aprilčica07
|
Ojla sams: važno, da se dokopaš do svojga kafetka, obogatenega... vidiš, nate sem pozabla, da imaš rok tam blizek mene anč: zgaga je hudič meni včasih niti rupurut ne pomaga, še najbolj mi odleže da se nalockam donata, melka pač ne pijem in si pol pomagam z donatom, ali pa z navadnim jogurtom, je tudi ok in kr hitro pomaga, vsaj meni.. ta hujšo zgago mi pa nredijo piškoti sem opazila.. opatija: ne imej slabe vesti.. naš Jakob je ogromno cajta z nonami in nonoti.....in vedno uživajo in se imajo lepo, tako, da.....glede mene in mojga skakanja okoli: itak sem bolj skakajoča in mobilna in se mi mora skozi kaj dogajat, pa provam pol izkoristit te dneve, da jih preživim z tamalim čim bolj aktivno.. sva pa skozi sama, ker moj dela in se pač zamotimo na sto in en način.. HB, da se je ohladilo, ker v uni sopari verjemi tudi jst ne bom kolovratla okoli.. je pa tako, da me na momente kr stiska, kako bom pol z Jakobom, ker obeh hkrati enostavno ne bom zmogla popedenat, ne? vem, da imamo none, to itak, ampak se mi zdi, da lih takrat bi blo dobro, da je mali z mano.. in nevem kdaj bom zmogla bit sama, z obema.. joj, imam enih strahov v tej moji glavi.. ti tudi?? eee35: ne sekiraj se zaradi izpita... jst ga enostavno moram imet, ker živimo v odmaknjenih krajih in brez avta in izpita ne bi mogla it niti v trgovino.,.. Počasi bo treba kaj dat v lonce, nevem kaj nardit.. bojo padle palačinke za desert, to zihr, take z nutelo, da bo pol zgaga ja huda... Imam pa res čudne ideje zadnje dneve, sem bla v trgovini in sem kupla revijo Lady, da bom brala mlo slovenskih kozlarij.. Pa veste kaj se še spomnim, prej Jakobom sem ful poslušala Il Divo, vedno, doma, v avto, povsod sem jih nažigala, tokrat sem pa obsedena z Eroiko, isto, doma, v avtu, povsod in vedno... joj, hormoni....... Pridem nazaj:)