|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
5.8.2009 12:32:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

oj punce

a mi zna kera odgovort na to uprašanje

namreč na mailu sem zamenjala geslo, zdaj pa ne vem vrstnega reda in ne znam pridit v mail kako bi jz lahko pršla not ker tud varnostnega vprašanja ne vem večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej vem ja sklerozauser posted image user posted image user posted image user posted image

a veš uporabniško ime al tud tega ne?? drgač ti pa ne preostane k da si novga odpreš user posted image

uporabniško vem ostalga pa ne
sej vem da sem za j.... sam kaj čm tak je naneslo??????user posted image

piši administratorju kaj lahko narediš.. pa ti bo on pomagal

mam na gmailu? kam lahko to pišemuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
5.8.2009 12:45:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Pa še podatki 7590g, 62.6cm, 41.8cm obseg glave

oooooo tole pa vse čestitke user posted image user posted image user posted image !! konkreten fant!! Timotej ima 2cm več pa dobro kilo manj

držim pesti da ne bo reakcij na cepljenje

hvala user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
5.8.2009 13:03:29   
lake
Midve sva s prehoda, in sicer sva ble na pokopališču, že nisem bla odkar se je Taja rodila, pa sm šla dedkom pa babici mal svečko pržgat.

Blueeyes No vidš kaj sm rekla za pediatrinjo, moja ni nič komplicirala, jo je samo dvignila in rekla da lepo glavico drži, je pa res da naju je taprvič poslala v razvojno, in da mava septembra itak kontrolo. Hendlng pa izvajam, kokr pač mi pusti.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
5.8.2009 13:04:12   
lake
Čez vikend gremo pa v Bohinj, je kresna noč, pa je lepo ko jajčka spustijo po jezeru. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
5.8.2009 13:10:02   
Dudica1
Mene je pa mal sprašvala če skoz tud ko spi tako pestke drži (glih jih je držal ful skupi) pa sm rekla da kor vrm da ne...mislim glih gledam ga skoz ko spi kako ma rokice user posted image ...no ampak pol ga je mal trepljala po rokici da ji jih je odprl,da ga je lahko prijela da je vidla če se dvigne...pa kaj se ne bi če se na kavčku ko leži skor sam dviga,kot bi trebušnjake hotu delat user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
5.8.2009 13:21:54   
Leela

No vglavnem da je mimo...pa v logaškem Zd niso še imeli primera stranskih učinkov od cepljenja za RT...upajmo pol da je od obveznega cepljenja tudi ne bo user posted image

no vidiš, da te ne rabi skrbet, samo na higieno je treba pazit, ker ima nekaj časa kužno blato, da se ostali ne nalezete.
Drugač pa je res korenjak user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
5.8.2009 13:24:36   
Leela
za velikost in težo dojenčkov je pa ful odvisno kdaj imajo poskoke v rasti. Takrat vidno zrastejo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
5.8.2009 13:32:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

No vglavnem da je mimo...pa v logaškem Zd niso še imeli primera stranskih učinkov od cepljenja za RT...upajmo pol da je od obveznega cepljenja tudi ne bo user posted image

no vidiš, da te ne rabi skrbet, samo na higieno je treba pazit, ker ima nekaj časa kužno blato, da se ostali ne nalezete.
Drugač pa je res korenjak user posted image

si pomoje narobe zastopila...v ZD še niso imeli primera da bi bila reakcija na rotavirusno cepivo ki ga popijejo

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
5.8.2009 13:44:05   
Leela
sem prav razumela, ne rabiš skrbet zaradi reakcije (majhna verjetnost).

Sem pa prebrala, da dojenčki ne smejo plavat v bazenu še tri tedne potem, ko so cepleni za RV, ker lahko okužijo druge (najbrž če se pokakajo v vodo). Tiste, ki ne cepite bodite previdne pri plavanju za dojenčke.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
5.8.2009 13:46:33   
Dudica1
a pol so kao kužni za druge če se samo cepijo proti rv ...ne razumemuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
5.8.2009 13:54:23   
Leela
ja blato imajo kužno menda najbolj 7 dan (sem že pozabila)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
5.8.2009 13:56:10   
Blueeyes

oj punce

a mi zna kera odgovort na to uprašanje

namreč na mailu sem zamenjala geslo, zdaj pa ne vem vrstnega reda in ne znam pridit v mail kako bi jz lahko pršla not ker tud varnostnega vprašanja ne vem večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej vem ja sklerozauser posted image user posted image user posted image user posted image

a veš uporabniško ime al tud tega ne?? drgač ti pa ne preostane k da si novga odpreš user posted image

uporabniško vem ostalga pa ne
sej vem da sem za j.... sam kaj čm tak je naneslo??????user posted image

piši administratorju kaj lahko narediš.. pa ti bo on pomagal

mam na gmailu? kam lahko to pišemuser posted image

pejt na spletno stran od gmaila... spodaj imaš napisano Ali nimate dostzopa do računa.. Klikni to.. potem tm izberi svojo opcijo, torej v tvojem primeru pozabil sem geslo.. potem klikneš stran za ponastavitev gesla.. vneseš uporabniško ime in klikni pošlji

UPAM DA SEM TI POMAGALA

DUDI to pa je fajn kilaža.. bravo user posted image  user posted image

mene je spraševala če ma pesti narejene vsakič k kravice pase... naša jih ma.. nikol nima odprtih dlani.. spi pa nikoli s pestmi... mogoče prvo minutko spanja, pol jih pa odpre

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
5.8.2009 13:59:07   
Dudica1

ja blato imajo kužno menda najbolj 7 dan (sem že pozabila)

aja to pa nisem vedela...torej lahko on zdaj okuži druge in nas da pol bruhamo in driskamouser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
5.8.2009 14:13:00   
Leela
8. Kako se cepi proti okužbi z rotavirusi?
Cepivo proti okužbi z rotavirusi se vkapa v usta in ne daje z injekcijo. Potrebna sta dva oz. trije odmerki, med katerimi morajo miniti vsaj 4 tedni. Otrok lahko prejme prvi odmerek cepiva, ko je star 6 tednov ali več, s cepljenjem pa je potrebno zaključiti do 6. meseca starosti. Po cepljenju se cepilni virus lahko izloča z blatom cepljenega otroka, še posebej okrog 7. dne po cepljenju. Osebe, ki skrbijo za otroka, ki je bil pred kratkim cepljen, morajo skrbeti za higieno in si po vsakem previjanju skrbno umiti roke.

Tole je na strani IVZ RS. Jaz sem dobila tole knjižico rotavirus pri pediatrinji na prvem pregledu

http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1127

< Sporočilo je popravil Leela -- 5.8.2009 14:14:52 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
5.8.2009 14:14:06   
Blueeyes
takole smo bli pa kljub piku nasmejani user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
5.8.2009 14:15:48   
Leela
kako je lušna. Glede na njena stegenjca ji sigurno nič ne fali user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
5.8.2009 14:17:23   
mani2
Dan

Kak ste ble ve pridne ss čvekanjem. Jaz pa sem bla malo na sprehodu z otrokoma in se je prav prileglo malo miru. Zdaj pa je šel Marko k babicijaz pa sem sama z Mario in prav uživama. Danes še morem potrpet z obiski in imamo zaključni piknik jutri pa gredo domov user posted image user posted image .

rajš kej tazga
user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja dober je tale predlog. Samo še bič manjka pa bi bilo popolno user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
5.8.2009 14:22:15   
Leela
user posted image  kaj zdaj to berem:

tole 

(gor klikni za članek)

< Sporočilo je popravil Leela -- 5.8.2009 14:23:24 >

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
5.8.2009 14:22:45   
Blueeyes

kako je lušna. Glede na njena stegenjca ji sigurno nič ne fali user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
5.8.2009 14:23:04   
Dudica1

8. Kako se cepi proti okužbi z rotavirusi?
Cepivo proti okužbi z rotavirusi se vkapa v usta in ne daje z injekcijo. Potrebna sta dva oz. trije odmerki, med katerimi morajo miniti vsaj 4 tedni. Otrok lahko prejme prvi odmerek cepiva, ko je star 6 tednov ali več, s cepljenjem pa je potrebno zaključiti do 6. meseca starosti. Po cepljenju se cepilni virus lahko izloča z blatom cepljenega otroka, še posebej okrog 7. dne po cepljenju. Osebe, ki skrbijo za otroka, ki je bil pred kratkim cepljen, morajo skrbeti za higieno in si po vsakem previjanju skrbno umiti roke.

Tole je na strani IVZ RS. Jaz sem dobila tole knjižico rotavirus pri pediatrinji na prvem pregledu

http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1127

aha zdaj pa razumem...hvalauser posted image ...torej ful si moram roke umivat user posted image

blue luštna Gaja...naš se je tud med cepljenjem tako smejal pol sva pršla pa domov je šel pa spat in še zdaj spi...2 uri pa pol

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
5.8.2009 14:28:13   
Blueeyes
blue luštna Gaja...naš se je tud med cepljenjem tako smejal pol sva pršla pa domov je šel pa spat in še zdaj spi...2 uri pa pol

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
5.8.2009 14:30:29   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Čez vikend gremo pa v Bohinj, je kresna noč, pa je lepo ko jajčka spustijo po jezeru. 

A to v soboto? Mi tud razmišljamo... o Bledu, ma mogoče Bohinj, če se dogaja... hmmm...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
5.8.2009 14:30:33   
lananai

takole smo bli pa kljub piku nasmejani user posted image  user posted image

user posted image

Pikica mala čupava! user posted image   user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
5.8.2009 14:40:28   
lake
Zvečer po jezeru spustijo jajčne lupinice, v katerih so sbečke, prižgejo kres, nato je ognjemet, pa veselica..... Lepo zgleda, se plača vidt, na Bledu majo podobno, samo mislm da je že bilo. 

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
5.8.2009 14:47:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Zvečer po jezeru spustijo jajčne lupinice, v katerih so sbečke, prižgejo kres, nato je ognjemet, pa veselica..... Lepo zgleda, se plača vidt, na Bledu majo podobno, samo mislm da je že bilo. 

kdaj točno je to ste rekle... da bi šli mogoče tudi mi...

grem zdej na hitr mal pospravt k dobimo pol obiske.. bomo spet mal roštiljal.. pa se oglasim še kej

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?