|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
3.8.2009 13:48:33   
vijolca
Shopgirl, marusi, "kačo" user posted image (materinsko blazino) uporabljam zdaj že kakšna 2 tedna in sem zelo zadovoljna! Prej sem si skoz tiščala pouštre med noge pa pod joške, pa se mi nikakor ni izšlo. Blazino sem kupila v BC (tisto iz kluba za 30 eur) in je super, uporabljava ja oba - za branje, gledanje TV,...

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
3.8.2009 14:39:20   
dreamz
Ciao punce! user posted image

Po dolgem času se spet javljam. Priznam, da vas včasih berem, ampak pol se mi ne da pisat... uff se morem potrudit. Imam vedno full za napisat. user posted image

V tem času smo bili na dopustu na Braču.  
Prejšnji teden sem imela MF, kjer je pokazalo vse ok. Zvedela sem, da bomo imeli še enega user posted image , čeprav sem si želela punčko za imet parček, ma upajmo, da nam uspe pol v tretje user posted image . Zdej bo spet problem dobit ime.

Joj sem pol pozabila o čem so tekle debate... user posted image

Oprema: imamo skoraj vse, kupili bomo le še isofix baso za jajček maxicosi, ki stane full, ampak čez praktičnost pa je ni user posted image .
Baby center: res je drag, ampak če celo nosečnost spremljaš akcije in kupuješ full znižano se splača in full prišparaš, pa še se ti nakupi seštevajo, pa dobiš še procente nakupa nazaj. Jaz sem enkrat celo dobila 80 eurov bona. Splača se gledat tudi na dnevne akcije na spletni trgovini. Jaz sem lih včeraj naročila sedež skupine 2-3 od Romer Kidfiks, ki je bil znižan iz 200 na 150! Tudi prejšnji sedež skupine 1 Maxicosi isofix sem dobila na spletni trgovini za 80 eurov ceneje.
Pa da ne omenim, da sem kupila tudi voziček v akciji in spet prišparala... itd..

Blazina: že v prvi nosečnosti sem uporabljala od Theraline to "kačo" in je enkratna, res priporočam, sploh kasneje si spanja brez nje ne predstavljam!!!user posted image

Miganje: ma pred prvo nosečnostjo sem imela full več kondicije kot pred to, zato zdej ne migam toliko, razen, da se sprehajam. Za prvega sem pri 5 mesecih na Slavnik brez problema, zdej ni šans. Edino danes smo šli cela družina na izlet s kolesom po solinah eno dobro uro, ampak po ravnem in počasi user posted image

Drugače pa mi trebuh ne otrdeva, počutim se vredu, samo če sem čez dan preveč na nogah, me začne močno špikat v levem kolku odzadaj.
Trebuh je ogromen, kot sem ga imela za prvega pri skoraj 7 mesecih.user posted image  Se prav bojim kak slon bom do decembra, saj bo že zima in takrat vedno več jem user posted image .
Zdej pa trpim full vročino, praktično morem imet vedno klimo vžgano... drugim je ok, jaz pa vsa mokra...
zato sem se tudi prehladila in kašljam kot nora in ko grem med ljudi me kar malo postrani gledajo... verjetno mislijo, da imam kako novo gripo user posted image

Aja za seznam: fantek bo, naslednji pregled pa 8.9.

Lepo se imejte!
Ciao! user posted image

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
3.8.2009 14:51:34   
pipika 13
Opažam, da vse hočete vedet, katerega spola bo vaš otrok? Midva s parterjem tega nočeva vedet. Hočeva, da je presenečenje, ker pred leti so moji sestri napovedali fantka, pol je bla pa punčka in je bil ful šok, že zaradi imena.
24. 8. imam MF in verjetno moram prej povedat, da nočem vedet spola, a ne?

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
3.8.2009 15:57:04   
terida
maya2, kup user posted image user posted image user posted image , da boš dobila zdravega user posted image kljub slabemu rezultatu NS! Saj praviš, da ste zdaj mimo hudega, torej verjamem, da bo vse ok!

Darca_k, dobrodošla! user posted image

vijolica, dobro da si nas na Kegla spomnila! Ja, morala bi bit bolj pridna, pa nisem user posted image Evo, ga že delam user posted image Za pregled se pa nič ne boj, gotovo bo vse ok! Jaz sem tudi pred vsakim pregledom kar malo na trnih, a se tolažim, da mi sekiranje ne pomaga nič - zaradi tega otrok ne bo nič bolj zdrav (kvečjemu manj).

pipika 13, če si imela v preteklosti že težave v nosečnosti, potem so kg res na zadnjem mestu! Ti se pazi, da bo z user posted image vse ok, hujšala pa boš potem! Bomo skupaj - jaz se tudi redim bolj kot bi bilo potrebno. In tudi meni teži, ampak se skušam čim manj obremenjevat. Dobro se mi zdi, da pazim, da se ne prenažiram preko mej in da pazim na količine sladkarij, ki jih pojem. Če pa sem lačna, pač jem. Ravno danes sem zmazala celo kosilo in potem razmišljala, da sem se šele dobro potolažila in da bi bil čas, da res nekaj za sitost pojem user posted image user posted image

Glede spola - če ga nočeš vedet, to raje povej pred pregledom. Moj G je sicer tak, da bo povedal le, če vprašaš, sem pa že slišala zgodbe, kako je G ustrelil spol kot iz topa, starša sta pa samo čukasto gledala, ker spola sploh nista hotela vedet...

Zdaj pa šibam domov - kako fajn user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
3.8.2009 17:16:23   
*Mojca*
Dan dan!

Najprej dobrodošli pipika in darca user posted image user posted image user posted image Vedno več nas je in upam da bo tale forum zalaufal user posted image

Shopgirl: Ti le pejd v Grčijo in uživaj!!!

Kača: meni je bolj elegantno nogo na nojga naslont user posted image user posted image Samo se mi rad izmika. Mogoče si jo bom tudi sama omislila. Za dojenje imam doma pa jabooz vrečo in je fenomenalna.

Otrdevanje: za enkrat nič

Pipika: jaz tudi prejšnjič nisem hotela vedet spola, zdaj me pa že kr pošteno zanima. Ne vem če ne bom za morfologiji kr malo povprašala user posted image Sodelavke in tete napovedujejo punčko user posted image

Kile: od kar sem v službi stagnirajo, imam pa +7 od prej user posted image Ampak ja...hujšale bomo pol po novem letu.
Vročina tud mene ubija in samo gledam napoved kdaj bo kak dež da se shladi.

Tolk za enkrat...zdaj pa malo v horizontalo...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
3.8.2009 20:28:18   
ShopGirl
Dež Dež Dež - juhuhu!!!user posted image
Da mal ohladi ozračje, da nam ne bo tok vročeeeee!!! Te klime - sej paše, ampak se pa loh full prehladiš. Zadnjič sem prav kihala, ko sem šla dol z busa, pa še glava me je zadaj bolela in to sigurno od klime. Ker mene nikoli glava ne boliuser posted image

Kača - vam bom poročala punce, čeprav vidim da jo punce ki jo majo, full hvalijo. Tko da ni dileme, zadeva more bit kul. Nujno jo rabm...vsa sm polomljena. In ja, tut jst si neke povštre in odeje tlačim med noge in pod trebuh in jooj full mam dela celo noč user posted image  in itak čim odprem oči sred noči mi tamala že brca user posted image  hiperaktivna bo...že vidm.

Pipika13 - najprej ti morm napisat, da mi je žal da se tvoja prejšnja nosečnost ni dobro iztekla. Mal izpade hinavsko, ko veselo pišem da se sama zaenkrat še nism zredila, pol pa drugim puncam ki pravte da ste se, napišem "ne se sekirat". Mi je jasno da vam ni OK da pridobivate kile. Men tut ne bi blo. Sam eno je "ne da se mi na sprehod, bom rajš še kej pojedla" kot pa "morm se pazit, ne smem se preveč gibat, ker lahko škoduje otroku". Tko da - vse ki se ne smete kej dosti gibat, morte met v mislih, da se boste po porodu spet lahko normalno gibale, samo voljo bo treba met, in da boste sigurno izgubile del odvečne teže že s samim porodom in potem z dojenjem, potem pa z vozičkanjem user posted image  Se bomo spodbujale - druga drugo, da se vpišemo na kakšno aktivnost. In bomo srečne novopečene mamice z zdravimi otročki user posted image  Glih včeri sm fanta spraševala, če bo kdaj popazil tamalo da bom šla teč in je bil valda ZA (sej tut nism pričakovala da bi reku ne, sam sm mu hotla dat vedet, da mam namen bit aktivna po nosečnostiuser posted image ).

Uff mene zadne dni bolj spreletava misel "upam da bo vse ok z otrokom, da bo zdrav,...". ne vem od kje mi to ampak sej najbrž vsako nosečko tut ta misel "mal" obremenjuje. Grem zdej spit un nagravžen ribji sirup,...,kot sem rekla - upam da bo tamala najmanj genij že ob rojstvu user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
3.8.2009 20:29:37   
maya2
Tako morfologija je za nami... Vse je pregledaluser posted image
pregledal so do sedaj vse kar so lahko, vse zaradi česar bi bila lahko NS tako povečana, in nič ne nakazuje na okvaro, na morfologiji danes je bilo vse ok, naša mala (no ni več tko mala) pikica je ležala tko kt je treba user posted image , da je lahko v miru pregledal, nisem mogla verjet, ko je izjavil, da 'platfusa' ziher nima (ima nogica lep lok) kaj vse se že lahko vidi...... na koncu je vključil še 3D in dobili smo slikico user posted image user posted image . Hčerka je bila z nama, potem si je temeljito ogledala sliko user posted image
V petek greva zdaj še v Lj porodnišnico pa 'drugo mnenje' tako da bo vseskupaj res držalo.

kilogrami: user posted image jaz se ne bom več tehtala user posted image zdaj sem na +6user posted image 3kg v zadnjih 3 tednih.....

Naslednji pregled imam čez 4 tedne... en teden prej moram dati kri, zraven bi bodo delali pa še test na sladkor v krvi.... v prvi nosečnosti tega ni bilo, zdaj pa da kr vsako... a je drugje tudi to praksa? je to kaj novega? (menda je treba piti sladko vodo).

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
3.8.2009 20:33:11   
ShopGirl
Keglove vaje: sm jih delat začela kr v službi takoj ko sm prebrala post, mislm da od marusi, nisem ziher.
Men to kr gre, nimam težav držat 10sek, bolj mi 20 ponovitev dela težave user posted image  Pol me je začel neki trebuh bolet sredi ponovitev in sm odnehala user posted image

Drugač pa probite še neki težjega: ko vas fejst lulat tišči probite curek mal spustit in mal zadržat - to jst delam... Tut to so vaje ki krepijo iste mišice.

Inkontinenca po porodu more bit full zoprna, zato mormo bit pridne že zdj! Dobr da ste me spomnle na to...super user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
3.8.2009 20:37:18   
ShopGirl
Maya - ČESTITAM za uspešno opravljeno MF!!! user posted image  Pa upam da bo drugo mnenje tudi enako uspešno. Joj teli pregledi so res adrenalinski, ampak tok lepi če je vse OK. Men gre vsakič na jok...

Pri kilah sm pa pozabla napisat, da sm v baby booku prebrala da nej bi pridobivale pol kilograma teže na teden. Enako mi piše v nosečniškem planerju.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
3.8.2009 20:40:31   
Emili1
maya bravo za uspešno opravljeno MF. user posted image

Sicer pa danes končno dež in ohladitev, no vsaj v Lj. user posted image user posted image Punce, no vsaj tiste ki vam je vroče, danes bomo boljše spali. No vsaj upam. Včeraj se mi je zdelo, da me kar obliva vročinauser posted image

Kača za spat jaz tudi improviziram z zvitio dekco med koleni in ležim na boku. Amapk pol imam filing, da ta odeja malega v bušiju greje, pa da je tudi njemo notri toplouser posted image

Shopgirl: jaz tudi mislim, daimaš več možnosti da se okužiš če greš npr. na Hvar pa v kak lokal, disko, kjer je polno turistov.. kot če bosta sama raziskovala otok. Zvečer pa bo itak čas za romantiko in počivanje, ne pa za žuranje okoli, a ne?

Mene tudi zanima kako je s to glukozo..A to vsem merijo?? Poročajte prosim.

Lepo se imejte!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
3.8.2009 20:48:05   
Zibka
Maya, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Mene pa zanimata 2 reči:
- ali lahko ena malo bol opiše Keglove vaje, prosim- sem že slišala za to,ampak konkretno paše zmer ne vem kaj bi mogla počet  user posted image
- tale kača: to je tista dolga kačasta blazina, ne? Ali je vseeno kakšno kupiš ali so spet kaki "posebni" modeli, ki povdarijo  to ali ono? Jaz sem jo enkrat gledala v Pikapolonci pa nisem vedla za kaj sploh je,in ko sm šla iz trgovine mi je skos hodla po glavi ta vrečasta reč, da bi pa jaz to mela za spat, pa ne glede za kaj že je user posted image user posted image user posted image . Pol sm kr dobr zadela user posted image

Lep večer vsem!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
3.8.2009 20:59:10   
ShopGirl
Ja Emili, točno tko - čez dan bova odkrivala otok in se sončila pa kopala, zvečer pa ROMANTIKA user posted image  hehe...ja ja...to rabva user posted image  predvsem romantiko in crklanje in da sva brez skrbi, lepo skupaj. Kakšna gripa neki...bova čist imuna v teh 14-ih dneh postala.

Zibka - a veš kako stiskaš mišice spodaj ko te full na wc tišči pa ni wc-ja nikjer blizu? No, to so mišice ki jih s keglovimi vajami (jih stisneš...šteješ do 10, pa sprostiš) krepiš. Tko lažje zadržuješ vodo...da ti ne uhaja. Med drugim te mišice uporabljaš tut med seksom... in bolj kot maš natrenirane boljš je... vsaj pri meni user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
3.8.2009 21:04:47   
ShopGirl
Aja Emili...ko sm lih v elementu da ti še na to odgovorim, ko praviš da te skrbi da tut malega v bušiju greješ z dekco. A ti misliš na pregrevanje otroka? S tem ga ziher ne povzročiš, tko da si loh mirna. Otroček je čist lepo zaščiten pod plastmi tkiva, trebušno prepono, v maternici in plodovnici. Pregrela bi ga če bi se dlje časa sončila v hudi vročini ali pa če bi tok športala da bi se ti pulz full dvignil za dlje časa. Učer sm mela na Šmarni full pulza, tko da sm se vmes ustavljala za minutko da se mi je umiril. Sm kr slišala kako mi srce utripa, v ušesih.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
4.8.2009 7:25:31   
zmajči25
Da se še jaz malo javim....
Vreme - super, da se je ohladilo. Včeraj dopoldne se od sopare sploh ni dalo dihat, tamala je bila skozi potna, čeprav sonca sploh ni bilo. Ko pa se je popoldne usul dež, je bilo takoj veliko boljše. Noč je bila nasploh božansko hladna in sveža user posted image !
Kilogrami: jaz sem na +4 kg, zaenkrat mi ni panike, ne bi pa se rada preveč zredila, ker vem, kako zelo težko je shujšat!
Gibanje: jah, odkar ne hodim več na aerobiko (cca 1,5 meseca) se ne gibam kaj preveč, imam občutek da sem kot en zalenjeni kit. Tlele pri nas na obali ni nobene telovadbe za nosečke med poletjem. Imam prav slabo vest zaradi tega. Upam, da bo jeseni kaj pametnega, da bom vsaj zadnje tri mesece aktivna.
Kačasta blazina: a je to tista reč, ki je kot ena zavita glista v obliki črke U ali je to ravna valjasta blazina? Jaz imam tisto v obliki črke U pa sem jo posodila sodelavki, mogoče je čas, da mi jo vrne.
Uživajte vse, ki greste na dopust!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
4.8.2009 7:48:14   
Netta
jutro,

tale barva pa prav sprošča ane:)

no mi smo sedaj iz drugega dela dopusta in po pravici povedano sem prav vesela da sem doma...saj je bilo lepo, ampak vročina pa taka, da ni bilo za živet
še danes ponoči sem se hladila na balkonu, potem pa je končno začelo deževat in sedaj uživam v jutranjem hladu na balkonuuser posted image

vidim da ste postale prav pridne za pisat user posted image user posted image

blazina - jo imam pa ne uporabljam, ker si jo nikakor ne znam namontirati in me potem le moti...sva pa z dobrim starim "polštrom" postala prava prijateljauser posted image

krčne žile - katastrofa...pri ani nisem imela s tem težav, sedaj imam pa že polno popokanih žilic po nogah...nogavic mi v tej vročini še ni za nosit...me pa zanima če katera pozna kakšno mažo, ki morda omili vso zadevo??

keglove vaje - delam kolikor se jih spomnim...sama tudi na začetku nisem točno vedela kako naj bi te vaje izgledale, pa sem potem probala na WCju ustavit curek in potem ti je takoj jasno kak se stvari streže...zadeva pa res ful pomaga...sem tokrat kar malo pozabila na to in se mi je zadnjič zgodilo da mi je ob kihanju ušlo par kapljic in sem v dobrem tednu težavo odpravila le z vajamiuser posted image

gripa - me skrbi, pa me ne, v tujino itak sedaj ne bova šla zaradi male (mimogrede: pravkar smo praznovali eno letouser posted image user posted image ), mislim pa da bom tu v sloveniji postala malo bolj previdna na jesen (da se ne bom po nepotrebnem potikala v kakšni gužvi po nakupovalnih centrih in podobno)...dobiš jo pa lahko tako mimogrede kjerkoli, da bi bilo potem najbolje se zapret v stanovanje do decembra...tako paranoična pa zaenkrat še nisemuser posted image

mf - čestitke vsem za uspešno opravljeno mfuser posted image user posted image meni je prav hecno, ker jo sama še nisem imela in jo tako uradno tudi ne bom...naša ginekologinja naredi UZ vsakič in ko se kaj vidi to izmeri in zapiše ali je ok ali ni...tak da imam mf praktično na vsakem pregleduuser posted image pa še pikico vidim in se teh pregledov prav veselim

vnetje - pred dvema tednoma sem fasala eno blago vnetje dol spodaj, ravno pred morjem...ginekolog je na dopustu in sem si rekla da bom kar sama zdravla...no in potem sem imela dilemo it v morje al ne...pa mi je prijateljica svetovala naj kar zaplavam in res je zadeva pod dveh dneh se sama pozdravilauser posted image

mi je pa prav zanimivo, ker sem tudi v prejšnji nosečnosti dobila vnetje v tem času, in to je bilo prvič v življenju...no sedaj pa drugič...pravijo pa da so te težave v nosečnosti prav pogoste. imate težave s tem?

krči v nogah - ste jih že doživele? mene zadnja dva dneva hoče nekaj grabit...pol pa masiram in pijem magnesol...najbolj zoprno je ponoči

spol - jaz vem kaj bo(pa ne povemuser posted image ), mož pa ni hotel, pa mi je sedaj kar žal da sem vprašala, saj sem se že parkrat skoraj zagovorila in ga hotla kar poklicat z imenom, ki ga bo dobil ob rojstvu... mi je prav žal da nisem zdržala...zdaj moram pa pazit in to je prav muka...hujša kot če nebi vedela

nezy - tiščanje pod dojko?? no idea! vpraš zdravnika.

trebuh - imam tak kot sem ga imela prej v 7. mesecu...kil pa manj kot takrat...tak da sam bog ve kako se to čudno porazdeliuser posted image   mi gre pa prav na živce ker vsi ko me vidijo komentirajo "joj koliko te je že"... pa daj no, kaj so pričakovali da bom rodila vsa plohuser posted image   user posted image

otrdevanje trebuha - katera je že spraševala če je normalno da ti začne ful kmalu otrdevat??  no meni je tudi že zeloooooooo zgodaj začel, nekatere to bolj občutimo druge manj, nekatere sploh ne...le poslušat se moraš in dovolj počivat ko se to zgodi

tako,...sedaj pa na zajtrk!"!!user posted image user posted image user posted image   pa pa!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
4.8.2009 8:37:17   
Zibka
Dobro jutro!

Kolk dobr, da se je ohladilo..
Aha, Keglove vaje... se lotim danes, upam user posted image
Me je pa včeraj navdušil nov voziček: Maxi cosi Mura-  ali ima mogoče katera kakršne koli izkušnje?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
4.8.2009 8:54:01   
marusi
keglove vaje: tole je en link... http://otrocarije.blogspot.com/2008/11/keglove-vaje-vaje-za-misice-medenicnega.html, sicer si pa lahko malo po netu poiščeš in v materinski imaš opisane, delaš jih lahko leže, stoje, sede, na boku.... stiskaš mišico zapiralko, tako kot so rekle punce, lahko ugotoviš katera je tako, da med lulanjem ustaviš curek. samo tega naj ne bi ponavljal, ker ni dobro (neka vnetja baje...) - too je samo, da ugotoviš, katere mišice so to... ženska naj bi jih delala še vsaj 6 m po porodu.

krči: jaz sem imela že od nekdaj težave s tem in je zdaj tudi obupno. sicer pa pijem neke magnezijeve tablete, ki niso šumeče (šumečih ne prenašam)... podnevi še gre, ponoči je pa full zoprno, ker zbudi...

vživajte v malo hladnejšem vremenu... do večera naj bi se že zjasnilo, da se da na kaki sprrehod user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
4.8.2009 9:49:34   
METULJ1
Hoj,

prov lepo, da ste se tok razpisale. Tud mene že mal skrbijo kg. Sm že na +4,5.
Pa s tem, da kr pazim pri prehrani. No ja, upejmo, da ne bomo preveč hitro napredovali.
Drugač pa tud jz že par dni izvajam Keglove vaje. Se mi je namreč neki časa nazaj zgodil, da mi je pri kihanju kr mal voda ušla. Zato sem se zdej odločila, da morm nujno delat vaje vsak dan.

Pa tud jz mam težave s malimi popokanimi kapilarami. Mama mi je svetovala, da naj septembra začnem nosit nogavice, ki preprečujejo nastanek krčnih žil. Ja ni kej, tudi to bo treba.

MF šele 21.08. Komaj čakam. Tudi midva ne bova vprašala za spol. Bo to najin 1. user posted image  in naj bo zato presenečenje. A gre moj lahko zraven na MF?

Srečno vsem še naprej. Pa uživajte v vremenu, ki je precej bolj znosno od vročine, ki nas je pestila.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
4.8.2009 10:43:17   
Anonimen
Dan punce!
Pa smo spet dočakal dež, ni kej,  se je vsaj mal ohladil user posted image  Drugače pa ravno z malce, se spet "nafilala" z ribam, pa sodelavka ima b-day, skoz nekaj grickam, treba kar merkat :D
bolečina pod joškam: ja, res je nehal, za vikend je blo ze bols, očitno  je bil tamal tko obrnjnen, da mi je vse prtiskal gor, ne morem bit pametna, kr ne vem točn user posted image user posted image . Tko da predvidevam, da tut modrc ni kriv ;D
kile: zdej sm se pa zredila za 3-4kg (varira), mi je kr čudn na vagi stat pa vidl kile, ki jih še nism imela
gibi: zdej smo pa že v 21 tednu, pa še nism začutla prave brce user posted image  me ful zanima kdaj bo! pa saj se nekaj dogaja, mam občutek, da neki ropota tm spodi ;D me prav zanima nooo!!

v ponedeljek imamo MF, greva oba, pa bo tut povedal G.kako pa kaj napredujemo... potem pa direkt na dopust za 1 teden user posted image  (čeprav bo bolj delaven zame, imam se kar nekaj za učit, moj bo pa na kolesu - če bo vreme)

No, grem še mal delat,

lpN

(odgovor članu marusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1594
4.8.2009 13:09:10   
vijolca
Smo nazaj z MF user posted image in vemo za spol user posted image (ki pa bo zaenkrat ostal med nama)! Je bilo prav hecno, ker sem jaz možu že prej povedala, kaj pravi ženska intuicija in je pripomnil, da bo mnenje o ženski intuiciji po pregledu podal... user posted image
Na pregledu pa: "Pa si imela prav!" user posted image

Najina naslednja misel je zdaj pri šoli za starše (no, tudi ime bova verjetno začela izbirati user posted image , čeprav nama je vzdevek tak všeč...), zaradi drugih stvari bi šolo obiskovala že septembra (26.-27. teden), se vam zdi hudo prezgodaj? Kasneje bo bistveno težje... Te lahko zavrnejo, če si prehiter ali te samo čudno gledajo (s tem nimam problemov...)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
4.8.2009 17:31:43   
Tinča1
Pozdravljene!
Tudi jaz se bolj poredko oglašam, ke3r ga moj 1,5 letni sinek juri okoli, ko pa gre spat, pa se še jaz vležem za kakšno urco, potem skuham kosilo, pa spet juriš za malim. user posted image

Krči  že tudi mene dajejo, ampak jaz še v postelji parkrat zmigam s stopali gor in dol pa popusti.
križ me boli za zanoret. V 1. user posted image  me ni.
Brce jih čuti najbolj v mehur in pa preko celega dne, ter ko se vležem na hrbet.
Mf pa imam jaz komaj 31.8, imam pa nasledenji pregled 6.8, pa mi bo itak naredila UZ.
Tudi mene boli pod rebri na desni strani, samo jaz vem, da mi žolčnik nagaja. V 1. user posted image  sem imela nadraženega, kar so ugotovili komaj po porodu, zdaj pa se spet nekaj dogaja, zato mi delajo jetrne teste.
Če bo vse O.K. grem na morje čez 14 dni, samo se še nismo odločili, ali v Zadar ali pa kar na slovensko primorje. Baje ga Hrvati nekaj sračkajo, glede na to, da smo jim dali veto za vstop v EU. Me je kar malo strah. Bomo videli. 

Aja rok poroda imam 24.12.2009, vendar bom rodila s CR kak teden prej.

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
4.8.2009 19:06:13   
*Mojca*
Tinča mi smo bili na Pašmanu, direkt nasproti Biograda in je bilo super. Hrvati ful prijazni, ker vejo da smo slovenci še vedno glavni da njihov turizem laufa. Tako da brez skrbi.
Zakaj boš imela CR?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
4.8.2009 21:55:04   
lana24
hej!da se še jaz mal pofočkam.Danes bila na MF in vse ok,zvedela sem tudi da ne bo punčka kot je bilo rečeno :-( ,tako da sedaj ne vrjamem več nič!Moram pa povedat da sem razočarana ker je bil pregled hiter in površen in še čakala sem 3 ure!To je pa porodnišnica ljubljana.
No sedaj pa še eno vprašanje ne morem se odločit med dvema vozičkoma in sicer BUGABOO in MUTSY 4rider?Kakšna priporočila?

Lep spanec vsem user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
5.8.2009 11:30:55   
*nivea
pozdravljene nosečke

odkar sem se vrnila z morja, mi enostavno ne uspe za računalnikom sedeti. nimam volje user posted image
v službi mam tudi sedaj malo več dela, tak da delam tisto kar moram, drugo pa niti ne gledam.. tak da sem ringarajo tud malo že zanemarila..
saj če bo čas, osvežim seznam

dobrodošle nove nosečke user posted image
čestitke vsem za uspešne preglede user posted image user posted image user posted image

jaz sem mela včeraj pregled, vse okej.user posted image nasl.teden mam morfologijo.
trebušček mi je tudi zrasel.

predlagam, da začnemo lepiti nove slikice naših bušijev. zdaj so že itak zrasli. user posted image kaj pravite?

prebrati moram še vse za nazaj in te pokomentirat.
aja, midva sva tud na hrvaškem bla, in so bli vsi fejst prijazni.
tak,javila sem se, zdaj pa veselo na delo. user posted image

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
5.8.2009 12:59:51   
ShopGirl
Lana24 - ne bo punčka? Ti si se pa že čist navadla na to da bo ane user posted image  Hmm men so tu rekli d abo punčka, smao glede na to, da se loh zmotijo me tut mal "skrbi". Bom vidla če bo 12. še vedno enako kazalo. Drugače pa - do konca nosečnosti se bova že navadle da bo fant (če sploh bo), itak ni 100% glede spola dokler se ne rodi user posted image

Učeri ni bil moj dan...ful me je špikalo spodaj, tam kjer je jajčnik. Pa nekam slabo mi je blo. Mislim da je to zarad vremena. More bit tut kej na tem, da se mi veča trebuh in da se vse širi. Danes sem boljše, tudi spala sem OK...ker s pon na tor je blo katastrofa... Kača, ki je v BC klubu znižana za 10 eur je razprodana, pa dobijo nove konc tedna...sem jim pustila telefonsko da me pokličejo. Redna cena je 40 eur...tko da se splača počakat.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.