![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.8.2009 11:42:32
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: n€na Sem se nasmejala ...po tem napisanem sodeč moj ne spada v to kategorijo, ki ne znajo delat dveh stvari na enkrat , ker moj ne pije, ne kadi in ne igra kart Sej moj niti ne... ampak dveh stvari naenkrat . Ja, to je res težka... jaz mu včasih kaj naročim, potem pa ni narejeno in zdej sem pa že čist flegmatik in na pol potiho rečem. Ja, pa sej moški ne morejo delat dveh stvari naenkrat To je znanstveno dokazano, da moški lahko uporabljajo samo en del možganov, ker nikoli niso rabili razmišljat dve stvari naenkrat...poglej ženske, uboge bilijon stvari u glavi in vse mora bit in je narejeno
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.8.2009 12:01:08
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na ...moj pravi, da bodo pa naslednjič kar dvojčki TO!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.8.2009 13:39:26
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Evo, mi smo včeraj le izpeljali praznovanje in se imeli fajn. Neža se je po kratkem postopku (takoj ko je staknila nekje flomaster) nališpala. Z zeleno si je "nalakirala" nohte (beri prske) na nogicah, si "tetovirala" noge in popravila rožice na oblekici. Pol je bila pa ful važna, ko je dobila pripombe, da je lepa Otroci so se imeli fajn, nič ni bilo grizenja in cukanja, torta je bila fina, le slikati s prižganimi svečkami se nismo uspeli, ker nas je vedno kakšen nadebudni pihalec prehitel. lepo, da vam je končno uspelo vse lepo speljat. Kje ste pa torto vzeli? Ali ste jo sami pekli?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.8.2009 7:55:08
|
|
|
|
n€na
|
Jutro... Jaz že pijem kavico... Zala bo pa danes ostala doma, je ponoči začela nekam čudno kašlajti in je zraven jokala..verjetno jo je bolelo....Sem ji dala na margarini popražene cvetove kamilice in malo sirupa in je bilo kar hitro dobro...je normalno zaspala nazaj in ni nič kašljala...danes zjutraj sem pa postopek ponovila in sedaj ko malo zakašlja ni več tistega grdega kašlja ampak je nekako normalen....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.8.2009 10:10:38
|
|
|
|
n€na
|
Smo malo spremenili načrt...Zala je šla v vrtec, je v tistih dveh urah ko je bila doma postala čisto vredu....zgleda, da so ji kamilce na prsih pomagale... Bom jaz lahko lažje počivala...moj je šel še spotoma v trgovino in mojemu doktorju je nesel odpusno pismo, da ga bo poslal na komisijo, in sedaj čakam, da mi pride družbo delat , ker mene od ležanja in sedenja po raznoraznih stolih in kavčih že vse boli pa še po tv ni nič pametnega ...ampak je vseeno lepše biti doma kot v službi
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.8.2009 11:26:57
|
|
|
|
asso
|
Najboljše, da se skupaj odpravita malo na sprehod.... Kaj bi jaz danes dala, da bi ostala doma... sem zjutraj s tako muko vstala, da je joj,,,
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.8.2009 12:12:25
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Najboljše, da se skupaj odpravita malo na sprehod.... Kaj bi jaz danes dala, da bi ostala doma... sem zjutraj s tako muko vstala, da je joj,,, Bi kar pasal en sprehod, ja, vendar ne morem preveč hodit še zaenkrat, je treba počivat...me jutri čaka naporen dan, ker sva z Zalo celi dan sami Bo treba it počasi kosilo kuhat...njami njami
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.8.2009 14:11:32
|
|
|
|
NAVT
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso lepo, da vam je končno uspelo vse lepo speljat. Kje ste pa torto vzeli? Ali ste jo sami pekli? A, kje pa! Naročili smo jo v Zvonu. Navadno pri njih naročamo torte, ker smo do zdaj imeli vedno dobre izkušnje. So dobre, sočne, le včasih niso likovno dovršene , a to želodčkov ne briga. Letos smo imeli dve okrogli združeni (kot dva olimpijska kroga), ena je bila sadna, druga čokoladno lešnikova. Ostalo smo pa naročili nekaj pic in par pohančkov v Fast food Veni (tudi Izola). Imam željo in ideje, kaj bi lahko pripravila, a mi ne rata s tremi škrati. Ko malo odrastejo, čez kakšno leto ali dve bo že lažje. UPAM!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 15.8.2009 21:51:20
|
|
|
|
majrim
|
austen...vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.8.2009 7:41:06
|
|
|
|
n€na
|
jutro
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.8.2009 8:07:36
|
|
|
|
asso
|
Jutro, evo mene, pa sem spet doma... Včeraj popoldne je Nastia zakuhala in sem se odločla, da bom z njo doma. Najprej sem mislila, da bo ostala z nono, ampak mislim, da je boljše, da sem jaz doma, da vidim sploh kako je danes... Vstala je že nekaj čez sedmo in ima malo vročine. Pravi pa, da ko požira jo boli grlo... Evo, zdej še Tarin zbudim in veselo na delo kaj pospravljat.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.8.2009 9:59:19
|
|
|
|
nektarina
|
Za Nastio. Mi smo tudi bili zjutraj mal čudni. ALex je nekaj jokal. vroč pa ni bil. Sta pa oba šla v vrtec in popoldne bom videla kako bo. Je PA Alex malo spal. Ni hotel jit spat in je gledal risanke do 23.30. Če sem mu izklopila Tv je začel jokat in sem se bala ,da zbudi še ta drugega. V glavnem nazadnje sem ga nekako prepričala ,da je šel Nodi spat, ker je bil utrujen. Smo se pa čez vikend kopali in upam,da na plaži se nista kaj prehladila. Voda je bila res topla ampak zunaj te je kar treslo. za tiste, ki praznujete. Menda sem zasledila ,da je nekaj praznovala Austen..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 17.8.2009 21:04:26
|
|
|
|
n€na
|
Nastia upam, da si že boljša Kaj je zdaj babe al bote kar na FB visele al kaj Pri nas se je pa v vrtcu stanje malo popravilo ne malo dosti ....je končno prišla naša vzgojiteljica nazaj ...sem komaj čakala...sedaj je bila ena štorasta, ki ne vem zjutraj ne zna prijet otroka v roke in ga potolažit če joka Smo po treh tednih imeli kar nekaj težav, danes pa so se čudežno uredile
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 8:00:27
|
|
|
|
nektarina
|
Jutro.... Nena: pri nas je bilo isto . Zjutraj če so njihove vzg. je mirno, če pa niso včasih kakšen zajoče. Ne vem kako, ampak oni to čutijo že ko prispemo pred vrtec(sploh še niso videli kdo je notri) in se vedno zgodi samo z Nikom. Alexu je skoraj vedno vse Ok in se nič ne pritožuje, Nik pa je izbirčen in mu ni vseeno. Zdaj čakam reakcijo,m ko bo treba vse na novo menjat in že razmišljam ,da bi vzela prvi dan dopust... bomo še vidli. Nena: kako s tabo??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 8:20:02
|
|
|
|
n€na
|
dan... Tako lepega dne pa že dolgo ne...Zala ni nič jokala..s.em tako vesela odšla domov Zdaj si kuham kavico in potem grem al v trgovino al pa kaj pospravit...likat na srečo ne morem ker mi je likalnik crknu (sam kup se pa nabira), saj če hitro zložim suhe stvari pol ne rabim peglat Ja mene pa psiha malo daje in to občutijo tudi moji dragi okrog mene...saj se bom pobrala..je prišlo za mano in me vsaka še tako malenkostna stvar zelo prizadane in potem pride do brezveznega kreganja, eh kaj bi ko pa nekateri ne razumejo kako lahko ta zadeva boli....najbolj me razume tašča, ki je imela še hujšo izkušnjo kot jaz Kdaj se bomo spet kaj dobile
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 8:46:10
|
|
|
|
austen
|
n€na..... ....drži se....... danes pa spet v službi,......grave.....totalna podopustniška fjaka....a dela za pop...... sej bo.......ampak hočem nazaj na sever.....na hlad in sonce in smeh in pivo...... a ja....hvala za voščila
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 9:01:54
|
|
|
|
nektarina
|
Nena... jaz vem kako vse to boli... moja pikica je imela skoraj 3 mesece ko sem imela SS. je rabilo kar nekaj časa ,da sem se pobrala. Še sedaj se spomnem.. ampak sonček vedno zasije po dežju Sem pa pol 2 naenkrat dobila. Austen: forza, forza. Treba dat ponovno v prvo in jit naprej. Vem ,da je lepše na dopustu, samo traja premalo.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 9:04:58
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina Austen: forza, forza. Treba dat ponovno v prvo in jit naprej. Vem ,da je lepše na dopustu, samo traja premalo. bi mogla vzet več dopusta Saj se boš hitro navadla, pomisli name kako bo meni po enem mesecu it na šiht
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 9:05:48
|
|
|
|
n€na
|
asso kako je Nastia??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 9:56:33
|
|
|
|
asso
|
Evo mene... spet v službi. Aja, najprej zamuda AUSTEN vse naj, naj, naj... z zamudo, ampak iz srca. Nastia je boljša. Že včeraj je bila, ampak je še danes ostala z nono. Jutri pa... ali gre z mojimi malo hodit, na Veliko planino ali pa.. je danes dobila vabilo od ene sošolke za rojstni dan. Tako, da ne vem katero varianto si bo na koncu izbrala.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 16:51:13
|
|
|
|
n€na
|
Babe žebe......namesto, da bi z vami čvekala, sem si šla kupit nov likalnik in tako sem zlikala en gromozanski kup...se čudim sama sebi BRAVO JAZ
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 20:32:41
|
|
|
|
majrim
|
pridi ga sprobat še k meni nena ---pivo je v hladilniku --pa sej lahko prideš tudi samo na pivo
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 21:00:45
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim pridi ga sprobat še k meni nena ---pivo je v hladilniku --pa sej lahko prideš tudi samo na pivo Sem že na poti, vendar brez pripomočkov bi rajši samo pivo Je pa tudi Zala danes dobila malo vročine..ima čisto belo obložen jezik, upam, da se ne bo razvilo v kaj hujšega ...jutri bo ostala doma potem bomo pa videli kako naprej....pa ravno sedaj je morala zboleti, ker smo se jutri nameravali odpraviti dol v lucijo pogledat kačo z dvema glavama
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 18.8.2009 21:05:04
|
|
|
|
thaiss
|
pozdravček še iz moje strani Nena en velik zate!! Mi uživamo, prejšnji teden smo bili na dopustu, ta teden pa se tukaj namakamo. Smo imeli v planu it za par dni v Pulo, ma imamo žal en pogreb umes in odpade. Jutri se bomo šli malo čez kopat za cel dan, v četrtek pa gremo do Lignana. Škoda ki gre dopust tako hitro h koncu
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 19.8.2009 8:32:26
|
|
|
|
n€na
|
jutro... thaiss...lepo te je po dolgem času spet brat No, pa je ostala doma in bo doma kar cel teden...je imela še danes zjutraj vročino..jeziček ima še kar bel tako, da sumim malo na angino ker kolikor mi je uspelo videt ima tudi malo rdeče grlo...bomo videli, jedla je pa danes čisto normalno, če ne bo nič boljše in bo še jutri vročina gremo k P, da vidimo kaj je na stvari..... LP
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSuper ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.