|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
4.8.2009 19:25:12   
Anonimen
kerala, kaj ni 6.8. polna luna?
alisa, jutri ob tem casu v porodnisnici, da ne pozabis!user posted image

hel, za posteljnino pa resno sprasujem. joi imam namen se kupit. samo bi komplet vse.baldahin, tisti ogrinjalo, pa blazino za okoli....

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
4.8.2009 19:32:05   
hel32
Miška, posteljnina je una za velike posteljice, 140x70 je pa hello kitti muca narisana, sam prevleka za pojšter, pa kovter inrjuha,
pa itak sem se odločila, da jo bom imela,  za preoblečt je pa dobro,
ostalo baldahin, obrobe imam pa od Galeba, in je modre barve, sicar pa sem mislila, da pač Recinko pošlje za zavitek nevtralno barvo, nič hudega, bomo že spravili v promet!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
4.8.2009 19:54:24   
Anonimen
a-haaaa, hell, pol pa nicuser posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
4.8.2009 20:06:28   
Cavalierka
Živa25 - hm, ne spomnim se, čeprav sem tud jaz ob 11 h čakala v vrsti - desna (bela majčka na naramnice, črne hlače, blond ;-) No, mogoče se pa še srečava. Naslednji pregled imam jaz 18.8. ob 10 h.

Hel32 - tud jaz zadnje čase kr popuščam pri dieti. So pa moje vrednosti glih tako lepe kot tvoje, samo jaz si pomagam z inzulinom.

Porodniška - prej je ena spraševala glede potrdil za službo glede porodniške. Naš CSD (Lj-Vič) pošlje v službo obvestilo o porodniški in do katerega datuma ti pripada porodniška. Pa jaz sem v službi pustila še obvestilo od ginekologinje o predvidenem datumu poroda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
4.8.2009 20:27:29   
sasa84
Živa25, samo da je drugače vse OK s tvojim dedcemuser posted image  Malo se pocrkljajta in pojamrajta skupaj pa bouser posted image
5ra83, veliko sreče na poti v Rim, če se ne utegneš več javit!
Hel32, pašejo napolitanke z mlekom kaj?user posted image Danes so ble spet moj zajtrk-take čokoladne s kokosomuser posted image  njami! Drugač pa svaka ti čast za vozniško in šolo!user posted image  Potem si ravno nehala bit mladi voznik? Pa lepo, da sta se taki fajn osebi našliuser posted image
Joj, Sams, še vedno za službo delaš? Da se ti da...user posted image  Men je že poklicat v službo krizauser posted image
Alisa, panache, njam! Mi skomine delaš! Ful je fajn, ker tak mrzel prav krasno odžeja pa še alkota nima veliko in ga lahk dost spiješ (pa še ne smrdiš tko kot po pivu)user posted image  držiš tempo z ostalimiuser posted image
Eee35, če ti je dolgčas lahko prideš k meni pospravljat in letat iz 4štuka dol pa nazaj gor. Ti bo hitrej minil pa mogoče pospešl kejuser posted image
Tok mi je smešno, ko berem, da sprašujejo razni dohtarji, če kaj razmišljamo, da bi šle prej rodit. Ja halo?! Če bi blo pomojem, bi že včer vn padu!user posted image
Zdej pa pod tuš-kljub osvežitvi sem kr neki prepotena. A se še kakšni dogaja, da ful švica (jst v roke in noge najbolj)? Prov na živce mi gre...user posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
4.8.2009 21:01:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cavalierka

Živa25 - hm, ne spomnim se, čeprav sem tud jaz ob 11 h čakala v vrsti - desna (bela majčka na naramnice, črne hlače, blond ;-) No, mogoče se pa še srečava. Naslednji pregled imam jaz 18.8. ob 10 h.

Jst mam naslednji pregled 13.10. ker je rekla da bom ziher rodila če me bodo sprejeli. A si taka lušna mala pupa z lepim okroglim bauhijem? Prov lep žogast trebuh? Mi je ena prov v očke padla, ker je mela tok luškan bauhi... user posted image

Jst sm pa kopalnico zribala v dobri veri, da mi bo kej pomagalo, da bi se samo od sebe začelo user posted image Nič ne kaže na to, da sem bla uspešna user posted image No ja no... Kopalnica se pa sveti zdej user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 4.8.2009 21:07:37 >

(odgovor članu Cavalierka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
4.8.2009 21:19:30   
simonalokar
hel 32 v l LJ pošiljajo domov že  po 2 dneh zaradi gužve

miška dobrodošla spet nazajuser posted image user posted image . smo mislile da si že šla. štuširala sem se že zaj pa grem mal spat, ker prejšna noč je bil slaba..

se slišmo jutri

pismo glava me je začela bolt.

lahko noč

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
4.8.2009 21:50:49   
eee35
sasa84: eeee....kdo bi pa pospravljal!user posted image še doma se mi ne da!

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
4.8.2009 22:14:29   
aprilčica07
Dober večer,

kerala: ja, obvezno se moraš javit drgači te takoj obsodimo, da si že kam šlauser posted image user posted image
miska, kerala: jst zdaj gledam na koledar pa ne vidim polne lune... očitno imam defekten koledaruser posted image
eee35: tudi jst nisem od spravljanja in pucanja, se mi takooo ne da... ni, da se lih hvalim z mojo lenobo, ampak taka semuser posted image
hel32: super, da si našla človeka, ki te je vreden in se dobro zastopiš z njim...user posted image user posted image user posted image
sams: obogateno kafe?user posted image

Jst se trenutno nažiram k keksi, po obilni večerji, seveda še neki manjka.. izbira sladoled ali keksi? tokrat sem se odločla za kekse, ampak nisem zihr, da ne bo še sladoled padel... mislim, da me je panika začela dajat in nažiranje je rezultat vsegauser posted image
Pa niti posode še nisem spravla.. jao meni, bolše, da grem do kuhinje, in jo vsaj za silo spravim pod kontrolo..

Nočko čveke.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
4.8.2009 22:22:13   
hel32
Evo mene na raport pred spanjem
Neki me danes boli križ že cel dan, pa ne vem kaj to je, se mogoče mali spušča dol, pa cel dan neki dela,
kaj pa vem, zdaj bom še jaz postala taka, kot miška,...user posted image
pa kr neki me medenične kosti bolijo in noge, eh, nič,....
Grem pod tuš in spat.
Aprilčica, jaz tudi napolitanke papala.
Ja Sasa, paše napolitanke in mleko, ja moj dragi je pa itak zakon, skrben bodoči očkauser posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
4.8.2009 23:32:27   
Muca83
Uuu kako paše ohladitev! Vidim, da pridno čvekate in luščite čepe user posted image Pri meni ni še nič videti, da bi se kaj ekstra dogajalo, edino vedno bolj pogoste so "bolečine kot med M" za katere predvidevam, da naj bi bili popadki user posted image Ampak nič rednega. Ma saj še ni čas, imam 19. rok. Moj mi je danes rekel, da naj jutri pa res pripravim vse za v P. Bom videla, meni se kar nekako ne mudi. user posted image

Jaz sem pa danes dobila borovnice od tašče in tasta. Pojma nimam kje sta jih dobila, baje naj bi jih ena nabrala, ki je ne poznam. In so takooo dobre!!! Mmmmm, malo sladkorja zraven in so zakon! Tašča me je danes spraševala, kaj imam jaz željo jesti, ko pridem iz P user posted image Bi rada prihranila delo mojemu in kuhala kosilo za oba in potem bi šel moj k njej iskat ali pa bi ona pripeljala. No, kakor mojega poznam bo res tako. Saj me ne moti, samo da ostane pri tem, da ne bo vsiljevala svojih "dobrohotnih nasvetov" glede otročka.

Jaz imam pa zdaj dilemo s povijalnimi plenicami. Dobila sem jih že lep čas nazaj od sestre ampak se nisem nič kaj poglabljala v njih. Ona jih je kupila pred 8 leti. Pred kratkim sem jih pa oprala in sem videla, da bo take pletene, ful elastične. Na recinko sem pa videla, da imajo bombažne in čisto drugače izgledajo. Pismo, zdaj pa mislim, da bo moji pupi prevroče v njih, neumno mi je pa nove kupovat če jih slučajno sploh ne bom rabila user posted image A katera kaj pozna tele pletene elastične povijalne?

Jutri imam pa pregled, pa da vidimo če se kaj dogaja user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
5.8.2009 0:36:24   
TjasaJ
Še dobro, da moj ne bere foruma, ker bi takoj napeljeval na user posted image , meni se pa res ne da - res se počutim kot kakšen hrošč, ki se prevrne na hrbet. Sva pa danes šla gledat ograjo za stopnišče in sem že razmišljala, kakšna je P v MB. Cesta je grozovita (iz Brežic), sva se morala celo enkrat ustavit, ker je mali hudo protestiraluser posted image .

Ja, 6.8. je polna luna. Pa bomo videle, koliko nas bo takrat še 2in1. Jaz upam, da bo mali po mami in bo pohiteluser posted image . Bova rd skupaj praznovala. Moj se mi smeje in pravi, da bom še kar lepo počakala - ni še naredil previjalne mizeuser posted image .

V LJ pa zdaj res hitro spuščajo domov. Zadnjič so mi rekli, da je tudi v Brežicah naval v avgustu. Levčki letos res napadajo!

Mirno in svežo noč pa veliiiko spanja vsem!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
5.8.2009 5:06:21   
Arwen
Helou!! Kaj zdaj, a sem samo jaz nespečna ali kako?user posted image Upam, da je to res vpliv lune in da bo jutri z mojim spanjem že bolje.

Hel32 - glede na to, kaj vse si dala skozi, ti resnično privoščim, da si končno našla moškega, ki te nosi po rokah. Pa svaka čast, da si se po ločitvi odločila nekaj narest zase!!user posted image user posted image

Kerala - vidim, da tudi ti pridno pripravljaš zaloge hrane za zimo.user posted image Menda je to tudi del gnezditvenega sindroma. Jaz imam skrinjo že čisto nabasano, nekaj sem pa že k mojim staršem nesla spravit. user posted image Jutri moram še špinačo zapakirat, pa robide so začele zoret, da niti ne razmišljam, kam bomo dali gobe, ko bodo začeli jurčki rasti... Bi rabili še eno skrinjo.user posted image  

Muca83 - jaz bi na tvojem mestu sprejela ponudbo tašče, da vam vsaj prvih nekaj dni pripravlja kosilo. Boš videla, da bo prav prišlo. Tvojega dragega boš že še za druge stvari porabila.user posted image Mene so pedenal od spredaj in od zadaj, ker sem bila tolk šivana, da itak ni bilo nič od mene...še nogavic si nisem mogla sama obut. Borovnice imajo pa veliko železa, tako da jih kar veselo papcaj.user posted image

živa25 - ni panike, meni je tudi zadnjič namerila 140/90 pritiska. Sem prišla peš na pregled pa ful je bilo vroče in še takoj, ko sem stopila v čakalnico, me je že poklicala noter. Malo se je G sicer čudila, ampak glede na to, da prej ni bilo problemov, ni komplicirala. Itak imamo doma aparat in sem si ga potem popoldne spet izmerila, pa je bil normalen. Če imaš le možnost, si ga še sama malo meri, lahko pa ti ga izmerijo tudi v lekarni. Toliko, da boš pomirjena...

Cavalierka
- a ti boš potem očitno tudi prej rodila? No, sporoči, kako bop opravila danes na pregledu.

Hja, nas bo res bolj za na prste ene roke preštet konec meseca kle gor.user posted image Mene zaenkrat še nič ne špika in verjetno je vse še zacementirano tam spodaj tako da bom ziher še kaka dva tedna doma in lahko računate name, čvekice. Ah, zdaj grem pa probat nazaj zaspat za kakšno urico, upam, da mi rata. Z mojim sva pa od včeraj na bojni nogi in niti približno ne razmišljam o user posted image , ampak bi mu najraje vrat zavila zdajle, ko spi. user posted image Ni posode pospravil za sabo po kosilu (z malim jeva še prej, on pa potem, ko pride iz službe). Pridem domov, pa bomba v kuhinji...kolk me to pogreje.user posted image   Saj on bi že pospravil, ampak to ob 10 zvečer verjetno. user posted image Ja, poj sem pa jaz tečna in obsedena s pospravljanjem. user posted image Dejte mi povedat, a samo mojega dedca kup umazane, zasušene posode nič ne moti ali kaj, ker tole ni prvič, da sva se zaradi posode skregala???

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
5.8.2009 6:48:13   
Anonimen
jutro punce!da se pofockam, zdaj pa grem brat kar ste naklofaleuser posted image

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
5.8.2009 7:02:26   
Alisa
Jutro,
tu pri nas je še vedno sveže- spala sem kot top ob 3h zbudila šla pit, na wc in drnjohat nazaj. Za spremembo mene zadnje dni sm hrbtenica matra, tako da drugih znakov, kak čep al pa popadki pa ne duha ne sluha.user posted image Očitno bom mogla še čakat, bo že?
Miška a danes zvečer greva, kdaj? Meni je prav smešno kako bi vse rada kar rodile, sploh meni - zame ko se kar nič ne dogaja.
Ena je spraševala o potenju rok, nog? Jao jaz se 3x na dan stuširam sm zaradi tega, ker mi gre na živce, kjub takem fajn vremenu kot je zdaj, se potim.
Grem dat kavo kuhat, pa se vrnem.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
5.8.2009 7:04:53   
Anonimen
ja, alisa...tam okol 7ih, pol 8ih zveccer. da do polnovi postimaveuser posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
5.8.2009 7:18:00   
hel32
Muca, jaz sem jih imela za tamalo, so tudi čisto v redu, je rojena avgusta, daljnega leta 1998, pa ji ni bilo prevroče,
tk, da ne, ne rabiš kupovat drugih, zdaj pač delajo take, jaz pa imam dilemo, kako s temi bombažnimi povit, so nekam drugačne,
Eh, saj bom sprakticirala,

Grem naprej brat!user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
5.8.2009 7:21:54   
Anonimen
punce, si mislite, da bomo cez 1 mesec ze vse pestovale????

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
5.8.2009 7:26:27   
Reby
Dobro jutro! Jaz sem imela včeraj prvič CTG in še pregled. V glavnem vse super, posteljca je še ok, tamali pravi lepotec in je ves čas na UZ sesal - ne prstka, ampak kr sesal je, sma se obe z G ful smejale. CTG po pravilih. Je rekla, da zdej se še more sam odločt, kdaj bo šel ven user posted image Naslednji CTG imam12.8.
Vidim, da pridno klofate strani, še prebrat ne uspem vsega.
Vidim, da je sams omenjala Bailey's - tega pa nisem spregledala, ker se ga men tut ful lušta user posted image
Sisy, katy, flora, cowgirl, Sanikaa - čestitke user posted image  user posted image  user posted image  
Zdej se je pa že ornk začelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
5.8.2009 7:44:38   
Alisa
Zdaj sem plesala na eno pesem, sem našla en star CD še iz srednješolskih let in je gor pesm trebam te- to mi je tako lepa in sem jo zdaj nabijala. Zdaj sem pa crknjena ko opica, zdaj ima pa otroček noter akcijo. Prec dobim porcijo nazajuser posted image user posted image

Danes sem plesno razpoložena.  JUhu! Ne vem od kje mi energija sm men se pleše! Jupi!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 5.8.2009 7:49:58 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
5.8.2009 7:53:10   
hel32
Jutro,
tudi jaz sen danes vstala že ob 7:30, pijem user posted image , 1. pralni stroj tetra pleničk se že pere, čakata me še dva
bombažnih cotkic in eden plišastih, potem pa upam, da je to vse, ker že za to nevem, kam naj damuser posted image user posted image user posted image user posted image
Previjalna je itak že čist nafulana, no drug teden pa prištimam še postlico in ostalo, zdaj imam sicer vse z rjuhami pokrito, da se prah ne nabira,
potem pa obljubim, fotke nalimam v album user posted image user posted image
Saj sem mislila malo počakat še, ampak me je včeraj nekaj špikalo pokrižu in medenici, no danes je mir, ampak, zgleda, da nekaj je bilo,
da slučajno nebi ostalo sem kr danes fliknila prat, Muca, jaz imam tosamine plenice, pa tudi piše da jim moraš po 1 pranju odrezat nitke user posted image ,
jih imam pa 40user posted image !

Veš Arwen, moj bivši me je skozi zapostavljal, češ, kako sem nesposobna, ......pa tašča je bila pravi user posted image  na dveh nogah, sem že enkrat pisala,
in tudi tast ni bil nič boljši, imam pa eno zelo drago prijateljico, ki mi je bila takrat v veliko pomoč, je dipl.soc delavka in tudi pričakuje 2 user posted image  v septembru,
njej sem dolžna veliko! Ona mi je pomagal da sem se lahko spet postavila na noge in začela živet, user posted image user posted image
saj sem 1 leto potrebovala, da sem sebe spravila v red, potem sem šele začela na vsem ostalem.
Pa nevem, kako to da sem se zdaj po 5 letih začela tega spominjat, hormoni,user posted image user posted image prej niti govorila nisem o tem!

Aha, naš mali princ se je zbudil, in se že razteguje user posted image

Največ mi pa pomeni to, da nimam koga da bi mi o vzgoji solil pamet, si lahko predstavljate, da vam skozi negdo gleda pod prste in
ukazuje, sem Tjaši brala pravljice, kot dojenčku, pa je stari user posted image  rekel, da sem nora, kaj dojenčku berem pravljice, naj grem delat nekaj bolj koristnega!!!!!!!!!
Pa tudi oblekla je nisem nikoli dovolj, v največji vročini sem ji mogla dati spodnjo majčko gor, pa kikelce kot mali punčki nikoli nisem smela oblečt, da se nebi prehladila, svašta. Če smo kam šli, ponavadi v nedeljo mojim na kosilo, bivši je tak po kosilu šol na kavo za par ur, no in če nismo bili do 8:00 nazaj je klicala, da naj gremo takoj domov, ker otrok mora spat!!!!! Jaz pa sem se vsa tresla, ker mi je seveda grozila doma,
vse sem nardila, da bi šli na svoje, sam nisem imela redne službe, in bolj male dohodke, bivši je pa tak kr naprej jemal kredite za bidaleščine (avtoradio, avto, avtozvočnike,......user posted image  neumni,......) jaz pa sem neumorno pisala prošnje za neprofitno stanovanje, pa nikol nisem dobila odg. +
Da ne povem, kaka štala je bila, ko je tast brskal po mojih papirjih in našel prošnjo, me je hotel kr nagnat, mene, ne vseh!!!!!!

Dovolj bo, kaj menite, očitno me hormoni hudo dajejo, tega se že en lep cajt nisem spomnila, očitno je že dovolj časa poteklo in mi ni več hudo!

Pa, Pa.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
5.8.2009 7:57:29   
Anonimen
ujoj, hel.
dobro da si še clovek in ne kaka zivcna razvalina. pa svaka cast, da se ti je uspelo postavit na noge!user posted image user posted image user posted image
pa stike z njimi imas se? in kako komentirajo tvojo sreco?

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
5.8.2009 8:04:59   
Anonimen
jst bom sla danes kar kopalnico belit!!! je itak potrebno. pa se drugega nimam za pocet. pa se kaj lahko pospesim!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2648
5.8.2009 8:07:55   
hel32
Miška, veš da imam stike, na žalost jih moram imeti zaradi otroka,

komentirajo, nič dosti, vidim pa po obnašanju, da so mi tako fauš, da bi mi vrat zavili, sploh stara, ko je vidla, da imama nov avto je skor oke zgubila,user posted image

in ko se pripeljem pred blok so vsi sosed odzunaj in bulijo v avto, kot bik v nova vrata.

Je zadnjič prišla ena z mokrimi lasami ven on z odprtimi usti gledla v avto, ena je pa bla že zun in čakala, da parkiram.
saj res, da je Audi A4 s-line z zatemnjenimi šipami in kromom, pa nizek, tak, pravi mafijski, sam kupila sma ga zaradi klime in ker je karavan ima velik prtjažnik, pa še disel je pa pije sam 6 l/100km.
Je ena moja bivša kolegica, tudi soc.del. vidla avto, ko je šla mimo, se ni mogla načudit, se je kr not vsedla, in spraševala to ti sama voziš?
Ja ne šoferja imam, HALO!!!!!!
Sicer pa povem, kaj je za otroka nujno, drugače pa ko jih J*b*user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
5.8.2009 8:10:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Miška, veš da imam stike, na žalost jih moram imeti zaradi otroka,

komentirajo, nič dosti, vidim pa po obnašanju, da so mi tako fauš, da bi mi vrat zavili, sploh stara, ko je vidla, da imama nov avto je skor oke zgubila,user posted image

in ko se pripeljem pred blok so vsi sosed odzunaj in bulijo v avto, kot bik v nova vrata.

Je zadnjič prišla ena z mokrimi lasami ven on z odprtimi usti gledla v avto, ena je pa bla že zun in čakala, da parkiram.
saj res, da je Audi A4 s-line z zatemnjenimi šipami in kromom, pa nizek, tak, pravi mafijski, sam kupila sma ga zaradi klime in ker je karavan ima velik prtjažnik, pa še disel je pa pije sam 6 l/100km.
Je ena moja bivša kolegica, tudi soc.del. vidla avto, ko je šla mimo, se ni mogla načudit, se je kr not vsedla, in spraševala to ti sama voziš?
Ja ne šoferja imam, HALO!!!!!!
Sicer pa povem, kaj je za otroka nujno, drugače pa ko jih J*b*user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudooooooo!!!!!kar naj ti bojo nevoscljivi!!!!!jst bo se še prav fino gospo delala, pa pretiravala v vsem. pa kako se mate fajn, pa kako radi se mate!!!!pa naj se pozrejo. sam kakor vidim, tebi ni treba nic pretiravat. da si si supeeeer postimala zivljenje!

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?