aprilčica07
|
drnula, ayo: vaju imam v mislih in držim pesti, da bosta kmalu rešeni eee35, miska: z tangicami sta me spravili do smeha, si predstavljam to sliko, jst niti provam ne si jih dat gor, ker kar bi vidla v špeglu bi me dotolklo do konca... miska: ma je pa lepo, da kr tako pogledajo kateri otročki bi lahko šli na morje, ne? He Ga: jst bom pa šla po kašno pisano tetro, ker jih imam same navadne, jih je zadosti, to itak, ampak te potiskane so mi lepše... Alisa: bravo za kolo.. jst tudi rada kolesarim, ampak zdaj si ne upam več, priznam.. si pa ti res pridna, če si maraton Franja prekolesarila... bravo hel32: jst kuham juho, pa grah in krompir, za zelenjavo pa imam rdečo peso, tudi jst nimam volje danes za nič, je luna z zamikom pr meni, pa še z mojim sva se prej spičila, ampak ok, bo že bolše.. dedci pač, oni itak vse po svoje štekajo.. opatija: našega lumpa striže tašča, edino njej se pusti, drgači nobenemu niti pod razno, tudi pr frizerki ni šlo, tašča pa zgleda zna.. Nič, grem še malo k loncem, pa pridem nazaj, če ne prej, ko dam malga spat, ampak danes nevem kako bo, ker sva spala ful dolgo zjutraj.. In imam zdaj vse nekam zmešano, se mi prehitro odvijajo stvari... Sem še nekam omotična, kljub temu, da je ura 11 30, pa jutri dohtarca in ctg, ne da mi it, ker je vroče....