BIA79
|
Evo nas iz dopusta... Moram vam povedat, da sem prav žalostna da smo se vrnili domov. Je bilo veliko lepše kot smo pričakovali. Ful smo se nahodli (na žalost smo tudi predobro jedli v hotelu, tako da se na vagi pozna), pa smo se kopali, pa tati se je nakolesaru, predvsem smo se navžili svežega zraka in naspali. Pa še komarjev v Kranjski gori ni. Smo se že odločili, da se drugo leto vrnemo,ampak bomo šli v hotel Špik, ki je malo pred Kranjsko. Ima bazene, vse okoli je trava, igrišča za otroke, pa igrišče za beach volley, mimo pelje kolesarska proga...skratka vse za tak malo bolj aktiven družinski dopust...pa še wellnes center imajo za mamo.. Klara je bila pridna.Ni njurila nič bolj kot doma. Sam moj dragi je smotan, ker se je jezil, ker Klara njuri medtem ko sva jedla. Nekaj časa je pač na miru, potem ji postane pač dolgčas. Še dobro, da so bili vsi natakarji okoli in so jo zamotili... Aja...pri kardiologu vse ok. Je rekel da ne sliši ničesar (upam,da ne, ker se je Klara drla kot da jo mučimo), EKG je bil ok. Sam mi je bilo kar grozno, ko sem jo vidla s tistimi elektrodami in ščipalkami gor...Si samo želiš da bo zdrav otrok... Pa še to...če boste morali kdaj it na klinični ali pa tam okoli, izogibajte se garažnih hiš! Za eno uro in deset minut parkiranja smo dali 3,40!!!!!! Nena..imaš oač občutljivo punčko, je rakec ne :) to se ve da so nežne dušice :) Kaj že imate mentruacijo tiste,ki ste rodile maja? Evo še to se mi manjka ja...no upam, da bo vsaj manj boleče kot je bilo...
|