![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 18:15:23
|
|
|
|
kiara24
|
Ja naša je pa sitka danes skoz nekaj, pa tudi je že 2krat spala v drugo pri babi kar 2 uri skupaj. Sedaj ga pa z očijem zunaj žurira, ker ne pada več dž. Evo eno slikico kako se naša pupika drži v vozičku, samo je nisem obrnila. ups. Pol vam dam pa še eno kako je ona na morčku sama čičala.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 18:22:46
|
|
|
|
symona
|
ploha, kakšne posledice misliš?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 18:40:35
|
|
|
|
kiara24
|
najbrž od tokse? evo še ena fotka
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 18:59:47
|
|
|
|
Ploha
|
ja kaj je poj narobe?? od tokse sm mislna to,... kiara: iiii jo fletna, pa kr voziček bi pojedla midve mava pa jutr posvetovalnico, me že skrbi, da me bo dohtarca zmerjala, k je meta predebela
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 19:04:54
|
|
|
|
krtekxx
|
midve mava pa jutr posvetovalnico, me že skrbi, da me bo dohtarca zmerjala, k je meta predebela Ja, mene pa zmeri krega, da ej presuha.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 19:09:19
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx midve mava pa jutr posvetovalnico, me že skrbi, da me bo dohtarca zmerjala, k je meta predebela Ja, mene pa zmeri krega, da ej presuha. kolk pa ma kil?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 19:15:31
|
|
|
|
Ploha
|
spet sm sama,..bom pa kako slikco gor vrgla,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 19:49:03
|
|
|
|
Ploha
|
to je danes to pa je zadnjič iz morja
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 19:52:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
midve mava pa jutr posvetovalnico, me že skrbi, da me bo dohtarca zmerjala, k je meta predebela A misliš? men se ni zdela. No ko bo začela fejst migat, ne bo niti grama viška. Men se zdi pa da patrik sam v dolžino rine, me prav zanima kolk je od zadnjič prdobil. če sploh kaj je, k ta pa 5 sekund ni pri miru. n zadj res puza, je prej šel na vseh štirih ene dva metra, pol pa od zmedenosti in presenečenja v histeričen jok in smeh. prvič kaj tazga doživela. zdaj pa spi, je bil čist siten in je bil v čebričku eno uro in med kopeljo tud jedel no pa dej kako likco gor vrž, da jast ocenim, če naša tamlada mora kej okol pridet da bova skup migale, k jast mam tud še kakih 10 viška.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 19:53:54
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha iiiii ker cuker je. In prav nič ni bajsika. prav fletna lepa mala deklica je
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:06:09
|
|
|
|
Ploha
|
čaki zvezdica, kaj patrik že puza, a sm prou prebrala ja ne vem po kilah sodeč je kr konkretna, pa stegna ma take, men se zdi buhtl, sam kaj nj ji zdej hrano odžiram, sj sploh ne vem kako nj jo pol futram,..ni sj bo jutr dr. povedala,...dons je mel celo en obrok GH: krompir, korenje, kumara in malo peteršilja,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:11:12
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha Meta je prav luštna in mislim, da ti ne bo P nič rekla. Danes je bila za nami pri P ena punčka stara 11m in je imela 8kg, naš pa pri 6m 9. Pa nihče ni nič rekel. Pa tako kot je zvezdica rekal - čakej da začne puzat, bo vse zdefinirano. Ej, a kumare si ji dala kr zravn kuhat?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:11:38
|
|
|
|
snikolina
|
Bravo za slikce, jooooj kolk so luštni tele naši januarčki. MIMI lahko jutri kadar ti paše! Jst sm cel dan frej!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:12:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
čaki zvezdica, kaj patrik že puza, a sm prou prebrala že dva dni študira kako it naprej in ko je danes odrinil neko pojočo ogo - kroglo se je odpravil za njo. Sej pravim, pol je bil pa ves prestrašen. Je pa porajtal kaj mora delat da gre naprej. Vidiš puza že, sedi pa še ne sam
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:12:57
|
|
|
|
sonček33
|
Kiara Klara je lepotička...cukr mali
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:13:13
|
|
|
|
Ploha
|
zravn korenja in peteršola sm ji dala kuhat sam so ble prej ko korenje kuhane pa sm pač vn pobrala, krompir je mela pa tašča že kuhan...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:13:57
|
|
|
|
sonček33
|
Petra88 kje se skrivaš?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:36:58
|
|
|
|
snikolina
|
Vidiš puza že, sedi pa še ne sam Tudi pri nas je tako.....go figure
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:45:45
|
|
|
|
krtekxx
|
Ploha, že en mesec ma 7 kg. Je bila bolna, pa ne gre nikamor gor.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:51:26
|
|
|
|
sonček33
|
Krtexx tudi Brita se mi ne zdi presuha. Ste nabavili prikolico?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 20:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla, a tvoja Ulla gleda kake risanke? Pri nas je zelo pomagalo, ko smo ukinili risanke. Si sploh ne moreš predstavljati, kaj lahko otrokovi domišljiji povzroči ena navadna neagresivna risanka... zlo mal, ene 10min na babytv, pa še tist skoz skače vmes sem pa tja in niti ne vsak dan.... mimi jst sem se tud začudla, kok je špela napredovala pol mi je pa vštekalo da je nejc najbrž crtka pri uli se je kazalo kot hudi krči, cele dneve se je drla ko zverina, čist pikasta je bla pa grozno je bruhala....pol sm šla na brezmlečno dieto in je blo ok. same super fotke pa meta ni nič predebela, ne ga srat, sicer pa dojen otrok ni nkol predebel, problem je edin pri onih, k so na flaši lohk. neo tud že puza, tko po vojaško, se z rokami vleče naprej in z nogami odriva. pa na vse 4 se postavlja in ziba, pa sklece dela Vidiš puza že, sedi pa še ne sam sej to je pravilen vrstni red ej tok je siten dons, kr neki...pa joško ja, pa joško ne, p kr neki meša in se odriva, pol si joško spuli sam ven, pa čist užaljen tuli, groza no sam zdej zdej bo mrknil
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 21:01:24
|
|
|
|
mimi30
|
Plohca, kiara luštne pupike Plohca nič te ne smejo kregat, če ne jim pa lepo povej, da ji daš jest takrat ko je lačna in da je nimaš namena stradat oz. na dieti met....vse bo pa šlo dol takoj, tak kot so že punce rekle, ko začne malo gibat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 21:05:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
sej to je pravilen vrstni red a veš da nisem vedla...pa sem res trapasta včasih. Kaj pa pri zobeh, nam je predrla ven zgornja desna dvojka in leva enka...in če to zraste brez ene enke bo prav čuden pa ne mi rečt da je tud pravi vrstni res ej tok je siten dons, kr neki...pa joško ja, pa joško ne, p kr neki meša in se odriva, pol si joško spuli sam ven, pa čist užaljen tuli, groza no sam zdej zdej bo mrknil neki podobnega pri na, sam brez joške mamo zdaj žličko. pa sej pravim, da je gospodin jedel medtem ko se je kopal v čebričku. A vaši hočjo bit v banjici? naš je čist zmeden, v čebru pa tko uživa. Ulla, a tvoja Ulla gleda kake risanke? Pri nas je zelo pomagalo, ko smo ukinili risanke. Si sploh ne moreš predstavljati, kaj lahko otrokovi domišljiji povzroči ena navadna neagresivna risanka... zlo mal, ene 10min na babytv, pa še tist skoz skače vmes sem pa tja in niti ne vsak dan.... pri nas je bilo ravno tko, pa smo risanke ukinli, pa žal ni blo nič bolje. Nehalo je nakak samo od sebe. lahko da podoživlja kaj iz vrtca. Kaj pa veš kaj se jim vse zgodi tam. Pa vseeno probaj risanke skenslat če bi morda pa vseen blo to to.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.8.2009 21:06:15 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 21:07:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Ploha, že en mesec ma 7 kg. Je bila bolna, pa ne gre nikamor gor. po moje je čist ok. tisti cajti da mora otrok bit k pujsek so mimo. vem, da je moja mami z mano preživela veliko časa na vrazovem, češ da sem podhranjen, dans mam pa viška še 10
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 4.8.2009 21:11:36
|
|
|
|
Anonimen
|
a veš da nisem vedla...pa sem res trapasta včasih. otrok se vsede iz položaja na vseh štirih, tko da se prevali prek ene pokrčene noge - to se smatra da sedi sam, za to pa jedpogoj plazenje oz. kobacanje. za zobe pa ne vem, uli so tud tko rastli - levo spodaj, desno zgoraj, pol pa desno spodaj in levo zgoraj, štirke in trojke. aja pa dvojke, valjda
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.8.2009 21:14:07 >
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.