoke sem nardila čisto enostavno, ker meni se ne da komplicirat torej....pol štruce dva dni starega hruha narežeš na kockice preliješ z 3dl vročega melka in pustiš da se ohaldi.....ko je ohlajeno dodaš nekaj sesekljanega petršilja malo šesna, popra po okusu in 1 veliko jajco....vse to dobro pregneteš in oblikuješ srednje velike cmočke...jaz sem jih dobila 10...lahko jih daš tudi v skrinjo kjer te počakajo tudi do 6M. Evo si grem skuhat kavo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 9:49:25
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na asso- počasi tu joka ne bo več ko se bosta gospodični navadili nazaj na vrtec... Ma itak to je tudi po tem, ko so že pol leta v vrtcu je Tarin tista, ki ima fleše in zjutraj noče it k nobeni vzgojiteljici, no če bi bila njena bi šla... tako, da sem nekako že navajena, ampak je lepše ko gre brez problema (npr. v ponedeljek in torek je bilo bp...). Kje ste pa vse ostale danes... Mela tebe mislim, da v tem tednu te nisem brala tu gor Pa Thaiss kam si se ti skrila, si na dopustu? Majrim javi se še ti kaj Pa ostale?????
< Sporočilo je popravil asso -- 6.8.2009 9:50:41 >
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 9:55:38
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na asso- počasi tu joka ne bo več ko se bosta gospodični navadili nazaj na vrtec... Ma itak to je tudi po tem, ko so že pol leta v vrtcu je Tarin tista, ki ima fleše in zjutraj noče it k nobeni vzgojiteljici, no če bi bila njena bi šla... tako, da sem nekako že navajena, ampak je lepše ko gre brez problema (npr. v ponedeljek in torek je bilo bp...). Kje ste pa vse ostale danes... Mela tebe mislim, da v tem tednu te nisem brala tu gor Pa Thaiss kam si se ti skrila, si na dopustu? Majrim javi se še ti kaj Pa ostale????? V službi Na plaži Na dopustu Jaz sem doma in nimam nobene volje...moj bi rad šel spat, ker je bil nočna pa mu Zala ne pusti Ne vem kako bo rešu to zadevo
< Sporočilo je popravil n€na -- 6.8.2009 9:58:12 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 10:13:37
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na moj bi rad šel spat, ker je bil nočna pa mu Zala ne pusti Ne vem kako bo rešu to zadevo Vzameš ti Zalo in gresta malo na zrak...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 10:16:04
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na moj bi rad šel spat, ker je bil nočna pa mu Zala ne pusti Ne vem kako bo rešu to zadevo Vzameš ti Zalo in gresta malo na zrak... če sploh ne gre stran od njega Zdaj sva očistile bazen in se gre malo kopat, da bo pozabla na tatija
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 10:23:27
|
|
|
|
n€na
|
Se že kopa in je vsa navdušena...grem pit kafe na teraso...zdej mam verjetno že mrzlega ob vsej tej kopalni evforiji
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 10:28:51
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Se že kopa in je vsa navdušena...grem pit kafe na teraso...zdej mam verjetno že mrzlega ob vsej tej kopalni evforiji
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 13:30:09
|
|
|
|
n€na
|
Nakopali smo se....tudi špricali sva se z šprickoti je tok uživala in na koncu sem bila jaz bolj mokra kot Zala Vmes sva tudi kosilo skuhali...sva naredili filano papriko in bomo malo kasneje ko bo kuhana okusili kakšna je sem jo delala prvič sama...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 13:46:27
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Vmes sva tudi kosilo skuhali...sva naredili filano papriko in bomo malo kasneje ko bo kuhana okusili kakšna je sem jo delala prvič sama... Pridni Tega jaz se nisem še lotla in verjetno tudi se ne bo... ponavadi jih dobim narejene Itak jih jem samo jaz pri naši hiši... Jaz sem se pa lotla pospravljanja, ampak kaj ko ne vem kam s fascikli... vsak dan sem bolj zasuta. Še malo pa se me sploh ne bo vidlo
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 14:12:08
|
|
|
|
NAVT
|
Danes sem bila z mojimi škratki v Sansimonu na plaži, pa ni ni bilo nič všeč. Ful je ene trave tam na začetku, Nežo je čisto znervirala. Bolj mi pašejo kamenčki pri Delfinu. Sej je tam tudi trava, a ne v taki količini. Pa plaža je manjša in mi ne morejo tekati okoli. Asso, dej kakšno slikico trampolina. Mi veselo skačemo. Naslednji teden pa tudi mene čaka spet služba. Se mi kar ne da, čeprav vem, da se bom malo spočila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 14:24:18
|
|
|
|
n€na
|
Evo, paprika je uspela ne me vprašat kako sem jo nardila, ker sem delala kar po občutku... Doma ima pa pravo pevsko revijo...Zal je začela tako pet in poje vse pesmice...trenutno je na repertuarju ...asa talala zela opsasa..(čuk se je oženil)...je malo prirejeno besedilo...si še ni zapomnila vsega
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 14:51:22
|
|
|
|
asso
|
Evo, pa še obljubljene slikice... Pri nas je tudi kar v uporabi (zaenkrat...).
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 14:59:36
|
|
|
|
NAVT
|
Asso, bravo! Ga boste imeli kar odprtega na prostem ali ga planiraš kako pokrit? Meni so naši kolegi rekli, da mu nič me škodi, tako da ga ne nameravamo pokrivati. Do slabega vremena (cca. oktober) bo zunaj, pol ga bomo pa pospravili čez zimo.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 6.8.2009 15:02:06
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Asso, bravo! Ga boste imeli kar odprtega na prostem ali ga planiraš kako pokrit? Meni so naši kolegi rekli, da mu nič me škodi, tako da ga ne nameravamo pokrivati. Do slabega vremena (cca. oktober) bo zunaj, pol ga bomo pa pospravili čez zimo. Bomo še vidli... ne pokrivat ga ne mislimo, ker je lahko celo leto zunaj... možno, da bo tudi čez zimo zunaj, odvisno od uporabe... če ga ne bodo več šmirglale bo šel v garažo, v nasprotnem primeru pa bo celo leto zunaj.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.8.2009 8:27:05
|
|
|
|
nektarina
|
juhuuuuu.... Asso: tale zadevca je pa res velika. Moji bi skakali ko zmešani ampak zaenkrat kaj takega ne bom kupovala, ker jih ne moram ovladat in skakajo eden čez drugega. Zaenkrat mi bosta razštelala posteljo in fotelj. Pa tudi če kaj kupim je zanimivo 2 dni in pol vse stoji, klet pa imam polno Včeraj sem šla malček pohajat z Alexom in on je pravi sprehajalec, sem bila prej jaz utrujena kot on. On bi samo hodil naprej in naprej. Je pa priden , ker pazi po cesti in že ko vidi kakšno kolo mi reče Pazi bičikleta in se stavi kraj poti in čaka da gre mimo.. so jih pa res lepo naučili v vrtcu ZAla: bravo , pridna kuharca. Jaz prepustim to delo moji mami. Včeraj je delala šalšo in je bila cela kuhinja in cela terasa rdeča, oziroma flekasta od paradižnika. Bomo pa priskrbljeni za zimo. Se čujemo...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.8.2009 8:50:42
|
|
|
|
n€na
|
Jutro Mi pa danes pričakujemo obiske..pride moj brat s familijo...brat pride poslovno familija pa k meni in potem gremo zvečer skupaj gor, ker imam jaz jutri zobozdravnika in v nedeljo dobim nov zobek, ki mi manjka že kar nekaj časa in se bom spel lahko normalno smejala Pol mi bo dal tudi napotnico za ortodonta in bom si zrihtala vse zobke tako da bom v roku 2 let imela tudi lep raven nasmeh....posledica moje oblike čeljusti in zob je prst Imamo pa tudi mi trampolin, vendar ga imamo pri babici....so si ga pa otroci kupili sami nekaj je pa prispevala babica....Ko so na njem se imajo noro fino...mislim da od pove vse
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.8.2009 13:00:28
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na posledica moje oblike čeljusti in zob je prst Do kakšne starosti pa nisi mogla brez, da je tako stanje Ajej, kaj me čaka pri Tarin
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.8.2009 13:21:20
|
|
|
|
NAVT
|
Nektarina, namesto da ti razštelajo kavč in posteljo, jima kupi trampolin, da se naskačeta. Pa še koristilo jima bo. Vama dvema pa tudi. Jaz ful uživam. Jaz dam moji punci kar obe noter. Se tudi mečeta ena po drugi, a presojam, da ni nevarnosti. Če bi se pa Aljoša po njiju metal, je pa ž malo nevarno, ker je toliko težji. Zadnjič sem pa slišala, da zdravstvena zavarovalnica za aparat za zobe ne krije, če je potreba po porekciji nastala zaradi dude ali prsta po drugem letu starosti. A ve katera kaj več. Naš Aljoša ga bo zaradi dude nujno rabil.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 7.8.2009 13:29:48
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Zadnjič sem pa slišala, da zdravstvena zavarovalnica za aparat za zobe ne krije, če je potreba po porekciji nastala zaradi dude ali prsta po drugem letu starosti. A ve katera kaj več. Naš Aljoša ga bo zaradi dude nujno rabil. Katastrofa.... Bom se pozanimala, ko pride sodelavka z dopusta, ker malo več ve o tem oz. se lahko iz prve roke pozanima.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.8.2009 7:31:27
|
|
|
|
dskubin
|
Zadnjič sem pa slišala, da zdravstvena zavarovalnica za aparat za zobe ne krije, če je potreba po porekciji nastala zaradi dude ali prsta po drugem letu starosti. A ve katera kaj več. Naš Aljoša ga bo zaradi dude nujno rabil. Diti ima tudi še prst . Ma kaj ti rabi pri ortodontu pri 10ih rečt, da je imel pri 4ih dudo?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.