hel32
|
Aprilčica, velja za družbo, do konca ostanem tuki, ja Miška ima mislim da rok 28., tulpek 31. jaz pa 1. 9., pa upam da bo kak dan prej, da bo avgustovček Ja kr hitro sem začela na sebi delat, ko sem se ločila, zdaj pa imam tako zlatega deca , da bi ga pojedla, res je dober z mano, se mi zdi, da mi zadnje dni kr vse pomaga, me je vprašu, če imam zdaj že vse za , da lahko on kaj prinese, če je treba bolj daleč it, pa še audia mi je dal, ki je kr vreden enih par tisoč €, sam, da se ne kuham v tej vročini, res je zlat, sem pa ga jaz tudi na začetku razvajala, pekla, vsaki tede, kuhala dobro, pa pucala bajto, sploh ko sem prišla, sem vse zglancala u nulo, je le moški sam živel! So ga vse babnice samo izkoriščale, zaradi denarja,so mislile, da bodo dame on bo pa delal še kuhat ni znala kera, ja tak je to.če maš dobro srce! Cavelirka, ja imam slafkorno, sam imam take lepe cukre, da se sploh ne obremenjujem več s tem, zjutraj lepo od 4,8 pa do največ 5,7 po obroku pa tam do 6,4 največ, je pa res, da se mi zadnje čase lušta 10001 stvar, pa si kr privoščim , mi G na vsakem pregledu vaga , in kr normalno pridobiva na teži, jaz pa tudi, sem se zredila za 8,5kg, tak, da se kr ak dan pregrešim , paše. Pri nas lije že celi dan, bo treba vodo iz bazena spustit, je skor čist poln Meni pa tako paše danes, še nog nimam zatečenih. eee35, boš vidla, ko bo nebo dolgega cajta več, počakaj še malo, te bom vprašala, če ti je dolgčas!