Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 12:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 oj punce a mi zna kera odgovort na to uprašanje namreč na mailu sem zamenjala geslo, zdaj pa ne vem vrstnega reda in ne znam pridit v mail kako bi jz lahko pršla not ker tud varnostnega vprašanja ne vem več sej vem ja skleroza a veš uporabniško ime al tud tega ne?? drgač ti pa ne preostane k da si novga odpreš uporabniško vem ostalga pa ne sej vem da sem za j.... sam kaj čm tak je naneslo?????? piši administratorju kaj lahko narediš.. pa ti bo on pomagal mam na gmailu? kam lahko to pišem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 12:45:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Pa še podatki 7590g, 62.6cm, 41.8cm obseg glave oooooo tole pa vse čestitke !! konkreten fant!! Timotej ima 2cm več pa dobro kilo manj držim pesti da ne bo reakcij na cepljenje hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:03:29
|
|
|
|
lake
|
Midve sva s prehoda, in sicer sva ble na pokopališču, že nisem bla odkar se je Taja rodila, pa sm šla dedkom pa babici mal svečko pržgat. Blueeyes No vidš kaj sm rekla za pediatrinjo, moja ni nič komplicirala, jo je samo dvignila in rekla da lepo glavico drži, je pa res da naju je taprvič poslala v razvojno, in da mava septembra itak kontrolo. Hendlng pa izvajam, kokr pač mi pusti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:04:12
|
|
|
|
lake
|
Čez vikend gremo pa v Bohinj, je kresna noč, pa je lepo ko jajčka spustijo po jezeru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:10:02
|
|
|
|
Dudica1
|
Mene je pa mal sprašvala če skoz tud ko spi tako pestke drži (glih jih je držal ful skupi) pa sm rekla da kor vrm da ne...mislim glih gledam ga skoz ko spi kako ma rokice ...no ampak pol ga je mal trepljala po rokici da ji jih je odprl,da ga je lahko prijela da je vidla če se dvigne...pa kaj se ne bi če se na kavčku ko leži skor sam dviga,kot bi trebušnjake hotu delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:21:54
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No vglavnem da je mimo...pa v logaškem Zd niso še imeli primera stranskih učinkov od cepljenja za RT...upajmo pol da je od obveznega cepljenja tudi ne bo no vidiš, da te ne rabi skrbet, samo na higieno je treba pazit, ker ima nekaj časa kužno blato, da se ostali ne nalezete. Drugač pa je res korenjak
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:24:36
|
|
|
|
Leela
|
za velikost in težo dojenčkov je pa ful odvisno kdaj imajo poskoke v rasti. Takrat vidno zrastejo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:32:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 No vglavnem da je mimo...pa v logaškem Zd niso še imeli primera stranskih učinkov od cepljenja za RT...upajmo pol da je od obveznega cepljenja tudi ne bo no vidiš, da te ne rabi skrbet, samo na higieno je treba pazit, ker ima nekaj časa kužno blato, da se ostali ne nalezete. Drugač pa je res korenjak si pomoje narobe zastopila...v ZD še niso imeli primera da bi bila reakcija na rotavirusno cepivo ki ga popijejo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:44:05
|
|
|
|
Leela
|
sem prav razumela, ne rabiš skrbet zaradi reakcije (majhna verjetnost). Sem pa prebrala, da dojenčki ne smejo plavat v bazenu še tri tedne potem, ko so cepleni za RV, ker lahko okužijo druge (najbrž če se pokakajo v vodo). Tiste, ki ne cepite bodite previdne pri plavanju za dojenčke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:46:33
|
|
|
|
Dudica1
|
a pol so kao kužni za druge če se samo cepijo proti rv ...ne razumem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:54:23
|
|
|
|
Leela
|
ja blato imajo kužno menda najbolj 7 dan (sem že pozabila)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:56:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 oj punce a mi zna kera odgovort na to uprašanje namreč na mailu sem zamenjala geslo, zdaj pa ne vem vrstnega reda in ne znam pridit v mail kako bi jz lahko pršla not ker tud varnostnega vprašanja ne vem več sej vem ja skleroza a veš uporabniško ime al tud tega ne?? drgač ti pa ne preostane k da si novga odpreš uporabniško vem ostalga pa ne sej vem da sem za j.... sam kaj čm tak je naneslo?????? piši administratorju kaj lahko narediš.. pa ti bo on pomagal mam na gmailu? kam lahko to pišem pejt na spletno stran od gmaila... spodaj imaš napisano Ali nimate dostzopa do računa.. Klikni to.. potem tm izberi svojo opcijo, torej v tvojem primeru pozabil sem geslo.. potem klikneš stran za ponastavitev gesla.. vneseš uporabniško ime in klikni pošlji UPAM DA SEM TI POMAGALA DUDI to pa je fajn kilaža.. bravo mene je spraševala če ma pesti narejene vsakič k kravice pase... naša jih ma.. nikol nima odprtih dlani.. spi pa nikoli s pestmi... mogoče prvo minutko spanja, pol jih pa odpre
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 13:59:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ja blato imajo kužno menda najbolj 7 dan (sem že pozabila) aja to pa nisem vedela...torej lahko on zdaj okuži druge in nas da pol bruhamo in driskamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:13:00
|
|
|
|
Leela
|
8. Kako se cepi proti okužbi z rotavirusi? Cepivo proti okužbi z rotavirusi se vkapa v usta in ne daje z injekcijo. Potrebna sta dva oz. trije odmerki, med katerimi morajo miniti vsaj 4 tedni. Otrok lahko prejme prvi odmerek cepiva, ko je star 6 tednov ali več, s cepljenjem pa je potrebno zaključiti do 6. meseca starosti. Po cepljenju se cepilni virus lahko izloča z blatom cepljenega otroka, še posebej okrog 7. dne po cepljenju. Osebe, ki skrbijo za otroka, ki je bil pred kratkim cepljen, morajo skrbeti za higieno in si po vsakem previjanju skrbno umiti roke. Tole je na strani IVZ RS. Jaz sem dobila tole knjižico rotavirus pri pediatrinji na prvem pregledu http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1127
< Sporočilo je popravil Leela -- 5.8.2009 14:14:52 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:14:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
takole smo bli pa kljub piku nasmejani
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:15:48
|
|
|
|
Leela
|
kako je lušna. Glede na njena stegenjca ji sigurno nič ne fali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:17:23
|
|
|
|
mani2
|
Dan Kak ste ble ve pridne ss čvekanjem. Jaz pa sem bla malo na sprehodu z otrokoma in se je prav prileglo malo miru. Zdaj pa je šel Marko k babicijaz pa sem sama z Mario in prav uživama. Danes še morem potrpet z obiski in imamo zaključni piknik jutri pa gredo domov . IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes rajš kej tazga Ja dober je tale predlog. Samo še bič manjka pa bi bilo popolno .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:22:15
|
|
|
|
Leela
|
kaj zdaj to berem: tole (gor klikni za članek)
< Sporočilo je popravil Leela -- 5.8.2009 14:23:24 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:22:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela kako je lušna. Glede na njena stegenjca ji sigurno nič ne fali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:23:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela 8. Kako se cepi proti okužbi z rotavirusi? Cepivo proti okužbi z rotavirusi se vkapa v usta in ne daje z injekcijo. Potrebna sta dva oz. trije odmerki, med katerimi morajo miniti vsaj 4 tedni. Otrok lahko prejme prvi odmerek cepiva, ko je star 6 tednov ali več, s cepljenjem pa je potrebno zaključiti do 6. meseca starosti. Po cepljenju se cepilni virus lahko izloča z blatom cepljenega otroka, še posebej okrog 7. dne po cepljenju. Osebe, ki skrbijo za otroka, ki je bil pred kratkim cepljen, morajo skrbeti za higieno in si po vsakem previjanju skrbno umiti roke. Tole je na strani IVZ RS. Jaz sem dobila tole knjižico rotavirus pri pediatrinji na prvem pregledu http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1127 aha zdaj pa razumem...hvala ...torej ful si moram roke umivat blue luštna Gaja...naš se je tud med cepljenjem tako smejal pol sva pršla pa domov je šel pa spat in še zdaj spi...2 uri pa pol
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:28:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue luštna Gaja...naš se je tud med cepljenjem tako smejal pol sva pršla pa domov je šel pa spat in še zdaj spi...2 uri pa pol
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:30:29
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Čez vikend gremo pa v Bohinj, je kresna noč, pa je lepo ko jajčka spustijo po jezeru. A to v soboto? Mi tud razmišljamo... o Bledu, ma mogoče Bohinj, če se dogaja... hmmm...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:30:33
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes takole smo bli pa kljub piku nasmejani Pikica mala čupava!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:40:28
|
|
|
|
lake
|
Zvečer po jezeru spustijo jajčne lupinice, v katerih so sbečke, prižgejo kres, nato je ognjemet, pa veselica..... Lepo zgleda, se plača vidt, na Bledu majo podobno, samo mislm da je že bilo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 5.8.2009 14:47:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zvečer po jezeru spustijo jajčne lupinice, v katerih so sbečke, prižgejo kres, nato je ognjemet, pa veselica..... Lepo zgleda, se plača vidt, na Bledu majo podobno, samo mislm da je že bilo. kdaj točno je to ste rekle... da bi šli mogoče tudi mi... grem zdej na hitr mal pospravt k dobimo pol obiske.. bomo spet mal roštiljal.. pa se oglasim še kej
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?