hel32
|
Jutro, tudi jaz sen danes vstala že ob 7:30, pijem , 1. pralni stroj tetra pleničk se že pere, čakata me še dva bombažnih cotkic in eden plišastih, potem pa upam, da je to vse, ker že za to nevem, kam naj dam Previjalna je itak že čist nafulana, no drug teden pa prištimam še postlico in ostalo, zdaj imam sicer vse z rjuhami pokrito, da se prah ne nabira, potem pa obljubim, fotke nalimam v album Saj sem mislila malo počakat še, ampak me je včeraj nekaj špikalo pokrižu in medenici, no danes je mir, ampak, zgleda, da nekaj je bilo, da slučajno nebi ostalo sem kr danes fliknila prat, Muca, jaz imam tosamine plenice, pa tudi piše da jim moraš po 1 pranju odrezat nitke , jih imam pa 40 ! Veš Arwen, moj bivši me je skozi zapostavljal, češ, kako sem nesposobna, ......pa tašča je bila pravi na dveh nogah, sem že enkrat pisala, in tudi tast ni bil nič boljši, imam pa eno zelo drago prijateljico, ki mi je bila takrat v veliko pomoč, je dipl.soc delavka in tudi pričakuje 2 v septembru, njej sem dolžna veliko! Ona mi je pomagal da sem se lahko spet postavila na noge in začela živet, saj sem 1 leto potrebovala, da sem sebe spravila v red, potem sem šele začela na vsem ostalem. Pa nevem, kako to da sem se zdaj po 5 letih začela tega spominjat, hormoni, prej niti govorila nisem o tem! Aha, naš mali princ se je zbudil, in se že razteguje Največ mi pa pomeni to, da nimam koga da bi mi o vzgoji solil pamet, si lahko predstavljate, da vam skozi negdo gleda pod prste in ukazuje, sem Tjaši brala pravljice, kot dojenčku, pa je stari rekel, da sem nora, kaj dojenčku berem pravljice, naj grem delat nekaj bolj koristnega!!!!!!!!! Pa tudi oblekla je nisem nikoli dovolj, v največji vročini sem ji mogla dati spodnjo majčko gor, pa kikelce kot mali punčki nikoli nisem smela oblečt, da se nebi prehladila, svašta. Če smo kam šli, ponavadi v nedeljo mojim na kosilo, bivši je tak po kosilu šol na kavo za par ur, no in če nismo bili do 8:00 nazaj je klicala, da naj gremo takoj domov, ker otrok mora spat!!!!! Jaz pa sem se vsa tresla, ker mi je seveda grozila doma, vse sem nardila, da bi šli na svoje, sam nisem imela redne službe, in bolj male dohodke, bivši je pa tak kr naprej jemal kredite za bidaleščine (avtoradio, avto, avtozvočnike,...... neumni,......) jaz pa sem neumorno pisala prošnje za neprofitno stanovanje, pa nikol nisem dobila odg. + Da ne povem, kaka štala je bila, ko je tast brskal po mojih papirjih in našel prošnjo, me je hotel kr nagnat, mene, ne vseh!!!!!! Dovolj bo, kaj menite, očitno me hormoni hudo dajejo, tega se že en lep cajt nisem spomnila, očitno je že dovolj časa poteklo in mi ni več hudo! Pa, Pa.