Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:52:25
|
|
|
|
lake
|
To soboto je to. A Gajo so v nogico cepli, mojo so mal višje od ritke, ker ne more tok zatečt kot nogica, ma res samo 1cm krat 1cm rdečine, pa mal bulice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:01:50
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zvečer po jezeru spustijo jajčne lupinice, v katerih so sbečke, prižgejo kres, nato je ognjemet, pa veselica..... Lepo zgleda, se plača vidt, na Bledu majo podobno, samo mislm da je že bilo. Aja, samo za nas bo najbrž prepozno, ker mormo potem še domov prit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:05:44
|
|
|
|
lake
|
Pa si rezervirajta kak apartma, sej Bohinj ni nikoli čist poln. Drgač se pa dogaja že tud popoldan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:11:08
|
|
|
|
Tanja_
|
Hejhoj! Smo ble že v BTCju z mami in Hano, pa se je v Mullerju zbudila in isto sekundo začela tulit na žive in mrtve. Sem hitr odvozičkala do Baby centra, da sem jo podojila. Pol k sva pa domov pršle pa spet jok. Jo vzamem iz lupince in je bla pokakana do pazduhe, valda vse po bodiju in žabicah . Sem jih našpricala z nečim za madeže in dala prat na 40 pa je ostal flek. S čim naj naslednjič namažem, da bo šlo dol?A bo sploh šlo? Drugač sem pa že skuhala rižotko, pa sem mal preveč popra dala-upam da ne bo mleko imelo preveč okusa. Bohinj-men je blo prejšn vikend zakon....Ta vikend sva spet hotla it, smo pa na piknik za 18 let povabljeni. No, naslednji vikend pa že via Brač Sem se pa odločila, da spet poskusim z dieto brez mleka in jajc, ker je Hana včer po tem ko sem jedla torto bruhala kot zmešana...Bomo vidli kako bo, čeprou res upam, da ni alergična...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:16:28
|
|
|
|
Tanja_
|
lake imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:19:02
|
|
|
|
lananai
|
Tanja, upam, da ni alergija na mleko ali jajca...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:28:51
|
|
|
|
lake
|
Tanja Kje je slikica posranke? Jst sm namočila v Vanish, in potem dala prat na 90 stopinj pa je šlo vse dol. Imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:32:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja Kje je slikica posranke? Jst sm namočila v Vanish, in potem dala prat na 90 stopinj pa je šlo vse dol. Imaš ZS. Se je tok drla, da tud pomislna nisem,da bi fotoaparat iskala. Ne smem oprat na 90, k so tok pametni, da nardijo otroške stvari, pa maksimalno temperaturo pranja 40 stopinj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:34:00
|
|
|
|
Dudica1
|
neki me zanima...kako je če bruha po tem ko je dobil cepivo za RV
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:36:39
|
|
|
|
lake
|
Jst sm že par bodijev kjer piše 40 stopinj oprala na 90, pa ni blo nič. Ja to je dilema če bruhajo, vem da še ene doze ne dajo, poznam eno ki je bruhala po 15 minutah, pa niso ponovili, ker so se bali da bo potem prevelika doza.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:39:48
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst sm že par bodijev kjer piše 40 stopinj oprala na 90, pa ni blo nič. Ja to je dilema če bruhajo, vem da še ene doze ne dajo, poznam eno ki je bruhala po 15 minutah, pa niso ponovili, ker so se bali da bo potem prevelika doza. Pol bom pa tud jaz.Naslednjo rundo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:40:55
|
|
|
|
zoja10
|
ooj,...se na hitrco javim taja nč več ne rada spi podnevi... rabim idejo kaj nej mojmu neki malga prpravim za obletnco pada mi ni treba v trgovino????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:49:28
|
|
|
|
lake
|
Romantično večerjo ob svečkah in v samo seksi spodnjem perilu. Ja Taje so take, moja cele dneve nori, pa so rekl da po cepljenju dva dni bolj spijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste vidle dons to v slovenskih novicah, da je nekdo na bolhi prodajav svojo devet mesečno hčer kaj se vse dogaja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:55:00
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a ste vidle dons to v slovenskih novicah, da je nekdo na bolhi prodajav svojo devet mesečno hčer kaj se vse dogaja Ja Slovenske novice so en tak cajtng-senzacije iščejo. Ful mi je smešn.Valda, da je bla to fora...Najbrž je hotu sprovoscirat ravno take novinarje, ki komej čakajo, da kej tazga lahko objavijo....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 15:56:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a ste vidle dons to v slovenskih novicah, da je nekdo na bolhi prodajav svojo devet mesečno hčer kaj se vse dogaja Ja Slovenske novice so en tak cajtng-senzacije iščejo. Ful mi je smešn.Valda, da je bla to fora...Najbrž je hotu sprovoscirat ravno take novinarje, ki komej čakajo, da kej tazga lahko objavijo.... ja pa še to je da prodajajo otroka za 300€ kr po spletu ma ne vem če je to glih smešno da ti kr eden prodaja otroka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:01:38
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a ste vidle dons to v slovenskih novicah, da je nekdo na bolhi prodajav svojo devet mesečno hčer kaj se vse dogaja Ja Slovenske novice so en tak cajtng-senzacije iščejo. Ful mi je smešn.Valda, da je bla to fora...Najbrž je hotu sprovoscirat ravno take novinarje, ki komej čakajo, da kej tazga lahko objavijo.... ja pa še to je da prodajajo otroka za 300€ kr po spletu ma ne vem če je to glih smešno da ti kr eden prodaja otroka Jaz bi rekla, da je to fora. Če pa ni, pol pa prodajalec sigurno ni gladek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:01:41
|
|
|
|
zoja10
|
lake sej ideja o večerji ni slaba, spremljava bo pa otroško dretje... ... že dva dni zvečer hodva na pijačke, se počutim že skor neodgovorna ne bo šlo ker mava zase sam sobo... ...kakšno čist malenkost pa se nemorm spomnt kaj zanimivga,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:03:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake To soboto je to. A Gajo so v nogico cepli, mojo so mal višje od ritke, ker ne more tok zatečt kot nogica, ma res samo 1cm krat 1cm rdečine, pa mal bulice. jp, Gajo so v nogico piknili... sam HB ni nobene reakcije morm pa povedat, da sem včeri kupila v BC ograjico za posteljo in sem tako razočarana nad njo... se tko težko prtiska une gumbe, da sem mislila da mi bojo nohti počl... morš met nohte na nulo postrižene.. še moj dec je komi premikal... tko da nisem samo jz.. sem si pa tole vzela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:16:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
dudi podatki od Hanaje in Maksima 2. mesec: 60cm in 5700g UZ kolkov: 19.8.2009 cepljenje: 27.8.2009 pa še ena slikca za seznam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:17:37
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 a ste vidle dons to v slovenskih novicah, da je nekdo na bolhi prodajav svojo devet mesečno hčer kaj se vse dogaja Ja Slovenske novice so en tak cajtng-senzacije iščejo. Ful mi je smešn.Valda, da je bla to fora...Najbrž je hotu sprovoscirat ravno take novinarje, ki komej čakajo, da kej tazga lahko objavijo.... ja pa še to je da prodajajo otroka za 300€ kr po spletu ma ne vem če je to glih smešno da ti kr eden prodaja otroka Jaz bi rekla, da je to fora. Če pa ni, pol pa prodajalec sigurno ni gladek S temi stvarmi se ni za hecat. Ponudba na bolhi je obvezujoča !! Ne resno, pred kratkim je en otroka prodajal na e-bayu in je dobil policijo in socialno na vrata. ta bo pa tud.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:19:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* blueeyes - mi smo kupili nekaj takega kot vidiš na spodnji sliki http://www.gorenje-no.si/si/pohistvo/otroske_sobe/apart naročili smo jo pri gorenju, prišla pa je po pošti nam je super! čak mal, kero ograjco to.. a to k je na uni roza sobici, k je samo železna al kakšna je to???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:27:06
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja Kje je slikica posranke? Jst sm namočila v Vanish, in potem dala prat na 90 stopinj pa je šlo vse dol. Imaš ZS. Se je tok drla, da tud pomislna nisem,da bi fotoaparat iskala. Ne smem oprat na 90, k so tok pametni, da nardijo otroške stvari, pa maksimalno temperaturo pranja 40 stopinj Jst bi probala. Če je oblekca že itak usrana in neuporabna, potem nimaš kaj izgubit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 16:28:04
|
|
|
|
lananai
|
Tisa pa dans že drugič spi čez dan. Včasih jo pa komaj prepričam, da malo zadrema.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?