Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:29:13
|
|
|
|
witto
|
Majchy, ne da se noče poročit, ampak pravi,da on ni tradicionalist , in da mu je ok,tudi tako. Jas sem ene parkrat namignila, da bi se,pa je ignoriral.No,z leti sem se sprijaznila. Kaj pa vem,me pa lahko še preseneti. Ja, vsaka nevesta je lepa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:43:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Majchy, ne da se noče poročit, ampak pravi,da on ni tradicionalist , in da mu je ok,tudi tako. Jas sem ene parkrat namignila, da bi se,pa je ignoriral.No,z leti sem se sprijaznila. Kaj pa vem,me pa lahko še preseneti. Ja, vsaka nevesta je lepa jaz mu nebi samo namigovala-ampak direktno povedala-moški poavadi ne kapirajo namigovanj ......upam da se ti bo izpolnila želja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:43:46
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:50:34
|
|
|
|
claud
|
Jutro! majchy čak mal da h seb pridem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:51:07
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutro. Zopet je za nami lepo prespana noč, tk da smo polni energije in se zdej lahk odpravimo mal v trgovino. No nik je predvčerajšnjim (5.7.) dobil prvi zobek, sploh nismo vedeli da že bodo ker ga ni nič posebno matralo. Sem pa videla že na morju, da ima belo spodaj, tk da ima spodnjo enkico. Ker se nam še nč ne da smo komaj razpakirali vse in pospravili, ter oprali cote. Zdej pa me čaka likanje, ampak še ne vem kdaj.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:55:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! majchy čak mal da h seb pridem ...niste dobro spali?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:56:21
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn...... za prvi zobek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:56:54
|
|
|
|
claud
|
Majchy me prrec preganja ...sam da me zagleda ......jst morm pa prej mal prebrat da sm na tekočem!!!!! Jst sm tako ubita...3 dni ne spim sploh nč,,,,,,,,,,tamala se zbudi, jo nosm...ne pomaga nč...jo prklopm,pa začne jest k da je full lačna...pol ona zaspi,jo dam u postlco....in ko ravno jst zaspim spet dretje .....to pomeni na eno uro je tko.... Evo in že 3 dni tkole... Majchy-kwa so hude fotke....in vi2 A vidva osebno poznata majheniča?......ker pomoje drugač tko mastno zaračunajo oni. Jst si tud želim njihove fotke na moji poroki-ko bo......enkrat--------
< Sporočilo je popravil claud -- 7.8.2009 8:58:10 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:59:20
|
|
|
|
brkn83
|
nekaj slik iz morja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:02:29
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy me prrec preganja ...sam da me zagleda ......jst morm pa prej mal prebrat da sm na tekočem!!!!! Jst sm tako ubita...3 dni ne spim sploh nč,,,,,,,,,,tamala se zbudi, jo nosm...ne pomaga nč...jo prklopm,pa začne jest k da je full lačna...pol ona zaspi,jo dam u postlco....in ko ravno jst zaspim spet dretje .....to pomeni na eno uro je tko.... Evo in že 3 dni tkole... Majchy-kwa so hude fotke....in vi2 A vidva osebno poznata majheniča?......ker pomoje drugač tko mastno zaračunajo oni. Jst si tud želim njihove fotke na moji poroki-ko bo......enkrat-------- nič te ne priganjam samo pozravila sem te a ji daješ zvečer kakšno kašico?....upam da boste kmalu spali .......ja osebno jih poznam.....smo prijatelji in se družimo ko se boš ženila mi povej in bomo kaj zrihtali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:03:41
|
|
|
|
claud
|
brkn lepe fotke.......tazadnja mi je ful ušeč...s školjkico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:04:04
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn......lepe slikice nik je že velik fant pa sladoled je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:05:56
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy me prrec preganja ...sam da me zagleda ......jst morm pa prej mal prebrat da sm na tekočem!!!!! Jst sm tako ubita...3 dni ne spim sploh nč,,,,,,,,,,tamala se zbudi, jo nosm...ne pomaga nč...jo prklopm,pa začne jest k da je full lačna...pol ona zaspi,jo dam u postlco....in ko ravno jst zaspim spet dretje .....to pomeni na eno uro je tko.... Evo in že 3 dni tkole... Majchy-kwa so hude fotke....in vi2 A vidva osebno poznata majheniča?......ker pomoje drugač tko mastno zaračunajo oni. Jst si tud želim njihove fotke na moji poroki-ko bo......enkrat-------- nič te ne priganjam samo pozravila sem te a ji daješ zvečer kakšno kašico?....upam da boste kmalu spali .......ja osebno jih poznam.....smo prijatelji in se družimo ko se boš ženila mi povej in bomo kaj zrihtali Ja ji dam kašico in jo dost poje....sam čez dan noče tok jest....pa kosilo-smo še daleč od polovice obroka, kje je še cel obrok ....... evo se že dere čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:14:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Majchy me prrec preganja ...sam da me zagleda ......jst morm pa prej mal prebrat da sm na tekočem!!!!! Jst sm tako ubita...3 dni ne spim sploh nč,,,,,,,,,,tamala se zbudi, jo nosm...ne pomaga nč...jo prklopm,pa začne jest k da je full lačna...pol ona zaspi,jo dam u postlco....in ko ravno jst zaspim spet dretje .....to pomeni na eno uro je tko.... Evo in že 3 dni tkole... Majchy-kwa so hude fotke....in vi2 A vidva osebno poznata majheniča?......ker pomoje drugač tko mastno zaračunajo oni. Jst si tud želim njihove fotke na moji poroki-ko bo......enkrat-------- nič te ne priganjam samo pozravila sem te a ji daješ zvečer kakšno kašico?....upam da boste kmalu spali .......ja osebno jih poznam.....smo prijatelji in se družimo ko se boš ženila mi povej in bomo kaj zrihtali Ja ji dam kašico in jo dost poje....sam čez dan noče tok jest....pa kosilo-smo še daleč od polovice obroka, kje je še cel obrok ....... evo se že dere čao mogoče je pa samo žejna?ali pa ji je vroče in se zaradi tega zbudi? midve sva začasno ustavili GH ker je dobila pikice po bušiju in hrbtu,ampak je zgleda od vročine-tko da bo danes dobila za kosilo GH(še ne vem kaj)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:16:22
|
|
|
|
claud
|
No se je moj dragi spomnu da je očka in da lahko priskoči na pomoč .....tko dajo je odpelu ven pa reku da naj grem spat Majchy-se bom spomnla nate, ko bo poroka na urniku Takrat bo pa veselo ...komi čakam Vam že kr zdj povem da bo takrat torta za vse moje februarčice Ah ja, si mi skomine nardila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:19:01
|
|
|
|
claud
|
Ma sj pr nas sadje gre, ampak zelenjave-ni šans! Pa tok mi je adijo dajat ji sam eno vrsto pa brez vsega ......k je še men ogabno... tko da če bom ji dons špinačo dala, ji bi dala še krompirček zraven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:28:39
|
|
|
|
Čebel@
|
claud...super za očkota ....ti me takrat kar pokliči ko se bosta ženila za torto te pa držim za besedo .......imam pa žlahto- slaščičarno Razpotnik tko da tudi tukaj lahko pomagam ........a sta se že menila kdaj bo veseli dan? pri nas ji tudi zelenjava nekaj ne gre-ji v korenček dam malo jabolka da je boljše(meni je ogabno,Hana pa vse poje )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:29:08
|
|
|
|
Čebel@
|
prehitro klikam
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 7.8.2009 9:30:01 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:35:01
|
|
|
|
kayica24
|
Dobro jutro... Marinela še spi Že od 20.30 včeraj No,ampak saj je zmeraj taaakooo pridna..beba moja Majchy...Ti maš pa vsepovsod veze Claud....bogica..Jaz si sploh ne predstavljam več neprespane noči Kak se drugače počutiš?Teste za ščitnico si že dobila?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:39:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Majchy...Ti maš pa vsepovsod veze vse zrihtamo ni problema......od zobarjev,odvetnikov,policajev,muzikontarjev-ni da ni pridna tvoja pupa da tko lepo pančka jaz sem pa zdele mojo zbudila-sem preveč ropotala
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 7.8.2009 9:40:14 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:40:15
|
|
|
|
kayica24
|
Aja...Jaz tudi zmeraj najprej dajem po eno stvar za jest...Znane stvari pa že skupaj mešam in je prav slastno.... Zdaj ji dodam v te sdne kašice že kek in to kar Albert...Pa ji nič ni blo.... ... si mislim...zakaj tolko kompliciramo s tem....Ko smo ble me dojenček niso nič ločevali, so nam kar župco z vsem možnim dali...pa nam nič ni blo...Pa kravje mleko takoj, itd....Jaz mislim, da bolj kompliciramo slabše je za otroka... Jaz sem se zdaj odločila, da bom druge stvari še zmeraj delala naprej kot sem do zdaj, ko pa bomo jedli juhico, ji bom pa kar dala....To isto, ki jo bomo mi imeli v krožnikih ....Saj zdaj so pa že pol leta stari, pa ni treba več tak komplicirat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:41:30
|
|
|
|
kayica24
|
joj kak tipkam..vse narobe....Hotla sem povedat da ji dajem v sadne kašice že keks....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:43:24
|
|
|
|
kayica24
|
Kaj se glede muzikonterjev tiče...Pa lahko kar sebe ponudim Oziroma naš družinski ansambel..Zdaj sem mela malo pavze, ampak zdaj 16. pa že grem spet zraven... Mimogrede...pojem v ansamblu
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:44:03
|
|
|
|
Pikica_82
|
Aleks se zahvaljuje za čestitke!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 9:45:03
|
|
|
|
kayica24
|
tak,malo sem se oglasila, grem nekaj pojest, pol bo pa se tak Marinela zbudila.... Pa učit se moram!!!!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?