nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaflobe Nokes Najprej čestitke za 6 mesecev. Kako je hitro minilo!? Se mi zdi, da si polno zaposlena in si postala pravi gurman za svoja dva škratka. Najbrš veselo odpirata kljunčke in popapcata vse kar jima daš. Daj se javi in nam poročaj kako sta kaj. jaaaa, malaf, res hvala lepa , smo proslavili tole mini obletnico in združili žur še z rojstnim dnevom našega kužmana, ki praznuje 5 let , priiiiden lupček. jp uživamo 100 na uro in smo šli danes na orng izlet, tamaučka sta bila tako pridna, da ne morem povedat, sem pričakovala joke in stoke, saj veste od lakote, pa od vročine, ma niiiič, lepo sta gledala okoli, pa nič spančkat, da kaj ne zamudita, doma pa flop, od 19.00 STA sta kome!!! saj ne morem verjet, kako lep dan smo imeli danes... glede GH pa takle: poskusili smo jabolko (mamo radi ), korenček (mamo radi ), krompir (hkmmm, ne vemo še... ), jutri bučke (po moje čist mim, ker so brez okusa... ), no, če potegnem črto, ivana odpira usta ko velika in papca z užitkom, vitan ima pogled "kaj mi delaš, mami??" , kar je za nas popolno presenečenje. v glavnem je tako, da ivana napreduje v vseh pogledih iz dneva v dan in se doma samo čudimo, dudo si skoraj že sama da v usta in to PRAVILNO OBRNJENO!!! , pa obrača se sama in veselo čeblja... fajn!!! drugače pa so takšne obletnice priložnost, ko se zaveš, kako hitro teče čas in mi kar hudo postane, ker vem, da takšna cukra, (negibna ) ne bosta nikoli več!!!! hja, bodo pa nove fore... saj vem, samo čas res hitro beži. glede hrane pa takole: mi jemo zjutraj okoli 7.00 nato okoli 10.00-10.30 (zdaj GH), potem okoli 14.00 ali 15.00, nato 18.00 in potem itak že spita, pa ju nahranim preden gremo mi spat, to je okoli 23.00, noč že nekaj časa prespita. to je 5 obrokov (na 3 ali 4 ure), seveda čez dan. sem pa sama poskušala malo "nategovati" čas med obroki, bolj neuspešno se mi zdi, ker je vitan zelo glasno povedal, da se s tem ne strinja... , jesta še vedno male količine (povprečno 140 ml na obrok, redko več kot 150 ml), pa zgleda, da vse izkoristita in pokurita, sta namreč že prava orjaka, me prav zanima, koliko tehtata... hranila sem vedno oba, ker drugače bi vstajala enkrat za enega, in čez pol ure spet za drugega... ni šans. kaj naj rečem punce??? ritem hranjenja se bo počasi vzpostavil in kmalu boste videle, koliko hrane potrebujejo vaši otroci. na žalost pa vsi ne bodo zdržali čez noč in jih bo treba hranit. mislim, da tega ne moreš z nobeno hrano preprečit oz. vzpostavit neko "dolgoročno sitost". vsem mirno nočko, pa se pridružujem lepim mislim naše malef: Uživajte in jih poljubite vsakič, ko zaspijo, saj bodo ti mali pikci še prehitro zrastli.