matcar
|
Ojla! Jaz pa sploh ne vem,ki bi začela. Najboljše,da na začetku.No,dopoldan sem otroka poštimala in šla ven na dvorišče.Sem za dobro jutro vse pasje dreke mogla pobrat,ker se je naša psica sposrala pa ravno vsepovsod,pali maleče tudi vsepovsod....Sem že bla divja . No,to naredim,se mi mali v prvo lužo flikne na rit,seveda sem šla metlo vzela pa luže ven pometla,da ni nikjer nobena voda stala. Pol pa začne Saš z njegovim izsiljevanjem,da bi bil na rokah,gospod in se noso okoli.Pa seveda ura za hranjenje je bla.Ga nahranim,dam nazaj v voziček,ker je blo treba za Maksom laufat,Saš pa v histerijo pade.Drl se je,kot bi ga kdo iz kože dajal,cel že zaripl v obraz,do zraka ni mogo,vglavnem za pop....it. Pol pa še moja "pametna" mati začne z njenimi teorijami,kak reveža šraufa,pa ne vem,kaj še vse....Halo,v 4 mesecih ga je ravno enkrat zvijalo,pa še to ob Bebe,ko sma jo v P dobila.Pa pametuje,naj grem na sprehod,ker kao na dvorišču pa te nismo zunaj... me je dvignila še ona.Vzamem voziček iz avta,da ga skupaj naredim,da bomo te šli en krog okoli,pa pridem pri ven na cesto,pa se mi voziček zlomi-držalo,ko sem šla čez betonski prag. Seveda,nazaj noter,pokličem brata ven,če se da kaj naredit,da drugače pa mi naj na sivega premontira Maksov sedež,pa nekaj šravfa,pa ga nazaj pripelje,pa pravi,saj bi moglo zdaj bit vredu.No,ok,pa gremo te.Ravno do vhodnih vrat spet,pa je že vse vstran viselo,sem komaj voziček obrnila,pa šla nazaj.No,pol pa mi je končno na sivega prevekslal sedež,da smo šli lahko malo okoli,pa do trafike,da sem si šla po čike,ker še teh nisem mela. Potem pa je blo seveda kuhanje na vrsti.No,vsaj to se je izteklo brez kake katastrofe.