Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 23:35:34
|
|
|
|
SURF
|
standard..še nakaj Boma ja js imam cel komplet od galeba,pa sunny tudi se mi zdi,pa Črtica ga menda prodaja... Vem, nisi me vprašala za mnenje ampak ga bom kar podala,ni tako lepo kot zgleda na slikicah,račke imajo neke hipnotizirane očke ,blago se zelo mučka,pa vse skupaj se mi je nekam poveslo.Ampak za tak denar tudi ne moreš pričakovati bogvekaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 23:41:23
|
|
|
|
tanci29
|
surf-ne boš verjela da je moja mati našla tele copatke včeraj na netu in jih je naročila za erika in jih ma že doma ...tko da jutri ko grem tja me prav zanima kake so
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 23:42:58
|
|
|
|
tanci29
|
aja majchy-luštne slikice...una v travi mi je fenomenalna...kaj sta pa vidla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 23:46:28
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Tancy - škoda da iščeš čevlje za Erika in ne za Haniko. Zanjo bi ti jih lahko jaz posodila od Zarje. Sem jih pa kupila v Prenatalu v IT. Za fante nisem nič gledala, kaj imajo. Ampak imajo pa lepe stvari. Mislim,da je njihova trgovina tudi v LJ, samo ne vem, kje. thanx za ponudbo...za haniko bomo vse tam uštimal, majo prav trgovino k majo use od a do ž..tko da ni treba vsepovsod letat...potem naredijo tako lepo škatlo in vse notri zložijo, ker v krstno oblekico se jo obleče šele potem ko je krščena(beri čisto nagico pomoči v cel škaf vode in jo celo od glave do pete zmoči)...prenatal pa ni v ljubljani pa bi res lahko bil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 23:48:19
|
|
|
|
tanci29
|
barbara surf sunny-kako ste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 0:03:02
|
|
|
|
SURF
|
Tancy utrujena sem,pa še kar svetim tule gor,pa tole še morm pogledat aja pa stuširat se moram in sprobat rokavico Tako da bom kar skočla s kulikopterja Lepo in mirno nočko ti želim. Pa komaj čakam,da vidim fotke ker to bo poseben krst.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 0:13:43
|
|
|
|
tanci29
|
surf naš krst bo šele novembra tako da se boš kar načakala...ampak ker bo tam poletje, moram zdej mislit na robo...najbolj me pa jezi k ne vem kakšno št. bo hanika nosila takrat...pol pa kar nekaj kupujem ...sem zadnjič eriku prvlekla celo garderobo, pa sem pol ugotovila da bo to bolj za drugo leto kot za letos ...mogoče bom pa mal po pomoti kuhat dala pa še parkrat u sušilca pa bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 0:16:05
|
|
|
|
tanci29
|
aja surf kar skokni doli...jest tukile samo čas preganjam da mi ni treba it pospravlat ker se mi totalno ne da....vse je navlečeno po tleh kuhna je raztur...pa še u sušilcu so cune...tko da skos gledam na uro pa pravm ajde ob 11h pa je ura 11 pa rečem ma še 20 minutk in tko naprej...ampak zdele bi bil pa res že cajt da tole svojo guzico dvignem u luft
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 0:17:44
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo a je ratalo čez most pridt mlea-kako si ti bejbi...že kaj bolje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 6:14:15
|
|
|
|
witto
|
Dobro jutro, . Želim vam lep dan,ob dobri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 7:08:01
|
|
|
|
|
Jutro, malo sem prebrala za nazaj koliko se bom pa spomnila pa bomo vidli velik sigurno ne ker imam spomin ko zlata ribica ... Witto mere vašega poba pa so res konkretne Vandame tudi vaše so lepe Piškot fulll lepi copatki jaz bi kar vse mela se je težko odločit ...tud jaz imam malo daljše nohte če se mi ne zlmijo in morem rečt da je še nisem nikol popraskala... Sunny ti pa full pridna s fitnesom joj jaz tud morem nekaj ampak sem tako utrujena da nimam volje za kaj takega trenutno... Mlea Majchy ful lepe slikce seveda lepa lepa nevestica pa seveda za topli pod za Hano banano... Birdy da se stvari čim hitreje obrnejo na bolje... Tanci in kdaj novembra imate krst??? Sej sem še kaj pozabla ampak se opravičujem...Aja pa hvala vsem za lepe besede za moji največji lubici... Aja pa kavo bi skuhala pa ne znam Lep dan vam želim oz.lepe dni en teden se gremo punce potepat ati bo pa delal doma ker ne dobi dopusta sej ne gremo ne vem kam ampak smo povabljene na Slo obalo od jutri pa do druge nedelje drugače pa tko nismo imeli namena it letos na morje ker imam tisoč in eno stvar...uživajte in seveda če bo mogoče se vam kaj javim...
< Sporočilo je popravil cita -- 7.8.2009 7:13:27 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 7:50:52
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 7:58:11
|
|
|
|
Čebel@
|
ALEKSU vse najlepše za mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:02:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ALEKSU vse najlepše za mini rojstni dan Se podpišem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:06:16
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro.... SURF-nekaj o debelosti....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:07:04
|
|
|
|
Čebel@
|
boma.......to je bilo lani(31.5.2008).....naslednji dan sva šla za en teden na Rodos,potem pa še v portorož za 14 dni in 25.6. sem zvedla da sem witto....vsaka nevesta je lepa ......a tvoj se noče poročit?.....jaz sem mojga skoraj prisilila in mi velikokrat reče da mu ni žal da sva se poročila surf........midva sva imela 2 fotografa(zato pa je 1000 slik )-brata Majhenič iz Domžal(Rok in Tadej)-sta res profesionalca tanci.......v Trzin sva gledala ......sva se valjala po travi(je tudi slikano) cita......pridna nas takole pokomentiraš hvala za pohvale -jih tudi jaz tebi pošiljam(pohvale)za tvoji lepi pupi mlea......dobro jutro......kako ste spali?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:07:28
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ALEKSU vse najlepše za mini rojstni dan Se podpišem.... jaz tudi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:07:55
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - žal danes ne morem na kofe. Bom pa zelo vesela, če se zmenimo za drugi teden. Razen v torek imam čas, tako da bova na zvezi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:08:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dobro jutro.... SURF-nekaj o debelosti.... sem se nasmejala-dobra in resnična
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:10:21
|
|
|
|
Čebel@
|
QVEŠČEN!!! Ali bi na kakšen seznam napisale še rojstne dneve vaših starejših otrok?Če ste za,mi napišite otrokovo ime in rojstni datum!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:18:49
|
|
|
|
Čebel@
|
midve s Hano sva včeraj ob 21.30 dol padle-Hana tudi muksnila še ni res je pridna tale moja pupa preveč jo itak ne smem hvalit,ker ponavadi se mi potem vse poruši no možek je od kolega prišel ob 22.30(šel je pa ob 19.00) in prišel domov malo v rožicah in sem mi izpovedal kako ima on mene rad
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:21:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea-kako si ti bejbi...že kaj bolje... Sem bolje, hvala.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:24:48
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23malo v rožicah in sem mi izpovedal kako ima on mene rad Kaj pa danes ko ima trezno glavo..... Ampak so prov luštni ko tkole blebetajo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:25:47
|
|
|
|
witto
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ALEKSU vse najlepše za mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 7.8.2009 8:26:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23malo v rožicah in sem mi izpovedal kako ima on mene rad Kaj pa danes ko ima trezno glavo..... Ampak so prov luštni ko tkole blebetajo..... dons ga bom zaje.bavala da sem skoraj sladkorno fasala danes bo pa rekel-sej veš da te imam rad,mi ni treba govorit z mojim se da prav fajn pogovarjat ko spije kakšen kozarček
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?