Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:53:22
|
|
|
|
arabela*
|
nočko marta in lepe sanje....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 20:56:01
|
|
|
|
LenaG
|
Čer vsem Želim ti miren večer marta in res HB da je s tvojim vse ok, pikapoke za njega. Jaz sem pa tudi bolj malo na naetu, mi zmanjkuje časa . . . pa še včeraj je pri moji mami zalilo klet in smo klicali gasile, ti so se naslikali v 5 minutah in začeli črpati. Vseeno pa je voda nrasla za 5cm in imamo tako vse mokro in napite etrihe. Smo brisali, sesali, sušili in prelagalis tvari . . . skratka bilo in še je, pestro. Nič, zdaj pa grem še malok septemberkam brat, da vidim, kaj debatirajo in se morda priključim pridem nazaj
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:01:22
|
|
|
|
matcar
|
LenaG, in za tvoje.Kaka smola!Ta dež je naredil tolko škode,da to ni res.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:02:10
|
|
|
|
matcar
|
Kaki gol pa smo zdaj dobli,osnovnošolski! ,kaki fusbal gledam,jajme!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:04:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Halo punce, kaj mi to nekam slabo navijate,da zgubljamo ojoj, LenaG ma včeraj je res bilo katostrofalno. Upam,da boste čimprej vse porihtali. Cesta do Lenarta je tud bila poplavljena, še sreča da nisem včeraj šla v Lenart, tak kot sem prvotno mislila it.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:05:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaki gol pa smo zdaj dobli,osnovnošolski! ,kaki fusbal gledam,jajme! boljše ne gledat, jaz jih bom na ignor dala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:05:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaki gol pa smo zdaj dobli,osnovnošolski! ,kaki fusbal gledam,jajme! ne hecaj me..res
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:06:00
|
|
|
|
arabela*
|
lenaG
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:08:14
|
|
|
|
LenaG
|
hvala vsem . . . počasi bo vse vsaj delno normalno, je pa v tem tudi nekaj dobrega . . . se bomo ločili od stvari, ki nam samo ležijo, pa se do sedaj nismo mogli odločiti ali jih še potrebujemo . . . aja, nogometa pa sploh ne gledam, pa ne me tepst
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:09:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaki gol pa smo zdaj dobli,osnovnošolski! ,kaki fusbal gledam,jajme! ne hecaj me..res Pa ja,uhe je dobo golman! Katastrofa!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:11:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaki gol pa smo zdaj dobli,osnovnošolski! ,kaki fusbal gledam,jajme! boljše ne gledat, jaz jih bom na ignor dala Mislim,da bom jaz isto naredla.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:13:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaki gol pa smo zdaj dobli,osnovnošolski! ,kaki fusbal gledam,jajme! boljše ne gledat, jaz jih bom na ignor dala Mislim,da bom jaz isto naredla. Jaz sem jih že.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:15:13
|
|
|
|
ly117
|
Se bojo pa zdaj skup vzel in Švicarjem 3 gole nastrelali pa bo. Gremo naši, gremo naši .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:17:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se bojo pa zdaj skup vzel in Švicarjem 3 gole nastrelali pa bo. Gremo naši, gremo naši .
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:27:08
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Hojla, kako ste? Sem samo prišla spet eno slabo novico sporočit ............. Za Rubin se gre. Za pupike nevem kako je stanje, je pa včerajšnje neurje pri njih sprožilo plaz in v hiši ne morejo več biti . Tako da iščejo eno poceni stanovanje. In če katera kaj ve za kakšno, naj prosim pove. Mi je zelo hudo za njo, nevem zakaj je usoda tako kruta
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:31:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Hojla, kako ste? Sem samo prišla spet eno slabo novico sporočit ............. Za Rubin se gre. Za pupike nevem kako je stanje, je pa včerajšnje neurje pri njih sprožilo plaz in v hiši ne morejo več biti . Tako da iščejo eno poceni stanovanje. In če katera kaj ve za kakšno, naj prosim pove. Mi je zelo hudo za njo, nevem zakaj je usoda tako kruta ojoj ma ko ima mlade jih ima več očitno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:32:12
|
|
|
|
tasa_m
|
joooj, kako delajo toti nogometaši. In kak pavijo: kdor ne da, dobi tak da čakamo, da spet gol dobimo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:34:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Hojla, kako ste? Sem samo prišla spet eno slabo novico sporočit ............. Za Rubin se gre. Za pupike nevem kako je stanje, je pa včerajšnje neurje pri njih sprožilo plaz in v hiši ne morejo več biti . Tako da iščejo eno poceni stanovanje. In če katera kaj ve za kakšno, naj prosim pove. Mi je zelo hudo za njo, nevem zakaj je usoda tako kruta Pa saj ni res. Pa ta ženska nima sreče.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:38:03
|
|
|
|
matcar
|
Boga Rubin! Katastrofa,kaj je to deževje vse naredlo,škode še pa še,pa takim ljudem,ki si najmanj zaslužijo težave!
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:38:22
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joooj, kako delajo toti nogometaši. In kak pavijo: kdor ne da, dobi tak da čakamo, da spet gol dobimo.. ja ne.......... se tak derejo da morem imeti okna zaprta, drugače se bo V zbudila........... Ly, a ti imaš tudi prenos v živo ?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:39:04
|
|
|
|
matcar
|
Totega deda bom tudi v čelo ruknila,glih zdaj! Je reko,daj mi malo računalnik,pa je pol ure gor visel.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:40:01
|
|
|
|
matcar
|
Vrtnica,kako pa si ti kaj? Se v petek za kafe menimo,če boš prišla v Cascajo-nova vas.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:40:42
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jaz pa sem si danes privoščila Bische (jagode in vino), mmmmmmmm kak je pa to dobro Je kera že pila to?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 5.8.2009 21:41:53
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vrtnica,kako pa si ti kaj? Se v petek za kafe menimo,če boš prišla v Cascajo-nova vas. Kdaj pa se dobite? Jas sem zjutraj v službi...........
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......