kerala
|
Ayo, Živa in Drnula - srečno jutri! Še malo, pa boste stiskale svoje ! Ema, čestitke , bravo za tako expresen porod! Pri nas bomo pa še čakali... ctg super, utrip kot se spodobi, popadkov popolnoma nič. Očitno se naš Še vedno odlično počuti. K***** pa tale polna luna! Sem vprašala, če kaj vpliva, pa je sestra rekla, da imajo čist prazno, nikjer nikogar - pa sem se javila, da jaz ostanem, samo se ni strinjala, žal . Prišla sem spet mal pred 11h, bila je ista kot prejšnji teden, samo tokrat ni prav nič težila, očitno je že vedla, da sem tista tasitna! G pa me spet ni pregledala vaginalno, tako da nič ne vem kako je z MV. Rekla je, da če želim in se dobro počutim, se lahko kopam, samo ona se na mojem mesti ne bi... Ma, mogoče se pa vseeno še vržem malo Ja, pa še to je bilo grozno na pregledu - pogled na tehtnico! Grooooza, prej v dveh tednih nisem dobila čisto NIČ, zdaj pa v enem tednu 1,5 kg! Pismo sem ! Punci se samo zgražata in pravita, da me bosta izstradali potem, ker take mame pa že ne bosta imeli! Ja ja, dobro sem ju vzgojila Glede CSD - odločbo avtomatsko podaljšajo. Sam moraš tja edino, če imaš namen nadomestilo za nego otroka (mislim, da se nekako tako imenuje tale preostali del porodniške) izkoristiti na kakršenkoli drug način - v več delih, če ga bo del izkoristil partner... Razlika pa je še v tem, da je ta drugi del finančno omejen navzgor, tako da tiste z zelo dobrimi plačami ne dobijo več cele, kot prvih 105 dni, ampak 2,5x povprečno plačo v RS v zadnjem mesecu. Zdaj grem pa s puncami v nabavo šolskih potrebščin, tokrat ne bomo čakali prav do zadnjega dne, kot ponavadi - le zakaj le zakaj Nič, grem, mogoče se uspem zvečer še mal oglasit!