Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:32:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
Mene ste pa iz seznama zbrisale? Kaj me te niste pustile za vzorec gor? Kdo pa bo sedaj ČIPS prinesel?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:34:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa--jaz sem ob cepljenju dobila Calpol...kaj se dobijo te svečke brez recepta? A calpol si dobila? Ne vem, ponavadi dajo svečke. Vsaj tu pri nas. Ja, svečke lahko tudi kupiš. a tak...Kaj pa Fenistil kje kupim? Lekarna? V lekarni, ja. Jaz imam sicer raje aloe vero, ki je naravna, ampak ok. Imam oboje s sabo ponavadi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:36:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 se spomnim ja, da si to vprašala zame, ko si šla k Persidi...AJa, kje te je gospa P. ? A je mož doma? Tudi ona ? Ja, jaz potem nisem imela CD-ja zraven, ker si da nisem uspela posneti, ker so me popadki presenetili... Gospa P. karte igra, pol pa gre spat. Tomaž je včeraj vso noč prespal . Njen dragi je na furi, ona pa pri njenih na wikendu. Tomaž . Zdaj pa še Anže in gospa P. se bo morala na kavo na obalo pripeljat. Tako je sama rekla! tasa, povej ji, da nisem pozabla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:36:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:36:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mene ste pa iz seznama zbrisale? Kaj me te niste pustile za vzorec gor? Kdo pa bo sedaj ČIPS prinesel? nebomo meli čipsa,ker dobimo rogljičke s šunko in sirom
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:37:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mene ste pa iz seznama zbrisale? Kaj me te niste pustile za vzorec gor? Kdo pa bo sedaj ČIPS prinesel? nebomo meli čipsa,ker dobimo rogljičke s šunko in sirom kaka žleht deklina si!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:37:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tomaž . Zdaj pa še Anže in gospa P. se bo morala na kavo na obalo pripeljat. Tako je sama rekla! tasa, povej ji, da nisem pozabla. točno ja. No, saj če še gre parkrat do spps, bo tak proti obali prej prišla kot pa k njej . Ja Najaa pozabla si povedat, da se ga bo napila. A ni rekla tud tega??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:38:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike? ja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:38:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mene ste pa iz seznama zbrisale? Kaj me te niste pustile za vzorec gor? Kdo pa bo sedaj ČIPS prinesel? nebomo meli čipsa,ker dobimo rogljičke s šunko in sirom kaka žleht deklina si! jaz pa že ne!! te bom mami povedala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:38:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tomaž . Zdaj pa še Anže in gospa P. se bo morala na kavo na obalo pripeljat. Tako je sama rekla! tasa, povej ji, da nisem pozabla. točno ja. No, saj če še gre parkrat do spps, bo tak proti obali prej prišla kot pa k njej . Ja Najaa pozabla si povedat, da se ga bo napila. A ni rekla tud tega?? Če se ga bo napila, pa ne vem. Verjetno ga bo s tabo šla pit, k meni pa pride na kofe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:38:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tomaž . Zdaj pa še Anže in gospa P. se bo morala na kavo na obalo pripeljat. Tako je sama rekla! tasa, povej ji, da nisem pozabla. točno ja. No, saj če še gre parkrat do spps, bo tak proti obali prej prišla kot pa k njej . Ja Najaa pozabla si povedat, da se ga bo napila. A ni rekla tud tega?? pa potem upam, da pri Naji prespala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:39:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike? ja Sej bi jih z veseljem. No, razen najnovejših od naših . Ker tega je res tumač. Pa koga še zanima, kake trebuhe smo mele?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:39:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mene ste pa iz seznama zbrisale? Kaj me te niste pustile za vzorec gor? Kdo pa bo sedaj ČIPS prinesel? nebomo meli čipsa,ker dobimo rogljičke s šunko in sirom kaka žleht deklina si! jaz pa že ne!! te bom mami povedala Tožibaba! Pa še cmerava po vrhu!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:40:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 seznam je pa spet taaaak dolg! A vržem ven slike? ja Sej bi jih z veseljem. No, razen najnovejših od naših . Ker tega je res tumač. Pa koga še zanima, kake trebuhe smo mele? mojega ven vrži..resno!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:41:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tožibaba! Pa še cmerava po vrhu! zdaj pa te bom še atiju in pol se samo pazi..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:42:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tožibaba! Pa še cmerava po vrhu! zdaj pa te bom še atiju in pol se samo pazi.. kaj se lažeš...saj ga ni doma...če je na furi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:43:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mojega ven vrži..resno! Zakaj si ga pa sploh dala gor, če ga nočeš več gledat na seznamu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:44:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mojega ven vrži..resno! Zakaj si ga pa sploh dala gor, če ga nočeš več gledat na seznamu? , ker sem si pač premislila..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:46:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mojega ven vrži..resno! Zakaj si ga pa sploh dala gor, če ga nočeš več gledat na seznamu? , ker sem si pač premislila.. Dobro, bom zbrisala. Ampak jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:48:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mojega ven vrži..resno! Zakaj si ga pa sploh dala gor, če ga nočeš več gledat na seznamu? , ker sem si pač premislila.. Dobro, bom zbrisala. Ampak jutri. ja, na 200. strani..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:49:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 mojega ven vrži..resno! Zakaj si ga pa sploh dala gor, če ga nočeš več gledat na seznamu? , ker sem si pač premislila.. Dobro, bom zbrisala. Ampak jutri. ja, na 200. strani.. Vau, pa res! Pridne smo. A gremo danes do 200?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:51:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tožibaba! Pa še cmerava po vrhu! zdaj pa te bom še atiju in pol se samo pazi.. kaj se lažeš...saj ga ni doma...če je na furi... saj pa bo prišo domov.. lahko pa mu sms pošljem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:52:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo Feliša se glih z Persido menima,da nič ne vema za sob. kaj rabta? naslov? še kaj? začetek ob 11h midva z Juretom bova glih vstala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:52:52
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija se je že prvič zbudila. Sva se dojili, še sreča da se naje v 5 min.,da ne traja to cel večer. Hjoj, zdaj smo že tak lepo spali od 8-4, zdaj pa se je spt začela prebujat na 3-4 urce
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:53:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m oooo Feliša se glih z Persido menima,da nič ne vema za sob. kaj rabta? naslov? še kaj? začetek ob 11h midva z Juretom bova glih vstala no, pol pa bomo mal bolj pozni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Imelenca8Ime za punčkoAlexa (
33%)
Fiona (
44%)
Lety (
23%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!