|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
4.8.2009 21:12:22   
mimi30
Kaj pa pri zobeh, nam je predrla ven zgornja desna dvojka in leva enka...in če to zraste brez ene enke bo prav čudenuser posted image pa ne mi rečt da je tud pravi vrstni resuser posted image user posted image user posted image

prvo spodnje enke, pol zgornje enke, pol zgornje dvojke,....

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.8.2009 21:19:31   
mimi30
mimi jst sem se tud začudla, kok je špela napredovalauser posted image pol mi je pa vštekalo da je nejc najbržuser posted image

user posted image dobr sem vas user posted image , hecam se ni bil to namen.....zdaj še pa eno sliko od obeh, da vidite na kateri stopnji smo user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.8.2009 21:20:46   
mimi30
MIMI lahko jutri kadar ti paše! Jst sm cel dan frej!

dopoldan okol 10h? v SB pri Pikapolonici?

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.8.2009 21:23:21   
Anonimen
ja ja, to je pa že bolj špeli podobnouser posted image

matr se lovim, je moj neki po računalniku prčal, pa ni nobene orodne vrstice več in nič, naštimal je sam une ikonce, kot so pri macu ( če ve ktera), tko na vrhu, k se povečujejo, ko se postaviš nanje, pa pol tud to okno za odgovor, k mi zgine, pa ga ičem pol vsepovsoduser posted image sej drgač je fletna zadeva, sam navadit se bo treba...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.8.2009 21:26:13   
mimi30
matr se lovim, je moj neki po računalniku prčal,

dobr da moj nič tazga ne znauser posted image ....edin, če kaj zaradi nevednosti ušpiči pol je pa veselouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
4.8.2009 21:28:44   
kiara24
Našo je spet ob 20tih čisto zmetal sva komaj pojedli flaško no je ni do konca.

Moj se je potepinkal sem bila sama no sedaj grem pa en jogurt pojest po pa počas v mižule sem crknjena. Rama je pa na srečo boljš, me je mami z eno žavbo namazala.

Ploha- joj je luštkana. Ni debela, kaj ti je taka lepotička je kt pa našauser posted image .

Zvezdica- bravo že puza mali ful dobr a ne? Sedaj boš imela pa še več delauser posted image

Grem mal še kavč glihat.

Če mene vpr. ni nič presuha 7 kg saj bo šlo gor boš videla še prehitro. Pri nas gre bo imela kmlau 8 kg. Pa kaj naj če pa rada je.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
4.8.2009 21:35:03   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

OK, zmenjeno. V unmu kafiču, ne? Al prou pri pikapoki?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
4.8.2009 21:39:59   
khurde
čer!!!

joj, so fletni tile januarčki!!! user posted image user posted image user posted image no, pa en bratec od januarčice tut! user posted image

ploha, kakšne mere pa ma pol tvoja? men nič debela ne zgleda. moja je imela pr ne še 5 mescih 7400 g in 65 cm, pa noben ni nič rekel.

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image
otrok se vsede iz položaja na vseh štirih, tko da se prevali prek ene pokrčene noge - to se smatra da sedi sam, za to pa jedpogoj plazenje oz. kobacanje.

aha. pol sem pravilno sklepala, da smo bliz sedenja, ker eno nogo pokrči že dlje časa, sam z drugo ne ve, kaj bi user posted image sam zdej mi pa dva dni tko "sedi", da je na kolenih, v bistvu kleči in se na roke opira... ko en kužek user posted image

aja, ulla, tvoja zadeva glede šihta mi je pa všeč. edin pomislek, k bi ga jaz mela, bi zadeval nočno spanje otrok, sam če se navadita, da oči potolaži in pomiri, ni panike.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
4.8.2009 21:44:16   
Anonimen
edin pomislek, k bi ga jaz mela, bi zadeval nočno spanje otrok, sam če se navadita, da oči potolaži in pomiri, ni panike.

15 do desetih bi šla od doma, takrat že oba spita in res zlo redko se kter zbudi, no, neo se ne, če že pol ulauser posted image sam navadno je akcija po drugi uriuser posted image neo pa med 4. in5. enkrt... sicer se lohk to spremeni, sam sej masta atija, se bojo že zmenli. sam ker se spanja tiče, jst računam na spremembe na bolš, ne na slabšuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
4.8.2009 21:46:50   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

ja, lahk tud v kafiču...če je zraven bom že našlauser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
4.8.2009 21:46:54   
kiara24
evo ta slikica je pa 2 dni nazaj pa sem še jaz gor, pa spet sem jo pozabila obrnit.

Kar nagonte meuser posted image .

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
4.8.2009 21:51:39   
khurde
pol pa kul user posted image men se zdi, da če tko delaš, 4 ure, ponoč, sploh ni filinga, da sploh delaš. nič glede otrok ne zamudiš, vsaj bistvenega ne, ob desetih tko še ne greš spat itd. pa še bliz maš!

ulla, a je to ok, če otrok tko kleči? k vem, da eni se pol po riti al pa kolenih dričajo, se sam z rokami odrivajo, sam ona to ne dela. sam sedi na kolenih in okol zija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
4.8.2009 21:51:50   
snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

ja, lahk tud v kafiču...če je zraven bom že našlauser posted image

Ja, eden in edini je, zraven dmja. Sej boš vidla.ne moreš zgrešit.

Kiara-carski sta obe.user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
4.8.2009 21:52:04   
Anonimen
ooo kak sta fletneuser posted image user posted image pa čist drgač sm si te predstavljalauser posted image pa sej si vseuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
4.8.2009 21:52:33   
khurde
luštni sta! user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
4.8.2009 21:53:26   
Jancci
Mimi lepe učke mata tvoja mladička!! user posted image

Takole me je pa danes gledala, ko se je revca matrala na vse 4 spravit:
user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
4.8.2009 21:54:54   
Anonimen
ulla, a je to ok, če otrok tko kleči? k vem, da eni se pol po riti al pa kolenih dričajo, se sam z rokami odrivajo, sam ona to ne dela. sam sedi na kolenih in okol zija

ma ja, u bistvu je vredu, dokler res ne začne kaj po riti se vlačit okoli, ker pol navadno ne kobacajo, ker jim ni v interesu se naučit, ker itak pridejo, kamor želijo...sam fajn pa to ni, tko da če bi kake take namene kazala, jo pa le popravljaj, na hrbet, pa nej se pol sama prevali, pa motiviraj s kako igračko itd., da se bo začela s puzanjem in kobacanjem premikat. dokler pa sam firbca mal iz višine, pa ni panikeuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3467
4.8.2009 21:57:53   
Jancci
Kiara lušni sta - obe! user posted image

Ulla kaj pa če nič ne puza, pa samo kobaca? Ker ne vem če se bo s telih kolen spravla nazaj ležat in puzat. Moja puza edino v rikverc user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.8.2009 21:58:43 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
4.8.2009 21:59:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Ulla kaj pa če nič ne puza, pa samo kobaca? Ker ne vem če se bo s telih kolen spravla nazaj ležat in puzat. Moja puza edino v rikverc user posted image

nič narobe. sej kobacanjeje taglavno.

kak pogleduser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
4.8.2009 21:59:33   
kiara24
Saj si vas jaz tudi vse čisto drugače predstavljam. Hvala za komplimente.user posted image No evo sedaj me poznate, če se kej srečamo me posukajte za rokav, če ga bom imela če pa ne pa kar za laseuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jancci
- kako te navihano gleda. Samo sedaj pako vidim malo pa nisem sigurna da si bila ti v KR v soboto. user posted image No saj otročka nisem dobro videla, ne vem no.

Saj vem, da sem rekla da grem na kavč, pa me je moj sem sparavil ker kupujeva pomivalca novega tale je šel k user posted image . Ali katera pozna tegale BOsch-a SMA69t08EU. Baje 10 litorv vode in glasnost samo 40 dB pa 14 pogrinjkov.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
4.8.2009 22:01:10   
kiara24
Jancci- moja gre tudi v rikverc... naprej pa neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
4.8.2009 22:02:21   
Anonimen
sej bojo šli naprej tuduser posted image se bo že kej zanimivga našlo - ula je zarad smeti začela puzatuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
4.8.2009 22:04:58   
khurde
aha, hvala. sej premika se kr dost, naprej, nazaj, levo, desno, okrog... kar češ (sploh, če gre maček mim nje in ga hoče na vsak način "ujet") user posted image . dons ji je celo uspel, da je na vseh štirih tut roke mal premaknila, prej je sam noge, pol se pa vrgla naprej. user posted image

jancci, meta pa tko gleda, k da bi bila že 5 let stara user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
4.8.2009 22:05:11   
Jancci
Kiara sem bila jest ja, pa moj zraven. Pa sling sva imela, mal je bla zunaj, mal pa notri pri njem. Tebe se pa ne spomnim user posted image user posted image O stroju pa nimam pojma.

Aha Ulla, pol kobacanje praviš. OK. Smo zgleda na pravi poti. Skos sem mislila, da rabi puzanje. Ji je pa včeraj ratalo, vrjetno bolj po nesreči, da se je iz vseh 4 čez nogico usedla nazaj na rit. No, pa pol se je tud kmalu prekucnila, ampak sem vidla kako naj bi to šlo. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.8.2009 22:06:58   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sej bojo šli naprej tuduser posted image se bo že kej zanimivga našlo - ula je zarad smeti začela puzatuser posted image

pr nas jo je pa trava nakurla, da se je naprej premaknila user posted image s sredine deke je ni dosegla, pol je pa šla reševat problem s premikom naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.