mismis
|
Dober dan, danes sem bolj med ta poznimi, so mi sovražniki (beri informatiki) zaplenili mašino, ki je v zadnjih izdihljajih, nato so mi pa dali neko nadomestno. Kr neki... Loremi, kaj pa če bi ti prevzela kuhanje jutranje kavice, ko bo naša Reby uživala sadove svojega dela . Tako ali tako si med prvimi gor. Reby, akcija ali ne, sezona gor ali dol, ti boš kmalu zaposlena z bolj prijetnimi opravili. Imaš pa prav, ti si mi včeraj v sms več napisala, pa sem malo gruntala, da ne vem, kaj od tega bi ti napisala za javnost, potem sem pa napisala samo epilog Žiži, nije to, da ja zaje.bavam starejše, več koga stignem . Pa saj ti mene veš . Vidim, da si se le odpravila laufati, jo no, minuta je ipak več, kot nič minut, saj veš kako pravijo, počasi se žabo dere . S tem tempom boš do konca tedna že prelaufala minuto in 48 sekund. SSuzi, kdaj pa ti štartaš. Ali imaš že datum za dvig stimulacije? Cukica, upam da bodo rezultati dobri in obetavni Lana, rečemo po šolsko, da slabosti trajajo do nekje 12 tedna. Jaz pa upam, da jih bo konec do konca avgusta, ko pridem jaz z dopusta, da se končno dobimo in tisti 40+ piknik naredimo (rima je naključna ). BEBIII, kdaj torej greš ti po špike? Ali moraš čakati, da pride?