3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Ane, sem pa res pridna . Ja, zjutraj vedno pridem prva in imam ponavadi do pol osmih čist mir, pa lahko mal prečekeram kaj dogaja, pol pa itak folk pride, pa se začne kej delat. Zvečer pa spet ni blo nič časa. Ja, moj me vsak dan razvaja s kosilom. Me ponavadi že na mizi, tako da si res sam roke umijem in grem jest. Ful dober. Na to bi se pa lahko kr navadla. Spanje - midva Nine še nisva dala nikamor spat. Tim je bil že parkrat na "počitnicah", kot on pravi temu, ampak ne tako majhen. Niti ni bilo potrebe, pa pri nas sem bolj jaz tista, ki nekako nisem glih navdušena nad tem. Takrat pa, ko sva Tima dala spat k tašči al pa tastu, sem bila pol ves čas na trnih, a me kej pogreša, a joka, a bo zaspal, a sem vse spakirala, a bojo vedl, kaj mu dat za jest.... BZ, ga mam raj doma, pa potem tud jaz mirno spim, ne pa da ves čas čekeram, če me je kdo klical, da naj pridem ponga iz kakršnegakoli razloga. za možička... glede spanja pri starših... ma, mene pa ne bi nič skrbelo, ker bi bil itak pri mojih starših in njima 100% zaupam, pa itak tamalega zdaj 2 meseca moja mami ahtimirka in se s tamalim full štekata oz. sta zacopana en v drugega 300 na uro... in ni bojazni, da bi malemu kaj manjkalo... samo moj dec je... mah, ne vem kaj mu je...
|