|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
25.7.2009 8:15:25   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo uzivajte zellllloooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image upam, daboste meli lepo vreme in da boste maksialno uzivali.

kje ste ostale?

jasna kako ste?kako inaja?

mi smo meli tako burjo ponoči da to ni res. upam da danes ne bo in da bo sam mal kislo vreme.bomo videli.
midve z tjašo sva včeraj lepo ščistile avto in pripravile za pakiranje. pa trugo smo zmonitirali gor da bomo meli kam stvari daat..glede na to da zraven peljeva še tamala dva od tete ker onadva greta z motori in morava midva peljat vse za vse nas in še njih.upam da spravimo not v avto vse.

jutri pa gremo k tašči na kosilo je melamoja svakinja roj.dan in gremo malo praznovat pa tortoji morem nardit.

tko da če kater ave za kako dobro kremo iz jogurta se priporočam.
pgrešamo našo partizanko, ničse ne javi, le akko so?mogočoe nadopustu.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.7.2009 10:24:00   
DanijelaNeli
DAN!
Končno nedelja in končno sem fraj.Odštevam dneve do dopusta... medtem nekatere že uživate na morju... Kolumbo...vi pa res uživate na morju.Res ste si odlično izbrali.Otok in hotel vse je res prekrasno.Nikjer nisem zasledila cene na njihovi strani.
Jaz računam,da bi šli od 3.do 13. 8.,...
Se Vam javim potem,morem dat sušit perilo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
27.7.2009 12:07:46   
malecka_mateja
dan!

kakšno zatišje.

danineli a že veste kam greste???

mi smo včeraj praznovlai roj.dan od svakinje sem ji torto spet delala jagodno h+jogurtova-bila je odlična.uspela v nulo.
danes sem porihtala nekaj stvari zdaj pa čakam da moj pride in greva jet.

NOVICA TEDNA JE:
službo sem dobila v svoji strokiuser posted image user posted image user posted image nepričakovano ampak seveda sem takoj sprejela, začnem delat v sredo pri privat zdravnici v ambulantiuser posted image user posted image user posted image semtaiko vesela da še ne dojemam. res sem srečna.

jasna kako je inaja??pa alen?pa seveda ti?oglasi se nam akaj.

še malo pa bo petek in gremo na morjeeeeuser posted image komaj že čakam, tako kot tjašika je cela navdušena vsak dan vpraša kaj danes gremo?

v glaven to je to. lepo se mejte pa javite se kaj.
lep dan.papap

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
27.7.2009 23:32:50   
DanijelaNeli
ČER!
Res je zatišje.Poznajo se dopusti,pa lepa vremena.Jaz se ravnokar odpravljam spat.Jutri delam zjutraj.Še štiri krat delat,pa damo na off!Še vedno nevemo kam,tako,da gremo jutri do naših prijateljov,ki imajo tudi isto starega fanta,da se domenimo če gremo skupaj al ne.ČE ne pa gremo sami,tam 3.8. Verjetno bo kak Rab zmagal.Krk mi je preblizu in sem kot doma tam.Bomo videli...
Joj,Mateja...naj ti čestitam za novo službouser posted image Res si super to dobila! A pri splošni zdravnici?
Vso srečo ti želimuser posted image Sam,si res carica...vse ti rata...šola,delo... PRIDNA!
Na mojem šihtu pa poka vse po šivih.Danes je dala moja sodelavka,ki je sicer moja zelo dobra prijateljica,odpoved! Jaz si ne predstavljam delat brez nje. Sej ko pridejo moji šefi domov z dopusta,bom šefico zaprosila za polovični delavni čas.Ampak dvomim,da bo privolila.Če ne pa,...nič...dam tudi jaz odpoved!Poskusit ni greh.
Polovičnega pa bi nujno potrebovala,ker bo moj šel septembra na neko drugo delavno mesto,ki je boljše plačano.In nam bo malo težko zaradi Neli,pa varstvo. Ker bi bil moj parkarat proč z doma,bi težko oziroma je nemogoče kombinirat za Neli.Če bi pa jaz delala skrajšano,bi nam bilo veliko lažje. Na prvem mestu mi je Neli in se ne mislim nikakor sekirat za en pof.... kafič. In da bi Nelica trpela zaradi tega.

Nč,grem jaz spat...lepo se imejte pa se pišemo kaj jutri..

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 27.7.2009 23:41:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1429
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 13:29:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 13:31:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
28.7.2009 14:16:26   
malecka_mateja
dan!

kolumbo oooo lepo da tako zelo uživate  in da mate taki apartma ter da buživate.
nobena še ni nosečauser posted image user posted image user posted image a misliš da gre tako hitrouser posted image user posted image
hvla za čestitke.

danineli pri splošni ja, pa hval aza čestitke, jaz tudi držit pestke zate. sej bo boš videlia.user posted image user posted image
zdaj gremo jest pol pa malo na obisk, mormo pred morjem vse obletat user posted image user posted image user posted image  še malo, pa jutri mam prvi delovni dan tak da sem čist živčna.

lep dan čeprav se je že kisel začel. papa.
kolumbi uživajte pa strega pozdravi

Neposredna povezava do sporočila: 1432
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 15:06:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1433
28.7.2009 19:01:46   
DanijelaNeli
EJLA!
Kolumbo lepo,da ste se oglasili,res!
Verjamem,da uživate na Lošinju kakor v morju tako tudi v hotelu. Ker je res enkraten.

Jaz sem poslala za predračun,za nas,deset dni v avgustu,v tem istem hotelu kot je Kolumbo!In mi je poslal nazaj,cca. 1600 EU,polpenzion. Se mi zdi too much!

Tako,zdaj grem pogledat kje je moja ta mala....prej se je načofotala pred hišo,pol sem jo stuširala in preoblekla.Zdej pa mi je ušla z bratom od mojega in nj. punco po vasi.

Joj,še tri krat morem it delat v tisti đumbus pol pa OFFuser posted image user posted image . Pa še popoldne delam in to me mori user posted image ...

Se slišimo kaj pod noč...

Neposredna povezava do sporočila: 1434
28.7.2009 20:18:42   
malecka_mateja
kolumbo ata dejan pravi da naj piva zanj spijeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa pravi naj še kakega za njega pustiuser posted image user posted image je reko da če boste za akcijo se oglasimo ko gremoiz morja.haha dedci samo na pir študirajo..

danineli zdrži še malo pa bo. jaz pa jutri dewlat.
sem vznemirjana pa strah me je pa vesela sem pa kr nekaj mešani občutki v nulo.
grem se tuširat.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.7.2009 9:55:58   
DanijelaNeli

No,pa je Ringaraja v moji barvi...Oranžni barvi!!!user posted image
Srkanje jutranje kavice...user posted image ....Sem mogla malo podaljšat spanje,da se spočijem potem za službo.Neli danes ni šla v vrtec...Nevem kaj je,ampak ona kr spi in spi danes.Pa ne bo šla nič popoldne spat.

Mateja user posted image ....za prvi dan službe pri Dr. Boš povela kako je bit spet v naši stroki.user posted image Pomoje more bit ful dobro.Urnik je normalen,nimaš nekega pretiranega dela,papirologija in manjši posegi.

Neposredna povezava do sporočila: 1436
29.7.2009 10:05:47   
malecka_mateja
jutro!

jaz mam drisko pa... mislim halo.
danineli sej vem da bo amap sej veš.
danineli še tri dni in dopustuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.7.2009 10:18:14   
DanijelaNeli
Pa kaj si zdej to fasala?

Ja,res...samo še 3x delat pa konec.Samo me že to mori,ker sem vse tri dni popoldne. Jst upam,da pridejo šefi kmalu s te jahte in,da se pogovorimo,glede vsega.
Se mi zdi,da se bomo glih križali,in da se ne bomo videli cel avgust.Ker oni pridejo enkrat ko bom jaz na dopustu,pridejo naredit plače in potem grejo nazaj do konca meseca.Pogodbo pa imam do 18/8/

Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.7.2009 10:27:06   
malecka_mateja
nevem  kaj me daje.
jaz upam da se neboste križali in se boste o vsem lhako pogovrili in da bo v tvoje dobro.pa naj ti ti trije dnevi zelo hoitro minejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.7.2009 10:35:33   
Tabali
Ole,
no naj se tut jst mal oglasim, mi zmanjkuje časa tko in drugače
Malecka vse čestitke za službo - upam in želim da boš zadovoljna!!!!user posted image
Kolumbo kar uživi naprej!!!!user posted image user posted image user posted image
Mi smo u totalni akciji glede bajte se dogaja 100 na uro, kar naenkrat se je začelo spet muvat na celi črti user posted image , zdele moram sam še mojga prepričat za tisto cev za perilo user posted image , ga namreč full statika skrbi user posted image  sej bo
Danajči je tut fajn uživa u vrcu...
JASNA KJE si???
GREM DELAT K ME CAJT BAŠE

Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.7.2009 10:42:40   
malecka_mateja
tabali user posted image  za hišiko da napreduje. pa še dober da se tu pa tam javiš ker bi misle da se že sliteuser posted image user posted image

jaz tudi jasno pogrešam??kje si???Inaja in alen jo tako zaposlujeta da nima čas verjetno.

jaz že globoko diham ker zdaj pa res se oblečem in grem.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.7.2009 11:10:12   
Anonimen
Čau punce!

Mater ste ble pridne! Komi čakam na mir v bajti, da vse preberem!user posted image

Evo na hitrco eno javljanje. Sm mal pospravljala, zdej pa šibam kuhat. Inaja spančka, Alen pa z mojim neki vrta po otroški sobi - upam, da jima uspe končno naredit varovalno ograjo za Alenovo posteljo.

Ponoči smo mi kr ok. Nekih hudih krčev nimamo - hvala bogu! Jo pa mal napenja. Uporabljamo kr vetrovne kapljice - v bistvu smo jih učeri prvič uporabili.

Dude niti oče - sem ji učeri prvič mal "usilila", ker smo bili prvič na sprehodu, pa bi se kr dojila, dojila... Same joške pa rit so me še.

Aja - od petka do ponedeljka sem imela mastitis. Vročina 40, me je kr v luft metalo od mrzlice, sm preležala cele dneve s tremi kovtri na sebi, moji vsi pa napol nagi in jamrali, kok jim je vroče. Zdej sm na AB in je bolje.

Js se tud mal psihično pripravljam na jutrišnji dan - bom sama z otroci, moj začne delat. UF!

OK, grem kuhat, lepo se imejte!

Poljubčke vsem skupaj Čau, čau!

Neposredna povezava do sporočila: 1442
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 15:01:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
30.7.2009 8:38:25   
Tabali
Dan user posted image
men se mal meša, tko da če bo tale moj post mal tko... ne mi zamerit user posted image . Pri nas je obsedno stanje - ta star je na Irskem, jst pa se menim z mojstri, ki jih je zdele kar naenkrat ko mravelj... pa še frizerja sem si danes umislila tko da se mi še sanja ne kok bom vse sfolgala...
no zdele se trenutno ubadam z ometi - vsi me prepričujejo, da so ročni boljši, midva sva prej mela v mislih strojne - zdele pa ne vem več kva naj si mislim - grem mal na druk forum pogledat kaj meni strokovna javnostuser posted image
ej Kolumbo držim pesti da zrihtate streho - pa nič se ne sekiri, zdele itak je sonce kle pa nima kaj tečt po špirovcih user posted image , mal se hecam sej bote že zrihtali - uživaj na dopustu pa ne razmišljaj o teh zadevah, drgač pa pridem na BH - včer sem se lih mim pelala, sem že mislla skor not zavit user posted image , ol sem se pa spomnila da si na dopustuuser posted image
Danajči je pa nek žužek pičil za ušeskom user posted image , ji je kar mal oteklo, pa ušesek ji od tega mal stran štrli...user posted image  sej se nič ne buni, sam men je pa hudo, sem tok občutljiva če ni kaj ok pri njej da groza... sej ve da bi se mogla mal skulirat, sam... mogoče bo bolš ko bomo meli še enga user posted image , al pa kar dvauser posted image user posted image
Mateja kak je v službi? Upam da uživaš!!!!
Jasna drži se danes, sej boš ujela ritem, nič bat!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1444
30.7.2009 8:41:00   
Tabali
A ja Kolumbo ispešli for ju - zgleda da bomo vseen meli jašek za cote user posted image  dons nam montera centralni sesalec, oz inštalacijo za to reč pa če bo šlo jašek tudi (mi je moj user posted image  zagrozil da če slučajno porežejo nosilne vezi zarad jaška, da me bo not zabetoneru user posted image user posted image , upam da naujo, ker pol... hahahaha

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
30.7.2009 9:48:34   
DanijelaNeli
Jutro!
Spet bo en vroč dan!Jaz sem pri user posted image ...Neli pa je sam dve skute pojedla,ji ne gre kaj preveč zjutraj za jest.  Včeraj sem ji Crockse kupla,oranžne barve. 25/26 številke.So ji glih prav.Smo probali tudi 27/28 samo so ble fulllll prevelike.Je čudno,ker grejo tako po dve številke naprej.
Meša se mi,ker smo še vedno brez avta.Predvčerajšnjim so ga odpeljali blizu Gorice,k enemu majstru,ki je baje edini zmožen vzet en injektor ven.Niti na Renault servisu niso zmožni tega naredit,ker nimajo orodja za take posege!user posted image Do petka bo,no!Upam!user posted image

Tabali...user posted image lepo opravi vse skupaj!Pa user posted image za Danajo...za ušesko.

Mateja...kako je pri DR.?

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 30.7.2009 10:08:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1446
30.7.2009 10:21:11   
Tabali
Evo mene še enkrat,
moram mal odklopit ker user posted image user posted image user posted image  RR je super da se mal skuliram user posted image
Danineli, držim pesti za renaulta - sam mislim... tele mojstri... bog pomagi, skor vsakemu neki manjka...user posted image  sej bo, kofi pa kakšen kolačič pa bo
Mene je pa lihkar un za okna razkuru do amena - skoz neki prestavlja, avans (to je edini avans ki smo ga dali, vsaj to user posted image ) je dubu že konc marca, pa še zdele neki motovili s temi okni, user posted image user posted image user posted image , tok sem ga nakurila...user posted image user posted image  če ne pride v torek jao njemu...
no se že boljš počutim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1447
30.7.2009 11:46:57   
malecka_mateja
tabali ti pa si nakurjenauser posted image user posted image sej pravbkaj se pa zezajo s tabo. upam da vse pošlihtaš, jaz sem tudi ko sem manasardo pri tašči urejali sama bla za vse moj je bil na fuiri jaz pa z majstri doma pa smo glih tak vse zrihtal. no nja te še jaz prepričam v rrročne omete somal dražji pa vsekakor boljši, pa gips ometi so pa najboljši. no upam da ti ne mešam štrenov. pa user posted image user posted image user posted image za jašek.jupio bomo cote metaluser posted image user posted image user posted image

danineli še dan pa juter pa sma na dopustu...še mal zdržima pa bo, men je lahko ko zjutrsj delam mi p'a smo s tabo da še ti preživišuser posted image

kolumbo veš da bom mojega nakurla da pridemo vas pozdravit, če ne iz morja pa takoj po morju, sem mu itak že rekla da zdja pa dost pa je treba in mal v ljubljanouser posted image user posted image

v ambulanti je super ressss fffulll danes sem že ful samostojno delala, pa kri pa laboratori pa recepti pa bolniške...sej veste kolko papirologije pa še zdaj mormo vskaemu pacientu račun izstavljatuser posted image nevem zakaj sam ful ti cajta vzame decembra pa gremo online povezavo z dr in pacienti te pa bo tak norišnica, ampak itak da bomo preživeli, jutri ne rabim it delat takoj po dopust pa spet. komaj čakamuser posted image user posted image

zdaj sem mela malo generalko že, zdaj še mal praha pobrišem pa en stroj oprem pa zlikam pa adijo posšpravljanje za 10 dni.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
30.7.2009 11:49:59   
malecka_mateja
skor sem pozabla

jasna polubčkaj inajo in alena, nič se ne sekiraj vse boš zmogla, verjamemo vate. pa hvala bogu n imate krčkov(trkam) uživajte pa javi se še kaj.

tabali pa še za danajči user posted image user posted image user posted image

naša pa ko jo komar pikne ma prav zatečeno in grizno bulo, so jo 3 dni nazaj pičli trije zaporedoma na eni rokici in pol je mela celo roko zatečeno in tako bodo.user posted image amapk fenistil pomaga, TABALI ZA VSE PIKE JE TKO DA NABAVI ZGINE OTEKLINA PA ŠE SRBI NE.

grem zdaj delat nekaj.papa

Neposredna povezava do sporočila: 1449
30.7.2009 13:12:48   
Tabali
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image  jst bom mela bajto bret ometov, ko jih...user posted image user posted image user posted image
Malecka pa še ti štrene mešaš user posted image user posted image user posted image
sem se odločila en al pa dva dni vse skup dat na hladno - mogoče bomo pol kaj bolj pametni (dvomim, ampak u nadi je spasuser posted image )
hvala za nasvet za fenistil a je to kremica? upam, ker če je kar koli drucga...user posted image  naša beba ne akceptira nič razen smrekovih vršičkov in meda user posted image user posted image user posted image , čist je bio naravnana calpol mi je že sama stran vrgla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.