Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:29:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Tisa pa dans že drugič spi čez dan. Včasih jo pa komaj prepričam, da malo zadrema. to je zihr vreme
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:30:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem zdej štimat za roštilj... mogoče se beremo še kej zvečer,m drgač pa jutr zjutri - obljubim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:58:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja to je dilema če bruhajo, vem da še ene doze ne dajo, poznam eno ki je bruhala po 15 minutah, pa niso ponovili, ker so se bali da bo potem prevelika doza. mislim on je to popil okrog 11h bruhal pa mi je malo prej okrog 4h
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 18:57:50
|
|
|
|
Dudica1
|
no kje ste zdej vse??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 19:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* blueeyes - mi smo kupili nekaj takega kot vidiš na spodnji sliki http://www.gorenje-no.si/si/pohistvo/otroske_sobe/apart naročili smo jo pri gorenju, prišla pa je po pošti nam je super! čak mal, kero ograjco to.. a to k je na uni roza sobici, k je samo železna al kakšna je to??? jeap
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 19:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lananai Dobro jutro. A se lahko spet malo pohvalim? Tisa je spet celo noč spala - od 22:30 do 7:30! nasa tija tud skoz podaljsuje upam da bo tako ostalo!!! Bravo za Tiso in Tijo! Meni se pa zdi, da vedno več vstajam od polnoči naprej in ugotovila sem, da samo zato da se malo pocarta,... ampak v posteljo k sebi ga še ne upam vzeti, kljub temu, da se Oskar veselo drži svoje posteljice... samo zjutraj mu pustim malo cartanja na maminem ležišču,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Blueeyes, upam, da bo vse ok, brez reakcij na cepljenje in da boste kmalu na hrvaškem,... pa kakšen nasvet iz razvojne, da ga še mi upoštevamo! Gaja je pa prava sončica! Dudica, čestitke za uspešno opravljen pregled! Drugače pa... se slučajno katera spomni tistega lenuščka, ki ni želel pasti kravic? tole so slikice škljokane enega jutra tega tedna,... (ampak sem opazila, da ima stisnjene pestke,... je treba to odpraviti?)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:31:09
|
|
|
|
Dudica1
|
sej maj tud takrat če se ponoči zbudi čist nekaj malega včasih poje,samo zaradi tega se zbudi da se carta nič drugega če bi bil tolk lačen bi celo flašo popil Pri nas že spita oba...večji je nekaj protestiral ampak se nisem dala ...maja pa ravno moj daja v posteljo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:33:38
|
|
|
|
Dudica1
|
ktja lepe slikice...lepo pase kravice....kot da ni bil nikoli lenušček
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:34:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jo vzamem iz lupince in je bla pokakana do pazduhe, valda vse po bodiju in žabicah . A slikala pa nisi? Za seznamček,... ... vidim, da te je že lake vprašala Včasih kakšen takšen flek spere šele večkratno pranje. Jaz, če sem preveč navezana na kakšno cunjico, tvegam z vanishem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:36:57
|
|
|
|
Dudica1
|
poki upam da ste uspešno opravili danes v LJ.in da so novice pozitivne ...sem mislila na vaju z Enejčkom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja lepe slikice...lepo pase kravice....kot da ni bil nikoli lenušček a ne? mogoče bo pa le deloven fant!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:42:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, cepivo proti rotavirusu je dobil prvi sinko ali Maj? ja,... pokica_ kako je bilo danes na pregledu???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:48:34
|
|
|
|
Dudica1
|
dobil ga je Maj ker to morajo dat do 6 meseca starosti tako da večji je že prevelik...če bi pa blo tud za njega bi pa dala tud njega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
a potem ga je dobil po flaški?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:52:42
|
|
|
|
Dudica1
|
ne dobi ga v ustka s tako injekcijo...mu počasi kaplja notri pa žličko ima zraven če mu gre slučajno kaj ven da mu da nazaj v ustka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro, da popijejo,... priden tale tvoj Maj! če je kakšen vreščač, verjetno počakajo da se umiri,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 20:59:00
|
|
|
|
Dudica1
|
jah ne vem kako bi to izgledalo res če bi se drl pomoje ne bi imelo učinka Nič grem proti kavču...Maj še nekaj stoka očitno ga nogica boli ... Nočko vsem!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 21:05:42
|
|
|
|
OliveOyl
|
Čer babuške,kako?? k.tja lepega pastirčka imaš doma,obvlada ni kaj... Po dolgem času se vam malo javim,nisem mogla nič napisati ker mi je full slabo zadnje čase..??!!! jp,noseča sem... Pa sem vas.. bog ne daj,še te tri komaj obvladam.. Moram priznat,da nisem vsega prebrala,sam mal na hitrco..se pardoniram zaradi mojega lenoritisa. dudi fajn za pregled,cepila je pa jaz ne bom za RV mislim.. blueeyes kaj pa ti?saj ni treba,da vsi vejo,da ga spet piješ..škarpe,padci pa to.. poki tebi pa tisoč in še več pestk za pregled...pa še eno pikapokico Pr nas po starem..otroci delajo škodo,mož dela škodo edin jaz sem pridna a ne? Mal se klatimo okrog,en dan smo bili celo na morju pa mislim da je bilo prvič in zadnjič za letos.En bi šel na tobogan,drugi v vodo, Tina se je pa drla kot zmaj,pa zmeraj je tak pridna..tam pa..katastrofa.. pa še oči ni hotel školjkic pa rožic nabirat.. Dobili smo dojenčka,pa talepi je bil zraven.. Fantka imamo,no sestra od mojga ga ima,da ne bo pomote.Jan mu je ime.Ma je majhen sem že pozabila..Čas hitro,prehitro mine. Otročki spijo,grem pod tuš pa na eno pivo-v hladilnik,alkoholno.. pa pa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 21:11:47
|
|
|
|
lake
|
Jst sm s shoppinga, pa kavice. Je bla Taja doma pridna tko kot vedno ko me ni doma, spala, ko sm pa čez vrata stopla, bi pa v sekundi jedla, pol pa jok, pa sitnarjenje. Sm jo skopala, zdej pa spi na kavči zraven, jo bom pol v pojstlco nesla. Kok je lušna ko cunjo k seb stiska, bolj k je svinjska raj jo ma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 21:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Olive! Prav zabavno te je spet brati! Ohrani mirne živce še naprej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 21:44:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo, lake, spreminjaš slikco v avatarju? bom pogrešala mini miško!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 21:49:15
|
|
|
|
lake
|
Mam preveč časa, pa izgovor da mi ni treba posode v kuhinji pospravt. Pa ker je glih poletje sm najdla eno slikico v računalniku iz dopusta ene dve leti nazaj. Sm si tud nohte že zrihtala na rokah, še na nogah bi si mogla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 22:07:31
|
|
|
|
lake
|
Naši so zgubl v fuzbalu, če slučajno kero zanima
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?