|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
5.8.2009 15:07:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Aja tetra plenice. Sem nabavla dva različna paketa. Enga v Sanolaborju in enga v Pikapolonci in pr obeh so vse plenice po prvem pranju polne nitk ob robovih! Mislim podn!

Jst sem kupila tetra plenice v Rutarju. SUPER SO!!!!! Nobenih nitk, in še dobro zgledajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
5.8.2009 15:25:17   
Anonimen
miska, jaz se tudi podobno počutim, kot ti opisuješ, kaj vem kaj je to.

nič! pač se en "nateg" nasih najmljajsih!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2702
5.8.2009 15:46:38   
gabi05
MATEJA iskrene čestitke za hčerkico TAJO, ravno na moj rojstni dan 5.avgust!!!
                   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
5.8.2009 16:45:40   
Drnula
Mateja čestitke za punčko user posted image user posted image user posted image

eee- Jordanova absolutno v prvi vrsti zagovarja poskus naravnega poroda in CR ko se ugotovi, da ne bo šlo. Baje je tudi nasprotnica EA - tako mi pravijo tisti, ki jih je imela v MŠ. Čeprav mi to ni jasno in itak pri tem nič nima. Sicer pa najraje vidim da je ona tista, ki me ima čez ker vem da je temeljita. Pa Knap mi je tudi ok.

Ma šit je, ko ne veš nič za naslednjih 5minut in ko te zanimajo možni scenariji  ... pa ti to itak nič ne pomaga, ker kakor je drug dohtar so na tapeti novi scenariji, ki se krešejo med sabo. Tako, da so stalno odprte vse možnosti jaz pa nimam v nobeno več zaupanja, ker padajo takole ćez prst, vsak po svoje. A se otroku res slabo godi? Ne vem? En pravi da ja drug da ne in spet en ja drug ne. En bi cr takoj drug ne vidi smisla. En pravi bomo sprožili s svečko drug  spet da se tega po CR ne dela, da mora it naravno ali pa cr. Skratka

Glavno, da jaz čutim gibe zdaj. Jutri bo verjetno ctg bolj slab, ker se dopoldne naše user posted image pač slabo premika. Jaz pa bi menda najraje zaključila to packanje.
Ko bi le bila Jordanova jutri dopoldne in mi dala svečko in bi čakala če se kaj zgodi en dan in če se ne pač naj naredijo cr in konec!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
5.8.2009 16:57:31   
Anonimen
ojoj drnula.....prav nic ti ne zavidam.drzim peati, mogoce te pa ze pomoci kaj zagrabi.

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
5.8.2009 17:01:59   
tejči77
Drnula, user posted image user posted image user posted image , sej ne vem kaj naj na vse to rečem. Stroka pa taka. Poskusi bit čim bolj pozorna na vse znake (saj to vem itak, da si), verjetno boš samo še ti najbolj vedla in čutila kako se z otročkom godi in kako se ti počutiš. Saj imaš ti tudi kakšno besedo pri vsem tem menda. V vsakem primeru ti želim, da bi se vse najbolje izšlo zate in za bebiko.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
5.8.2009 17:43:54   
Ayo
Jaz se pa cel dan zadrzujem, da ne pridem na RR, ker nimam drugega za pisat kot jamranje jamranje in jamranje!!! user posted image user posted image user posted image

Noc je bila katastrofa; "a res a dej nehi" user posted image user posted image user posted image Najhuje je pa to, da niti cez dan ne uspem zatisnit ocesa!! user posted image user posted image user posted image

Imam jutri zjutraj pregled direktno v P in mislim, da bom G kar rekal ali sprozimo ali cr, ker je enostavno postala situacija nevzdrzna, manjka samo da se mi sfuzla!

Zjutraj sem sicer zacela nekaj dremat in me je v luft vrgu en popadek, pa na wc sem mogla letet, sem se ze veselila, pa je bil ocitno lazen alarem. user posted image In zdaj cel dan cakam in cakam in spet cakam. Mah naj se gre solit vse skupaj!! user posted image

Pa tako hudo mi je, ker sem se pred meseci veselila, kako bom ta cas izkoristila za Gabriela in se mu posvetila, pa enostavno nimam energije niti prave volje. Ko ga grem iskat v vrtec se mi vcasih niti v avtu ne da pogovarjaz z njim, kar obicajno pocneva in pojeva pesmice. Se mi tako smili meni pa para srce!!!! user posted image user posted image user posted image
Trenutno je na sprehodu z varusko in meni gre kar na jok!!!

Drnula imas res smolo s tem kolebanjem med dohtarji in ti zelim da se jutri obrne tako da bo najbolje zate in za tvojega user posted image In kot je ze ena napisala, vsekakor moras imeti besedo pri tem tudi TI!!!!!
Kdo ve, mogoce bova pa jutri na istem in sva naslednji kandidatki midve user posted image user posted image user posted image
Jaz imam to sreco, da je tukaj sistem tak, da te ima na porodu tvoj osebni G in je tudi "sef" skozi vse obdobje user posted image in odloca samo on skupaj z nosecnico. Moram res pohvalit mojga, sem zelo zadovoljna in jutri ze komaj cakam, da se odlocimo! user posted image

Ah, se grem se malo smilit sama sebi!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
5.8.2009 17:55:53   
Anonimen
joooj, tudi jaz se zadnje case pocutim za 1 drek....samo prestavljam se. nisem za popolnoma nic. zgaga me pece iz dneva v dan bolj.in to ne glede kaj jem ali pijem. popoldan se zacne in do vecera ne neha!
ce lezim pred tv, me vest pece, ker se ne posvetim malima. ce se hocem z malimi zamotit, zivcna postanem....ce sem za racunalnikom, pa s5 slaba vest.
delat pa itak nisem zmozna nic vec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
5.8.2009 17:59:08   
Flora2
Punce moje dober dan,

evo sem se nekak sestavila, da se vam javim. Najprej vsem hvala za čestitke za našo punči.

Za las smo zgrešili avgust, ampak vam ostajam zvesta. Začelo se je v četrtek, ko sem šla na pregled v P, kjer so me pregledali, naredili ctg in ker ctg ni bil ravno najboljši, so naredili podroben UZ, ki je pokazal da dete nima dovolj plodovnice in ker naj bi bila punca težka(?!) in velika,  so me zadržali na oddelku in se odločili, da mi sprožijo porod, dobila sem dve tabletki za mehčanje mat.vratu in tako se je po cca. 6-ih urah začelo. V porodno sobo so me odpeljali okrog 3h zjutraj, predrli mehur popadki so bili iz minute v minuto močnejši, malo je bilo potrebne pomoči s strani babce in tako se je ob 8.23 rodila najina Daša, težka 3.560 dolga 51cm (toliko o 4kg in večuser posted image ) še dobro da se niso uresničile, ker je babca rekla da take teže ne bi spravila na svet po naravni poti. Naj povem, da je bilo osebje super super, babca enkratna, moj dragi pa najboljši in da sem srečna z našo malo punco.

Slikico prilepim, čim jih snamem iz fotoaparata.

Vsem vam želim srečno, ko pa se dodobra spočijem se javim še kaj na tej temi, če ne se beremo in tipkamo pri naših avgustovčkih.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
5.8.2009 18:01:35   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

joooj, tudi jaz se zadnje case pocutim za 1 drek....samo prestavljam se. nisem za popolnoma nic. zgaga me pece iz dneva v dan bolj.in to ne glede kaj jem ali pijem. popoldan se zacne in do vecera ne neha!
ce lezim pred tv, me vest pece, ker se ne posvetim malima. ce se hocem z malimi zamotit, zivcna postanem....ce sem za racunalnikom, pa s5 slaba vest.
delat pa itak nisem zmozna nic vec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WELCOME TO THE CLUB!!!!!!

ja tale zgaga je tudi za pop*** Mene pa daje predvsem ponoci, podnevi manj. in je res vseeno kaj jem in pijem, bolj ko se merkas, slabse je. kao cokolada pa kava naj bi povzrocale to tezavo, evo jaz sem zadnjic popoldne pojedla celo tablico 100g cokolade + kava in me ni NIC pekla. za paradiznik pa res nisem vedla, je ena pisala, da povzroca zgago user posted image no ja, itak da je vseeno, jo povzroca user posted image in user posted image in ne hrana/pijaca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
5.8.2009 18:04:00   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: Flora2

Za las smo zgrešili avgust, ampak vam ostajam zvesta. Začelo se je v četrtek, ko sem šla na pregled v P, kjer so me pregledali, naredili ctg in ker ctg ni bil ravno najboljši, so naredili podroben UZ, ki je pokazal da dete nima dovolj plodovnice in ker naj bi bila punca težka(?!) in velika,  so me zadržali na oddelku in se odločili, da mi sprožijo porod, dobila sem dve tabletki za mehčanje mat.vratu in tako se je po cca. 6-ih urah začelo. V porodno sobo so me odpeljali okrog 3h zjutraj, predrli mehur popadki so bili iz minute v minuto močnejši, malo je bilo potrebne pomoči s strani babce in tako se je ob 8.23 rodila najina Daša, težka 3.560 dolga 51cm (toliko o 4kg in večuser posted image ) še dobro da se niso uresničile, ker je babca rekla da take teže ne bi spravila na svet po naravni poti.

upam, da mene jutri caka podobna izkusnja!!!! user posted image user posted image user posted image pa se isto cetrtek je user posted image

Flora, lepo da si se oglasila, lepo se cartajte!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
5.8.2009 18:08:19   
sasa84
Evo, klet pospravljena-je še moj pomagaluser posted image HB, ker če ne bi rabila cel dan, da bi jo v red spravila. Pica se pa tudi peče. In prav slastno že diši! Komaj čakam, da bo pečenauser posted image  Potem se pa še štrudl spravm pečt.
Pismo, Hel32, ti si se pa res "oborožila"user posted image  Jst sm se odločila, da bom kar mojga sproti po stvari pošiljala, ko mi bo česa zmanjk(ov)alo.
Ayo, saj bo. Be positiveuser posted image  Sicer se ne morem čisto vživet v tvojo situacijo, ker še nimam bambinota, ampak verjamem, da je kriza. Že pri meni je, pa, saj pravim, bo tale prvi... Drugače pa srečno jutri-karkoli že bouser posted image
Flora2, lepo, da si se oglasila in da je z obema vse OK in da ste zdaj (še bolj) happy family. Daša je pa vseeno kar poštena babncauser posted image  
Miška, tebe pa res nisem navajena tako...pesimistične oz. brezvoljne. Si ponavadi totalno navita in naspidirana, danes pa...user posted image
Držite se in se lepo imejteuser posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
5.8.2009 18:11:52   
Anonimen
saša, hvala...sam danes je pa res to much!

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
5.8.2009 18:23:40   
sasa84
Upam, da nisi to vzela na slab način...Ponavadi nas ravno ti najbolj nasmeješ s svojimi prigodami in izjavamiuser posted image  Drži se!

Srečna mamica!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
5.8.2009 18:26:43   
Anonimen
Upam, da nisi to vzela na slab nacin...Ponavadi nas ravno ti najbolj nasmeješ s svojimi prigodami in izjavami  Drži se!

ma kje pa....saj se sama sebe ne morem prenasat...
pa se zatajila bom ocitno. upam, da me alisa ne caka ze kje v lokalu v porodnisniciuser posted image

grem se na kavc smilit sama sebi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
5.8.2009 18:29:03   
Anonimen
jao, zdaj pa se tadej izjavo dal:
daj, ti smotani dojencek, ze odpri vrata pa pridi ven iz trebuha in nehaj mamico matratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
5.8.2009 18:37:27   
Cavalierka
Živa25 - najbrž bom kr ta prava (iz diabetološke). Mam res tak velik okrogu trebušček user posted image .

Arwen - jaz bi se zadnje čase en trenutek kregala (ne rabim umazane posode zato), drug trenutek se mi pa zdi, da je vse kul; v glavnem čist sem neuravnovešena, aja, pa tud v jok me ni težko spravt user posted image  No, sej nisem vsak dan taka, ampak mam pa res take čudne trenutke in izpade, ki se prej nikol niso pojavljal.

Danes sem imela pregled pri ginekologinji in mi je rekla, da bom šla kar prej rodit. Tako, da sem se naročila 12.8. v Lj. porodnišnici in bomo videli, kaj bodo rekli. Takrat bom v 38. tednu. Baje vsem "inzulinkam" prej sprožijo in ne čakajo na PDP.

Sem pa zdaj grešila in to s tako dobro, omamno dišečo, toplo, domačo orehovo potico, ki jo moja mami res odlično speče... Mhmm, kako je bla dobra...

Danes sem bila na šoli za starše (prej mi na žalost ni uspelo) in so enmu bodočemu očku tako noge smrdele, da sem komaj zdržala zraven... In ta tip si je še natikače sezul... Prov slabo mi je blo od njegovih nog, pa še cela dvorana je bila nabito polna, zračenje pa na nuli... Tako, da si lahko mislite, kakšen zrak je bil notri... user posted image

Drugače sem pa tudi jaz danes čist povožena, ne vem, a je to vreme, al se res približujemo koncu. Ponavadi nisem tok brez energije.

user posted image  ČESTITKE MATEJI ZA HČERKICO TAJO user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
5.8.2009 19:19:50   
kerala
Jaz bi šla pa plavat, pa si ne upam... pismo, jutri imam pregled in bo sigurno spet odsvetovala kopanje... Sploh ne vem več, kam in kako bi se dala, ma kriiiza! Jaz bi tudi najraje vidla, da mi jutri kar sprožijo. Drugač se mi še sfuzla cel teden čakat...

Drnula, res kriza so teli naši dohtarji! Groza, saj te samo zmedejo... Upam, da jutri dobro rešiš!

Ayo, tebi pa prav tako user posted image  za jutrišnji pregled!

Hel, ti si pa res zalogo za nekaj mesecev naredilauser posted image , jaz nimam pol tega, bodo moji pridno nabavljali, punci bosta sigurno uživali v tem!
Flora, lepo da si se oglasila. Super, da je vse OKuser posted image

sams, super za cunjice, mene tako prsti srbijo, da bi spet malo poklikala tam po internetu. Mudi se mi pa zaenkrat ne in verjetno bolje, da še malo počakam, tudi zato da vidim, koliko bo naš fantina velik in kaj bom takrat potrebovala.

Aja, čestitke Mateji za Tajouser posted image user posted image !

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
5.8.2009 19:25:55   
23tina
flora2-še enkrat čestitke za punčiko.zanimiv kok so se uštel,že 14 dni pred rokom nj bi mela kao skor 4 kg.no po je tud še upanje zame da ne bo tok ogromna kokr pravjouser posted image user posted image user posted image

jes pa še zmer čist po mal krvavim,jutr mam ginekologa pa me zanima kaj bo...jes sm že prpravlena za v rimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cavalierka)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
5.8.2009 20:58:33   
Drnula
tejči, miska, ayo, kerala - ja nekaj besede imam seveda tudi jaz zato verjetno še nisem imela cr. Vendar nočem bit pametnejša od dohtarjev, kljub situaciji, ker jaz še težje ocenim kaj je res najbolje za user posted image . Zdaj pa mi je važno res sam še to, to da rodim naravno pa .... se ne sekiram več. Skušala bom vseeno še sforsirat možnost sprožitve (če se samo ne odvije nič) in če ne bo šlo pač cr. Je  user posted image res malo bolj zaspana, ker navajena sem orgng rok'n'rola in mi ni do zavlačevanja.

Ayo sistem tam je vsekakor mnogo boljši od tega. To je za en drek. Saj dokler nimaš izkušnje ... prej si ne bi mislila. Sem jih zelo pohvalila. Saj jih še pohvalim vendar posameznike za njihove dobre lastnosti. Kot bolnica, dohtarski tim pa je to ZELO SLABO. Naj se ti jutri izteče po željah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
5.8.2009 21:02:15   
eee35
drnula: jaz sem Jordanovo prav vprašala za EA, pa je rekla, da seveda, jo priporoča, še zlasti, če bi po naravni poti rodila z medenično vstavo. Sicer me briga, kaj jim je bolj všeč, hočem EA, pa bom pogrizla tam vse po vrsti, samo, da mi bo kdo težil, da ne.user posted image user posted image user posted image . Še malo manjka, pa bom user posted image iz pekla, user posted image mi z ritko pritiska spodnji del trebuha, da težko hodim, z glavo rine v rebra, s tačkami pa mi nekam po strani organe premika....

Joj, kok sem tečna...Poslala sem user posted image po riž, pa neke bederije v trgovino, sem mu rekla, samo, naj ne bo ta beli ogaben riž, pa se mu je na kolo mudilo in glih tega je prineseluser posted image . Pa še na listek sem mu napisala in razlagala kakšnega piščanca naj kupi (bi ga še malo več naredila), pa glej ga zlomka, glih tega ni znal prebrat z listka...user posted image tu mač....

< Sporočilo je popravil eee35 -- 5.8.2009 21:07:48 >

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
5.8.2009 21:29:10   
HeGa
Evo mene s telovadbe. Je prav pasala. Sem si mal glavo zluftala. Ne vem al tale luna vpliva tako, da smo ene velke tečke. Jst rajš cel dan nisem nič napisala, ker grem že sama sebi na živce. Zdejle je pa celo malo boljš. HB za telovadbo!!

Cavalierka ne ne sprožijo vsem insulinkam prej. Čist odvisno od stanja otročka - zastoj rasti ali pa too much prevelik. Pa zgleda od gužve v P. Pri meni je Tomažičeva sicer predlagala sprožen porod, ampak v P se pa ne odločijo. Imam pregled v torek, na moj rok. Sam koker me popadki matrajo zadnje dneve se mi zdi, da bo kr prej. Mah naj še par dni počaka, da gre tale polna luna mimo. He he, al bom pa spet čez rok. Nkol ne veš.

Mateja4 čestike ob rojstvu Taje user posted image user posted image user posted image  !!

Flora2 lepo da si se oglasila. Čestitke še enkrat! Si pa le vzemi čas in se spočij in navadi na nov ritem.

drnula držim pesti, da jutri končno steče!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
5.8.2009 21:48:51   
hel32
Evo mene na večernem javljanju

Tudi jaz se danes ne počutim prav dobro, mi zaotekajo noge, mam prave hlode, pa bolijo me, pa ne rečem, da se kaj takega delala,
počivala sem še kr vlko, nič ne pomaga,
bom mogla spet se striktno diete držat.
Pa zgaga me peče, ko hudič user posted image user posted image , sem spila že celi donat pa rupurute,....
Drnula, Ayo, držim pesti za vaju, pa da bosta mogoče že rešeni, in pestvali svoje user posted image
Flora2, lepo, da si se nam oglasila, pa še enkrat user posted image  za Dašo, saj smo ti povedale, da se lahko zmotijo do 500g v teži,ti se kr v miru spoči, pa se potem kaj javi, lepo bodite vsi 3je.
Miška, daj no, ne obupat nam zdaj na koncu, saj bo,mene tudi skrbi kaj bo v ponedeljek ko ime+am pregled, če mi bojo noge še tako zatekale,
pa si grem jutri še po en čaj iz koruznuh laskov, mogoč pomaga.
Sasa,Kerala veš sem doma v takem malem kraju in morem skoraj po vse v MB. tak da sem zato malo več nakupila, za cel mesec!
eee35, paše malo spustit jezo kaj, ti kr daj koristi, saj sem jaz tudi tečna, danc sploh, mislim, da smo vse po malem nervozne,

Tako, to bo za danes vse, nočko.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
5.8.2009 22:02:49   
Ayo
Hvala punce za lepe zelje!! user posted image user posted image user posted image

Jaz kar potihem upam, da bom danes ponoci dobila popadke user posted image
No saj drugace jutri ob 10h pa pade odlocitev. Sem prejle mojmu rekla, da zelim rodit bolj zaradi osvoboditve kot pa zaradi zelje po user posted image .

Jaz tudi mislim, da nam danes vsem nagaja polna luna! Pa kdaj tocno je, danes ponoci ali sele jutri cez dan?

Kerala, zakaj se pa ne smes vec kopat? Jaz sem se nazadnje v nedeljo, 1 teden pred rokom in se bi se, ce me ne bi nervirala ta user posted image nespecnost!!

Hega user posted image za telovadbo, verjamem da pase!!

Nic, grem proti postelji. Sej ne da racunam na spanje, ja pa kaj se user posted image user posted image user posted image pa-pa!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
5.8.2009 22:14:04   
aprilčica07
Ojla čvekice,

vidim, da res luna vpliva in ste/smo bolj tečne, čerpav sem jst kr ok, name ponavadi luna vpliva z zamikom, se pravi, da bom začela težit jutri in sem težila včeraj, danes je pa stanje ok.. Smo bli pr moji kolegici na obisku in smo se meli ful lepo. Mala dva sta norela po trampolinu in skakala kot nora, pa malo v bazen, pa ven, pa na gugalnico in tako dalje.. Rihtal jih je pa njen mož, midve sva pa lhko nabrusile in obrusile jezike za naprej in za nazaj.. Je tako pašaloooooooooooo..... Verjetno sem tudi zaradi tega bolše volje.. Ampak se ne smem hvalit,  da me ne kaj hitro obrne...

drnula, ayo: za vaju držim pesti, da se jutr akcija res začne in čimprej tudi konča... pa da otročka prideta na svet, ali po naravni poti ali z cr, bistveno je, da bo z vsemi vse ok, ne?
flora: lepo, da si se javila, da vemo, da uživate in se pridno rihtate! oglasi se še, da bomo vedle kako in kaj je z vamiuser posted image
He Ga: bravo za telovadbo..user posted image
eee35: kolkor so naši dedci lahko ok, so lahko tudi smotani.. mene me tudi vrže iz tira, ko mu naročim točno določeno stvar in mi prinese neki, kar je približno isto.. brr, je takoj ogenj v strehi..user posted image
kerala: misliš, da ti ne bo pustila plavat? zakaj pa? a ni plavanje priporočljivo? ali pa sem jst kaj zablodla, kot ponavadi?

Nič, jst bom počasi šla pod tuš, pol pa še malo pred tv in pol spat.

Lepo se mejte in mirno nočko.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?