|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
5.8.2009 8:20:23   
sams
ojla drage moje user posted image ,

pri nas je že spet ful vroče, jaz pa moram iti ven okoli 10h user posted image . Mi je dragi kupil 2 fuuuul lepe oblekice, ki skrajno lepo stojijo nosečnicam in jih lahko uporabim tudi potem. Ampak je bila neka napaka na eni in sem jo dala šivilji popravit (pa ne naši avgustovski šivilji user posted image user posted image user posted image )...

AHA!!!! Ne pozabit mene!!! Jaz sem vam že ene parkrat rekla, da hočem biti zadnja!!!! Sicer imam rok 20.8. Tako da non-stop upam, da se je rodilo fuuuul otrok, pa vidim, da nič novega.... Tako da jaz bom klepetala do konca user posted image . EDINO, če me ta polna luna jutri ne preseneti, ma upam, da jo bomo dali skozi še v nosečem stanju.

aprilčica in Reby, danes pa pade Bailey's, ker včeraj sem si po 2 letih privoščila pivo (seveda ga nisem mogla spiti celega in sem ga itak že čutila user posted image ), koooomaj čakam. Sem dragemu rekla, da je nevarnost, da se ga nacuckam, če preveč Bailey'sa spijem in je rekel, da nima veze, sej bom doma user posted image user posted image user posted image

Sem si pa resno zadala, da do konca tega tedna ali vsaj začetek naslednjega pripravim previjalno za dojenčka, zdej naš mali zaseda vse 4 predale, tako da moram narediti malo reda. In pripraviti torbo za v P in to je to. Vam moram povedati, prvič, ko sem šla rodit, sem si pripravila fuuuul veliko torbo, ful knjig, oblek, spodnjega perila, vso živo kozmetiko zame (šamponi, kreme za telo, pena za lase), fen, ma ni da ni. Kdo pa je vedel, da itak nič ne rabim?!?! Potem me je bilo kar sram user posted image , sem bila kot turist...

hel32, še enkrat user posted image  da si se uspela rešiti od take družine!!!!

kerala, jaz sem bila včeraj v Kepici na sladoledu!!! Si kaj ljubosumna user posted image ???

sasa84, ja moram nekaj dokončati za službo, itak je v mojo korist, me sploh ne moti in mi ful paše. Itak sem te dneve zjutraj sama in ful lahko izkoristim (namesto, da bi gnezdila user posted image ), za kuhat je prevroče, pospravit pa se še potrudim. Aja: jaz se tudi ful potim, čeprav se ponavadi ne. Zanimivo pa je, kje se največ potim: pri ušesih!!!!! Katastrofa. In tudi jaz sem non-stop pod tušem...ko se pa fajn spotim pa grem pospravljat, da izkoristim in se potem naenkrat stuširam za vse nazaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
5.8.2009 8:23:02   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

in ko se pripeljem pred blok so vsi sosed odzunaj in bulijo v avto, kot bik v nova vrata.

Katastrofa!!!! Pa kaj nimajo svojega življenja??? HB, da si si zrihtala življenje, samo to vtikavanje drugih ljudi mene tako iritira... kaj tebe to nič ne moti?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
5.8.2009 8:32:00   
simonalokar
da se vam javim še smo 2v1. včeri so bili kar že boleči popadki, ampak mala se je odločila še notr ostatuser posted image . moj jo je zvečer nagovarjal da naj že pride ker ga zanima kakšna je naša user posted image . ampak zgleda da ni nč pomagaluser posted image user posted image user posted image . sem hotla včeri user posted image , ampak sem bila preveč zmatrana sva še kumare vlagala tko da se mi ni dalo. bom danes praktricirala če bo šlouser posted image user posted image user posted image . tudi jaz bom danes še mal pospravla, posesala pa kuhinjo zgloncala omarice, pa potleh pomila pa bomo vidl če bo kj. a mislite da ima luna kakšen vpliv, bomo vse avgustovke v Puser posted image user posted image . pol bomo pa luno krivileuser posted image user posted image .  danes sem se spet ful zbujala ob polnoči, pa ob poltreh pa ob petih. ma groza. se telo že pripravlja na nočno življenje z user posted image .

hel35 groza kaj si morala prestati, in čestitke za osamosvojitev in novega partnerja. kar považi se z avtom naj bivši mal kolcne mu.user posted image user posted image user posted image user posted image .

a smo še vse tukaj a že katera rojevauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
5.8.2009 8:35:46   
hel32
Miška,ja HVALA, za vsakega je sreča ne tem svetu!
Sams, ne moti me ker to je daleč, sam ko malo pripeljem so radovedni, naj gledajo, jaz jih še pozdravim,
prav fino in glasno!user posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
5.8.2009 8:36:04   
aprilčica07
Jutro,

spali smo dobro, me je na noge vrgel mali zjutraj ob 7 30, ma kako je pašalo spančkat, ker je bolj hladno..user posted image user posted image user posted image

hel32: sem ti že povedala, da te več kot občudujem, da si  se po taki izkušnji postavila na noge in to da si zdaj srečna in zadovoljna, res si carica!user posted image user posted image user posted image user posted image
arwen: oh, posoda, moj je lih taki za spravljat, ampak mu oprostim te zadeve, ker tolko rad kuha in kuha bolše kot jst in tudi večkrat.. in kadar kuha umaže itak ne samo kuhnjo ampak vse naokoli, ampka naj mu bo, je pa odličen kuhar in to vzamem v zakup..user posted image
Muca83: sem se včeraj spraševala kje si, sem mislila, da si že šla, pa si še z nami
miska: še si tle?
alisa: sem se nasmejala, ker sem si te predstavljala kako densaš po stanovanju, vsa naspidirana z velikim bušijemuser posted image

Midva z malim greva zdaj v trgovino in na banko, pa pridem pol nazaj, da vidim kwa dogaja z vami in ostalimi..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
5.8.2009 8:40:04   
eee35
hel32: ko berem spet o tebi, pa se mi kar pritisk dvigujeuser posted image user posted image user posted image , prav bi jim eno malo bombco spustila vrtuuser posted image . Primitivci!!!! Za avto pa super, meni so avdi takoooo lepiuser posted image Jaz pa sploh nimam dovoljenjauser posted image , saj vem, da ga moram narediti VEEEEM, ampak sploh ne maram se voziti pretirano, morala bi iti v šolo, ker ko me je moj probal učiti, skoraj bi v jarku končalauser posted image . Pol je imel kar veliko za povedat o moji nadarjenosti, ampak saj sem mu lepo rekla, da je zame cesta preozka. Pa ni verjel. Evo, pa pol dihal na škrgeuser posted image ...

saša, sams: jaz se tudi skoz potim, čeprav največ ponoči, pa spim gola! Moj pa zraven pod zimsko odejouser posted image , to sem že enkrat pisala, norec...

Glih sem opazila, da nimam kave...budalo, nisem kupila včeraj, pa po njo sem šla, ne vem, kaj imam v glavi,

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
5.8.2009 9:00:59   
*anč*
jutro user posted image !

jst sm dans ko cota user posted image . ponoči sem full malo spala, ker me je nonstop zgaga pekla ... sem spila pol litra mleka pa še ni nehal. pol mi ga je pa zmankal user posted image , morm res v lekarno po rupurute, ker tole ni več normalno.  zdej pa sam postlo vidm, sam kaj ko se je mali naspal.

bivše nosečke  napište mal kako je blo pri porodu user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.8.2009 9:12:26   
*anč*
eee35  jst pa mam kavo (jo krvavo potrebujem), ampak nimam mleka za not dat user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.8.2009 9:20:06   
eee35
anč: mleka pa imam kok hočešuser posted image ...HB, da nimam z zgago problemov, še tega mi manjka...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.8.2009 9:27:44   
Anonimen
Jutro sotrpinke... Pomivanje kopalnice ni pomagalo... Še sem tukaj user posted image user posted image user posted image

Hel32 ti pa si HELL preživela s temi tvojimi ja user posted image user posted image user posted image   Jst si sploh ne upam predstavljat kako bi to zgledalo pri nas, ker mam res SUPER taščo in tasta, pa celo familijo od mojega, tko da jih ne zamenjam kar tako user posted image user posted image   Super da si si poštimala življenje in zaživela s polno paro še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mene sicer nekaj šraufa, ampak sploh ne mislim na to, ker sem že sita teh KAO znakov in KAO popadkov in jih bom ignorirala, dokler ne bodo taki, k se ne bo dal več zdržat user posted image user posted image user posted image

No danes bomo pa spet vroče meli zgleda a? SIcer menda prov pasje vročine ne bo več, ampak vseeno pa do 30 stopinj lahko grejo temperature....

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
5.8.2009 9:32:09   
Anonimen
punce, mene pa zanima kje je kaj nasa drnula???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
5.8.2009 9:36:27   
Tanchy
Dan,

meni se vse skupaj umirja tako, da bom po moje še malo z vami user posted image  user posted image user posted image user posted image .
Ker pa itak dolg ne morem počivat grem dons v akcijo - spet mal pospravljat, pa prat, itd. Sej popoldne bom pa dol padla od utrujenosti user posted image .

hel32 svaka ti čast za to kar si preživela v življenju in noro, noro ti privoščim tako življenje kot ga imaš sedaj, z lubijem in ljubečo družino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa tudi mi čakamo polno luno....me res zanima koliko novih user posted image  bo jutri user posted image , ker se je zdajle mal ustavilo al pa se mi zdi, ker je bil v začetku tak bum user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
5.8.2009 9:43:43   
opatija
Ojla bejbe!

Evo mene, neprespano z bolečim hrbtom. Zdej pa res že hodim kot barbapapa... Kljub včerajšnjem user posted image nobenih sprememb. Pa jest imam jutri rok!!! Kaj če bo isto kot pri Niku, ko sem rodila na prvi rok, en teden kasnejeuser posted image Tudi tokrat sem imela po mesnstruaciji rok 13.8. potem pa so mi ga prestavil na 6.8. Po mojem koledarju je jutri polna luna, mogoče se pa celo kej zgodi. No ja, če ne se bomo pa še mal cartkal, važno da imam jest vse pripravljeno. Kar se tiče Nika bi mi čist pasalo, da se mu lahko še mal posvetim kot edinčku. Mam skos slabo vest, da bi mogla biti sedaj pred koncem čim več z njim, pa žal nisem sposobna s tem trebuhom šibat naokrog in ga lovit po tej vročini. Da bi bil skos doma in gledal risanke pa se mi zdi ful škoda, poleg tega se tolažim, da je bolje da se potepa in uživa, ker bo tako manj opazil spremembo, kot če bi bil 24 ur ob meni, potem pa šok. Mah kaj vem, spet me dajejo hormoniuser posted image

Če že ni nič kaj dosti od mene in samo ždim doma, sem vsaj končno vse spucala! Danes samo še sebe zrihtam (umijem lase, spedenam nohte), še zase spakiram za v porodnišnico pa sem READY TO GO! Moj fanatični seznam opravil je že skor pokljukan user posted image user posted image Mogoče se še usmilim user posted image in mu spečem muffine, ki mu jih obljubljam že kakšen mesecuser posted image Za popoldne pa planiram, da odpeljem moja fanta na potep, ker lahko da je to zadnjič v tri. Mi gre kar naj jok ker se mi zdi vse skupaj tako lepo, mi trije, pa trebušček, obenem pa komaj čakam, da vidim našega fantička. Vse občutke bi si rada shranila ... Oh ti hormoni, zgleda me spet daje cmeravost...

Kerala, Arwen tudi nam bo razneslo skrinjo, ker sem naredila vojne zalogeuser posted image

hel32 Prav užitek je brati, da si tako zadovoljna z novim življenjem. Super, da si se tako super poštimala!

Aprilčica sem šla gledat kdaj imaš rok, ker si še vedno tako polna energije, pa sem si malo oddahnila. Ko sem brala kam vse šibaš s tamalim me je sploh grizla slaba vestuser posted image

Šibam, me kljub bolečinam v hrbtu skos nekej preganja! Mam meule v ritiuser posted image

Čau, čau!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
5.8.2009 9:52:25   
Anonimen
OMG babe!!!! tadeja bi morala peljat v ponedeljek na cepljenje....in sem totaaaalno pozabilaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image ma jooooj, kako moram bit tolko zmesana!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2664
5.8.2009 9:58:16   
eee35
Če se jaz dobro spomnim, Drnula je pisala, da ima pregled v torek, tj včeraj, CTG, pa to. Mogoče je v bolnici ostala? Čeprav si ni želela tega, tako, da upam, da ne. Edino, če je rodilauser posted image

Mene pa danes nekaj preganja, da bi kuhala, ne vem, kaj mi je, ampak moram hitro to iskorstiti, dokler me ne mine, bom nekeka piščanca spacala in zamrznila. Priznam, da računam na taščo po porodu glede kuhanja, ona itak nenormalne količine vedno spaca, tako, da se ne bo poznalo, če še midva zraven kaj dobiva. Ker če bi računala na user posted image po moje bi vsak dan makarone dobilauser posted image , za omako nisem čisto sigurna, to že višja umetnost...

Včeraj naju je presenetil en prijatelj od user posted image , nekoč smo bili ful skupaj, ko je bil še s prejšnjo punco, pol pa ta nova ga je totalno izolirala od stare družbe, žalostno, v glavnem sta dala z ata malega spalno vrečko za darilo, pa takoooo lepo! Z bombažka, bo glih za začetek, ni prevroča, prav žal mi je, da ni večja, je 56 velikost, tako, da dolgo ne bo mogel biti v njej. Znamka je KANZ, a poznate?

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
5.8.2009 10:02:09   
aprilčica07
Ojla

sams: važno, da se dokopaš do svojga kafetka, obogatenega... user posted image user posted image   vidiš, nate sem pozabla, da imaš rok tam blizek mene
anč: zgaga je hudičuser posted image user posted image user posted image meni včasih niti rupurut ne pomaga, še najbolj mi odleže da se nalockam donata, melka pač ne pijem in si pol pomagam z donatom, ali pa z navadnim jogurtom, je tudi ok in kr hitro pomaga, vsaj meni.. ta hujšo zgago mi pa nredijo piškoti sem opazila..
opatija: ne imej slabe vesti..  user posted image user posted image user posted image naš Jakob je ogromno cajta z nonami in nonoti.....in vedno uživajo in se imajo lepo, tako, da.....glede mene in mojga skakanja okoli: itak sem  bolj skakajoča in mobilna in se mi mora skozi kaj dogajat, pa provam pol izkoristit te dneve, da jih preživim z tamalim čim bolj aktivno.. sva pa skozi sama, ker moj dela in se pač zamotimo na sto in en način.. HB, da se je ohladilo, ker v uni sopari verjemi tudi jst ne bom kolovratla okoli.. je pa tako, da me na momente kr stiska, kako bom pol z Jakobom, ker obeh hkrati enostavno ne bom zmogla popedenat, ne? vem, da imamo none, to itak, ampak se mi zdi, da lih takrat bi blo dobro, da je mali z mano.. in nevem kdaj bom zmogla bit sama, z obema.. joj, imam enih strahov v tej moji glavi.. ti tudi??
eee35:  ne sekiraj se zaradi izpita... jst ga enostavno moram imet, ker živimo v odmaknjenih krajih in brez avta in izpita ne bi mogla it niti v trgovino.,..

Počasi bo treba kaj dat v lonce, nevem kaj nardit.. bojo padle palačinke za desert, to zihr, take z nutelo, da bo pol zgaga ja huda... user posted image user posted image user posted image user posted image Imam pa res čudne ideje zadnje dneve, sem bla v trgovini in sem kupla revijo Lady, da bom brala mlo slovenskih kozlarij..user posted image Pa veste kaj se še spomnim, prej Jakobom sem ful poslušala Il Divo, vedno, doma, v avto, povsod sem jih nažigala, tokrat sem pa obsedena z Eroiko, isto, doma, v avtu, povsod in vedno... joj, hormoni.......

Pridem nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
5.8.2009 10:11:39   
hel32
Ojla babnice,
HVALA VSEM, ZA POHVALE, PA SAJ, ČE IMAŠ VOLJO GRE ŠE GORE PREMIKAT, GLAVN DA JAZ ZDAJ UŽIVAM!

Arwen, veš, moški so pač taki, saj moj je prej vse sam delal, pospravljal, kuhal in pomival, no s pomivalnim, ampak zdaj, sem ga pa malo razvadla, pa še z miza ne pospravi, veš ženske smo malo same krive, ko jih razvajamo, pa jaz mojmu oprostim, ker pokrije ostale.
Eee35, eh, saj bo jaz sem tudi pri 30 nardila izpit, boš ti tudi, zdaj sem pa skor boljši šofer od kakega moškega, se pelje kam hočeš.
*anč* ne mi o zgagi, sem ponoči tudi papala rupurut, groza.
Živa25, kr potrpi malo saj ko bo dovolj zrel user posted image  bo sam hotel ven, najboljši je da se sami od sebe sprožijo popadki, če je vse v redu, Anč, a imam prav?

Sem že en stroj plenic obesila, jao, kolk je tegauser posted image user posted image user posted image , sem že pozabila.
Sonček že sije, upam, da jih posuši hitro, je boljš kot v sušilcu.

Grem papat!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
5.8.2009 10:13:26   
Muca83
Dobro jutro! Sem lepo spila kavico ob prebiranju vaših postov.

Arwen, saj pomoje ne bom imela niti izbire, bo kar tašča imela čez kosila. Saj komaj čaka, da lahko komu pomaga. user posted image Zdaj vedno pogosteje govori kako komaj čaka, da bo lahko dojenčka občudovala. Pa bo to njen že 6. vnuk pa še 2 pravnuka ima že (moj ima ful starejši sestri, pa še on je že malo v letih za 1. otroka user posted image ). No, saj res že 7 let ni bilo novorojenčka v družini.

hel32, bom pa za sedaj pustila te povijalne plenice, potem bom pa videla. Saj lahko mojega pošljem po potrebi itak pa upam, da ne bo treba široko povijat. Tetra imam pa tudi jaz od Tosame, sem jih oprala na 90, potem postrigla nitke, potem sem jih še 1x dala na izpiranje, ker je kar malo prah ven letel in drobne nitke user posted image potem sem jih pa zlikala in zdaj čakajo. Ampak jih imam samo 20.
Kar se pa tiče tvoje življenjske izkušnje pa svaka čast, da si zdržala v tem! Jaz res občudujem ljudi, ki lahko živijo v takem in se jim ne zmeša. In včasih berem tukaj na forumu kakšne zgodbe kako ljudi zaničujejo, ponižujejo in podobno, ženske pa to kar prenašajo, včasih za kakšno dediščino ali pa enostavno nimajo dobrih možnosti za pobeg. Jaz si vedno rečem, da se samo 1x živi in mi največ pomeni, da živim po svoje, v miru ostalo se bo pa že porihtalo. Saj bi jaz tudi lahko šla nazaj domov, kjer zdaj živi samo oče, je v zgornjem štuku čisto prazno izdelano 3-sobno stanovanje, ampak sva obe s sestro pobegnili, ker ni bilo za zdržat. In raje plačujem najemnino in imam svoj mir, kot da bi tam trpela, ker tisto zame enostavno ni življenje. Tako, da user posted image da si uspešno šla stran in si uredila življenje, res bravo, ker te je škoda za take ljudi.

aprilčica, veš jaz imam še do konca tedna dragega doma pri sebi (kolektivni dopust) in se zato manj javljam. Mi okupira računalnik ali pa greva kam ven. No, saj potem bo pa najbrž bolj malo časa v službi pa bo že na očetovskem user posted image

Ob 12h pa šibam na pregled, potem gremo pa ven na kosilo - se je moj spomnil, da bo povabil še svoja starša. Me prav zanima, če bom danes kaj novega izvedela, čeprav pomoje da nič. Še 2 tedna do PDP... noro! Imam tako mešanico veselja, pričakovanja in strahu. Moj je pa ves navdušen, večkrat na dan reče, da bo zdaj kmalu bebica ven prišla. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
5.8.2009 10:23:17   
Arwen
aprilčica07 - saj imaš prav, mogoče sem res na cajte preveč tečna...zdaj imam pa kar slabo vest. Pri nas tudi ponavadi mož kuha (jaz samo asistiramuser posted image ), ko je doma, ampak med tednom, ko je v službi, pa pač jaz kuham in zvečer me gora nepomite posode dobesedno razpi*****. Ooo, zanimivo, jaz sem ti tudi danes palačink zaželela za kosilo. user posted image Zraven pa velik lonec zelenjavne juhe. Njami.

eee35 - preozka cesta...user posted image user posted image Si me res nasmejala s tvojimi učnimi urami vožnje. Ja, poznam Kanz, so mi ful všeč njihove cotke, večkrat kaj kupim tam za malega. Sicer jih prodajajo tudi v BC.

Tanchy - no, lepo, da si se odločila počakat, da prideš lepo na vrsto.user posted image

opatija - user posted image user posted image za spucano stanovanje. Jaz sem tudi nekako za silo spucala tisto, kar sem imela v planu, mogoče bi bilo edino kuhinjo še dobro en dan spedenat. Ampak ni sile, saj jo komaj 9 mesecev uporabljamo.user posted image   Joj, pa te res dajejo hormoni. Saj jaz sem ista, tudi hočem 100% izkoristit čas z malim škratkom. Sicer ga včasih komu "posodim" za par uric, ampak drugače ga pa kar večinoma zase držim.user posted image Vem, da bo nekaj časa malo zapostavljen in bi rada vsak trenutek čim bolj izkoristila z njim. Po drugi strani pa sem tako kot praviš preveč okorna, da bi letala z njim po vročini, pa rolala, pa s kolesom se vozila.... Mi je kar hudo, ker se tako veseli bratca, skoz mi trebušček ljubčka, mene pa skrbi, da bo potem razočaran, ko ne bo več No1. user posted image Ah, bomo videli kako in kaj....

Nič, zdaj me pa že kliče, greva na sprehod dokler še ni vroče. Pa pa, A.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
5.8.2009 10:32:34   
*anč*
aprilčica  vem, da donat pomaga, sam jst mam tok redno prebavo, da sm lahk, če donat pijem nonstop na wcju user posted image . tko da se z mlekom nalivam, sam ne pomaga prou dolgo. eh men vsi sokovi, sladkarije, čevapi .. .nardijo zgago, včasih pa še to ni treba. me pa kr v trenutku tooook zapeče, da morm nujno vstat user posted image , je res sranje. sej je blo v 1. tut tko, pol po porodu me pa enkrat ni zapeklo. ma moj želodec rad prostor. sicer je pa to v bistvu edina nosečniška težava, ki jo mam, tokrat še zatekam ne, tko da se nimam kej dost za pritožvatuser posted image .

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
5.8.2009 10:45:45   
*anč*
hel  men se tut zdi, da je najbolš počakat, da se začne samo od sebe, če je z otročkom vse ok. induciran porod je lahko bolj naporen za mamico, če njeno telo ne sodeluje kot bi moglo (ker še ni pripravljeno). jst sm mela v prvo sprožen porod v 39. tednu, ker se je g v porodnišnici bala, da ne bom mogla kasneje roditi, zaradi velikosti user posted image . bla sem pa 2 cm odprta in rodila v manj kot 4ih urah od prvih popadkov. res je šlo na knap (mali mel 4080g in 37cm obseg glave) in bilo zadnji 2 uri zelo intenzivno, ampak mislim, da je bila to takrat prava odločitev. tokrat je pa mala manjša, tko da upam na bolj naraven porod ... pol bomo pa primerjali user posted image .

aja, še eno osebno vprašanje ... a tjaša gre pa rada k očetu in babici, do nje so bili ok?  in super, da si se rešla vsega tega ... user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
5.8.2009 10:47:22   
kerala
Danes bo spet vroče, pravijo user posted image ... pa tako je pasalo ta dva dni malo dihat!

Hel, res si faca, velik korak je to v življenju, svaka čast, da si tako lepo poštimala, res is zaslužiš! Zanimivo pa je, kako ljudje gledajo na to - niso ljubosumni, ker si srečna in zadovoljna, ampak ker imaš dober avto! Ti se samo hvali pred bivšimi, kar naj zeleino od zavisti, prav jim je user posted image .
sams, user posted image  za Kepico! Ma veš, da nisem bila v že več kot 1 teden - moram to popravit, še danes! Potem pa nič, dokler ne grejo kile dol, to pa lahko traaaaaaaaja, zato je treba zdaj še izkoristituser posted image !

Zmedena sem pa full, nimaš kaj, zgleda, da sem si želela, da bi rodila 8.8., pa sem kar luno tja premaknila. Jutri bo pa še mal prehitro... me pa vseeno zanima, pri kolikih bo delovala user posted image

Jaz pa danes ne bom nič kuhala - punc itak spet ni, moramo pa skrinjo sprazniti vseh starih zalog, da bomo notri spravili vse nove... Tako da danes pade mineštra! Najami, se je prav veselim, ponavadi kuham samo sezonsko zelenjavo, sicer imam tole poletno full rada, bo pa pasalo malo spremembe!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
5.8.2009 10:53:14   
sams
aprilčica in anč, mene tudi malo peče zgaga od piškotov predvsem, ampak sem opazila da manj, če jih ne jem pred spanjem...

eee35, glede potenja: potem po porodu bo še hujše! Jaz sem se potila še skoraj 6 mesecev in to tako, da sem morala spati na brisači, če ne bi morala menjati posteljnino vsak dan user posted image  Grozno, že tak se nisem počutila ženstveno, ob tem pa še toliko manj. Aja, jaz tudi fuuul let nisem imela vozniške in sem se potem odločila tam nekje pri 25. In sem bila edina v avtošoli poleg enega kupa 18-letnikov. FUl dobro je bilo, sem se spet počutila srednješolka user posted image .

Pri nas je že fuuuul vroče, pa grem zdaj ven user posted image , tudi zato (poleg šivilje), ker mi je brat prinesel iz Nexta oblekice in jih enostavno MORAM dobiti še danes, takoj, če ne ...

opatija in Arwen, jaz tudi poskušam izkoristiti čas z malim, pa še on se zadnje dneve ful crklja pri meni in user posted image . Mogoče kaj čuti, da bodo spremembe??? Mi smo mu včeraj rekli (pa ne vem, če je bogi mali razumel), da on bo za nas vedno prvorojenec in že zaradi tega nekaj posebnega user posted image .

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
5.8.2009 10:54:29   
eee35
Evo, kavico že imam...samo da sem šla v Špar, pa me je solidni popadek dobil. Valjda nisem kupila vsega, kaj sem hotela!user posted image . Piščanček pa je, tako, da ga bom lepo spedenalauser posted image .

Jaz bi tudi palačinke, ampak valjda nimam jajc...

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
5.8.2009 10:56:29   
eee35
sams, a so te iz nexta cunjice v redu? Ker pri nas je trgovina, samo bi verjetno morala na netu pogledat, kaj hočem, pa bi mami zatežila, da gre nabaviti.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?