![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:42:16
|
|
|
|
khurde
|
mimi, sej jaz mam obrobo pr zibki, pol pa nogo nekam v višave vrže, pa jo dol sprav jaz mam akrobata doma, res sej bom mogla za postlo pogledat, če so kake trše obrobe kva ta otrok men zdej dela... ne morš verjet... jo mam v slingu, vozička - razen za spanje podnevi in mogoče pol ure vožnje zvečer - še vedno ne mara. in jo mam tko, da sedi po turško not, pa name naslonjena s hrbtom... in je blo vse ok... do zdaj, k je tok močna, da se ornk lah stegne not in miga. in zdej zmer eno nogo ven potegne, pa palec grize... in tko jo jaz nosim, ona to dela, vsak k nasprot pride, pa ves šokiran to gleda. k v bistvu res čudn zgleda in pol jo kdo po "rokici" boža, pa ugotovi, da jo v bistvu po nogi zanč mi je pa itak spet eno novo sceno nardila... jo nosim, ona potegne nogo ven, pa jo drži in se z njo po glav praska pol si pa mislte, kako naju folk gleda, verjetn naju že vsi poznajo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:43:02
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ma jst tud ne vem kdaj ga bom prestavla k uli v sobo...k noben ne spi celo noč bomo vidl, pred enim letom pa skor zihr ne... Jast pa v spalnico ne morem dat posteljice, tko da ga bo treba navadit. Pa mislim, da ko se bomo tega resno lotili, ne bo hudga.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:44:55
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde mimi, sej jaz mam obrobo pr zibki, pol pa nogo nekam v višave vrže, pa jo dol sprav jaz mam akrobata doma, res sej bom mogla za postlo pogledat, če so kake trše obrobe kva ta otrok men zdej dela... ne morš verjet... jo mam v slingu, vozička - razen za spanje podnevi in mogoče pol ure vožnje zvečer - še vedno ne mara. in jo mam tko, da sedi po turško not, pa name naslonjena s hrbtom... in je blo vse ok... do zdaj, k je tok močna, da se ornk lah stegne not in miga. in zdej zmer eno nogo ven potegne, pa palec grize... in tko jo jaz nosim, ona to dela, vsak k nasprot pride, pa ves šokiran to gleda. k v bistvu res čudn zgleda in pol jo kdo po "rokici" boža, pa ugotovi, da jo v bistvu po nogi zanč mi je pa itak spet eno novo sceno nardila... jo nosim, ona potegne nogo ven, pa jo drži in se z njo po glav praska pol si pa mislte, kako naju folk gleda, verjetn naju že vsi poznajo faca mala , pri nasledjem otroku obvezno kupm sling
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:45:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa mislim, da ko se bomo tega resno lotili, ne bo hudga. ja itak...navadno starši bl kompliciramo....a jih boš mela skup al vsakega v svoji sobi? khurde poznano jst ga v sling tko zmontiram, da ma noge ven, ker drugač čist znori in tako zdeluje da groza...zanč se mi je skor na glavo vpiknil, ko se je zviral, da bi noge dobil tko da mu jih raj na frej pustim, je bolj varno
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:45:14
|
|
|
|
khurde
|
pomoje pr enmu letu nekje jo bova dala v njeno sobo. bomo videl, kokr nam bo pasal. zaenkrat nam je čist luštn tko k je.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:46:46
|
|
|
|
kiara24
|
Zvezdica- ni bilo presuho sem zaradi tega drugi riž dala pa ni šlo. Boom spet kasneje porbala, saj ostalo mi pa vse je samo tega riža ne. Kašico riževo pa. Ploha- poznam take, k jih tako kmalu dajo. Ja tako se pač nekteri odločijo, da ji dajo tako kamlu v svojo sobico. Jaz tudi računam, da tam okrog enega leta jo prestsavim. Bomo še videli. Sobica je na grobo prištimana. Pobeljena, laminat je notri, radiator tudi. Lučko, pa sobico pa zaveso bomo pa kasneje kupili. Še zemri nalaga, groza bom prej zaspala kot pa bo ta kaj naredu.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:50:29
|
|
|
|
kiara24
|
evo sedaj pa bo.... tole, kaj pravite je buškica a ne? tako kot mami
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Sobica je na grobo prištimana. naju tud še čaka za urihtat sobica....k sam tam je še kt je prej povsod - po tleh un tapison al kva je, pa tapete, pa neka iverka na stropu, tužno u **** pa morva zrihtat vse, pa pol pohištvo notr, tud treba kupit bo kr podvig...sam to čez kaki dve leti, k bosta lohk že oba v tavelkih postlah, da se to zrihta in mir za vse večne cajte
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:51:03
|
|
|
|
mimi30
|
khurde ja ta je pa dobra ....mene že čudn gledajo kam sem ji nogice zložla pa čist lepo po turško not sedi ...ulla a lahk kako fotko prlimaš kak ga to v sling naštimaš, da ma noge zun nimam pojma kdaj bomo selil v drugo sobo....prvo mormo še v njeno postlo preselit ....po moje še tud pr enem letu ne
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
eh dej, ti pa res nis debela tamala pa tud ne jst pa sam še ene kavbojke ne morm oblečt oz jih lohk, če se fejst potrudim sam tolk neestetsko zgleda, da đabe trud sam trebuh je še zmeri...khm... očitno nima namena sam it nazaj, kot sem optimistično upala - sej tud da je zrastu se nism kej ekstra trudla
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla a lahk kako fotko prlimaš kak ga to v sling naštimaš, da ma noge zun lohk, sam morm slikat prej
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:54:41
|
|
|
|
mimi30
|
kiara pa sej nima nikjer ( ne na nogicah ne na rokicah) nekih baročnih obročkov....čist cart je in meta od plohce tud
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:57:07
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ulla a lahk kako fotko prlimaš kak ga to v sling naštimaš, da ma noge zun lohk, sam morm slikat prej no pol pa bod tolk dobra, da se odkupiš, ker si nas včeri vse s tistim sladoledom zasvojila ....dans sem šla kr v lidl po novo zalogo....sem se nabasala še preden sem na rr pršla...tak, da zdaj me vse tišči in mi je hudo in me nič več ne gane
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ulla a lahk kako fotko prlimaš kak ga to v sling naštimaš, da ma noge zun lohk, sam morm slikat prej no pol pa bod tolk dobra, da se odkupiš, ker si nas včeri vse s tistim sladoledom zasvojila ....dans sem šla kr v lidl po novo zalogo....sem se nabasala še preden sem na rr pršla...tak, da zdaj me vse tišči in mi je hudo in me nič več ne gane a lohk jutr, a morm kr?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:59:15
|
|
|
|
sonček33
|
Ja, dej pls kr, ker mi jutr gremo, pa me tut zanima
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 23:00:06
|
|
|
|
sonček33
|
joj ula, vidim, da nebo šlo dons
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 23:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ja, dej pls kr, ker mi jutr gremo, pa me tut zanima boš pa že prestavla odhod menda jst grem spat
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 23:00:51
|
|
|
|
mimi30
|
a lohk jutr, a morm kr? user posted image a da bi ga kr zbudla pa not naštimala ...itak, da lahk jutr....maš cajt grem dopoldan v avstrijo, se je dragi omehčal....upam, da ne bo spet s tajmingom v trgovinah težil
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 23:01:32
|
|
|
|
kiara24
|
Meni vsi pravijo, da je naša debela ko ne vem kaj..... Meni je pa čisto fletkana in mislim,da ravno prav.... moj cukerček sorry mal se mi je poslabšalo. Sedaj skupaj spita na kavču za tijem . Grem spat, ve boste gotovo še dolg debtirale. Mirno nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 23:02:13
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pa mislim, da ko se bomo tega resno lotili, ne bo hudga. ja itak...navadno starši bl kompliciramo....a jih boš mela skup al vsakega v svoji sobi? Kr ločeno, ker liam je že velik fant. jah starši smo načeloma problem Zvezdica- ni bilo presuho sem zaradi tega drugi riž dala pa ni šlo. Boom spet kasneje porbala, saj ostalo mi pa vse je samo tega riža ne. Kašico riževo pa jast kupujem polnozrnati riž od Zlatega polja, sam se kuha 40 min do 1 uro ali pa basmati tudi zlato polje in tega mali full rad je. Probaj riž zamenjat jst pa sam še ene kavbojke ne morm oblečt oz jih lohk, če se fejst potrudim sam tolk neestetsko zgleda, da đabe trud ah kje, jast pa še 12 - 13 kg dol. pa tud nočjo same nikamor kiara, super sta SONČEK, kam pa greste, če ni skrivnost?
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 23:03:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 23:04:08
|
|
|
|
khurde
|
to pa tut mene zanima. k na konc ma moja tut noga zunaj, itak ampak po svoji zaslugi in hudih naporih sem pa tut jaz rekla, da mi bo enkrat sam ven skočila ulla, do kdaj približn bi bil ta položaj ok? ker vem, da naj bi od 6. mesca dalje lah že sedel, pa da se jih na boku nosi, sam jaz bi še mal počakala, še kaka dva, tri tedne
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 23:04:17
|
|
|
|
kiara24
|
mimi- dobr zapravlej sam da nauš preveč . Ulla- bravo, saj bo šlo vse na star mesta. Tudi jaz dam hlače vse gor. No kar sem pa pre 5mi leti nosila pa ne. Bo treba pa še fejst garat Zdej grem pa res spat.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 23:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla, do kdaj približn bi bil ta položaj ok? ker vem, da naj bi od 6. mesca dalje lah že sedel, pa da se jih na boku nosi, sam jaz bi še mal počakala, še kaka dva, tri tedne a to v slingu, tko po turško al kaj misliš ? trenutno nisen preveč open-minded, čeprov zeham
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 23:07:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, kateri babyfo si kupila? Jaz ga tudi moram nabaviti. aventov...tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195222 mal je drag ampak moj je vztrajal. A greva jutri spet na kofico?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.