|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
4.8.2009 8:47:21   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

vceri proti veceru se jeustavilo. in do zdaj ni blo niti 1egauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mam pa vse pristimano in spokano in oh in sploh!
hocem ze jiiiiit!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo.Mogoče pa se je že začelo,če si včeraj imela cel dan lažne.Kaj veš?Mogoče se danes ponovi,pa ne bojo več lažni.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.8.2009 8:53:26   
Anonimen
matcar, obljubis????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj gremo z malimi pa s staro mamo kupit torbice za solo....bom kar torbo za v P v avto fliknila za vsak slucaj!

te pa drzim za besedo. in ce ni res, se ne pogovarjam vec s tabo!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.8.2009 8:56:26   
matcar

matcar, obljubis????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj gremo z malimi pa s staro mamo kupit torbice za solo....bom kar torbo za v P v avto fliknila za vsak slucaj!

te pa drzim za besedo. in ce ni res, se ne pogovarjam vec s tabo!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja,običajno je tak.Sploh,če si ful hude mela.Jaz ti sicer ne garantiram,samo po izkušnjah kolegic in tudi svojih,je bilo tako.Ti pa torbo kr v avto daj,ziher je ziher.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.8.2009 9:04:40   
Anonimen
upam, da res....user posted image user posted image user posted image
sibaaaam!!!!!! pa kar cez gozd bom sla, da me mal pretreseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.8.2009 9:08:16   
matcar
veliko sreče ti želim!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.8.2009 9:09:25   
matcar
Sem čisto pozabla!
Tadej,vse najboljše za RD še iz naše strani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.8.2009 15:29:25   
Dorca
Vidim, da si tudi neučakana, kot jaz, vsi mi pravjo kam se mi tko mudi, jest bi tud že šla!!! A si predstavljaš, da bova čez rok, bova še 20 dni kle gor jamraleuser posted image !

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.8.2009 17:55:35   
Anonimen
hvala za tadeja za cestitke....
japp dorca, ne nori....ceprav se men zdi, da bm kar krepko cez rok se tuki!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.8.2009 18:05:21   
Dorca
A si bla pri obeh fantičih prej čez rok? Sej smo mogoče že govorle pa sem pozabla, jaz sem obe prej rodila, tako da upam in upam in upam ... Očitno ti tudi vožnja po gozdu ni pomagalauser posted image .

Mene spet tko špona dol da hodit ne morem, sam to ni to! Kje si pa čutila popadke na vrh trebuha a spodej?

A je že kej povprašvanja po vozičkih? Ful si faca, kje si dobila tok vozičkov???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.8.2009 18:55:25   
matcar
Vi2 sem mi res smilita,ko si tak želita it v Rim.user posted image user posted image user posted image ,da vaju pocrklam malo.Saj bo,dajta času čas.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.8.2009 18:58:24   
Anonimen
za domna so mi sprozli 4 dni po roku. pri tadeju pa sem rodila namesti 1., 3. augusta. za popadke pa sploh nisem bla ziher ce so to to. sem se sla pac pokazat in je blo to touser posted image user posted image user posted image user posted image ....
vozicke...
mam spletno tran, in ko so userji izvedeli, da pricakujemo, so mi zacel ponujat vozicke. zdaj na zadnje sem pa dovla enega suuuper od chiccota in se odlocila, da tega obdrzim, ostale 4 pa prodam. jih nocejo nazaj. jst pa € rabim.
rabis kakega?user posted image
pa stolcek za hranjenje, pa banjico?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.8.2009 19:00:42   
Anonimen
aja, pa za babnice pravijo, da so bolj neucakane od fantickov....upam ,da resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.8.2009 19:07:10   
matcar

aja, pa za babnice pravijo, da so bolj neucakane od fantickov....upam ,da resuser posted image

Ja,jaz sem hčero 6 dni pred rokom rodila,pa je bla najbolj činkena od vseh treh.Maksa sem čez rok nosla,pri Saš-u pa sem tak imela dogovorjen CR en teden pred rokom.Pa vse,ki jih poznam in so pričakovali user posted image ,so rodile pred rokom.Fanti pa so zamujali.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.8.2009 19:21:29   
Anonimen
uuuu, matcar, hvala za vzpodbudne besede!!!!!user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.8.2009 19:22:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Vi2 sem mi res smilita,ko si tak želita it v Rim.user posted image user posted image user posted image ,da vaju pocrklam malo.Saj bo,dajta času čas.

sele zdaj vidiiiim.....hvala, matcar za objemcke!!!!

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.8.2009 19:30:27   
matcar

sele zdaj vidiiiim.....hvala, matcar za objemcke!!!!

Malenkost!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.8.2009 20:47:43   
Dorca
Ja Matcar hvala za vzpodbudo!

Hvala za ponudbo Miška, ampak sem z vozkom ful zadovoljna, čeprav je letnik 2004, pa razen tega, da je mal obšlesal od sonca nima nobenih slabosti (upam, da se mi ne podere na prvi vožnjiuser posted image ), banco mam, stolčka mam 2, v glavnem nič mi ne manjka, edin vrtiljak za nad postlco se mi je pokvariluser posted image - bo pač treba novega! Imam pa tud že vse pripravljeno, od ruzaka za porodnišnico in vse za user posted image , sam še gremo...

Jaz tud upam, da me prehiti in da bo punčka, kajti mam kar željo še po tretji! Mi pa vsi govorijo, da bo fantek, ker baje med to nosečnostjo najbol zgledamuser posted image user posted image user posted image - mišljenja mamic, ki imajo fantkeuser posted image user posted image user posted image ! Saj v prvi vrsti mi je važno, da bo vse ok, da bo zdrav/a, karkoli je, če bi pa lahko zbirala bi pa pač še eno babuško - so tko fajn - k mam tok izkušenj s fanti a neuser posted image ? Ma kar bo bo, nej bo čimprej!!!

Matcar en indijanski ples za naju z Miško, da greva jutri v Rim!!!!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.8.2009 20:50:08   
Dorca
Miška a maline še piješ? Jaz ga vsak dan zvrnem ene 2 dcl, upam da bo kaj nucal!!!!

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.8.2009 21:02:07   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Dorca

Matcar en indijanski ples za naju z Miško, da greva jutri v Rim!!!!

Važi,upam da bo pomagalo!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.8.2009 21:03:56   
kpmk

Ja,jaz sem hčero 6 dni pred rokom rodila,pa je bla najbolj činkena od vseh treh.Maksa sem čez rok nosla,pri Saš-u pa sem tak imela dogovorjen CR en teden pred rokom.Pa vse,ki jih poznam in so pričakovali user posted image ,so rodile pred rokom.Fanti pa so zamujali.

Moj Mali Princ je tudi zamujal - 11 dni. Matcar ti pa si en vir info user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.8.2009 21:06:29   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Moj Mali Princ je tudi zamujal - 11 dni. Matcar ti pa si en vir info user posted image user posted image

Eh,pa daj no!user posted image user posted image user posted image Povem samo to,kar je res.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.8.2009 7:14:39   
Anonimen
jutro????
plesete? malo bolj na poskok prosim. meni nic ne pomaga!!!!
11 dni???????madona, si carski rez nardim u kuhni!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dorca, 1 dan pa sva le blizje spet!
malin se mi ne da vec kuhatuser posted image    vrtiljak pa moram tudi jaz se kupit. pa se tisto obrobo za posteljico.

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
5.8.2009 7:19:28   
Anonimen
aja, dorca, danes sem z avgustivko aliso zmenjenana kavi v LJ P s popadki. pol pa greve vsaka v svojo porodno....se nama pridruzis?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
5.8.2009 7:35:01   
skuštrana
Ha, ha, punce, da podrem vašo teorijo, jaz sem Lizo rodila po roku, fantine pa pred rokomuser posted image user posted image

Držim pesti da greste, čimprej user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
5.8.2009 7:38:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ha, ha, punce, da podrem vašo teorijo, jaz sem Lizo rodila po roku, fantine pa pred rokomuser posted image user posted image

Držim pesti da greste, čimprej user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja hvala....zdaj si me pa res potolazila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?