Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 16:01:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aqua neka neka Vidiš, zdaj je že lana začela z ušesi strižt!!! Še mal, pa bo cel RR kl firbcal!!! Ti jih pa znaš zakurt!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 16:04:13
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aqua neka neka Vidiš, zdaj je že lana začela z ušesi strižt!!! Še mal, pa bo cel RR kl firbcal!!! Ti jih pa znaš zakurt!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 16:05:22
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aqua neka neka Vidiš, zdaj je že lana začela z ušesi strižt!!! Še mal, pa bo cel RR kl firbcal!!! Ti jih pa znaš zakurt!!! kje si pa te najdla....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 17:43:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hormoni delajo al kaj
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 18:34:31
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Hormoni delajo al kaj jaja, ma tisti ki so za bruhat ....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 18:59:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sej bo šlo hitro mimo saj veš zakaj ti je slabo
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:13:02
|
|
|
|
gigi1
|
Oj babe žabe Vidim, da je žurkaaa Sonči res je lepotec . Atija pa raj ne gor limat, k se že zdej slinjo . Sploh take, ki imajo zdej post Aquica tole je pa novička dneva . Jupiiii. Komaj čakam, da začnem navijat zate in ti vsaj malo povrnem za vse tiste pestke, ki si jih zame držala Seki ste že napolnili 38T . Zdej imaš pa dovljenje od RR za P . A rabiš karto za v Toskano?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:28:37
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj babe žabe Vidim, da je žurkaaa Sonči res je lepotec . Atija pa raj ne gor limat, k se že zdej slinjo . Sploh take, ki imajo zdej post to si pa name mislila a že prideš za mano...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:30:00
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi helovvvvvvvv again!!!!!!!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:30:36
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Sej bo šlo hitro mimo saj veš zakaj ti je slabo aaaaaah, to je res, trenutno edini znak, poleg prsi, ki se bodo vsak čas razlezle, ma halo!!!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:53:57
|
|
|
|
gigi1
|
Lana, če je pa res Zarčika moja helou še enkrat
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 19:59:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 to si pa name mislila a že prideš za mano... Pa hvala za tole . Upam, da mi boš kmal kontro dala
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:00:50
|
|
|
|
mismis
|
a je žur???? kdo da kontro, komu???
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:10:53
|
|
|
|
gigi1
|
Oj Mišmišu. Kako smo danes? A kaj veš kako je Reby opravila?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:15:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj Mišmišu. Kako smo danes? A kaj veš kako je Reby opravila? ja vem, pa ne povem
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:16:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj Mišmišu. Kako smo danes? A kaj veš kako je Reby opravila? ja vem, pa ne povem A ne ga biksat . Torej je vse OK . Še vedno v pravem položaju
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:17:01
|
|
|
|
mismis
|
takle forwardiram sms.... ctg super, v glavnem vse ok... no sej več bo pa itak sama napisala
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:17:42
|
|
|
|
sonček33
|
Reby prima.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:18:45
|
|
|
|
gigi1
|
Reby to mi deli . Hvala Mišmiš. Sem komaj čakala, da se oglasiš, da te malo povprašam
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:20:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Reby to mi deli . Hvala Mišmiš. Sem komaj čakala, da se oglasiš, da te malo povprašam a mene si čakala?? No lepo, da tudi mene kdaj čakate... nč grem pod tuš, sem bolj prešvicana kot švica, ker sva s kužonom spet joggirala
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:21:45
|
|
|
|
gigi1
|
Jaz pa večerjat. Sem si dans soperge kupla in upam, da jutri začnem laufat
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:24:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz pa večerjat. Sem si dans soperge kupla in upam, da jutri začnem laufat jelda, upaš, da jutri začneš laufat ti od koga je pa to odvisno, a ti začneš laufat ali ne, mislim samo toliko, da je treba upati zraven (a sem žleht)
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:29:22
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz pa večerjat. Sem si dans soperge kupla in upam, da jutri začnem laufat jelda, upaš, da jutri začneš laufat ti od koga je pa to odvisno, a ti začneš laufat ali ne, mislim samo toliko, da je treba upati zraven (a sem žleht) Od tega, če se mi bo dalo
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:43:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz pa večerjat. Sem si dans soperge kupla in upam, da jutri začnem laufat jelda, upaš, da jutri začneš laufat ti od koga je pa to odvisno, a ti začneš laufat ali ne, mislim samo toliko, da je treba upati zraven (a sem žleht) Od tega, če se mi bo dalo jaz sem se tudi odločla laufat začet...pol sem rabla vse novo, itak, no je minlo kakšnih 40 dni, no zdaj mam pa vreme za izgovor , ampak trenerka in lauferce pa le mam nove in to je tisto kar šteje....
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 4.8.2009 20:56:33
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a je žur???? kdo da kontro, komu??? jst žižetki, bo že pršla na moj račun, čak
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?