Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 25.7.2009 8:15:25
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kolumbo uzivajte zellllloooooooooooo upam, daboste meli lepo vreme in da boste maksialno uzivali. kje ste ostale? jasna kako ste?kako inaja? mi smo meli tako burjo ponoči da to ni res. upam da danes ne bo in da bo sam mal kislo vreme.bomo videli. midve z tjašo sva včeraj lepo ščistile avto in pripravile za pakiranje. pa trugo smo zmonitirali gor da bomo meli kam stvari daat..glede na to da zraven peljeva še tamala dva od tete ker onadva greta z motori in morava midva peljat vse za vse nas in še njih.upam da spravimo not v avto vse. jutri pa gremo k tašči na kosilo je melamoja svakinja roj.dan in gremo malo praznovat pa tortoji morem nardit. tko da če kater ave za kako dobro kremo iz jogurta se priporočam. pgrešamo našo partizanko, ničse ne javi, le akko so?mogočoe nadopustu.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 26.7.2009 10:24:00
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
DAN! Končno nedelja in končno sem fraj.Odštevam dneve do dopusta... medtem nekatere že uživate na morju... Kolumbo...vi pa res uživate na morju.Res ste si odlično izbrali.Otok in hotel vse je res prekrasno.Nikjer nisem zasledila cene na njihovi strani. Jaz računam,da bi šli od 3.do 13. 8.,... Se Vam javim potem,morem dat sušit perilo...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 27.7.2009 12:07:46
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! kakšno zatišje. danineli a že veste kam greste??? mi smo včeraj praznovlai roj.dan od svakinje sem ji torto spet delala jagodno h+jogurtova-bila je odlična.uspela v nulo. danes sem porihtala nekaj stvari zdaj pa čakam da moj pride in greva jet. NOVICA TEDNA JE: službo sem dobila v svoji stroki nepričakovano ampak seveda sem takoj sprejela, začnem delat v sredo pri privat zdravnici v ambulanti semtaiko vesela da še ne dojemam. res sem srečna. jasna kako je inaja??pa alen?pa seveda ti?oglasi se nam akaj. še malo pa bo petek in gremo na morjeeee komaj že čakam, tako kot tjašika je cela navdušena vsak dan vpraša kaj danes gremo? v glaven to je to. lepo se mejte pa javite se kaj. lep dan.papap
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 27.7.2009 23:32:50
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
ČER! Res je zatišje.Poznajo se dopusti,pa lepa vremena.Jaz se ravnokar odpravljam spat.Jutri delam zjutraj.Še štiri krat delat,pa damo na off!Še vedno nevemo kam,tako,da gremo jutri do naših prijateljov,ki imajo tudi isto starega fanta,da se domenimo če gremo skupaj al ne.ČE ne pa gremo sami,tam 3.8. Verjetno bo kak Rab zmagal.Krk mi je preblizu in sem kot doma tam.Bomo videli... Joj,Mateja...naj ti čestitam za novo službo Res si super to dobila! A pri splošni zdravnici? Vso srečo ti želim Sam,si res carica...vse ti rata...šola,delo... PRIDNA! Na mojem šihtu pa poka vse po šivih.Danes je dala moja sodelavka,ki je sicer moja zelo dobra prijateljica,odpoved! Jaz si ne predstavljam delat brez nje. Sej ko pridejo moji šefi domov z dopusta,bom šefico zaprosila za polovični delavni čas.Ampak dvomim,da bo privolila.Če ne pa,...nič...dam tudi jaz odpoved!Poskusit ni greh. Polovičnega pa bi nujno potrebovala,ker bo moj šel septembra na neko drugo delavno mesto,ki je boljše plačano.In nam bo malo težko zaradi Neli,pa varstvo. Ker bi bil moj parkarat proč z doma,bi težko oziroma je nemogoče kombinirat za Neli.Če bi pa jaz delala skrajšano,bi nam bilo veliko lažje. Na prvem mestu mi je Neli in se ne mislim nikakor sekirat za en pof.... kafič. In da bi Nelica trpela zaradi tega. Nč,grem jaz spat...lepo se imejte pa se pišemo kaj jutri..
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 27.7.2009 23:41:06 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2009 13:29:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2009 13:31:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.7.2009 14:16:26
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! kolumbo oooo lepo da tako zelo uživate in da mate taki apartma ter da buživate. nobena še ni noseča a misliš da gre tako hitro hvla za čestitke. danineli pri splošni ja, pa hval aza čestitke, jaz tudi držit pestke zate. sej bo boš videlia. zdaj gremo jest pol pa malo na obisk, mormo pred morjem vse obletat še malo, pa jutri mam prvi delovni dan tak da sem čist živčna. lep dan čeprav se je že kisel začel. papa. kolumbi uživajte pa strega pozdravi
|
|
[Brisano sporočilo] 28.7.2009 15:06:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.7.2009 19:01:46
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
EJLA! Kolumbo lepo,da ste se oglasili,res! Verjamem,da uživate na Lošinju kakor v morju tako tudi v hotelu. Ker je res enkraten. Jaz sem poslala za predračun,za nas,deset dni v avgustu,v tem istem hotelu kot je Kolumbo!In mi je poslal nazaj,cca. 1600 EU,polpenzion. Se mi zdi too much! Tako,zdaj grem pogledat kje je moja ta mala....prej se je načofotala pred hišo,pol sem jo stuširala in preoblekla.Zdej pa mi je ušla z bratom od mojega in nj. punco po vasi. Joj,še tri krat morem it delat v tisti đumbus pol pa OFF . Pa še popoldne delam in to me mori ... Se slišimo kaj pod noč...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 28.7.2009 20:18:42
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo ata dejan pravi da naj piva zanj spije pa pravi naj še kakega za njega pusti je reko da če boste za akcijo se oglasimo ko gremoiz morja.haha dedci samo na pir študirajo.. danineli zdrži še malo pa bo. jaz pa jutri dewlat. sem vznemirjana pa strah me je pa vesela sem pa kr nekaj mešani občutki v nulo. grem se tuširat.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.7.2009 10:05:47
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! jaz mam drisko pa... mislim halo. danineli sej vem da bo amap sej veš. danineli še tri dni in dopust
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.7.2009 10:18:14
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Pa kaj si zdej to fasala? Ja,res...samo še 3x delat pa konec.Samo me že to mori,ker sem vse tri dni popoldne. Jst upam,da pridejo šefi kmalu s te jahte in,da se pogovorimo,glede vsega. Se mi zdi,da se bomo glih križali,in da se ne bomo videli cel avgust.Ker oni pridejo enkrat ko bom jaz na dopustu,pridejo naredit plače in potem grejo nazaj do konca meseca.Pogodbo pa imam do 18/8/
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.7.2009 10:27:06
|
|
|
|
malecka_mateja
|
nevem kaj me daje. jaz upam da se neboste križali in se boste o vsem lhako pogovrili in da bo v tvoje dobro.pa naj ti ti trije dnevi zelo hoitro minejo.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.7.2009 10:35:33
|
|
|
|
Tabali
|
Ole, no naj se tut jst mal oglasim, mi zmanjkuje časa tko in drugače Malecka vse čestitke za službo - upam in želim da boš zadovoljna!!!! Kolumbo kar uživi naprej!!!! Mi smo u totalni akciji glede bajte se dogaja 100 na uro, kar naenkrat se je začelo spet muvat na celi črti , zdele moram sam še mojga prepričat za tisto cev za perilo , ga namreč full statika skrbi sej bo Danajči je tut fajn uživa u vrcu... JASNA KJE si??? GREM DELAT K ME CAJT BAŠE
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.7.2009 10:42:40
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tabali za hišiko da napreduje. pa še dober da se tu pa tam javiš ker bi misle da se že slite jaz tudi jasno pogrešam??kje si???Inaja in alen jo tako zaposlujeta da nima čas verjetno. jaz že globoko diham ker zdaj pa res se oblečem in grem.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 29.7.2009 11:10:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Čau punce! Mater ste ble pridne! Komi čakam na mir v bajti, da vse preberem! Evo na hitrco eno javljanje. Sm mal pospravljala, zdej pa šibam kuhat. Inaja spančka, Alen pa z mojim neki vrta po otroški sobi - upam, da jima uspe končno naredit varovalno ograjo za Alenovo posteljo. Ponoči smo mi kr ok. Nekih hudih krčev nimamo - hvala bogu! Jo pa mal napenja. Uporabljamo kr vetrovne kapljice - v bistvu smo jih učeri prvič uporabili. Dude niti oče - sem ji učeri prvič mal "usilila", ker smo bili prvič na sprehodu, pa bi se kr dojila, dojila... Same joške pa rit so me še. Aja - od petka do ponedeljka sem imela mastitis. Vročina 40, me je kr v luft metalo od mrzlice, sm preležala cele dneve s tremi kovtri na sebi, moji vsi pa napol nagi in jamrali, kok jim je vroče. Zdej sm na AB in je bolje. Js se tud mal psihično pripravljam na jutrišnji dan - bom sama z otroci, moj začne delat. UF! OK, grem kuhat, lepo se imejte! Poljubčke vsem skupaj Čau, čau!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2009 15:01:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.7.2009 8:38:25
|
|
|
|
Tabali
|
Dan men se mal meša, tko da če bo tale moj post mal tko... ne mi zamerit . Pri nas je obsedno stanje - ta star je na Irskem, jst pa se menim z mojstri, ki jih je zdele kar naenkrat ko mravelj... pa še frizerja sem si danes umislila tko da se mi še sanja ne kok bom vse sfolgala... no zdele se trenutno ubadam z ometi - vsi me prepričujejo, da so ročni boljši, midva sva prej mela v mislih strojne - zdele pa ne vem več kva naj si mislim - grem mal na druk forum pogledat kaj meni strokovna javnost ej Kolumbo držim pesti da zrihtate streho - pa nič se ne sekiri, zdele itak je sonce kle pa nima kaj tečt po špirovcih , mal se hecam sej bote že zrihtali - uživaj na dopustu pa ne razmišljaj o teh zadevah, drgač pa pridem na BH - včer sem se lih mim pelala, sem že mislla skor not zavit , ol sem se pa spomnila da si na dopustu Danajči je pa nek žužek pičil za ušeskom , ji je kar mal oteklo, pa ušesek ji od tega mal stran štrli... sej se nič ne buni, sam men je pa hudo, sem tok občutljiva če ni kaj ok pri njej da groza... sej ve da bi se mogla mal skulirat, sam... mogoče bo bolš ko bomo meli še enga , al pa kar dva Mateja kak je v službi? Upam da uživaš!!!! Jasna drži se danes, sej boš ujela ritem, nič bat!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.7.2009 8:41:00
|
|
|
|
Tabali
|
A ja Kolumbo ispešli for ju - zgleda da bomo vseen meli jašek za cote dons nam montera centralni sesalec, oz inštalacijo za to reč pa če bo šlo jašek tudi (mi je moj zagrozil da če slučajno porežejo nosilne vezi zarad jaška, da me bo not zabetoneru , upam da naujo, ker pol... hahahaha
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.7.2009 9:48:34
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Jutro! Spet bo en vroč dan!Jaz sem pri ...Neli pa je sam dve skute pojedla,ji ne gre kaj preveč zjutraj za jest. Včeraj sem ji Crockse kupla,oranžne barve. 25/26 številke.So ji glih prav.Smo probali tudi 27/28 samo so ble fulllll prevelike.Je čudno,ker grejo tako po dve številke naprej. Meša se mi,ker smo še vedno brez avta.Predvčerajšnjim so ga odpeljali blizu Gorice,k enemu majstru,ki je baje edini zmožen vzet en injektor ven.Niti na Renault servisu niso zmožni tega naredit,ker nimajo orodja za take posege! Do petka bo,no!Upam! Tabali... lepo opravi vse skupaj!Pa za Danajo...za ušesko. Mateja...kako je pri DR.?
< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 30.7.2009 10:08:51 >
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.7.2009 10:21:11
|
|
|
|
Tabali
|
Evo mene še enkrat, moram mal odklopit ker RR je super da se mal skuliram Danineli, držim pesti za renaulta - sam mislim... tele mojstri... bog pomagi, skor vsakemu neki manjka... sej bo, kofi pa kakšen kolačič pa bo Mene je pa lihkar un za okna razkuru do amena - skoz neki prestavlja, avans (to je edini avans ki smo ga dali, vsaj to ) je dubu že konc marca, pa še zdele neki motovili s temi okni, , tok sem ga nakurila... če ne pride v torek jao njemu... no se že boljš počutim
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.7.2009 11:46:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tabali ti pa si nakurjena sej pravbkaj se pa zezajo s tabo. upam da vse pošlihtaš, jaz sem tudi ko sem manasardo pri tašči urejali sama bla za vse moj je bil na fuiri jaz pa z majstri doma pa smo glih tak vse zrihtal. no nja te še jaz prepričam v rrročne omete somal dražji pa vsekakor boljši, pa gips ometi so pa najboljši. no upam da ti ne mešam štrenov. pa za jašek.jupio bomo cote metal danineli še dan pa juter pa sma na dopustu...še mal zdržima pa bo, men je lahko ko zjutrsj delam mi p'a smo s tabo da še ti preživiš kolumbo veš da bom mojega nakurla da pridemo vas pozdravit, če ne iz morja pa takoj po morju, sem mu itak že rekla da zdja pa dost pa je treba in mal v ljubljano v ambulanti je super ressss fffulll danes sem že ful samostojno delala, pa kri pa laboratori pa recepti pa bolniške...sej veste kolko papirologije pa še zdaj mormo vskaemu pacientu račun izstavljat nevem zakaj sam ful ti cajta vzame decembra pa gremo online povezavo z dr in pacienti te pa bo tak norišnica, ampak itak da bomo preživeli, jutri ne rabim it delat takoj po dopust pa spet. komaj čakam zdaj sem mela malo generalko že, zdaj še mal praha pobrišem pa en stroj oprem pa zlikam pa adijo posšpravljanje za 10 dni.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.7.2009 11:49:59
|
|
|
|
malecka_mateja
|
skor sem pozabla jasna polubčkaj inajo in alena, nič se ne sekiraj vse boš zmogla, verjamemo vate. pa hvala bogu n imate krčkov(trkam) uživajte pa javi se še kaj. tabali pa še za danajči naša pa ko jo komar pikne ma prav zatečeno in grizno bulo, so jo 3 dni nazaj pičli trije zaporedoma na eni rokici in pol je mela celo roko zatečeno in tako bodo. amapk fenistil pomaga, TABALI ZA VSE PIKE JE TKO DA NABAVI ZGINE OTEKLINA PA ŠE SRBI NE. grem zdaj delat nekaj.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 30.7.2009 13:12:48
|
|
|
|
Tabali
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jst bom mela bajto bret ometov, ko jih... Malecka pa še ti štrene mešaš sem se odločila en al pa dva dni vse skup dat na hladno - mogoče bomo pol kaj bolj pametni (dvomim, ampak u nadi je spas ) hvala za nasvet za fenistil a je to kremica? upam, ker če je kar koli drucga... naša beba ne akceptira nič razen smrekovih vršičkov in meda , čist je bio naravnana calpol mi je že sama stran vrgla
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.