hel32
|
Evo mene na večernem javljanju Tudi jaz se danes ne počutim prav dobro, mi zaotekajo noge, mam prave hlode, pa bolijo me, pa ne rečem, da se kaj takega delala, počivala sem še kr vlko, nič ne pomaga, bom mogla spet se striktno diete držat. Pa zgaga me peče, ko hudič , sem spila že celi donat pa rupurute,.... Drnula, Ayo, držim pesti za vaju, pa da bosta mogoče že rešeni, in pestvali svoje Flora2, lepo, da si se nam oglasila, pa še enkrat za Dašo, saj smo ti povedale, da se lahko zmotijo do 500g v teži,ti se kr v miru spoči, pa se potem kaj javi, lepo bodite vsi 3je. Miška, daj no, ne obupat nam zdaj na koncu, saj bo,mene tudi skrbi kaj bo v ponedeljek ko ime+am pregled, če mi bojo noge še tako zatekale, pa si grem jutri še po en čaj iz koruznuh laskov, mogoč pomaga. Sasa,Kerala veš sem doma v takem malem kraju in morem skoraj po vse v MB. tak da sem zato malo več nakupila, za cel mesec! eee35, paše malo spustit jezo kaj, ti kr daj koristi, saj sem jaz tudi tečna, danc sploh, mislim, da smo vse po malem nervozne, Tako, to bo za danes vse, nočko.