Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 17:37:10
|
|
|
|
koala
|
matcar upam da je preostanek dneva prijaznejši. Marta pikapoke za možeka, vem kako se počuti, jaz sem imela prometno v soboto, avto totalka, nam pa hvala bogu razen nekaj modric pri meni nič. Aja, glede knjige o spanju pa ti jaz bolj priporočam Otroško spanje, brez joka v sanje od Elishabet Pently (upaam da sem ime prav napisala) se mi zdi veliko bolj otroku prijazna metoda.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 17:42:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Končno sem uspela za par minut za rač. Včeraj je imel mož nesrečo. Hvala bogu njemu ni nič hujšega (bolečine in pretegnjene mišice), avto pa je totalka. Potem sva imela letanje v zvezi s tem pa na urgenco kjer itak celo popoldan čakaš. Zjutraj sem se zbudila bolj utrujena kot sem šla spat, ker se je Tinej non stop zbujal in vsakič ful dolgo jokal preden je zaspal nazaj. Danes sem šla kupit knjigo Spi, dete, spi. Bomo poskusili. V petek peljem moža na kontrolo in Tineja na odvzem krvi, tako da dvomim da bom lahko prišla na kavico ker bomo vsi skupaj v mestu (tudi mož). Sem prebrala zgoraj omenjeno knjigo pa mi metoda, da bo ga pustila jokat ni blizu. Bova pa delno upoštevala nasvete. Torej pazila bova, da z jokom ne bo izsilil svoje (npr. da bi ga nosila) bom mu pa še vedno jasno kazala, da če me rabi sem ob njem. Iz posteljice ga bom ponoči vzela samo za dojenje, drugače pa ga bom potolažila v posteljici (no saj to sva že zdaj prakticirala, samo včasih sva ponoči popustila). Vem pa, da sva naredila napako, ker sva ga uspavala z zibanjem, petjem ipd. in sedaj brez tega ne zna zaspati. Potem pa to rabi tudi ponoči, ko se zbudi. Samo vseeno ga nisem pripravljena pustiti toliko časa jokat, da bi zaspal. Saj če malo jamra ne skočim takoj k njemu, če pa gre za pravi jok, ki se v minuti ali dveh ne pomiri, ga grem potolažit. Je pa zdaj začel tudi čez dan to uporabljat, da bi dosegel svoje. Tega pa ne bom dovolila. Ga imam v naročju, je sit, previt,... in počakam da se ipika pomiri, ker on bi da bi se ves čas dogajalo, da bi ga nosila ipd.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 17:44:28
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar upam da je preostanek dneva prijaznejši. Marta pikapoke za možeka, vem kako se počuti, jaz sem imela prometno v soboto, avto totalka, nam pa hvala bogu razen nekaj modric pri meni nič. Aja, glede knjige o spanju pa ti jaz bolj priporočam Otroško spanje, brez joka v sanje od Elishabet Pently (upaam da sem ime prav napisala) se mi zdi veliko bolj otroku prijazna metoda. Hvala. Ja saj zdaj ko sem prebrala knjigo, se nisem odločila za to metodo. Ali morda veš, kje bi lahko kupila Brez joka v sanje, ker v MK je niso imeli? Oz. če si jo prebrala za kakšno metodo gre? če mi lahko čisto na kratko napišeš, da vidim za kaj gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 17:53:27
|
|
|
|
koala
|
marta jaz sem si jo sposodla v knjižnici, lahko pa jo kupiš tudi pri spletni strani didakte,stane 19,90 eura. Bistvo te metode je da urediš tudi dnevno spanje, otroka pa ne puščaš jokat kot predlaga ona knjiga spi dete spi. Jaz semže malo pozabila kako točno stvar poteka ker sem jo samo prebrala, uresničevala pa ne, smo začeli kar tako bolje spati.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 19:38:32
|
|
|
|
matcar
|
Koala,hvala za objemčke.Je bil preostanek dneva dober-zaenkrat!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 19:55:30
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:00:39
|
|
|
|
tasa_m
|
čer,čer,čer. Tak zdaj babnice, zdaj pa vse na maribor navijat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:05:21
|
|
|
|
ly117
|
Pri meni že celi dan navijajo, kaj to kaj velja.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:06:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri meni že celi dan navijajo, kaj to kaj velja. velja! Tomaž se tud že odkar je iz službe prišo dere Mb. vijolčni in hoče da pojema v duetu. JAz vam rečem, da se je mojmu dedu zmešalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:09:27
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem danes bila v Dm-u ker nama je zmanjkalo jab.sokca za Lijo in sem videla da imajo (od petka) tudi DM svojo lastno znamko -Babylove- sokov, kašič, mlečnega riža ipd. za naše dojenčke od 4.meseca naprej. Sveda ne rabim rečt, da so občutno cenejši a ne? Jaz sem kupila jab.sok ter mlečni riž (od 4.mes) da probam, pa bom videla, če ga bo rada imela, bom to kupovala, kot pa Frutek in Hipp.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:10:45
|
|
|
|
ly117
|
Še dobro da moj ni silo da Lukeju oblečem bodi od NK MB pa slinčka.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:12:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Še dobro da moj ni silo da Lukeju oblečem bodi od NK MB pa slinčka. a to tud obstaja??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:14:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri meni že celi dan navijajo, kaj to kaj velja. velja! Tomaž se tud že odkar je iz službe prišo dere Mb. vijolčni in hoče da pojema v duetu. JAz vam rečem, da se je mojmu dedu zmešalo Saj je prav tak! Mora navijat že pred tekmo,jaz bom ziher.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:14:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:16:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Še dobro da moj ni silo da Lukeju oblečem bodi od NK MB pa slinčka. a to tud obstaja?? Ja, to tudi obstaja. Mi mamo belega baje pa obstaja tudi vijolčni.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:19:46
|
|
|
|
matcar
|
Babe,zdaj pa fejst navijajte,da grejo naši naprej! Si upa katera napovedat rezultat? Jaz pravim,da bo 2:1 za MB!
< Sporočilo je popravil matcar -- 5.8.2009 20:20:03 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:20:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ga bo rada imela, bom to kupovala, kot pa Frutek in Hipp. jaz pa v mullerju kupum babivito in so daleč najboljše kašice in tiste velike..cena pa običajno 0.65 eur...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:20:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,zdaj pa fejst navijajte,da grejo naši naprej! Si upa katera napovedat rezultat? Jaz pravim,da bo 2:1 za MB! jaz tudi pravim da bo 2:1
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:21:47
|
|
|
|
arabela*
|
čeprav ne bom nogometa gledla.... Ko sem še v srednjo š.hodila sem dobila ukor,ker sem špricala in odšla na nog.tekmo....te veš kaki nogometni frik sem bila jaz...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:22:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ga bo rada imela, bom to kupovala, kot pa Frutek in Hipp. jaz pa v mullerju kupum babivito in so daleč najboljše kašice in tiste velike..cena pa običajno 0.65 eur... Saš jih tudi ma ful rad,dosti bolj,kot Hipp-ove.Bom pa DM-ove tudi probala,da vidim,če bojo za kaj,ker naš Saš je že zdaj pravi gurman-samo tanajtabuljš!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:23:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,zdaj pa fejst navijajte,da grejo naši naprej! Si upa katera napovedat rezultat? Jaz pravim,da bo 2:1 za MB! Sorry, ampak meni čist dol visi za rezultat, jim pa seveda želim zmage.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:23:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čeprav ne bom nogometa gledla.... Ko sem še v srednjo š.hodila sem dobila ukor,ker sem špricala in odšla na nog.tekmo....te veš kaki nogometni frik sem bila jaz... To pomeni,da si imela popoldan pouk,al kaj?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:24:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,zdaj pa fejst navijajte,da grejo naši naprej! Si upa katera napovedat rezultat? Jaz pravim,da bo 2:1 za MB! Sorry, ampak meni čist dol visi za rezultat, jim pa seveda želim zmage. Eeeeej,kaj je rekla! Bomba oka flek,Ly,ko se vidimo!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:24:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babe,zdaj pa fejst navijajte,da grejo naši naprej! Si upa katera napovedat rezultat? Jaz pravim,da bo 2:1 za MB! jaz tudi pravim da bo 2:1 Super,še katera?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:25:19
|
|
|
|
matcar
|
Mi je moj hot-dog naredo,pridem nazaj,ko pojem...
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......