|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
3.8.2009 9:34:06   
asso
Oj Sonček vidim, da kukašuser posted image  Dej napiši tudi kaj. Kako Nika pri noni?

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
3.8.2009 10:03:58   
zrak
Nena dobro reši danes... Kdaj pa imaš rok?

Bi se lahko jutri vidle?

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
3.8.2009 10:20:09   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Bi se lahko jutri vidle?

Uf, koliko si dala od sebeuser posted image user posted image user posted image

Ste se kopali včeraj?

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
3.8.2009 10:26:13   
zrak
Asso user posted image .. ne smo bili  v marezigah, saj veš pri komu

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
3.8.2009 11:33:19   
asso

Asso user posted image .. ne smo bili  v marezigah, saj veš pri komu

Aja, točno... skleroza me daje...

Ma dejte kje ste danes vse ostale. Imam občutek, da imam tu monologuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
3.8.2009 11:35:15   
Sibil_
Tu smo, ma kaj ki stalno nekdo tu visi pa ne gre pisat :(

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
3.8.2009 11:49:12   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Tu smo, ma kaj ki stalno nekdo tu visi pa ne gre pisat :(

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem kmalu na malcouser posted image user posted image user posted image  Ampak pojma nimam kakšno je zunaj vremeuser posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
3.8.2009 14:30:40   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: NAVT
Nekaj dni so bili z nami na dopustu eni naši kolegi, ki se ukvarjajo z motopedagogiko. Malo so pogledali Aljošo in povedali, da je "razštelan" kar se tiče motorike, ter svetovali naj pod nujno kupimo kanvas (tranpolin), ker skakanje na njem ful poštima elementarno motoriko. Kot za nalašč, se je pojavila akcija v Hervisu in v Tušu. Danes smo ga kupili, jutri ga sestavimo, pa bom povedala kako skačejo moje žabe na njem!

Zanimiva ta stvar, da trampolin porihta motorikouser posted image  Dobro vedet, ker ga tudi mi danes najverjetneje dobimouser posted image user posted image user posted image  Kje ste ga vi kupili? A ste tudi lestev zraven kupili/dobili...

Kupili smo ga v Tušu. Je bil menda enak v Hervisu, a za 15€ dražji. Gledali smo tudi tistega v Quelle, a je slabši in dražji. Včeraj smo ga krstili in se vsi fino naskakali. Danes nadaljujemo. Otroci so ful navdušeni!
Če boš pa hotela še kakšno podrobnejšo (strokovno) informacijo o učinkih, pa kar vprašaj.

Danes dopoldne sem bila sama z vsemi tremi na plaži in moram rečt, da je kar šlo. Bomo verjetrno še kdaj ponovili. Samo puncam moram nataknit rokavčke, ker so se ful udomačila v morju. Brina si je danes spucala ošteno nos. 

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
3.8.2009 14:53:07   
asso

Kupili smo ga v Tušu. Je bil menda enak v Hervisu, a za 15€ dražji. Gledali smo tudi tistega v Quelle, a je slabši in dražji. Včeraj smo ga krstili in se vsi fino naskakali. Danes nadaljujemo. Otroci so ful navdušeni!
Če boš pa hotela še kakšno podrobnejšo (strokovno) informacijo o učinkih, pa kar vprašaj.

Sej mi ga bomo tudi že danes najverjetneje krstiliuser posted image user posted image user posted image  Ja sem gledala v Quelle, ali je cena, da padeš dol, ali je kvaliteta, da padeš doluser posted image user posted image user posted image
Kaj ta iz Tuša ima zraven lestev? Ker tisti v Hervisu je lestev še 19€ zraven. Bolj iz firbca, kot drugo, ker je sestra mi naročila preko interneta enega, ki zgleda super. Zdrži težo 110 kg in sigurno ga bom tudi jaz sprobalauser posted image   Baje, da je tudi za odrasle full dober, za sproščanje stresa... sodelavka je pravla, da je nekje brala.

Danes dopoldne sem bila sama z vsemi tremi na plaži in moram rečt, da je kar šlo. Bomo verjetrno še kdaj ponovili. Samo puncam moram nataknit rokavčke, ker so se ful udomačila v morju. Brina si je danes spucala ošteno nos. 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
3.8.2009 16:52:34   
n€na

Bi se lahko jutri vidle?

ojla, nimam ravno najbolj vesele noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...moja pikica je premajhna in upam, da do ponedeljka zraste toliko, da bo preživela in se začela normalno razvijati

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
3.8.2009 17:50:11   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Bi se lahko jutri vidle?

ojla, nimam ravno najbolj vesele noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...moja pikica je premajhna in upam, da do ponedeljka zraste toliko, da bo preživela in se začela normalno razvijati

Ti samo pozitivno misli, mi pa bomo vse držale pesti, da bo vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
3.8.2009 17:59:34   
NAVT
Nena, pozitivne misli - to je vse in največ kar lahko narediš. Držim pesti!!!!!!!!!!!!!

Asso, tisti iz Quelle nima zaščitenih stranskih palic ("stebričkov") in manj zdrži. Cena je previsoka v primerjavi s tem iz tuša ali hervisa. V Tušu ni stopničk, ampak v Hervisu so itak lestve, za naše punce pa je po moje še dobro, da jim damo stopničke. Itak se lahko kupi tiste ala kuhinjska lestev z dvema stopničkama, pa še zložljiva je. Po moje je to poceni. Sicer pa je premera 3 metre in je predviden do 150 kg. Midva z možem sva se včeraj oba naskakala. Ful je dobra zadeva. Sicer na kakšnem tranpolinu na plažah nisem bila kaj pogosto, a predvsem zato, ker sem bolj sramežljive sorte in me pol niti ne mika. Tle maš pa mir.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
4.8.2009 7:27:32   
zrak

Bi se lahko jutri vidle?

Ti samo pozitivno misli, mi pa bomo vse držale pesti, da bo vse v najlepšem redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Nena da bo šlo vse vredu...

A  to mislijo premajhna glede na zadnji dan M??? Ker mogoče si tudi kasneje zanosila...

Zdaj pa ponovno glede plačila vrtca.. Nekaj mi ni jasno.. Vem , da v občini Izola in tudi Ljubljana, moraš poleg vloge za znižanje plačila vrtca priložiti tudi potrdilo banke, če imaš kakšen stanovanjski kredit, ker to zniža plačilo najmanj za en razred... Zakaj pa v koprski občini tega ne upoštevajo??? To je zame diskriminacija med občani..???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
4.8.2009 7:51:11   
nektarina

[/quote]

[/quote]

ti samo misli pozitivno naprej. Poznam par primerov, ko so se G zmotili in na koncu je bilo vse OK. Držim pesti.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
4.8.2009 7:56:56   
asso

Bi se lahko jutri vidle?

user posted image user posted image  Nena da bo šlo vse vredu...

A  to mislijo premajhna glede na zadnji dan M??? Ker mogoče si tudi kasneje zanosila...

Zdaj pa ponovno glede plačila vrtca.. Nekaj mi ni jasno.. Vem , da v občini Izola in tudi Ljubljana, moraš poleg vloge za znižanje plačila vrtca priložiti tudi potrdilo banke, če imaš kakšen stanovanjski kredit, ker to zniža plačilo najmanj za en razred... Zakaj pa v koprski občini tega ne upoštevajo??? To je zame diskriminacija med občani..???

Zato, ker to občine določajo s pravilnikom... in pač očitno se s tem ne da nobenemu ukvarjati...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
4.8.2009 8:49:58   
asso

Zato, ker to občine določajo s pravilnikom... in pač očitno se s tem ne da nobenemu ukvarjati...

Ma itak diskriminacija je že s tem, da se staršem s stanovanjskim kreditom upošteva nižji razreduser posted image  Kaj pa tisti, ki imajo najemnine... pa tisti, ki nimajo stanovanjskega ampak gotovinski kredit...

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
4.8.2009 9:02:45   
asso
Dobro jutro...user posted image user posted image user posted image

Sem prej začela kar odgovarjat in sem to preskočilauser posted image user posted image

A ve katera za ugodno varianto za nakup računalnika. Jaz bi rabla enega boljšega in seveda poceni, pa novega...
Nam je danes zjutraj totalno crknu in zdej treba skoraj podnujno nabavit novega... včeraj smo pa naročili tiskalnik (zihr bi počakali in oboje skupaj nabavliuser posted image )...
Nam je večkrat trokiral in se ni hotel vžgat (da je neka datoteka uničena...), ampak na koncu po par poskusih je vžgal. Danes zjutraj pa sem ga hotela vžgat in nič... nobenega znaka, da je "živ", totalno je crknu, niti na pol ga nisem mogla vžgatuser posted image user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da imam vse pomembne stvari, vključno z vsemi slikami na zunanjem trdem disku shranjeno, ker če ne... bi bila res katastrofa.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
4.8.2009 9:36:05   
zrak
asso moja pošta je sprejeta???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
4.8.2009 9:40:44   
soncek78
Ojla čvekice!

Jaz sem v službi....user posted image

Moja miška pa se razvaja pri noni in ji prou nič ne fali... anzi user posted image  

Nena - tudi moja miška je bila manjša za 1 mesec, zgleda, da sem kasneje zanosila.... tako da samo pozitivne misli...user posted image user posted image user posted image  in vse bo v redu...

Navt - čestitke za tvoji slavljenki.... user posted image  malo z zamudo ampak iz srca!

Pa še ena slikica z našega dobusta... moja miška je uživala 200/uro... samo toboganček ji je šel po glavi... No ne morem pripopat slikice... juhuhu in tehnika!

Asso - bomo prišli pogledat trampolin in pol bomo šli mogoče še mi v nakup... in vsi so veselo skakali...

Lep pozdravček vsem....user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
4.8.2009 9:54:04   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: soncek78

Asso - bomo prišli pogledat trampolin in pol bomo šli mogoče še mi v nakup... in vsi so veselo skakali...

Ja, ja... kr pridte, ne samo pogledat, ampak tudi sprobatuser posted image   Če bo danes vreme, ga danes montiramo...

asso moja pošta je sprejeta???

Sprejeta oz. oddanauser posted image user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
5.8.2009 7:58:01   
nektarina
KU,ku. Kaj ni nobene danes.
No  pa naj začnem z DOBRO JUTRO..... grem na kavico in pol še kaj napišem.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
5.8.2009 7:59:50   
asso
Jutro,

kaj je zdej to z vami/nami... kaj je posledica takšnega zatišja???

Meni doma je crknu računalnik tako, da razen kot v službi nimam dostopa do neta... v glavnem katastrofa. Zdej moram najdet najugodnejšo varianto za nakup računalnika in še danes it v akcijo za nakup, ker brez res ne moremo. Jaz še zdržim ampak dragi...

Včeraj smo uspeli tudi sestavit trampolinuser posted image user posted image user posted image  Kasneje dam kakšno slikico. Punci sta uživali in z njimi tudi jazuser posted image user posted image  Dragega pa je bilo malo strah... še posebno mu ni šlo od nog se vrž na rit in vstat nazaj na noge... Ampak misliš, da je to nekaj enostavnega, vendar po petih minutah skakanja si kar lepo zadihan... še posebno, če si na splošno brez kondicije.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
5.8.2009 8:30:16   
n€na
jUTRO ČVEKE ČVEKASTEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se morala malo umaknit z RR-ja, sem na hitrco pokukala kaj ste se načvekale in ugasnila..
Jaz sem doma mi je moja G dala bolniško za naprej bomo pa videli kako in kaj imam v ponedeljek kontrolo. Nisem še obupala, sploh, ker mi je Sonček dala dosti upanja in sedaj vsaki dan naši pikici vsi trije govorimo da naj pridno raste, da bo velika in zdrava...Zala mi pa še na trebušček da ljubčka in reče asti astiuser posted image user posted image

Včeraj smo pa praznovali rojstni dan od našega nečaka....bilo je super in danes je kar lušno ko ni treba v službo in v vrtecuser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
5.8.2009 8:45:04   
asso

jUTRO ČVEKE ČVEKASTEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se morala malo umaknit z RR-ja, sem na hitrco pokukala kaj ste se načvekale in ugasnila..
Jaz sem doma mi je moja G dala bolniško za naprej bomo pa videli kako in kaj imam v ponedeljek kontrolo. Nisem še obupala, sploh, ker mi je Sonček dala dosti upanja in sedaj vsaki dan naši pikici vsi trije govorimo da naj pridno raste, da bo velika in zdrava...Zala mi pa še na trebušček da ljubčka in reče asti astiuser posted image user posted image

Včeraj smo pa praznovali rojstni dan od našega nečaka....bilo je super in danes je kar lušno ko ni treba v službo in v vrtecuser posted image

Ti kar lepo doma počivaj, čeprav to ne vpliva nič na nosečnost, ampak vsaj spočita bošuser posted image
Kot pravijo ostale, seveda si lahko zanosila kasneje in je temu vzrok premajhnega ploda, uf koliko je takšnih primerov. Boš videla, da bo vse ok.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
5.8.2009 8:49:43   
zrak

Nena.. tudi pri nas je bilo kot pri sončku.. Glede na zadnji dan M, bi morala biti 2 tedna več noseča, kot dejansko sem bila.. Tako da na prvem pregledu srčka še ni bilo,, teden kasneje pa user posted image .... 

Asso.. oo to pa mora bit opasno.. a smo kaj vabljeni??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.