|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
4.8.2009 22:08:56   
mimi30
ula je zarad smeti začela puzatuser posted image

punce nehite pucat, če hočte da bojo puzal naprejuser posted image

kiara, lušni stauser posted image

jancci, pa kaj res ne vidiš kak je to težkouser posted image ....ni kaj spretni so že....lepa pupikauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
4.8.2009 22:10:58   
Jancci
Ja Khurde itak mi včasih deluje kot da ji je že čist vse jasno!? Moj skos pravi ,da je ful pametna punca. Pa sej je res. user posted image A tvoja se pa tud mal na glavo meče? Danes je meta za cm steno zgrešila. Bi ji skori čelno pripopala. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
4.8.2009 22:15:07   
Anonimen
bom probala prlepit filmček, kok je ula razturala, tolkle stara...če bo šlo, k mi kišta neki melje, za znoretuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
4.8.2009 22:18:58   
khurde
dej nehi, tokrat z glavo kam udar, da je joj. zdej sicer že mal manj, sam vseen... sem pa ugotovila, da če sem sam jaz zraven, da se lah še tko zvrne, pa ne bo jokala oz. redko, le če se res ustraši ali res udari (kar ni velikrat, da bi se res počla), ker jo nekak ignoriram (mogoče se grdo sliš, sam za vsak udarec pa res ne skočimuser posted image ). če je pa kdo drug še zraven, npr. moj, k pol takoj začne neki okol nje skakat in jo ogovarjat, pol pa tuli k zmaj.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
4.8.2009 22:26:22   
Anonimen
ma ne greuser posted image melje in melje in melje....evom,če bi zdele šla na šiht, bo do tedi k bi dam pršla, mogoč pa ratalo naložituser posted image

jutr probam...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
4.8.2009 22:27:55   
Jancci
Aja? Meta me pa ponavadi tko bolj kislo pogleda in čaka kaj bom naredila.. in pol se jest smejat začnem in se še ona smeje! Itak je ena smejka. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
4.8.2009 22:32:42   
Jancci
Moja stara mama ima rajši starejšo hčerko, moj stric ima rajši mlajšega sina, moja sestrična ima rajši mlajšo hčerko... tako čist priznajo in tud vidi se. Mi je sestrična rekla, ko je imela prvega, da si ne predstavlja, da bi lahko imela koga bolj rada.. no pa zdaj ima nekako drugačen odnos do mlajše punčke.

Dejte povedat tiste, ki imate dva, tri... a imaš lahko vse svoje otroke enako fejst rad?

Nočko!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.8.2009 22:33:46 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
4.8.2009 22:48:44   
khurde
ja, meta se res fuuuul smeje! user posted image

mene pa bl ne pogleda... ona tko nardi... se udar, pa če sem sama, se kr pobere in gre naprej počet kar počne (večinoma). k da ni nič. pol vmes me pogleda (ko se že pobere) in mal posmeji, če se jaz nasmehnem. če je še kdo zraven, pa počaka, da jo začnejo "tolažit", pol pa začne tulit na ves glas (ampak najprej jo morajo gledat in tolažit)user posted image user posted image user posted image

no, pa še da vas razsvetlim, drage nevedne mame user posted image prejle sem slišala, kaj bojo posledice tega, da nisva pustila, da tamalo kdo vozi naokoli po obiskih (brez naju) od njenih dveh mesecev naprej in ker ne pustiva, da joka pri drugih, če sva midva zraven in ker ne čakava, da bo enkrat pač nehala... user posted image evo posledice:
- ni navajena ljudi in se jih bo bala,
- asocialnost,
- težave v vrtcu,
- težave pri vstopu v OŠ,
- pretirana navezanost na starše.

tko, da veste, da smo zaj***** na celi črti user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 4.8.2009 22:50:19 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
4.8.2009 22:58:58   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ooo kak sta fletneuser posted image user posted image pa čist drgač sm si te predstavljalauser posted image pa sej si vseuser posted image

jap, prav fletni sta no.

Ta moj otro se je zbudil ob pol desetih in do zdaj sedel in bil čist grogi in skoz jokcal. Najverjetneje tile zobje zgoraj. Amak to se nam ni še nikoli zgodilo. upam, da bo zdaj mirno spal.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
4.8.2009 23:04:55   
Anonimen
Dejte povedat tiste, ki imate dva, tri... a imaš lahko vse svoje otroke enako fejst rad?

Nočko!

ma jst ne verjamem v to, da maš vse otroke enako raduser posted image pa ne zdej da maš enga bolj kot drugega, al pa da enga nimaš, sam drugače jih maš rad....en je mogoče tak nežen, pa zadržan, pa skoz skrbiš kako in kaj bo, pa ga morš skoz spodbujat in tko, drug je bolj divjak, pa samozavesten, samostojen, pa kr žariš od ponosa, tretji ma neke čudne fora, ti kr ni jasno kje se je vzel, pa ta mal skrbi kako bo itd. kok lohk maš tko različne otroke isto raduser posted image pa en mogoče rab ogromno ljubezni in crkljanja, drugega pa bi to isto mogoče dušilo...jst mislim da normaln starš ma otroka rad točno tolk in tko, kot otrok rabiuser posted image in če si z otrokom povezan, če furaš nek kvaliteten, zdrav odnos, pol tko veš kaj in kolk rabi.

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3485
4.8.2009 23:10:00   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Mimi lepe učke mata tvoja mladička!! user posted image

Takole me je pa danes gledala, ko se je revca matrala na vse 4 spravit:
user posted image

si je mislila, da ji nč nočeš pomagat. ti ti mamiuser posted image

jancc, sam men je tvoja mala čist teb podobna, pa sej je od mimi mala tu čist njena. aa pa od niie mali tud. no, pol je tko da so januarči in februarčki čist mamini.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
4.8.2009 23:10:12   
Zvezdica
sej bojo šli naprej tud se bo že kej zanimivga našlo - ula je zarad smeti začela puzat

ja ta je dobra res. kje že vedla da se mora na taščo priprvituser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
4.8.2009 23:12:16   
Zvezdica

jancci, men je šla moja mama skoz s tem na živce, češ vse nas ma enako rada, pa je delala razlike.

Jast mam dva pa povem takole, ne moreš imeti enako rad dveh popolnoma različnih osebic. Ljubim ju najbolj na svet itak, ker diham za njiju, ker sta moja sončka, moja srčka, ....... pa sej veš. neomejeno do lune in nazaj, ampak ljubezen je mičkeno drugačna. liam je recimo nežna dušica, tak cuker, tako čustven. In ga sprejemaš, doživljaš in ljubiš takega - angelčka. tale mali user posted image je pa kot maimca, mali vražiček. ne spi pri meni, se full mal crklja, tak samostojen že od porodauser posted image . kaj pa vem, pač drugačen kot je bil liam. In ga pač tako ljubiš. Je pa nekaj res, ko imaš enega misliš da take ljubezni za druzga ne premoreš, in tisti hip ko rodiš se ljubezen brez problema podvoji. V še bolj posebno. ok mal zabluzila ampak jast sem res čist nora na otroke, pa ne vem če ni to povezan z vsemi ginekološkimi piz...arijami, kokrkoli, ni razlike, ljubiš pa vsakega na svoj način.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
4.8.2009 23:12:34   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Nočko!

ma jst ne verjamem v to, da maš vse otroke enako raduser posted image pa ne zdej da maš enga bolj kot drugega, al pa da enga nimaš, sam drugače jih maš rad....en je mogoče tak nežen, pa zadržan, pa skoz skrbiš kako in kaj bo, pa ga morš skoz spodbujat in tko, drug je bolj divjak, pa samozavesten, samostojen, pa kr žariš od ponosa, tretji ma neke čudne fora, ti kr ni jasno kje se je vzel, pa ta mal skrbi kako bo itd. kok lohk maš tko različne otroke isto raduser posted image pa en mogoče rab ogromno ljubezni in crkljanja, drugega pa bi to isto mogoče dušilo...jst mislim da normaln starš ma otroka rad točno tolk in tko, kot otrok rabiuser posted image in če si z otrokom povezan, če furaš nek kvaliteten, zdrav odnos, pol tko veš kaj in kolk rabi.

bi isto napisala oz. zelo podobno, sam ni spraševala unih, k mamo sam enga user posted image

pa z zvezdico se tut strinjam, sem šele zdele vidla, da je tut komentirala user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 4.8.2009 23:15:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
4.8.2009 23:16:32   
Zvezdica
no, pa še da vas razsvetlim, drage nevedne mame prejle sem slišala, kaj bojo posledice tega, da nisva pustila, da tamalo kdo vozi naokoli po obiskih (brez naju) od njenih dveh mesecev naprej in ker ne pustiva, da joka pri drugih, če sva midva zraven in ker ne čakava, da bo enkrat pač nehala... evo posledice:
- ni navajena ljudi in se jih bo bala,
- asocialnost,
- težave v vrtcu,
- težave pri vstopu v OŠ,
- pretirana navezanost na starše.

tko, da veste, da smo zaj***** na celi črti

ja draga khurde, kaj si pa mislila, da nisi pustila jokat male vsepovsod. nisi mislila na njeno dobro halo, zdaj bo pa asocialna, pa ziher bo imela težave še kje drugje. Dost heca...GROZA RES, kaj si eni drznejo rečt.

A ti povem cvetko maoje sicer in načeloma v redu tašče: mali je bi star 8 dni, pridejo na obisk mali neki zajamra ko ga ona drži in pravi, lej ga je že razvajen, skoz hoče bit pr mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jast šokirana, potem druga izjava pri dveh mesecih, češ da jo tamal ignorira....halo. Ampak tko pač je...

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
4.8.2009 23:17:52   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica
no, pol je tko da so januarči in februarčki čist mamini.

user posted image user posted image user posted image
se vid, da še nisi naju videla user posted image no, karakter ima pa res bol moj kot njegov, vsaj najini starši se v tem strinjajo user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
4.8.2009 23:22:56   
khurde

A ti povem cvetko maoje sicer in načeloma v redu tašče: mali je bi star 8 dni, pridejo na obisk mali neki zajamra ko ga ona drži in pravi, lej ga je že razvajen, skoz hoče bit pr mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jast šokirana, potem druga izjava pri dveh mesecih, češ da jo tamal ignorira....halo. Ampak tko pač je...

user posted image
sej tko brat take izjave je res kr mal komično, ko jih ti dobiš pod nos, te pa kar šokira, k si ne moreš mislit, da kdo res lah tko misli user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
5.8.2009 4:46:44   
Zvezdica
Pri nas pa spet jok in stok, že skor eno uro. Zdaj ta druga noč. A mislite da je to lahko zarad zob?
Mu bom dala kar žličko calpola, ker tole je tu mač, je čist bogi, res.

Zjutraj mava posvetovalnico, pa bom vprašala.

No lepo spite dalje.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.8.2009 4:47:09 >

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
5.8.2009 7:00:51   
krtekxx
Spanje: ne vem, če sem v današnji noči spala 1 uro v kosu. Kar nekj se je skozi zbujala, potem sem jo dala k sebi, pa me je skozi brcala ali pa za joške vlekla...zdej pa kar nekaj jokca, če sem več kot 20cm stran od nje.
Prikolica: ne boste verjele, še nove ni ta trenutek za dobit. Ma pa tako lepo novo vijolično čelado. Oči kupil.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
5.8.2009 7:12:13   
Ploha
ok zdej mi pa ni nič jasn, razlika med puzanjem in kobacanjem, no dejte razložit, k sm mislna da je isto user posted image

se slišmo poj, greva v kr v posvetovalnco,...

ena me je sprašvala kolk je mela meta kil pri 5 mescih-7800g za višino pa ne vem,...

ulla: meta ni več dojena...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
5.8.2009 7:39:16   
snikolina
A mislite da je to lahko zarad zob?

Jap Zvezdica-pri nas je bilo isto-potem sta pa en za drugim zobka ven prišla-zgoraj.

Drgač pa DOBER JUTERuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
5.8.2009 7:49:16   
Anonimen

sej bojo šli naprej tud se bo že kej zanimivga našlo - ula je zarad smeti začela puzat

ja ta je dobra res. kje že vedla da se mora na taščo priprvituser posted image user posted image user posted image

user posted image

Je pa nekaj res, ko imaš enega misliš da take ljubezni za druzga ne premoreš,

ja, to pa je res, jaz si nisem mogla predstavljat, pa sem bla noseča, pa uno bitje v meni, pa mi ni blo jasno, ko se bo rodil, kak bo....pa kr greuser posted image

je pa navadno tko, da glih kak tak, k najbolj trdi, kok ma vse otroke rad, dela največje razlike...pač si morš priznat, da ne morš met vseh otrok rad, da jih pač maš rad drugače, pol tud razlik ne delaš, ker jih ne morš, ker pač daš vsakmu točno tisto, kar rabi.

ok zdej mi pa ni nič jasn, razlika med puzanjem in kobacanjem, no dejte razložit, k sm mislna da je isto

puzanje - da se vlači z rokami, po trebuhu u bistvu, kt vojakiuser posted image
kobacanje - po vseh štirih, po kolenih in po rokahuser posted image

aja, a nč več je ne dojiš, nism vedla....če zarad debelosti misliš, vseen, dojena je blauser posted image zdej je pa itak že na gh...ma ne sekiri se, brezveze, tud če ti kdo kej reče, za take primere mamo pa dve ušesi pa povezavo vmesuser posted image

no, dons se tud jsz pridružujem...katastrofa...prej je že ula neki cmevkala, pol neki čez 4 se je tamal zbudil, čist naspidiran, zaspal je okol 6ih, no, se je pa ula zbudilauser posted image tko da groza...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
5.8.2009 8:16:33   
mimi30
snikolina, imaš ZS

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
5.8.2009 8:20:52   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

snikolina, imaš ZS

TI TUDI user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
5.8.2009 8:22:04   
snikolina
puzanje - da se vlači z rokami, po trebuhu u bistvu, kt vojakiuser posted image
kobacanje - po vseh štirih, po kolenih in po rokahuser posted image

Anže dela oboje, samo več kobaca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.