|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 14:09:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: Februarčki 007 - 2.del
30.7.2009 14:17:38   
malecka_mateja
tabali ja fenistil je kremica. nujno nabavte če nimate to je za pikece alergije za vse, res je zakon. hladi pa taka fajn je no. pa oprotsi ker strene mešam, sam če hočeš da je dober nareto, pač požreš marsikaj, jaz sem tudi mogla, vidiš še glavca kolumbo ma ročnouser posted image user posted image user posted image

kolumbo vi sam uživajte pa veš kaj mi je zdaj padlo na misel, lahlko se oglasite ko grete iz morja lahk pridete na obisk se mal kopat...mi smo v trogirju. če se določite nas sms pošlji te z veseljem sprejmemo tvam bomo že dali kaj za jest, pa roksotu odstopmo tjašino postlo za spatuser posted image user posted image no če hočeš lahk pridete ti sam javi? kdaj gret domov?

grem jest zdaj. se javim zvečer.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
31.7.2009 11:01:51   
DanijelaNeli
EJLA!
Pa je napočil ta dan...ko je treba it samo še enkrat delat.Samo sem tako za nič.Zjutraj sem sem Neli odpravila za v vrtec.Ker sem rekla,da je bolje da gre danes,ker imam nekaj za postorit doma,ker če jo bi imela doma ne bi naredila ma prav nič in še zmatrana bi šla delat.Moj je šel že ob 5h na furo,in ga ne bo do 23h.Tako,da bo  Nelica popoldne pri mami.
Jutri zjutraj mormo it po ta naš avto,ker če ne kdaj bomo šli na dopust,oziroma imam kar nekaj letanja še za kupovat stvari za na morje.Upam,da bo avto zrihtan!user posted image user posted image user posted image Zdaj pa mi je že dovolj!

Kolumbo...vi kar uživajte na morju..kar se da!!! Ma kaj ni lepo da ti Rokso tako spi,maš ti urce tudi zase,ne!?

Mateja...kdaj odjadrate vi na dopust?
Mi smo se odločili,da gremo na otok Rab,kraj Banjol-e.Ful je lepo,primerno za otroke.Šli bomo pa verjetno v torek,še ena družinica pa bi prišli za nami v četrtek.

Nič,grem jaz dat stanovanje v red,da imam pol mir en cajt. A najprej peglanje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1453
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 14:14:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
1.8.2009 15:26:31   
barmaz
Hoj!!

Prava poletna vročina. Mi imamo vse rolete dol in uživamo v hladu (nimamo klime, temveč smo v pritlični hišici in je nad nami prazno podstrešje). Sandi je šel enemu kolegu pomagat "fršolat", Katja spančka, Urška pa gleda risanko.

Dopoldne smo bili na obisku pri moji svakinji (ženi od mojega brat; brat je bil v službi), ker smo ji nesli darilo za rojstni dan. Tamali dve sta noreli (imajo malega psa in veliko mačko). In smola - Urška je pri njih podrla stojalo z lučko in se je vse razbilo. user posted image  In tako jima bova s Sandijem naslednji teden kupila novo luč.

Sicer pa delava načrte za ureditev našega doma. Lepo počasi. Najprej bova zbelila stanovanje. Sandija sem prepričala, da bova stenam dala tudi nekaj barvnega pridiha.  Letos imava še v načrtu izgradno pokritega parkirišča. Ostale večje investicije pa se bodo prilagajale glede na to, če bova lahko kupila še nekaj dodatnega zemljišča.

Urška tamle na kavču vzdihuje in pravi, da ji je dolgčas. In mi že moli sem škatlo z igrico Sestavimo družino!

Pa fajn se imejte, na morju, doma ali kjerkoli ste že...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.8.2009 20:37:41   
malecka_mateja
ojla!

evo še mene malo online iz morja :)
uživamo sto na uro, žge ga na pune :) tjaša je ful pridna in samo v vodi ali ob vodi z skojimi kanglicami in vsemi ostalimi igračami. plaža je ok. apartma zakon. imamo velikoooo teraso ki je v senci sam nam jo delajo brajde, in mi++nimamo vroče in je res fajn. zjutraj gremo hitro na plažo potem ob 12 kuhat potem pa spet ob 4 na plažo.

kolumbo škoda da niste pršli. pa kdaj drugič.

grem zdaj lepo se imejte se še javim kaj.

kolu mbo jaz bi tud živčnega dobla da men tjaša to naredi.hvalabogu je vse ok,

Neposredna povezava do sporočila: 1456
3.8.2009 10:44:30   
Darca_k
Zdravo punce,
evo mene izgubljene... Sem vas mogla kar iskat tukaj po forumu, ko me že tako dolgo ni bilo gor. Skratka vidim da uživate na dopustih...
Jaz sem danes doma, me je čez vikend neka bakterija čisto položila in sem malo na antibiotikih...

Drugače pa nam tudi dogaja... Maj je že prava mala čvekajoča zverinica. Ne moreš verjet kako otroci hitro napredujejo...
Mogoče vam je Malecka_Mateja kaj povedala, mogoče pa ne, skratka v decembru pričakujemo še enega...
Torej računam na to, da bom sedaj imela kaj več časa za pisanje po netu, ko se ne bom več tako 'gnala' v službi - so mi že našli nadomeščanje, tako da se počasi umikam v pozadino...

Skratka, želela sem se vam malo oglasiti, uživajte na dopustih in se kaj beremo!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 10:55:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
3.8.2009 14:20:29   
malecka_mateja
dan!

darcauser posted image user posted image user posted image za to da si javla in čestitke za user posted image  čeprav že vem in sma se že menle.pa večkrat se javi.

kolumbo prekrasne slikice.user posted image user posted image

mi počivamo po kosilu zunaj piha ko pri nosrcih nevem zakaj. jutri naj bi meli malo dežea. bomo videli.

grem lep dan vsem.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1459
3.8.2009 21:35:12   
DeMer
Ojla!

Ewo nas. Prišli z morja. Imeli smo se super, Mark naspidiran 100/uro, midva pa malo manj. user posted image
Zdej ponovno, NEUSPEŠNO zaenkrat, uvajamo stari red. Namreč na morju se je malo navadil spat hodit ob 10h in to rutino ponavlja kar še doma. user posted image Men se že meša, ker nič ne naredim. Zvečer, ko mali zaspi, padem dol k cunja. Drugače pa imamo ene par besednih zvez, ki jih prav pogosto uporablja: NE BOM, NOČEM, NE, itd. Če slučajno preslišimo to, je pa zbijanje z glavo ob tla, postlo, .... in ima čelo že polno mordic. Upam, da ga kmalu mine, ker mi zmanjkuje potrplenja. user posted image

Darca, lepo pazi na bebico. Pa večkrat se oglasi. user posted image (kdo to reče)

KOlumbo, Tabali in ostale, če hodite kaj tu okoli se prosim najavite na kakšno kavico, gigigib, .....

Zdej grem pa spat, ker me je tole vreme dokončno uničilo.

Uživajte kjerkoli že ste!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1460
4.8.2009 7:54:18   
Tabali
dan
kolumbo krasne fotke user posted image user posted image user posted image , full lepo, me kar mal spominja na lanski dopust user posted image
malecka in vse tiste k ste na morju uživite!!!!
Darca - ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa zadnje dni totalka razštelana, nekak mi ne rata spravit se v normalo - vse je neki na hitr, vse se mudi, še zmenit vsakdanje stvari se nimamo časa... user posted image user posted image , pa še Danajči ga seka k noče it spat zvečer - u vrcu je spanje pol pa akcija do pol noči user posted image , jst sem pa že ko zombi, k pet ur spanja mi pa res nič ne nuca user posted image  mah... bo že... se bom probala zmenit z vzgojiteljico, če bi kašne pol urce probali skrajšati popoldanski počitek - KOLUMBO - profesionalka, dej povej a je to sploh smiselno, da tam težim, al tko al tko upoštevajo kućni red vrca in bolš da sem tih glede tega?
DeMer - z veseljem pridem kamor koli sam da uhvatim mal časa - tebi pa želim da ujamete stari ritem user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 9:30:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
4.8.2009 10:25:44   
Tabali
se bom probala zmenit u vrcu... verjetno je tut Danaja med tistimi ki zaspijo ta zadnji user posted image , ker baje spi do pol treh... se je moj dons zjutri neki menil, sam...user posted image user posted image user posted image  - on je itak mojster razlaganja - to dela tko da ga živ bog ne razume kaj bi rad (no ja... mogoče kdo že, sam jst definitivno ne user posted image user posted image ), pravzaprav pojma nimam kaj se je pogovarjal z vzgojiteljico, bom probala popoldan od nje zvedet in narediti nek smiselen povzetek...user posted image user posted image
še vedno smo v ometih user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1463
4.8.2009 19:19:45   
Tabali
spet jstuser posted image user posted image user posted image se moram javno opravičit Mr. Tabaliju k sem ga opravljala

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
4.8.2009 19:22:08   
Tabali
spet jstuser posted image user posted image user posted image se morm opravičit Mr. Tabaliju k sem ga opravljala na RRuser posted image user posted image user posted image že cel popldan teži k user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
4.8.2009 19:23:07   
Tabali
user posted image user posted image user posted image user posted image sem kr dvakrat objavila, da bo držalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
4.8.2009 19:33:41   
Tabali
pr nas je današnji dan za analeuser posted image - sredi dneva me namreč poklicu nek tip in pravi ja gspa mi smo vam pršli vodomer zamenjat ... mislim halo kakšen vdodomer, sej ste ja pred dvema tednoma novega daliuser posted image ja jst nič ne vem mam nalog za menjavo, k mate stargauser posted image user posted image
men je dobesedno fit ven vrglouser posted image user posted image user posted image   hahahahah komi sem mu dopovedala da res ne rabim še en nov vdomer
jutr knčno pridejo okna alelujauser posted image user posted image user posted image in t že ob 6 tih zjutraj - Mr.Tabali ne mre verjetuser posted image , jst pa tut ne dokler jih ne vidimuser posted image user posted image
Danajči pa je teta zbudila ob dveh - me prav zanima če b kaj zaleglouser posted image , če ne še pridem kaj naokoliuser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:13:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 22:46:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1469
5.8.2009 8:14:41   
Tabali
hahahaha, Kolumbo ma ne rabim testa delat, na hormone se pa itak lahk skoz zgovarjam user posted image user posted image
lohk greva lustre in luči gledat, no problem, sam men zaenkrat čist zadostuje fasunga pa žarnica user posted image
midva sva se (upam vsaj) približala odločitvi za omete - bomo meli nešto između user posted image  - strojne z fažami, kar koli že to pomeni...user posted image user posted image
kar zadeva pa plenice in kahle - Kolumbo a smo mi mogoče res u žlahti user posted image user posted image  - nastavek za WC mamo že kakšne pol leta, uporabljamo ga pa na vsake kvatre user posted image , kahel tut jst ne prenesem lih najbolj, sam... naša punca je začela sanjat da bi pa le eno mela user posted image  se moram psihično pripraviti za to... drgač pa smo še vedno u plenicah (nismo zdele še s tem težili, ker je že vrtec bil prevelik stres) itak pa je teta u vrcu rekla, da bo vse ok, da bomo začeli s skupnimi močmi, ko se stvari utečejo tko da upam da se res user posted image , sicer pa, se naša že skor sama previja user posted image , sam da bi pa bila brez plenice no wayuser posted image  zmer pove da bo kakala in če jo tist trenutek dam na wc - sploh ne kaka več user posted image , če jo pa pustum u plenici se lepo normalno pokaka in to je to

Neposredna povezava do sporočila: 1470
5.8.2009 8:23:50   
Tabali
a ja - okna so pa res prišli montirat ob 6 zjutaj user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
5.8.2009 15:01:51   
malecka_mateja
dan!

tabali barvo za okna in ometeuser posted image user posted image user posted image

mi smo tako kot vsako leto bili pri zdravniku ker je tjaša dobila močno alergijo na sonceuser posted image user posted image user posted image dobili sirup in hladilno kremo in če bo slabše mormo nazaj.mislim čist vsako leto mamo letanje. pa kaj res ne mroe eno leto naš otrok uživat brezkrbno namorju. sdaj ma omejeno kopanje pa še to z majicoin hlačami mislim halooouser posted image user posted image user posted image sem  čist adijo. najraje bi spakirala in la domov.

no nebo več jamrala grem še mal počivat po pa mogoče na plažo če me nebo minlo ker sem totalno slbe volje.

uživajte.papa

jasna kje si???te pogrešamo

Neposredna povezava do sporočila: 1472
5.8.2009 19:40:17   
barmaz
Pozdravljene!

Joj Mateja, zelo mi je žal, da ne morete popolnoma uživati na morjuuser posted image . Saj se boste znašli, vedno najprej vse zgleda bolj hudo, kot se kasneje izkaže.

Drugače pa Mateja čestitke za novo službo. Glede na tvojo prizadevnost in odprtost sem prepričana, da boš enkrat zasedela kakšen pomemben položaj v kakšni firmi ali pa kot zasebnik.

Ja, Jasno pa jaz tudi že pogrešam.

Sicer pa novica: Katja hodi lulat na stranišče!user posted image !! Kar sama gre - sploh me ne rabi zraven. KONČNO!!!

Ponoči in za spanje čez dan ji še dajam gor pleničko. Moram pa priznat, da sem se zadnji teden skoncentrirala na odvajanje od plenic. In moj trud je na srečo poplačanuser posted image .

Mi doma belimo in prestavljamo cevi ogrevalnega sistema. Malo bomo za spremembo popolno belino sten zamenjali z barvnimi odtenki. Za zdaj smo to storili že v otroški sobi - eno steno smo prebarvali z rumeno in je super. Zdaj bomo nalepili še nekaj nalepk - seveda so to princeske.

Tako. Grem spravljat punce spat!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1473
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 9:12:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barmaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 1474
6.8.2009 9:22:38   
Tabali
Dan,
Malecka, upam da set že boljš user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo dons spet doma ostali - smrkamo kašljamo ... zdele čakam , da se javita od zdravnika, vročine sicer nima, sam glede na to, da je to dva krat u 14 dni je bolš da smo se šli pokazat...
grem sem u totalni gužvi

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.