|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
6.8.2009 23:35:34   
SURF
standard..še nakajuser posted image

Boma ja js  imam cel komplet od galeba,pa sunny tudi se mi zdi,pa Črtica ga menda prodaja...

Vem, nisi me vprašala za mnenjeuser posted image ampak ga bom kar podala,ni tako lepo kot zgleda na slikicah,račke imajo neke hipnotizirane očkeuser posted image ,blago se zelo mučka,pa vse skupaj se mi je nekam poveslo.Ampak za tak denar tudi ne moreš pričakovati bogvekaj.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.8.2009 23:41:23   
tanci29
surf-ne boš verjela da je moja mati našla tele copatke včeraj na netu in jih je naročila za erika in jih ma že domauser posted image user posted image user posted image ...tko da jutri ko grem tja me prav zanima kake so

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.8.2009 23:42:58   
tanci29
aja majchy-luštne slikice...una v travi mi je fenomenalna...kaj sta pa vidla

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.8.2009 23:46:28   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Tancy - škoda da iščeš čevlje za Erika in ne za Haniko. Zanjo bi ti jih lahko jaz posodila od Zarje. Sem jih pa kupila v Prenatalu v IT. Za fante nisem nič gledala, kaj imajo. Ampak imajo pa lepe stvari. Mislim,da je njihova trgovina tudi v LJ, samo ne vem, kje.

thanx za ponudbo...za haniko bomo vse tam uštimal, majo prav trgovino k majo use od a do ž..tko da ni treba vsepovsod letat...potem naredijo tako lepo škatlo in vse notri zložijo, ker v krstno oblekico se jo obleče šele potem ko je krščena(beri čisto nagico pomoči v cel škaf vode in jo celo od glave do pete zmoči)...prenatal pa ni v ljubljani pa bi res lahko bil

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.8.2009 23:48:19   
tanci29
barbara surf sunny-kako ste

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 905
7.8.2009 0:03:02   
SURF
Tancy utrujena sem,pa še kar svetim tule gor,pa tole še morm pogledat aja pa stuširat se moram in sprobat rokavicouser posted image
Tako da bom kar skočla  s kulikopterjauser posted image
Lepo in mirno nočko ti želim.user posted image
Pa komaj čakam,da vidim fotke ker to bo poseben krst.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 906
7.8.2009 0:13:43   
tanci29
surf naš krst bo šele novembra tako da se boš kar načakala...ampak ker bo tam poletje, moram zdej mislit na robo...najbolj me pa jezi k ne vem kakšno št. bo hanika nosila takrat...pol pa kar nekaj kupujemuser posted image ...sem zadnjič eriku prvlekla celo garderobo, pa sem pol ugotovila da bo to bolj za drugo leto kot za letosuser posted image ...mogoče bom pa mal po pomoti kuhat dala pa še parkrat u sušilca pa bouser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.8.2009 0:16:05   
tanci29
aja surf kar skokni doli...jest tukile samo čas preganjam da mi ni treba it pospravlat ker se mi totalno ne da....vse je navlečeno po tleh kuhna je raztur...pa še u sušilcu so cune...tko da skos gledam na uro pa pravm ajde ob 11h pa je ura 11 pa rečem ma še 20 minutk in tko naprej...ampak zdele bi bil pa res že cajt da tole svojo guzico dvignem u luft

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.8.2009 0:17:44   
tanci29
kolumbo a je ratalo čez most pridt

mlea-kako si ti bejbi...že kaj bolje...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 909
7.8.2009 6:14:15   
witto
Dobro jutro,user posted image . Želim vam lep dan,ob dobri user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 910
7.8.2009 7:08:01   
Jutro,

malo sem prebrala za nazaj koliko se bom pa spomnila pa bomo vidli velik sigurno ne ker imam spomin ko zlata ribicauser posted image user posted image ...

Witto
mere vašega poba pa so res konkretneuser posted image user posted image

Vandame tudi vaše so lepeuser posted image user posted image

Piškot
fulll lepi copatki jaz bi kar vse mela se je težko odločituser posted image user posted image ...tud jaz imam malo daljše nohte če se mi ne zlmijo in morem rečt da je še nisem nikol popraskala...

Sunny
ti pa full pridna s fitnesom joj jaz tud morem nekaj ampak sem tako utrujena da nimam volje za kaj takega trenutno...

Mlea
user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy
ful lepe slikce seveda lepa lepa nevesticauser posted image user posted image pa seveda za topli pod za Hano banano...

Birdy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se stvari čim hitreje obrnejo na bolje...

Tanci in kdaj novembra imate krst???
Sej sem še kaj pozabla ampak se opravičujem...Aja pa hvala vsem za lepe besede za moji največji lubici...

Aja pa kavo bi skuhala pa ne znamuser posted image user posted image

Lep dan vam želim oz.lepe dni en teden se gremo punce potepat ati bo pa delal doma ker ne dobi dopusta sej ne gremo ne vem kam ampak smo povabljene na Slo obalo od jutri pa do druge nedelje drugače pa tko nismo imeli namena it letos na morje ker imam tisoč in eno stvar...uživajte in seveda če bo mogoče se vam kaj javim...

< Sporočilo je popravil cita -- 7.8.2009 7:13:27 >

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.8.2009 7:50:52   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 912
7.8.2009 7:58:11   
Čebel@
ALEKSU  vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.8.2009 8:02:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

Se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 914
7.8.2009 8:06:16   
Onasiss
Dobro jutro....

SURF-nekaj o debelosti....
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 915
7.8.2009 8:07:04   
Čebel@
boma.......to je bilo lani(31.5.2008).....naslednji dan sva šla za en teden na Rodos,potem pa še v portorož za 14 dni in 25.6. sem zvedla da sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
witto....vsaka nevesta je lepauser posted image user posted image user posted image ......a tvoj se noče poročit?.....jaz sem mojga skoraj prisilila in mi velikokrat reče da mu ni žal da sva se poročilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
surf........midva sva imela 2 fotografa(zato pa je 1000 slikuser posted image )-brata Majhenič iz Domžal(Rok in Tadej)-sta res profesionalcauser posted image user posted image user posted image user posted image
tanci.......v Trzin sva gledalauser posted image user posted image user posted image ......sva se valjala po travi(je tudi slikano)user posted image user posted image user posted image
cita......pridna nas takole pokomentirašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za pohvaleuser posted image -jih tudi jaz tebi pošiljam(pohvale)za tvoji lepi pupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlea......dobro jutro......kako ste spali?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.8.2009 8:07:28   
Vesnozaver
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

Se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.8.2009 8:07:55   
Maksi1
Sunny - žal danes ne morem na kofe. Bom pa zelo vesela, če se zmenimo za drugi teden. Razen v torek imam čas, tako da bova na zvezi.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.8.2009 8:08:08   
Čebel@

Dobro jutro....

SURF-nekaj o debelosti....
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala-dobra in resničnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.8.2009 8:10:21   
Čebel@
user posted image QVEŠČEN!!!user posted image

Ali bi na kakšen seznam  napisale še rojstne dneve vaših starejših otrok?Če ste za,mi napišite otrokovo ime in rojstni datum!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.8.2009 8:18:49   
Čebel@
midve s Hano sva včeraj ob 21.30 dol padle-Hana tudi muksnila še niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je pridna tale moja pupauser posted image user posted image user posted image preveč jo itak ne smem hvalit,ker ponavadi se mi potem vse porušiuser posted image user posted image user posted image user posted image

no možek je od kolega prišel ob 22.30(šel je pa ob 19.00) in prišel domov malo v rožicahuser posted image user posted image user posted image user posted image  in sem mi izpovedal kako ima on mene raduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.8.2009 8:21:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
mlea-kako si ti bejbi...že kaj bolje...

Sem bolje, hvala.....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.8.2009 8:24:48   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23malo v rožicahuser posted image user posted image user posted image user posted image  in sem mi izpovedal kako ima on mene raduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj pa danes ko ima trezno glavo.....user posted image

Ampak so prov luštni ko tkole blebetajo.....user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.8.2009 8:25:47   
witto

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 924
7.8.2009 8:26:58   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23malo v rožicahuser posted image user posted image user posted image user posted image  in sem mi izpovedal kako ima on mene raduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj pa danes ko ima trezno glavo.....user posted image

Ampak so prov luštni ko tkole blebetajo.....user posted image user posted image user posted image  
dons ga bom zaje.bavala da sem skoraj  sladkorno fasalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes bo pa rekel-sej veš da te imam rad,mi ni treba govorituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z mojim se da prav fajn  pogovarjat ko spije kakšen kozarčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?