|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
13.8.2009 11:42:32   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...po tem napisanem sodeč moj ne spada v to kategorijo, ki ne znajo delat dveh stvari na enkratuser posted image user posted image user posted image , ker moj ne pije, ne kadi in ne igra kartuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej moj niti ne... ampak dveh stvari naenkratuser posted image user posted image . Ja, to je res težka... jaz mu včasih kaj naročim, potem pa ni narejeno in zdej sem pa že čist flegmatik in na pol potiho rečem. Ja, pa sej moški ne morejo delat dveh stvari naenkratuser posted image user posted image user posted image

To je znanstveno dokazano, da moški lahko uporabljajo samo en del možganov, ker nikoli niso rabili razmišljat dve stvari naenkrat...poglej ženske, uboge bilijon stvari u glavi in vse mora bit in je narejenouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
13.8.2009 12:01:08   
NAVT
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

...moj pravi, da bodo pa naslednjič kar dvojčkiuser posted image user posted image user posted image

TO! user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
13.8.2009 13:39:26   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Evo, mi smo včeraj le izpeljali praznovanje in se imeli fajn. Neža se je po kratkem postopku (takoj ko je staknila nekje flomaster) nališpala. Z zeleno si je "nalakirala" nohte (beri prske) na nogicah, si "tetovirala" noge in popravila rožice na oblekici. Pol je bila pa ful važna, ko je dobila pripombe, da je lepa user posted image
Otroci so se imeli fajn, nič ni bilo grizenja in cukanja, torta je bila fina, le slikati s prižganimi svečkami se nismo uspeli, ker nas je vedno kakšen nadebudni pihalec prehitel.

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo, da vam je končno uspelo vse lepo speljat.

Kje ste pa torto vzeli? Ali ste jo sami pekli?

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
14.8.2009 7:55:08   
n€na
Jutro...

Jaz že pijem kavico...

Zala bo pa danes ostala doma, je ponoči začela nekam čudno kašlajti in je zraven jokala..verjetno jo je bolelo....Sem ji dala na margarini popražene cvetove kamilice in malo sirupa in je bilo kar hitro dobro...je normalno zaspala nazaj in ni nič kašljala...danes zjutraj sem pa postopek ponovila in sedaj ko malo zakašlja ni več tistega grdega kašlja ampak je nekako normalen....

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
14.8.2009 10:10:38   
n€na
Smo malo spremenili načrt...Zala je šla v vrtec, je v tistih dveh urah ko je bila doma postala čisto vredu....zgleda, da so ji kamilce na prsih pomagale...user posted image user posted image
Bom jaz lahko lažje počivala...moj je šel še spotoma v trgovino in mojemu doktorju je nesel odpusno pismo, da ga bo poslal na komisijo, in sedaj čakam, da mi pride družbo delatuser posted image , ker mene od ležanja in sedenja po raznoraznih stolih in kavčih že vse boli pa še po tv ni nič pametnegauser posted image ...ampak je vseeno lepše biti doma kot v službiuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
14.8.2009 11:26:57   
asso
Najboljše, da se skupaj odpravita malo na sprehod....

Kaj bi jaz danes dala, da bi ostala doma... sem zjutraj s tako muko vstala, da je joj,,,user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
14.8.2009 12:12:25   
n€na

Najboljše, da se skupaj odpravita malo na sprehod....

Kaj bi jaz danes dala, da bi ostala doma... sem zjutraj s tako muko vstala, da je joj,,,user posted image

Bi kar pasal en sprehod, ja, vendar ne morem preveč hodit še zaenkrat, je treba počivat...me jutri čaka naporen dan, ker sva z Zalo celi dan samiuser posted image user posted image

Bo treba it počasi kosilo kuhat...njami njami

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
14.8.2009 14:11:32   
NAVT

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo, da vam je končno uspelo vse lepo speljat.

Kje ste pa torto vzeli? Ali ste jo sami pekli?

A, kje pa! Naročili smo jo v Zvonu. Navadno pri njih naročamo torte, ker smo do zdaj imeli vedno dobre izkušnje. So dobre, sočne, le včasih niso likovno dovršene user posted image , a to želodčkov ne briga. Letos smo imeli dve okrogli združeni (kot dva olimpijska kroga), ena je bila sadna, druga čokoladno lešnikova.
Ostalo smo pa naročili nekaj pic in par pohančkov v Fast food Veni (tudi Izola). Imam željo in ideje, kaj bi lahko pripravila, a mi ne rata s tremi škrati. Ko malo odrastejo, čez kakšno leto ali dve bo že lažje. UPAM!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
15.8.2009 21:51:20   
majrim
austen...vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.8.2009 7:41:06   
n€na
jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.8.2009 8:07:36   
asso
Jutro,

evo mene, pa sem spet doma...
Včeraj popoldne je Nastia zakuhala in sem se odločla, da bom z njo doma. Najprej sem mislila, da bo ostala z nono, ampak mislim, da je boljše, da sem jaz doma, da vidim sploh kako je danes... Vstala je že nekaj čez sedmo in ima malo vročine. Pravi pa, da ko požira jo boli grlo...

Evo, zdej še Tarin zbudim in veselo na delo kaj pospravljat.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
17.8.2009 9:59:19   
nektarina
user posted image  Za  Nastio.  Mi smo tudi  bili zjutraj mal čudni.  ALex je nekaj jokal.  vroč pa ni bil.  Sta pa oba šla v vrtec in popoldne bom videla kako bo.  Je PA Alex malo spal. Ni hotel jit spat  in je gledal risanke do  23.30.   Če sem  mu izklopila Tv je začel jokat in sem se bala ,da zbudi še ta drugega.  V glavnem nazadnje sem ga nekako  prepričala ,da je šel Nodi spat, ker je bil utrujen.
Smo se pa  čez vikend  kopali in upam,da  na plaži  se nista kaj prehladila. Voda je bila res  topla ampak zunaj   te je kar treslo.

user posted image  za tiste, ki praznujete. Menda  sem zasledila ,da je nekaj praznovala Austen..

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.8.2009 21:04:26   
n€na
Nastia upam, da si že boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdaj babe al bote kar na FB visele al kajuser posted image

Pri nas se je pa v vrtcu stanje malo popravilo ne malo dostiuser posted image user posted image ....je končno prišla naša vzgojiteljica nazajuser posted image ...sem komaj čakala...sedaj je bila ena štorasta, ki ne vem zjutraj ne zna prijet otroka v roke in ga potolažit če jokauser posted image

Smo po treh tednih imeli kar nekaj težav, danes pa so se čudežno uredileuser posted image user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
18.8.2009 8:00:27   
nektarina
Jutro....
Nena: pri nas je bilo isto . Zjutraj če so njihove vzg. je mirno, če pa niso včasih kakšen zajoče.  Ne vem kako, ampak  oni to čutijo  že ko prispemo pred vrtec(sploh še  niso videli kdo je notri)  in se vedno zgodi  samo z Nikom. Alexu je skoraj vedno vse Ok in se nič ne pritožuje, Nik pa je izbirčen  in  mu ni vseeno. Zdaj čakam reakcijo,m ko bo treba vse na novo menjat  in že  razmišljam  ,da bi vzela prvi dan dopust... bomo  še vidli.
Nena: kako s tabo??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
18.8.2009 8:20:02   
n€na
dan...

Tako lepega dne pa že dolgo ne...Zala ni nič jokala..s.em tako vesela odšla domovuser posted image user posted image

Zdaj si kuham kavico in potem grem al v trgovino al pa kaj pospravit...likat na srečo ne morem ker mi je likalnik crknuuser posted image user posted image (sam kup se pa nabira), saj če hitro zložim suhe stvari  pol ne rabim peglatuser posted image

Ja mene pa psiha malo daje in to občutijo tudi moji dragi okrog mene...saj se bom pobrala..je prišlo za mano in me vsaka še tako malenkostna stvar zelo prizadane in potem pride do brezveznega kreganja, eh kaj bi ko pa nekateri ne razumejo kako lahko ta zadeva boli....najbolj me razume tašča, ki je imela še hujšo izkušnjo kot jazuser posted image

Kdaj se bomo spet kaj dobileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2890
18.8.2009 8:46:10   
austen
n€na.....user posted image user posted image ....drži se.......

danes pa spet v službi,......grave.....totalna podopustniška fjaka....a dela za pop......

sej bo.......ampak hočem nazaj na sever.....na hlad in sonce in smeh in pivo......user posted image

a ja....hvala za voščilauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
18.8.2009 9:01:54   
nektarina
Nena... user posted image
jaz vem kako  vse to boli...  moja pikica je imela  skoraj 3 mesece ko sem imela SS. je rabilo kar nekaj časa ,da sem se pobrala. Še sedaj se spomnem..
ampak   sonček vedno  zasije po dežjuuser posted image    Sem pa pol 2 naenkrat dobila.

Austen: forza, forza. Treba dat ponovno  v prvo  in jit naprej.  Vem ,da je lepše na dopustu, samo  traja premalo.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
18.8.2009 9:04:58   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Austen: forza, forza. Treba dat ponovno  v prvo  in jit naprej.  Vem ,da je lepše na dopustu, samo  traja premalo.

bi mogla vzet več dopustauser posted image user posted image user posted image

Saj se boš hitro navadla, pomisli name kako bo meni po enem mesecu it na šihtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2893
18.8.2009 9:05:48   
n€na
asso kako je Nastia??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
18.8.2009 9:56:33   
asso
Evo mene... spet v službi.

Aja, najprej zamuda AUSTEN vse naj, naj, naj... z zamudo, ampak iz srca.

Nastia je boljša. Že včeraj je bila, ampak je še danes ostala z nono. Jutri pa... ali gre z mojimi malo hodit, na Veliko planino ali pa.. je danes dobila vabilo od ene sošolke za rojstni dan. Tako, da ne vem katero varianto si bo na koncu izbrala.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
18.8.2009 16:51:13   
n€na
Babe žebe......namesto, da bi z vami čvekala, sem si šla kupit nov likalnik in tako sem zlikala en gromozanski kup...se čudim sama sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO JAZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
18.8.2009 20:32:41   
majrim
pridi ga sprobat še k meni nenauser posted image user posted image ---pivo je v hladilnikuuser posted image --pa sej lahko prideš tudi samo na pivouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
18.8.2009 21:00:45   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

pridi ga sprobat še k meni nenauser posted image user posted image ---pivo je v hladilnikuuser posted image --pa sej lahko prideš tudi samo na pivouser posted image

Sem že na poti, vendar brez pripomočkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bi rajši samo pivouser posted image user posted image user posted image

Je pa tudi Zala danes dobila malo vročine..ima čisto belo obložen jezik, upam, da se ne bo razvilo v kaj hujšegauser posted image ...jutri bo ostala doma potem bomo pa videli kako naprej....pa ravno sedaj je morala zboleti, ker smo se jutri nameravali odpraviti dol v lucijo pogledat kačo z dvema glavamauser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
18.8.2009 21:05:04   
thaiss
pozdravček še iz moje strani

Nena en velik user posted image zate!!

Mi uživamo, prejšnji teden smo bili na dopustu, ta teden pa se tukaj namakamo. Smo imeli v planu it za par dni v Pulo, ma imamo žal en pogreb umes in odpade. Jutri se bomo šli malo čez kopat za cel dan, v četrtek pa gremo do Lignana.
Škoda ki gre dopust tako hitro h koncuuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.8.2009 8:32:26   
n€na
jutro...

thaiss...lepo te je po dolgem času spet bratuser posted image user posted image

No, pa je ostala doma in bo doma kar cel teden...je imela še danes zjutraj vročino..jeziček ima še kar bel tako, da sumim malo na angino ker kolikor mi je uspelo videt ima tudi malo rdeče grlo...bomo videli, jedla je pa danes čisto normalno, če ne bo nič boljše in bo še jutri vročina gremo k P, da vidimo kaj je na stvari.....

LPuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.