|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
5.8.2009 8:50:31   
Tanik
mislim tile CSD, user posted image user posted image sploh niso potrpežljivi,kako pa naj jaz vse vem. upam da mi res nakažejo denar 15.8.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 701
5.8.2009 8:55:46   
baby blue
Jst sama pri sebi vrjamem da bo vse OK in da mi bodo babice in zdravniki znali pomagati - meni in mojemu otročičku... Gledam pozitivno na vse tudi na porod čeprav me je kar malo strah... Imam tako mešane občutke kot so strah, veselje, vznemirjenje in pričakovanje...

Bodimo pozitivnih misli in upajmo in držimo pesti za najboljše... Jst se sicer takih zgodb izogibam se pa zavedam da se kaj takšnega ali podobnega lahko zgodi katerikoli...

Tanik kaj pa so ti rekli ko si jih klicala?

< Sporočilo je popravil baby blue -- 5.8.2009 8:56:46 >

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 702
5.8.2009 9:00:16   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Bety meni takšnih zgodb ni nič fajn brati, tako da...  potem samo še razmišljam kaj pa če..in takega sekiranja v nosečnosti nisem potrebna user posted image

se podpišem, že tako je preveč napsihirano vse skupaj, potem pa še take stvari. ..ko sem prišla do besede DS sem rekla, hvala lepa (preveč problemov v začetku, od NS naprej samo molim in upam, da bo vse ok).

kontracepcija ...kaj pa vem, verjetn nič, tako kot že ene 4 leta ne, drugače pa mirena..
Spala sem super, brez  ewc-ja, brez obračanj ...user posted image user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 703
5.8.2009 9:04:02   
Tanik
ja,da sem ekstremno hitro oddala,in da sedaj grejo ven julijske odločbe,jaz bom kao dobila v avgustu lahko tudi v septembru,ker imajo čas do septembra. kao denar pa dobim avgusta. pa da porodniško dobim oktobra,mislim halo saj to vem. jaz jo sprašujem o nakazilu od države, ona pa meni,ja saj vam hočem dopovedat,ker eno in drugo govorite, a jaz sploh nisem nič o porodniški-denar govorila.saj vem do kdaj imam plačo, mislim halo.

po moje je tečna. pa a niso zato v tem fohu-službah da ti razložijo stvari? jaz tega nikoli ne bom razumela. če nekaj delaš, delaj tako kot  se gre, razloži ljudem.user posted image ne pa samo da te pošiljajo in ti dajo telefonske kam naj kličeš. jeb***** imam slabe izkušnje  s tem CSD, Mevode ali Šiška.user posted image

Žan

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 704
5.8.2009 9:06:02   
Tanik
kontracepcija ...ne vem še, prej sva na pazi, ko pa sva delala na bebiju pa je itak trajalo eno leto in pol, da je ratal. tako da še ne razmišljam.

Žan

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 705
5.8.2009 9:11:52   
Sarchi
dobro jutro,

ne boste verjele ampak po dolgem času se tud meni zgodi taka noč da sem se celo kar dobro naspala, šla sam 3x na wc in takoj zaspala nazaj. juuuhu

joj take zgodbice so res žalostne, ampak jzt se nočm s tem zdej obremenjevat in razmišljam pozitivno, čimbolj k lhk, še tako se kdaj kaka vprašanja silijo na misel.

kontracepcija...nič tabletk...kar dežni plašč user posted image

dejte mi kako idejo, rada bi kšno pecivo fino dns spekla.....hmmmm

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 706
5.8.2009 9:14:46   
baby blue
Mislim tole je pa že malo nesramno in neprofesionalno... Saj zato so tam da nam lepo razložijo in pojasnijo če nečesa ne razumemo ali nismo prepričani... Ne vem zakaj se potem spuščajo v takšne poklice... Naj delajo tako kot se zagre.... Mah škoda živcev in sekiranja...

Kontracepcija... Iskreno nisem še premišljevala o tem... Bom videla kaj mi bo G svetovala in kaj se bova z mojim odločila... Pred zanositvijo sem jemala Logest tabletke... Sedaj bomo pa videli...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 707
5.8.2009 9:18:38   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Mislim tole je pa že malo nesramno in neprofesionalno... Saj zato so tam da nam lepo razložijo in pojasnijo če nečesa ne razumemo ali nismo prepričani... Ne vem zakaj se potem spuščajo v takšne poklice... Naj delajo tako kot se zagre.... Mah škoda živcev in sekiranja...

eh, punce, morete vedet, da so one taaaaaaakkkk obremenjene z vsem, da pa reeeessss nimajo časa še prijazne bit noooouser posted image user posted image user posted image
no na našem csd-ju so prijazne, samo počaaaasne, pa tak, da penzijo dočakaš, vse na easy, pa malo kofetka vmes, pa wc, pa hitro nekam skočit, pa 5 privat telefonskih pogovorov vmes, kaj bi se kuhalo ... sej mate čas počakat itd ... bljahuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
5.8.2009 9:19:34   
polari
Dobro jutro! user posted image

Danes sem tudi jaz super spala, ker je zrak bolj hladen, obiski wcja sicer niso ponehali, je pa kar dobro - 4x. user posted image

kontracepcija: sploh še nisem o tem razmišljala. Prej sem bila na tabletkah, kar 8 let. Pa sem se odločla, da prekinem malo. In nekaj mesecev kasneje nama je že ratalo....user posted image Ne vem pa, če bom šla nazaj....ker itak ne boma ostala samo pri enem user posted image (upam).

Melody: user posted image za pregled.

eva Ana: dobro opravi!

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 709
5.8.2009 9:19:45   
barika
jaz pa že štejem v dnevih, imam samo še 29 dni  do konca (no pa verjetno še ene 10 zravenuser posted image )

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 710
5.8.2009 9:21:16   
baby blue
Ja saj razumem da je vsak kdaj obremenjen sploh tisti ki so dnevno izpostavljeni številnim strankam...  Pri nas so bile izredno prijazne in so vse uredile hitro in ni bilo nobenih problemov... Se mi pa zdi da je od občine do občine odvisno koliko teh papirnatih zadev imajo za uredit...

Sonček je posijal... user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 711
5.8.2009 9:29:38   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

dejte mi kako idejo, rada bi kšno pecivo fino dns spekla.....hmmmm

jaz sem delala torto nutella včeraj,ker ima moja tašča danes rojstni dan in sem ji kar v službo dostavila torto. drugače jaz večkrat delam bounty, pa tudi kremšniti so šli v dveh dneh,recept od barni80.

Žan

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 712
5.8.2009 9:32:56   
Tanik
ampak same so zbrale ta poklic, da se bodo ukvarjale s papirji. vsak ima izbiro kaj bo delal, a ni tako? jaz rada delam praktično in malo pisarniško,zato sem v laboratoriju, in mi je prav fino.pa tudi kdaj k mam slab dan, moram lih tako delat ali pa če so poročila jih pisat, zato še ne piz*** 

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 713
5.8.2009 9:37:48   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Tulpek zakaj pa mora biti mali buden za ctg? Saj se meri samo njegov utrip (zgornja krivulja) , spodaj pa beleži morebitne popadke. No jz imam zopet pregled + ctg 13.8., pridelala pa sem že +19user posted image .

Pojma nimam, zakaj hočejo videt user posted image v akciji. Ampak baje je bilo več zaspančkov, ki jih je bilo treba budit, tak da imajo tako prakso.  Popadkov mi tako ni nič risalo.

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Bety meni takšnih zgodb ni nič fajn brati, tako da...  potem samo še razmišljam kaj pa če..in takega sekiranja v nosečnosti nisem potrebna

se čist strinjam, sploh tkole na koncu ...itak mormo bit optimistične in vedno pozitivno razmišljat o naših ...ne pa da se ubadamo z vprašanji, kaj pa če... me je zgodbica kar malce zamorila

Se meni tudi zdi, da to ni zdaj za nas. Imam js tudi že kak teden eno žalostno na zalogi, pa je ne bom napisala tu gor.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 5.8.2009 9:38:32 >

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 714
5.8.2009 9:43:47   
baby blue
Punce pozabite na take žalostne zgodbe in glejte pozitivno... Samo še čisto malo pa bomo v naročju pestovale in crkljale naše male nadobudneže... user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 715
5.8.2009 9:55:02   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: polari
kontracepcija: sploh še nisem o tem razmišljala. Prej sem bila na tabletkah, kar 8 let. Pa sem se odločla, da prekinem malo. In nekaj mesecev kasneje nama je že ratalo....user posted image Ne vem pa, če bom šla nazaj....ker itak ne boma ostala samo pri enem user posted image (upam).

Saj midva tudi ne bova ostala pri eniuser posted image Samo zaenkrat je to to... proti koncu porodniške si bom poiskala kakšno službo. Upam, da bo že bolje, ker ne bo več "recesije"user posted image . Potem bo pa na vrsto prišla še kakšna zgagauser posted image

Nad kondomi nisva navdušena, sploh za tiste 5 min akcije so predragiuser posted image . Razmišljam tudi sama o mireni, če jo bom lahko sploh dobila... Drugače bom pa počakala kaj bo ginekolog predlagal.

Tanik kaj pa si po poklicu? A pa je preveč, če vprašam kje si zaposlena?user posted image Meni je tudi prej lepo delala RR (imam novejši brskljalnik), sedaj je pa zopet začel ga neki sračkati.

CSD tudi sama imam slabe izkušnje s tistim na Vičuuser posted image Tako, da sem se kar bala jet na tega v Grosuplju - no tu je bila pa čisto druga zgodba - takoj sem bila na vrsti, uslužbenka prijazna, ustrežljiva, vse je povedala kar me je zanimalo in kar bo moral dragi urediti po rojstvu, dala še svojo kontaktno številko za vsa vprašanja, ki jih bom morda še imela, pa še celo pohecala se je malo... Tako, da vse pohvaleuser posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 716
5.8.2009 9:57:00   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Jst sama pri sebi vrjamem da bo vse OK in da mi bodo babice in zdravniki znali pomagati - meni in mojemu otročičku... Gledam pozitivno na vse tudi na porod čeprav me je kar malo strah... Imam tako mešane občutke kot so strah, veselje, vznemirjenje in pričakovanje...

Bodimo pozitivnih misli in upajmo in držimo pesti za najboljše... Jst se sicer takih zgodb izogibam se pa zavedam da se kaj takšnega ali podobnega lahko zgodi katerikoli...

Tanik kaj pa so ti rekli ko si jih klicala?

Se strinjam z zgoraj napisanimuser posted image .

Če mi pa kaj ne bo po godu, se bom pa že potem razburjalauser posted image Sedaj razmišljam le najboljše!

Neposredna povezava do sporočila: 717
5.8.2009 10:19:26   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Tanik kaj pa si po poklicu? A pa je preveč, če vprašam kje si zaposlena?user posted image Meni je tudi prej lepo delala RR (imam novejši brskljalnik), sedaj je pa zopet začel ga neki sračkati.

diplomirala sem s kemijske tehnologije, na IJS LJ

< Sporočilo je popravil Tanik -- 5.8.2009 10:20:25 >

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 718
5.8.2009 10:22:50   
majra
Dan!

A je še kateri danes zamorjen dan user posted image  Jaz sem kot da bi me vlak povozu,potem sem pa prebrala še Bettyino zgodbo in mi je razpoloženje  za user posted image

Od sedaj naprej hočem samo dobre novice user posted image

Ve pa že vse po vrsti na ctg-je. Jaz imam naslednji pregled v 37 tednu, pa ga še ne bom imela. Ful mi je zanimivo, kako smo majhni, pa toliko različnih praks.

kontracepcija....bila na tabletkah, ampak se ne bi nazaj vračala na njih. Grozim mojemu s sterilizacijo, pa nekako ni navdušen user posted image

CSD, zgleda, da so po vseh uradih cepljeni proti hitrosti user posted image  Me vedno vse mine, ko pridem čez vrata in vidim tisto zdolgočaseno faco. Saj verjamem, da je težko delat z ljudmi, ampak bi lahko nabacli vsaj kakšen umeten nasmešek na obraz.

Je preveč za nazaj brat (sem ostala nekje na 180 strani 2.dela), so se kaj oglasile Rubin in Planinc, kako so?

Neposredna povezava do sporočila: 719
5.8.2009 10:25:35   
Erdbeere
Dobro jutro babe, jaz sem mela pa danes zelo zanimivo noč...pa ne da jaz ne bi spala ampak moj možek ne more...že cel teden se premetava po postelji in potem ko sem šla na wc mi pa ni pustil spat...je bilo malo akcije user posted image user posted image user posted image no sej potem je pa hitro zaspal user posted image

Glede kontracepcije, verjetno bom imela kar mireno, ker po mojem smo mi zaključili s to dejavnostjo...tabletk pa ne bi, ker sem se v 5-ih mesecih zredila ko sem jih jedla 5 kg....tako da to odpade.

Jah nič, grem, moram v Kamnik na občino pa na zemljiško knjigo...en kup letanja, upam, da vse uredim....sem kar dobre volje danes...upam, da bo šlo vse lepo tko k sem si zamislila (glede kredita).

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 720
5.8.2009 10:33:32   
veselka
kaj pa je to mirena?

midva sva večinoma na pazi, včasih sva pa na koncu tud kondom uspela gor dat. in ni nič ratalo. no, ko sva se (ok, ko sm se - za mojga nikol ni bil pravi čas) odločila za user posted image je pa takoj ratalo user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 5.8.2009 10:37:06 >

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 721
5.8.2009 10:33:57   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Je preveč za nazaj brat (sem ostala nekje na 180 strani 2.dela), so se kaj oglasile Rubin in Planinc, kako so?

Za 2. del ne vem, ampak v tem se nista. Planinc se sploh ni.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 722
5.8.2009 10:48:39   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Za 2. del ne vem, ampak v tem se nista. Planinc se sploh ni.

upam da je z Planinc vse ok, in tud za Rubin upam da se stanje ni kaj poslabšalo.
user posted image user posted image

Danes sem pa celot tko dobra z počutjem za enkrat kot že doooooolgo ne, matr to je res eno čudno obdobje in vse radosti in nevšečnosti nosečnosti. No in sem celo popucala celo stanovanje, še kopalnico zribam in je vse bleščeče. kak lep občutek.
jup popoldne pa še kej fincanga spečt....tanik hvala za ideje...user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 723
5.8.2009 10:56:09   
Erdbeere
mirena je maternični vložek ene vrste....dela pa tud neki na podlagi hormonov...tko na laični način razloženo. 

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 724
5.8.2009 10:57:48   
altaja
Dobro jutro... spala do 10h user posted image ...no, vmes sem se malo zbudila in sprehodila po stanovanju ko je moj šel v službo.

CSD:
vedno naletela na drugo zaposleno. Prvič malo razočarana nad fleksibilnostjo in na način podajanja informacij. Kot bi se pogovarjala z robotom. Ostala 2 obiska pa več kot presenečena..obe sta bili fantastični. Nasmejani, odgovorili na vsa vprašanja in še več, prijazni,...res..taki bi mogli bit vsi ki delajo z ljudmi. Pohvalno!

Kontracepcija: ne diraj user posted image ...ne, sej ne hahahaha. Nisem še razmišljala o tem. Na začetku verjetno kondom, potem pa ne vem..

Včeraj sem bla na limfni drenaži. Pašeeeeeee user posted image Bom še šla!

EvaAna: srečno na CTG-ju.
Tulpek: lepi buši..tvoj tud ni neki ful velik, ne? Jutri sem še doma, ne? V petek smo rekl ob 9h, a je tko? user posted image Pa dobr ti nagaja tvoje dete, hihihihi, al si je pa čokolado zaželel/a.

Rubin: joj, se že neki časa ni javila pri nas. Zoja, Gaja user posted image
Planinc pa carta in nima časa...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?