![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 9:34:06
|
|
|
|
asso
|
Oj Sonček vidim, da kukaš Dej napiši tudi kaj. Kako Nika pri noni?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 10:03:58
|
|
|
|
zrak
|
Nena dobro reši danes... Kdaj pa imaš rok? Bi se lahko jutri vidle?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 10:20:09
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nena dobro reši danes... Kdaj pa imaš rok? Bi se lahko jutri vidle? Uf, koliko si dala od sebe Ste se kopali včeraj?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 10:26:13
|
|
|
|
zrak
|
Asso .. ne smo bili v marezigah, saj veš pri komu
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 11:33:19
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Asso .. ne smo bili v marezigah, saj veš pri komu Aja, točno... skleroza me daje... Ma dejte kje ste danes vse ostale. Imam občutek, da imam tu monolog
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 11:35:15
|
|
|
|
Sibil_
|
Tu smo, ma kaj ki stalno nekdo tu visi pa ne gre pisat :(
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 11:49:12
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Tu smo, ma kaj ki stalno nekdo tu visi pa ne gre pisat :( Jaz pa grem kmalu na malco Ampak pojma nimam kakšno je zunaj vreme
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 14:30:40
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Nekaj dni so bili z nami na dopustu eni naši kolegi, ki se ukvarjajo z motopedagogiko. Malo so pogledali Aljošo in povedali, da je "razštelan" kar se tiče motorike, ter svetovali naj pod nujno kupimo kanvas (tranpolin), ker skakanje na njem ful poštima elementarno motoriko. Kot za nalašč, se je pojavila akcija v Hervisu in v Tušu. Danes smo ga kupili, jutri ga sestavimo, pa bom povedala kako skačejo moje žabe na njem! Zanimiva ta stvar, da trampolin porihta motoriko Dobro vedet, ker ga tudi mi danes najverjetneje dobimo Kje ste ga vi kupili? A ste tudi lestev zraven kupili/dobili... Kupili smo ga v Tušu. Je bil menda enak v Hervisu, a za 15€ dražji. Gledali smo tudi tistega v Quelle, a je slabši in dražji. Včeraj smo ga krstili in se vsi fino naskakali. Danes nadaljujemo. Otroci so ful navdušeni! Če boš pa hotela še kakšno podrobnejšo (strokovno) informacijo o učinkih, pa kar vprašaj. Danes dopoldne sem bila sama z vsemi tremi na plaži in moram rečt, da je kar šlo. Bomo verjetrno še kdaj ponovili. Samo puncam moram nataknit rokavčke, ker so se ful udomačila v morju. Brina si je danes spucala ošteno nos.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 14:53:07
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Kupili smo ga v Tušu. Je bil menda enak v Hervisu, a za 15€ dražji. Gledali smo tudi tistega v Quelle, a je slabši in dražji. Včeraj smo ga krstili in se vsi fino naskakali. Danes nadaljujemo. Otroci so ful navdušeni! Če boš pa hotela še kakšno podrobnejšo (strokovno) informacijo o učinkih, pa kar vprašaj. Sej mi ga bomo tudi že danes najverjetneje krstili Ja sem gledala v Quelle, ali je cena, da padeš dol, ali je kvaliteta, da padeš dol Kaj ta iz Tuša ima zraven lestev? Ker tisti v Hervisu je lestev še 19€ zraven. Bolj iz firbca, kot drugo, ker je sestra mi naročila preko interneta enega, ki zgleda super. Zdrži težo 110 kg in sigurno ga bom tudi jaz sprobala Baje, da je tudi za odrasle full dober, za sproščanje stresa... sodelavka je pravla, da je nekje brala. IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Danes dopoldne sem bila sama z vsemi tremi na plaži in moram rečt, da je kar šlo. Bomo verjetrno še kdaj ponovili. Samo puncam moram nataknit rokavčke, ker so se ful udomačila v morju. Brina si je danes spucala ošteno nos.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 16:52:34
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nena dobro reši danes... Kdaj pa imaš rok? Bi se lahko jutri vidle? ojla, nimam ravno najbolj vesele novice ...moja pikica je premajhna in upam, da do ponedeljka zraste toliko, da bo preživela in se začela normalno razvijati
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 17:50:11
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nena dobro reši danes... Kdaj pa imaš rok? Bi se lahko jutri vidle? ojla, nimam ravno najbolj vesele novice ...moja pikica je premajhna in upam, da do ponedeljka zraste toliko, da bo preživela in se začela normalno razvijati Ti samo pozitivno misli, mi pa bomo vse držale pesti, da bo vse v najlepšem redu
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 3.8.2009 17:59:34
|
|
|
|
NAVT
|
Nena, pozitivne misli - to je vse in največ kar lahko narediš. Držim pesti!!!!!!!!!!!!! Asso, tisti iz Quelle nima zaščitenih stranskih palic ("stebričkov") in manj zdrži. Cena je previsoka v primerjavi s tem iz tuša ali hervisa. V Tušu ni stopničk, ampak v Hervisu so itak lestve, za naše punce pa je po moje še dobro, da jim damo stopničke. Itak se lahko kupi tiste ala kuhinjska lestev z dvema stopničkama, pa še zložljiva je. Po moje je to poceni. Sicer pa je premera 3 metre in je predviden do 150 kg. Midva z možem sva se včeraj oba naskakala. Ful je dobra zadeva. Sicer na kakšnem tranpolinu na plažah nisem bila kaj pogosto, a predvsem zato, ker sem bolj sramežljive sorte in me pol niti ne mika. Tle maš pa mir.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.8.2009 7:27:32
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nena dobro reši danes... Kdaj pa imaš rok? Bi se lahko jutri vidle? ojla, nimam ravno najbolj vesele novice ...moja pikica je premajhna in upam, da do ponedeljka zraste toliko, da bo preživela in se začela normalno razvijati Ti samo pozitivno misli, mi pa bomo vse držale pesti, da bo vse v najlepšem redu Nena da bo šlo vse vredu... A to mislijo premajhna glede na zadnji dan M??? Ker mogoče si tudi kasneje zanosila... Zdaj pa ponovno glede plačila vrtca.. Nekaj mi ni jasno.. Vem , da v občini Izola in tudi Ljubljana, moraš poleg vloge za znižanje plačila vrtca priložiti tudi potrdilo banke, če imaš kakšen stanovanjski kredit, ker to zniža plačilo najmanj za en razred... Zakaj pa v koprski občini tega ne upoštevajo??? To je zame diskriminacija med občani..???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.8.2009 7:51:11
|
|
|
|
nektarina
|
[/quote] ojla, nimam ravno najbolj vesele novice ...moja pikica je premajhna in upam, da do ponedeljka zraste toliko, da bo preživela in se začela normalno razvijati [/quote] ti samo misli pozitivno naprej. Poznam par primerov, ko so se G zmotili in na koncu je bilo vse OK. Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.8.2009 7:56:56
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: zrak Nena dobro reši danes... Kdaj pa imaš rok? Bi se lahko jutri vidle? ojla, nimam ravno najbolj vesele novice ...moja pikica je premajhna in upam, da do ponedeljka zraste toliko, da bo preživela in se začela normalno razvijati Ti samo pozitivno misli, mi pa bomo vse držale pesti, da bo vse v najlepšem redu Nena da bo šlo vse vredu... A to mislijo premajhna glede na zadnji dan M??? Ker mogoče si tudi kasneje zanosila... Zdaj pa ponovno glede plačila vrtca.. Nekaj mi ni jasno.. Vem , da v občini Izola in tudi Ljubljana, moraš poleg vloge za znižanje plačila vrtca priložiti tudi potrdilo banke, če imaš kakšen stanovanjski kredit, ker to zniža plačilo najmanj za en razred... Zakaj pa v koprski občini tega ne upoštevajo??? To je zame diskriminacija med občani..??? Zato, ker to občine določajo s pravilnikom... in pač očitno se s tem ne da nobenemu ukvarjati...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.8.2009 8:49:58
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Zdaj pa ponovno glede plačila vrtca.. Nekaj mi ni jasno.. Vem , da v občini Izola in tudi Ljubljana, moraš poleg vloge za znižanje plačila vrtca priložiti tudi potrdilo banke, če imaš kakšen stanovanjski kredit, ker to zniža plačilo najmanj za en razred... Zakaj pa v koprski občini tega ne upoštevajo??? To je zame diskriminacija med občani..??? Zato, ker to občine določajo s pravilnikom... in pač očitno se s tem ne da nobenemu ukvarjati... Ma itak diskriminacija je že s tem, da se staršem s stanovanjskim kreditom upošteva nižji razred Kaj pa tisti, ki imajo najemnine... pa tisti, ki nimajo stanovanjskega ampak gotovinski kredit...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.8.2009 9:02:45
|
|
|
|
asso
|
Dobro jutro... Sem prej začela kar odgovarjat in sem to preskočila A ve katera za ugodno varianto za nakup računalnika. Jaz bi rabla enega boljšega in seveda poceni, pa novega... Nam je danes zjutraj totalno crknu in zdej treba skoraj podnujno nabavit novega... včeraj smo pa naročili tiskalnik (zihr bi počakali in oboje skupaj nabavli )... Nam je večkrat trokiral in se ni hotel vžgat (da je neka datoteka uničena...), ampak na koncu po par poskusih je vžgal. Danes zjutraj pa sem ga hotela vžgat in nič... nobenega znaka, da je "živ", totalno je crknu, niti na pol ga nisem mogla vžgat Še dobro, da imam vse pomembne stvari, vključno z vsemi slikami na zunanjem trdem disku shranjeno, ker če ne... bi bila res katastrofa.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.8.2009 9:36:05
|
|
|
|
zrak
|
asso moja pošta je sprejeta???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.8.2009 9:40:44
|
|
|
|
soncek78
|
Ojla čvekice! Jaz sem v službi.... Moja miška pa se razvaja pri noni in ji prou nič ne fali... anzi Nena - tudi moja miška je bila manjša za 1 mesec, zgleda, da sem kasneje zanosila.... tako da samo pozitivne misli... in vse bo v redu... Navt - čestitke za tvoji slavljenki.... malo z zamudo ampak iz srca! Pa še ena slikica z našega dobusta... moja miška je uživala 200/uro... samo toboganček ji je šel po glavi... No ne morem pripopat slikice... juhuhu in tehnika! Asso - bomo prišli pogledat trampolin in pol bomo šli mogoče še mi v nakup... in vsi so veselo skakali... Lep pozdravček vsem....
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 4.8.2009 9:54:04
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek78 Asso - bomo prišli pogledat trampolin in pol bomo šli mogoče še mi v nakup... in vsi so veselo skakali... Ja, ja... kr pridte, ne samo pogledat, ampak tudi sprobat Če bo danes vreme, ga danes montiramo... IZVIRNO SPOROČILO: zrak asso moja pošta je sprejeta??? Sprejeta oz. oddana
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.8.2009 7:58:01
|
|
|
|
nektarina
|
KU,ku. Kaj ni nobene danes. No pa naj začnem z DOBRO JUTRO..... grem na kavico in pol še kaj napišem.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.8.2009 7:59:50
|
|
|
|
asso
|
Jutro, kaj je zdej to z vami/nami... kaj je posledica takšnega zatišja??? Meni doma je crknu računalnik tako, da razen kot v službi nimam dostopa do neta... v glavnem katastrofa. Zdej moram najdet najugodnejšo varianto za nakup računalnika in še danes it v akcijo za nakup, ker brez res ne moremo. Jaz še zdržim ampak dragi... Včeraj smo uspeli tudi sestavit trampolin Kasneje dam kakšno slikico. Punci sta uživali in z njimi tudi jaz Dragega pa je bilo malo strah... še posebno mu ni šlo od nog se vrž na rit in vstat nazaj na noge... Ampak misliš, da je to nekaj enostavnega, vendar po petih minutah skakanja si kar lepo zadihan... še posebno, če si na splošno brez kondicije.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.8.2009 8:30:16
|
|
|
|
n€na
|
jUTRO ČVEKE ČVEKASTE Jaz sem se morala malo umaknit z RR-ja, sem na hitrco pokukala kaj ste se načvekale in ugasnila.. Jaz sem doma mi je moja G dala bolniško za naprej bomo pa videli kako in kaj imam v ponedeljek kontrolo. Nisem še obupala, sploh, ker mi je Sonček dala dosti upanja in sedaj vsaki dan naši pikici vsi trije govorimo da naj pridno raste, da bo velika in zdrava...Zala mi pa še na trebušček da ljubčka in reče asti asti Včeraj smo pa praznovali rojstni dan od našega nečaka....bilo je super in danes je kar lušno ko ni treba v službo in v vrtec
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.8.2009 8:45:04
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na jUTRO ČVEKE ČVEKASTE Jaz sem se morala malo umaknit z RR-ja, sem na hitrco pokukala kaj ste se načvekale in ugasnila.. Jaz sem doma mi je moja G dala bolniško za naprej bomo pa videli kako in kaj imam v ponedeljek kontrolo. Nisem še obupala, sploh, ker mi je Sonček dala dosti upanja in sedaj vsaki dan naši pikici vsi trije govorimo da naj pridno raste, da bo velika in zdrava...Zala mi pa še na trebušček da ljubčka in reče asti asti Včeraj smo pa praznovali rojstni dan od našega nečaka....bilo je super in danes je kar lušno ko ni treba v službo in v vrtec Ti kar lepo doma počivaj, čeprav to ne vpliva nič na nosečnost, ampak vsaj spočita boš Kot pravijo ostale, seveda si lahko zanosila kasneje in je temu vzrok premajhnega ploda, uf koliko je takšnih primerov. Boš videla, da bo vse ok.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 5.8.2009 8:49:43
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na jUTRO ČVEKE ČVEKASTE Jaz sem se morala malo umaknit z RR-ja, sem na hitrco pokukala kaj ste se načvekale in ugasnila.. Jaz sem doma mi je moja G dala bolniško za naprej bomo pa videli kako in kaj imam v ponedeljek kontrolo. Nisem še obupala, sploh, ker mi je Sonček dala dosti upanja in sedaj vsaki dan naši pikici vsi trije govorimo da naj pridno raste, da bo velika in zdrava...Zala mi pa še na trebušček da ljubčka in reče asti asti Včeraj smo pa praznovali rojstni dan od našega nečaka....bilo je super in danes je kar lušno ko ni treba v službo in v vrtec Nena.. tudi pri nas je bilo kot pri sončku.. Glede na zadnji dan M, bi morala biti 2 tedna več noseča, kot dejansko sem bila.. Tako da na prvem pregledu srčka še ni bilo,, teden kasneje pa .... Asso.. oo to pa mora bit opasno.. a smo kaj vabljeni??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.