|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
4.8.2009 9:51:17   
Menta
Jaz sem pa danes tako slabo spala. Živcirali so me komarji in sva jih z možem ob 3h zjutraj pobijala po spalnici. Bilo jih je ful in še skrijejo se tako, da jih ne najdeš. Ko pa ugasnem luč, pa spet vse brenči okoli mene. Groza, vsa sem popikana (vsaj 10 pikov po celem telesu).

Kaj pa ve uporabljate za preganjanje komarjev? Ali se res ne sme uporabljati raida in podobnih zadev za v vtičnico?

Poleg komarjev je bilo pa še vedno presneto vroče. Vsa vročina je buhnila not in se kar ni hotelo shladiti. Sva se potem prestavila v dnevno sobo, kjer je bilo bolje. Potem sem spala celo do 9h. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes bom likala. Je že spet kup! Pa sedaj se je stanovanje končno le prezračilo in se bo dalo.

Imejte se super. Uživajte v malo nižjih temperaturah. Meni ustrezajo user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.8.2009 9:59:20   
murkica
Živijo.

Najprej dobrodošli noveuser posted image user posted image  Lepo je videti, da se še kakšna opogumi in se nam pridruži.
Jaz sem si danes kar malo privoščila in sem poležala v postelji, ker se je po dolgem času zjutraj dalo dihat :) Samo mi gre pa zdaj ta dež na živce, ker ne morem na sprehod in čakam, da preneha.

Kar se tiče sedežev. Midva sva kupila Maxi cosi cabrio, ker sva dejansko dobila najbolj pozitivne rezultate. Sva pa vzela tudi podstavek Isofix, ker ga imava v avtu in pravijo, da je dejansko bolj varno, pa še bolj praktično, ker lupinico samo zatakneš in se mi ni treba vsakič ubadat s pasom. Ko pa bo potrebno kupiti večji stolček, pa bova verjetno res kupila römerjevega, saj so do sedaj vsi testi, ki sva jih prebrala pokazali, da so le te najboljši. Ravno pred časom so bili testi otroških stolčkov v reviji Avtomoto in tam je bil rezultat enak, römer je bil precej boljši kot ostali. Za male pa le najboljše, tudi če je kakšen evro več!!!!

Mene je začela zadnej dva dni peči zgaga, ampak za enkrat moram trkat, da še ni tako hudo, da bi morala poseči po kakšnih zdravilih. Mi pa še ni jasno kaj jo izzove, ker nisem jedla nič posebnega. No bomo videli, upam da se zadeva ne bo stopnjevala in da se bo počasi umirilo.

Nič grem se končno spravit iz pidžame in malo pogledat kaj bi kuhala za kosilo, saj pride v Lj. taščica in moram nekaj prirpavit. Bodite lepo in nadihajte se svežega zraka!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.8.2009 11:07:09   
pikica 28
midva imava na spalnici mrežo na oknu in je super...nobenih komarjev ni in nobenih muh....tako, da priporočam....Imajo jo v mercatorju dve mreži za 5 EUR in poleg dobiš ježka, ki ga nalepiš na okno....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.8.2009 11:45:10   
juniorka
Pozdravljene novopridruzene user posted image
Pri nas spet dezuje, dobro, da je vceraj zdrzalo da sem pokosila travo. Spala sem pa kot ubita, me princeska ponoci ne brca, je pridnauser posted image
avtosedez je bil tudipri nas maxi cosi in bo zdaj tudi, pa upam, da mala ne bo tako hitro rasla, ker nas lump jo je pri 6 mesecih prerasel!! Pol smo pa imeli kiddy infinity pro, je mel lani(al predlani) najboljse teste, takrat so roemerji imeli ful slabe, pa smo bli zadovoljni, tu smo pa tobija nabavli. no, pa to maste se casuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

dajte mi se povedat, kter magnezij pijete, tu se samo tablete dobijo.

Jaz pijem donat. Tudi radenska vsebuje Mg, samo malo manj. Imate tam kakšno naravno mineralno vodo, ker bi bilo res žalostno, če bi mogla jemati "sintetične" tablete?

Ti ne morem povedat, kako donat pogresam! pa nobene mineralne vode se nisem odkrilauser posted image , moram prav v akcijo enkrat. Jah, zdaj sem kr tablete nabavla, saj imam poredko probleme, vecinoma ko sem v sluzbi proti koncu, ker sem skoz na nogah.. pa bom ze prezivela, grem cez en mesec ze na porodnisko!

< Sporočilo je popravil juniorka -- 4.8.2009 11:46:30 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.8.2009 11:50:04   
barbchen
Pozdravljene souser posted image ,

tudi jaz sem oživela, ker so zunaj tako prijetne temperature, sem bila včeraj dopoldan spet kot cunja, z nenormalno nizkim pritiskom in brez energije za karkoli početi, se je pa tekom dneva to obrnilo in sem res vesela, da je bolj sveže - čeprav ne bo dolgo trajalo, ampak sej smo sredi poletja neuser posted image

kg - jaz sem jih pridelala 8 in sem bila tudi pred nosečnostjo med bolj podprtimiuser posted image , ampak se ne obremenjujem preveč, ker po telesu vidim, da mi je šlo več ali manj vse v trebuh. Se pa moramo vse zavedati, da je kar nekaj kg dejansko voda, ki je je zdaj več v naših telesih in kg na tehtnici niso najbolj merodajni. Kot je že pi82ka napisala, je to posebno obdobje v naših življenjih in po mojem mnenju kakšne drastične diete in prevelika pazljivost pri hrani niso najbolj priporočljive. Pri sebi opažam, da pojem manj kot pa v prvih 2 mesecih nosečnosti, pa grejo kg vseeno gor, pa gledam na to, da jem raznovrstno hrano, dosti sadja in zelenjave, popijem veliko vode in pa vse počnem glede na svoje počutje. Se pa jaz že kar nekaj let drugače bojujem s kg, pa čez ločevalno dieto sem šla že kar nekajkrat, izgubila kar nekaj kg pa vse nazaj pridelala in se že par let ne obremenjujem več in od takrat se mi je tudi teža ustalila in tudi počutje je super. Vseeno pa upam, na kakšen -kg po poroduuser posted image

avtosedež - midva sva ravno prejšnji teden kupila zelo malo rabljen voziček od Chiccota, ki ima v kompletu tudi lupinco do 13kg in isofix, tako da bova kar to uporabljala, ko pa bo jenči večji, pa bova presedlala na ta prav avtosedež, teste bova pa takrat naštudirala

pa dobrodošli novi bodoči mamici user posted image

Naredite si lep dan. Jaz grem zdajle na obisk k 1 letniku, ki je imel prejšnji teden operacijo, potem pa nekaj v lonec dati, moram še naštudirat kaj, verjetno kaj z domačega vrtauser posted image

Carpe Diem!

Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.8.2009 12:07:39   
tassika

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10. 
1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      ?                        user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,?.user posted image )        ?                      user posted image  

3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         
5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )       24.08.             user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  
8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
?                        user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      3.9.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )         ?                       user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )          29.7.                user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )          29.7.               user posted image        
15.user posted image   Zupica (23)                    (1.user posted image ,0.user posted image )        13.8.               user posted image             
03.11
15.user posted image  Monika985 (26 )          (1.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                  user posted image
17.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
18.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )            ?                 user posted image
18.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )      14.08.           user posted image
04.11.  
20.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            ?                      user posted image
05.11.

21.user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )          ?                    user posted image    
22.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
?                   user posted image
23.user posted image  Juniorka (?)                   (?user posted image . ,?. )                 12.8.            user posted image
24.user posted image   tanja712 (24)                   (1.user posted image ,0. )            12.8.             user posted image
06.11. 
25.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )            28.08.             user posted image   
26.user posted image  srecna_zvezda (?)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?          user posted image   
7.11.     
27.user posted image daisy1980 (28)             (1.user posted image ,0user posted image )           03.09.                 user posted image
28.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                       user posted image   
29.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           3.8.                     user posted image
08.11.  
30.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                        user posted image
31.user posted image zanka (?)                       (2.user posted image ,?.user posted image )                ?                        user posted image
09.11.
32.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
33.user posted image  Pecorella (?)                  (1.user posted image ,1.user posted image )               ?                   user posted image   
10.11.  
34.user posted image robikA (?)                       (3.user posted image ,?.user posted image )                ?                       user posted image
35.user posted image  mayamaya (32)           (1.user posted image ,?.user posted image )            21.                      user posted image
36.user posted image   miska73 (36)                 (1.user posted image ,0.user posted image )             ?                      user posted image user posted image
11.11.  
37.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
38.user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )          01.09                 user posted image
39.user posted image jj24 (24)                       (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                      user posted image
40.user posted image metuljcica77 (?)             (1.user posted image ,0.user posted image )         29.07.                 user posted image          
12.11.    
41.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image       
42.user posted image  Tula (36)                         (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image     
13.11.  
43.user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image        
5.8.                          user posted image
44.user posted image valerija77 (32)              (3.user posted image ,1.user posted image )        11.8.                      user posted image         
14.11.
45.user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                           user posted image  
46.user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

47.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                      user posted image
48.user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )         25.8.                   user posted image   
49.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )         25.8.                   user posted image        
50.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )          07.08.                user posted image      
51.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                      user posted image
52.user posted image    ninka80 (28)                  (2.user posted image ,user posted image 2. )           ?                     user posted image
53.user posted image    spelap1 (21)                      (1.user posted image . ,0user posted image . )        17.8.            user posted image   
54.user posted image   Eva19 (19)                      (1. user posted image . ,0. user posted image )             04.8.            user posted image
17.11
55.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
56.user posted image MC09(32)                         (1.user posted image ,0.user posted image         19.08.                 user posted image      
57.user posted image  luan  (?)                           (2.user posted image ,1.user posted image        ?                           user posted image       
18.11. 

58.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          ?                         user posted image
19.11.
59.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
 11.08.                user posted image        
60.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                       user posted image      

61.user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )          24.08.               user posted image     
62.user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )            ?                      user posted image     

20.11.
63.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )           ?
                       user posted image             
64.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                     user posted image      

65.user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         14.8.                   user posted image      
66.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )          4.8.                     user posted image
67.user posted image   petkapet (37)                  (2. user posted image ,1 user posted image )                                    user posted image  
21.11
68.user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )              ?                       user posted image        

69.user posted image  krivonoska (32)            (2.user posted image ,1.user posted image )                  ?                    user posted image  
22.11.
70.user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         18.8.                      user posted image
71.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                        user posted image
72.user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
 12.08.                     user posted image
73.user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )         6.8.                           user posted image

74.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )        3/5.08                      user posted image
23.11.
75.user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         19.08                        user posted image

24.11.
76.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                         user posted image
25.11.
77.user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )          ?                               user posted image
78.user posted image  pi82ka (26)                 (1.user posted image ,1. user posted image )           24.08                     user posted image
79.user posted image  Kepica78 (31)               (1.user posted image ,0.user posted image )          13.8.                      user posted image   
27.11.
80.user posted image Ikar (?)                         (3. user posted image ,2.user posted image )                 
81.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                          user posted image            

82.user posted image   Pikapolonica24 (25)      (2.user posted image ,2.user posted image )         28.08.                    user posted image            
28.11.
83.user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )             3.8.                   
   user posted image
29.11.
84.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                           user posted image

85.user posted image  neni13 (?)                   (2.user posted image ,1.user posted image )               ?                            user posted image
30.11.
86.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )          
10.8.                       user posted image
87.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
88.user posted image  eva 1(26)                         (3.user posted image ,3user posted image )        5.8                         user posted image
XX.XX. 
89.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
?                            user posted image
90.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                            user posted image
91.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                           user posted image   

Skupaj: 

user posted image :    29

user posted image :    21

user posted image  :    42

user posted image + user posted image + user posted image  = 91

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4406
    4.8.2009 14:17:37   
    summer410
    mene pa zanima kako vse tiste, ki hodite v službo zdržite....

no, jaz bom pisala zase...
    delam v računovodstvu/prodaja...skratka, za računalnikom...in delam od 8-10 ur na dan, ker so dopusti in je povrhu vsega še nenormalna gužva.....
    ne morem se prisilit, da bi šla na bolniško, ker enostavno ne morem bit tako hudobna do sodelavke....
    skratka....saj vem da sem si sama kriva...sam mal pare spuščam tule in sprašujem kako ve kaj zdržite:)

(odgovor članu Menta)
    Neposredna povezava do sporočila: 4407
    4.8.2009 14:30:14   
    pikica 28
    tudi pri meni je enako...nočem na bolniško, ker bi s tem zaribala svojo sodelovko, s katero sve skupaj v pisarni...ves moj del bi padel spet na njena ramena...pa že tako je reva full v gužvi....na žalost pa nadrejeni tega ne vidijo...se pač prisilim in probam zdržat v službi....sem tudi jaz za računalnikom....samo sem tehnolog....

Ne vem pa kako mislijo ko bom šla na porodniško, prej je bilo govora, da me bo nekdo nadomeščal...sedaj pa tišina...močno upam, da ne bodo še bolj zafilali mojo sodelovko....user posted image saj vem preveč se oziram na druge in premalo gledam na sebe...j..ga...sem pač taka...

No ko bo pa nevzdržno sedet za računalnikom, bom pa šla na bolniško...do takrat pa veselo na delo...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu summer410)
    Neposredna povezava do sporočila: 4408
    4.8.2009 14:53:43   
    summer410
    ja.....isto je pr meni.....sam počas me stres najeda......user posted image
    en dan bom eksplodirala.....ali pa rodila  najbolj hiperaktivno punčko kar jih jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4409
    4.8.2009 14:54:14   
    kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: summer410

mene pa zanima kako vse tiste, ki hodite v službo zdržite....

no, jaz bom pisala zase...
    delam v računovodstvu/prodaja...skratka, za računalnikom...in delam od 8-10 ur na dan, ker so dopusti in je povrhu vsega še nenormalna gužva.....
    ne morem se prisilit, da bi šla na bolniško, ker enostavno ne morem bit tako hudobna do sodelavke....
    skratka....saj vem da sem si sama kriva...sam mal pare spuščam tule in sprašujem kako ve kaj zdržite:)

ojla
    no tud jest delam v računovodskem servisu in sm 8 ur za rač. sam moj moto pa je da se ne sekiram...v službi pač vejo da bom odšla, in se bojo že sami znašli. stranke me namreč že sprašujejo kdo me bo zamenjal jest pa samo skomignem z rameni kaj čmo bojo že šefi uredil zadevo mene se to ne tiče trnutno sploh.
    sej mogoče zvenim zlobno pa egoistično ampak tako pač je, ne bom se sekirala pa kvarila živcev škoda mojega zdravja.
    drgač pa jest 8 ur kr zdržim, mam klimo zraven priklopljeno, pa vsake tolk se mal sprehodim po pisarni gor pa dol pa kar gre, tko da o bolniški zaenkrat niti ne razmišljam....dokler je vse uredu bom pač delala.

tko da summer410 in pikica 28 ne obremenjujta se preveč s tem, ker tega vama ne bo noben poplačal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4410
    4.8.2009 15:01:02   
    summer410
    nekak si ne morem pomagatuser posted image user posted image iščem unga smajila ko glavu suče, pa ga ni:)))

(odgovor članu kepica78)
    Neposredna povezava do sporočila: 4411
    4.8.2009 15:30:40   
    Nezy85
    Dobrodošli novi souser posted image

Za komarje imam jaz kr Raid vkloplen,sicer ga zjutraj odklopim pa še okno imam odprto noč in dan, pa nimamo komarjev, bomo pa drugo leto nabavli komarnike!

KG, bomo ju3 vidli kolko smo jih pridelali!

Pa še za komisijo moram ju3 poslat, spet bo strahin trepet, če mi bojo podalšali al ne!Kr groza je čakati!

Dobili smo najlepše darilo:
    Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
    1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 4412
    4.8.2009 16:03:42   
    Perlica76
    No,pregled je za mano,vse je ok,plodek je zdaj težak slabo kilo!Naslednji pregled pa imam 2.9.
    Pa še kri in urin sem oddala,izvidov nisem čakala,ker je sestra rekla,da če je kaj narobe,da me pokličejo.

Komarji:jaz sem od vedno zelo občutljiva na pike komarjev,dobim veeelike otekline,zato uporabljam spreje(Off) in Baygon ali Raid za vtičnice.Nisem še zasledila,da bi kaj od tega škodilo v nosečnostiuser posted image

pa-pa

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4413
    4.8.2009 16:08:57   
    DULCE
    Živjo punce!

Pridružuje se vam še ena novemberka rok imamo 21.11.09 pričakujemo pa user posted image .

lp

(odgovor članu Perlica76)
    Neposredna povezava do sporočila: 4414
    4.8.2009 16:49:48   
    monika985
    Pozdrav po dobrem tednu. Sem se danes vrnila iz dopusta in že vse na hitro prebrala. Pozdravček vsem novim (se vas je v tem tednu pridružilo kar nekaj user posted image ). Uglavnem na dopustu sem se imela lepo, vreme je bilo krasno, brez kaplje dežja, naplavala sem se bolj malo, ker mi plavanje neko ni odgovarjalo in me je precej utrudilo, sem se zato pa kar dobro odmočila user posted image .

Ja, kilogramčki user posted image . Tut jaz sem že na 10+, vse mi je šlo več ali manj v bušija, imam pa s tem precej hude težave. Res težko živim s to kilažo, vem da v meni raste prečudovito bitje, samo kljub temu...

Meni kri in urin vzamejo vsak mesec (na vsakem pregledu) in mi je ginekolog rekel, da če bi bile kakršne koli težave z nosečniško sladkorno, da bi se pokazalo že na teh preiskavah.

Ker sem preletela bolj na hitro, vem da je ena spraševala o porodnišnici. Jaz bom gotovo rodila (če le ne bo težav) v Postojni (mi je pač najbližja) in po informacijah boljša kot Ljubljana. Bila sem že na predavanju o epiduralni, kjer ti poleg tega, podajo tudi informacije o ostalih zadevah kot so vrste poroda itd. (možen je tudi ogled).

Toliko za enkrat. Uživajte v bolj svežem vremenu!!!

(odgovor članu DULCE)
    Neposredna povezava do sporočila: 4415
    4.8.2009 17:47:32   
    Nončika
    alo!

končno se je malo shladilo. mi mamo pa že probleme z vodotoki. kriza no.

naše stanovanje napreduje. zdaj nam električar priklaplja elektriko, nato v soboto vlečejo izravnalno, pol pa šiba malanje. user posted image user posted image user posted image

kar se službe tiče, groza no. jaz mam psihično naporno delo, stranke, dobavitelji, nenehno na nogah, dvigovanje, ... ne vem kako bi zdržala. kako so se moji načrti izjalovili. šele zdaj te dni sem nameravala na bolniško pred iztekom pogodbe za DČ. zdaj sem pa že 3m na bolniškem.user posted image user posted image user posted image

komarji, mi mamo vklopljen raid v vtičnici. drugače bi sigurno bila fertik. mene majo komarji izredno radi, posebej zdaj. da o tem, če me keri piči ne govorim. mam otekline 3dni.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu monika985)
    Neposredna povezava do sporočila: 4416
    4.8.2009 17:53:54   
    karmyka
    Podravljene souser posted image

Tako tudi jaz po dolgem, dolgem času pišem, berem vas večkrat pišem bolj malo, vmes smo bili malo na morju pa itak sem prišla domov bolj zmatrana, ko sem šla na morje saj veste tiste ki imate že otroke kako je naporno sploh zato ker smo se morali 2krat na dan vozit po 15 minut do plaže tako res nebi več šla pa še 38 stopinj vsak danuser posted image

Tudi za mano je morfologija končno, imela sem jo včeraj z bebico je vse vredu ima 600g vse brez posebnosti,imeli bomouser posted image je gin.rekla tole bo pa punčka ne vidim nič druga med nogamiuser posted image ,aha pa še kako je bilo  lepo ko je odpirala ustice pa jezika je pokazalauser posted image .
    Zdaj nas pa bo babnic pri hiši bogi atiuser posted image eh pa nas bo že postroijl saj zna je vojakuser posted image

Smo pa večino kar same ker je naš ati vojak tako kot sem že omenila in je skoz kar na terenih ali pa na misijah tako da upam da nam sedaj ne bo pobegnil na misijo ko prihaja še ena štručkauser posted image

Naslednji pregled imam 7.9 pa še glukozni test me čaka sedaj prvič.

Pozdravček tudi vsem novimuser posted image in vse čestitke user posted image , ki ste že opravile morfologije in pregledeuser posted image

Imam pa vprašanje bo katera rodila v Celju??

Pa še slikce od naših dveh navihank ki nagajajo mamiciuser posted image user posted image

user posted image
    user posted image

(odgovor članu monika985)
    Neposredna povezava do sporočila: 4417
    4.8.2009 18:09:41   
    pikica 28
    hm, vam povejo koliko tehtajo vaši nagajivčki? Meni moj G še nikoli ni povedal koliko tehta moja žabica....Samo pravi, da je vse OK...in da samo tako naprej...

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu karmyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4418
    4.8.2009 18:25:08   
    nogavicka80
    Občasno sem vas brala, tokrat pa sem sklenila, da se vam pridružim. Predvsem me je spodbudilo pisanje tistih "službenih žrtev". Tudi sama sem gledala na vse okrog sebe in prav nič nase. Vesela sem lahko, da je dete (vsaj glede na morfologijo) zdravo. Delam v šolstvu in junija je v šoli NORIŠNICA. Takrat sem imela ogromno težav, a zaradi drugih nisem šla na bolniško. Trudila sem se v tje službi 3 leta 300%. Zdaj bi morala podpisati pogodbo za nedoločen čas, nakar pa sem včeraj po naključju izvedela, da bom ostala povsem brez službe. To bi izvedela pa šele, ko bi se vrnila v službo konec avgusta. Ko pa sem nato novi šefici povedala še, da sem noseča, mi je odgovorila, da potem se ji pa sploh ne splača mene vzet!!! Pa je sama mamica, mimogrede. Tako da, punce premislite, ali je res vredno toliko gledati na druge. Ja, ni lahko tistim, ki prevzamejo še naše delo, a po drugi strani - a vam sploh kdo reče hvala, a je komu mar, kaj tvegate ob tolikšnem naporu??? Tako da sem sredi gradnje ob službo, pa še ob dopust...moj sicer pravi, da je zadnji čas, da grem iz tega kolektiva (to mi govori že kako leto), kar ima po svoje prav, a otroke sem imela pa zlate in starše prav tako...samo zanje mi je žal.

No, videla sem še temo o komarjih - tudi mi2 uporabljava komarnike na oknih, le da sva jih dodatno pritrdila z žeblji, saj imamo zadnje čase večkrat močne nevihte in pri eni izmed teh je veter komarnik odnesel neznano kam :).

Sicer pa je to moja prva nosečnost, pričakujemo pa 17.11., oz. če upoštevam rok dr. Strahove (NIKOLI VEČ NE GREM K NJEJ!!!) 23.11. Imam super ginekologinjo in sem, kar se naše štručke tiče, mirna, saj vem, da sva v dobrih rokah :).

Pridobila sem dobrih 6 kg, sem že od prej bolje obložena, a se s kg ne obremenjujem. Sladkorja mi niso merili - sem si ga pa kar pri mami, ker je mama na inzulinu in sem pač izkoristila priložnost. Zgleda, da je vse ok.

Hmmmm, o čem ste še pisale? Aja, počutje - občasno močna zgaga, pekoč hrbet in pogoste bolečine v križu. Nimam apetita, a se trudim pojesti več grižljajev čez dan in seveda iz različnih skupin - sadje&zelenjava pa sta na prvem mestu.

Huh, bila sem dolga, ampak ok, ker je bilo prvič, se mi menda oprosti user posted image ?

(odgovor članu karmyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4419
    4.8.2009 18:31:24   
    karmyka
    Pikica 28 pri meni ko mi je govorila za vse druge mere bebice je vmes še kar povedala koliko približno tehta,ji vse piše na ultrazvoku pa v knjižico je tudi dopisala to je vbistvu približna ocena saj verjetno če bi vprašala bi ti gin.sigurno povedaluser posted image

(odgovor članu nogavicka80)
    Neposredna povezava do sporočila: 4420
    4.8.2009 19:33:58   
    karin82
    IZVIRNO SPOROČILO: nogavicka80

Sicer pa je to moja prva nosečnost, pričakujemo pa 17.11., oz. če upoštevam rok dr. Strahove (NIKOLI VEČ NE GREM K NJEJ!!!) 23.11. Imam super ginekologinjo in sem, kar se naše štručke tiče, mirna, saj vem, da sva v dobrih rokah :).

Ja tudi jaz pričakujem 17.11., pa bila sem tud pri dr. Strahovi, pa sem bila sama zelo zadovoljna, zato me sam zanima kaj je tebe tako zelo zelo zmotilo pri njej?

Neposredna povezava do sporočila: 4421
    4.8.2009 21:59:09   
    nogavicka80
    Karin82 - zmotil me je njen odnos - namesto, da bi nama govorila o najini štručki, je naju o najinih službah zasliševala, partnerju celo tako nizko spustila...zapovrh pa me je dobesedno udarjala po trebuhu takomočno, da me je zaskrbelo za štručko. V življenju sem dala skozi že veliko UZ-jev in nikoli niti približno ni bilo potrebnih tako močnih UDARCEV...O štručki sva izvedela praktično nič, pa še tisto slikco ji je bilo težko dati zapovrh...ne vem no.

Tudi kolegica je rekla, da je pričakovala več podatkov o štručki kot le to, da ima dete 5 prstov in da se srček sliši. To ti lahko pove tudi tvoja osebna ginekologinja.

(odgovor članu karin82)
    Neposredna povezava do sporočila: 4422
    5.8.2009 8:52:57   
    summer410
    IZVIRNO SPOROČILO: DULCE

Živjo punce!

Pridružuje se vam še ena novemberka rok imamo 21.11.09 pričakujemo pa user posted image .

lp

isti dan kot jaz....samo pr nas je user posted image user posted image

(odgovor članu DULCE)
    Neposredna povezava do sporočila: 4423
    5.8.2009 8:56:03   
    summer410
    IZVIRNO SPOROČILO: nogavicka80

Občasno sem vas brala, tokrat pa sem sklenila, da se vam pridružim. Predvsem me je spodbudilo pisanje tistih "službenih žrtev". Tudi sama sem gledala na vse okrog sebe in prav nič nase. Vesela sem lahko, da je dete (vsaj glede na morfologijo) zdravo. Delam v šolstvu in junija je v šoli NORIŠNICA. Takrat sem imela ogromno težav, a zaradi drugih nisem šla na bolniško. Trudila sem se v tje službi 3 leta 300%. Zdaj bi morala podpisati pogodbo za nedoločen čas, nakar pa sem včeraj po naključju izvedela, da bom ostala povsem brez službe. To bi izvedela pa šele, ko bi se vrnila v službo konec avgusta. Ko pa sem nato novi šefici povedala še, da sem noseča, mi je odgovorila, da potem se ji pa sploh ne splača mene vzet!!! Pa je sama mamica, mimogrede. Tako da, punce premislite, ali je res vredno toliko gledati na druge. Ja, ni lahko tistim, ki prevzamejo še naše delo, a po drugi strani - a vam sploh kdo reče hvala, a je komu mar, kaj tvegate ob tolikšnem naporu??? Tako da sem sredi gradnje ob službo, pa še ob dopust...moj sicer pravi, da je zadnji čas, da grem iz tega kolektiva (to mi govori že kako leto), kar ima po svoje prav, a otroke sem imela pa zlate in starše prav tako...samo zanje mi je žal.

dobrodošla....

kar se tiče službe...sploh ne bom več zgubljala besed....da se ne pogovarjam o tem...da moram še zdaj 14 dni delat nadureuser posted image

in imaš isto izkušnjo očitno z Strahovo kot jaz......nikoli več....pa če še 5 krat zanosim......user posted image

skratka.....welcome to the club

Neposredna povezava do sporočila: 4424
    5.8.2009 8:57:19   
    Eva19
    no da poročam o pregledu, ki sem ga mela včeraj. je blo ful dobr, sm lahko gledala malo skor tok časa kot na morfologiji, ful si je vzela čas. drugače je pa vse ok, težka je približno 759 gramov, je pa rekla da se vse mere ujemajo z dolžino nosečnosti, sepravi 25 teden... mi je pa pokazala jezička, smo jo tko ujeli tud na slikici. skratka ful sem bla zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image drugač mi je pa rekla da moram mal več počivat glede na to da so mi neki gležnji začel zatekat, ampak je rekla da je verjetno to tut mal posledično zdele, k je bla taka vročina, js sm bla pa še na morju takrat... naslednjo kontrolo imam 3.9. en teden prej moram pa po injekcijo, ker imam Rh- kri. aja, pa dobila sem  še tablete, ker mi je mal količina železa padla, pa je rekla, da naj jih mal jemljem,da se to mal popravi.

lep dan želim vsem,  upam da ne bo spet tko vroče user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

So vaše menstruacije boleče?
    пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!