dreja79
|
Ojla , da se zopet malo javim. Vidim, da ste pridne s pisanjem . V ponedeljek sem imela pregled, vse je ok, je v medenični vstavi z glavico obrnjen dol in tako bo tudi ostal. Naslednji pregled 24.08.2009 + 8kg ( vse skupaj do sedaj). Lahko mi popravite tudi leta iz 29 na 30 . Za bom imela za pokrit kovtrček, tako sem imela tudi pri prvem, kasneje pa bo prav tako spal v spalni vreči. Dude ne bom vzela s seboj v porodnišnico, bom pa kasneje poskusila doma, če bo potrebno. Prvi ni maral ničesar, ne dude, ne palčka, nič. . Drugače pa vsem za dobro opravljene preglede. Tudi mene je od Bety zgodba mal razžalostila, od Rubin posti pa me spravijo v . Upam, da bodo naši otroci zdravi in brez kakšnih zdravstvenih težav. Tudi jaz imam podobne težave kot ve, kakšen dan sem tako izmučena, da se komaj vlečem okol, drug dan sploh ne vem, da sem noseča. Trebuh mi že pritiska dol, uporabljati moram medenični pas, drugače sploh ne vem, če bi še kam prišla. Do konca pa nimam tako malo . Ponoči slabo spim, na wc grem po 3-4krat in tako naprej . Tud jest sem mogla it mal pogledat u Ikeo , sem zapravljala, mislim da počasi dobivam gnezditveni sindrom . Od ponedeljka sem že na dopustu, pa do porodniške . Zdaj sem pa doma začela urejati foto albume, pa to ne morš verjet kolk sem v zaostanku, potem pa moram še kuhinjo pospravt generalno. . Za nimam še nič pripravljene, ne oprano in nič zlikano. Imam še malo časa, pa pri drugem se mi ne mudi toliko kot pri prvem . Danes sem spekla muffine, ker je ena zjutraj spraševala, če imamo kakšno idejo za sladico . No pridno tipkajte še naprej! pa pa