|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
5.8.2009 8:33:57   
emaa
Ja no jaz sem rodila pred rokom, zato ker sta bla dva, pa sem še dolgo zdržala, upam, da je zdaj punca, pa da pride mal prej.
Dorca jaz mam en vrtiljak viška, če rabiš. Zdaj rabim samo enega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
5.8.2009 8:48:47   
matcar
Pa to je tak odvisno od vsake posamezne posebaj.user posted image Če bi se vsi na to ozirali,ne vem,no.... Jaz sem pač tak mela,pa skoraj vse moje kolegice in znanke tudi.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.8.2009 11:31:39   
Dorca
Miska PRIHAJAM V LJUBLJANO!!!! Hecam se, bi pa šla kuj, jaz maline še kar pijem, zdej sem pa še en prehlad fasala, smrkam, kiham, obupna sem! Pa skos se kr nekaj rukam v sebi, ne vem a mi cukr pade a kva? Včerej se nisem mogla najsti, sem pojedla tok en majhen kit, pa sem se kar rukala! Da ne govorim, kok sem že dons vase zmetalauser posted image !

Miška kdaj imaš zdaj gin, jest mam v pondelk 10.8. - je rekla, da do takrat ziher še ne bom šla - se moti itak????

Jutri je luna - držte pesti, da naju zvije!!!

Skuštrana ti si itak carica, jest ne vem kaj bi nardila, če bi se mi to dogajal v avtu???? Gotov bi nazaj tišala????

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.8.2009 12:07:09   
Anonimen
v sredo, 12.8. imam pregled!
pa itak se tvoj G moti. nima pojma. valda bove sle prej.....meni je rekla: se vidimo 12, ce boste se v enem kosuuser posted image
kopiram iz augustovk. se mi ne da se 1x pisat:
punce, jaz imam take grozne krce ze kaki 2 uri, da se komaj premikam. samo ne popadke. ampak taka ostra bolecina, ko da bi mi nekdo hotel trebuh raztrgat. sicer se mi to dogaja cez celo nosecnost, samo kar je pa zdaj je pa nanormalno. kaj bi lahko to pomenilo?

pa zatecena sem povsod, pa joski so se mi povecali iz vceraj na danes...pa vse me dol tisci!!!! grrrrrrrrrr!!!!!
popoldan dela v staem trgu dr. kristan. pa ce ne bo ok, se bom sla kar sem pokazat. upam, da me sprejme, da me ne bo posiljal v lj, glede na to, da imam jaz sv. ginekologinjo v cerknici.

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
5.8.2009 22:08:54   
Dorca
Miška a si še v enem kosu? Šele zdele sem brala tole tvoje, glede krčev, upam, da si šla k zdravniku!

Čimprej sporoči kako in kaj? Držim pesti zate!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
5.8.2009 22:11:31   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Dorca

Miška a si še v enem kosu? Šele zdele sem brala tole tvoje, glede krčev, upam, da si šla k zdravniku!

Čimprej sporoči kako in kaj? Držim pesti zate!!!

Jaz tudi držim pesti!Samo pomoje se je začelo pri njej,ker dva dni zaporedoma,pa vedno hujše bolečine-upam,da se ne bo mantrala preveč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.8.2009 7:19:40   
Anonimen
ma niiic ni!!!!!
se sem tuki!!!!! tud luna ni nic naredla..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.8.2009 7:22:42   
Dorca
Miška lažni preplahiuser posted image

Luna je dons - men že deluje, mi je ta velka zbolelauser posted image , sicer še spi, sam je bla ponoč ful vroča, tko da čakam kaj bo - upam, da ni kaj hujšega. HB sem vsaj jaz dons že ok, da mi več z nosa ne teče!

Miška a si šla k zdravniku a je samo po sebi nehalo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.8.2009 7:25:10   
Anonimen
ojoj, upam, da se kmalu postima tamala.....na mene j vcer nenormalno vplivala. sitna sem bla ko sam satan!!!!
ne, nisem sla k zdravniku. samo niso bli popadki. bli so uni krci, ki me matrajo ze celo nocesnost. taka fuuuul ostra bolecina, ko, da bi ti nekdo maternico narazen vlekel, in se niti premaknit ne mores. bog ne daj da zakasljam alpa kihnem!
sem vprasala zdravnico, in je rekla, da se verjetno tamala stisne ob posteljico in zato tolko boli....

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.8.2009 9:17:16   
emaa
Lepo, obe nam še družbo delata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.8.2009 9:37:49   
Dorca
No sej sam da ni nič hujšega! Me kr mal strašišuser posted image

Pri nas se tud nič ne dogajauser posted image !

Ja Emaa še vse smo v enem kosu user posted image , ti imaš decembra a ne? Upam, da bosta Matcar in Miška še vedno tako pridno pisale tukaj, ker jaz se bom gotovo najbol na tem naslovu javljala! Avgustovk je zame čist preveč, že tko ne spremljam prav vsega - sem bol sklerozne naraveuser posted image , pa vse pobrkam, pa zamešam!

Ej zakaj men piše, da sem "odsotna" če sem pa "prisotna"??? A se kera kej zastop v to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.8.2009 10:24:54   
Anonimen
jst pa mam obcutek, ko da bom menstruacijo dobila.....bemu sem ze sita teh razno raznih znakov in znakcov.....ko bi mela dost dolge prste, bi si sama MV razsirilauser posted image user posted image user posted image user posted image
ne vem zakaj si odsotna. mogoce je kje v profilu da si nastavis tko.

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.8.2009 10:28:37   
Anonimen
dorca:
klikni: moja ringa raja----->moj profil----->zasebnost----->pol pa mas levo:Nastavitve zasebnosti Ne prikaži me na seznamu prisotnih uporabnikov. in mas verjetno to obkljukano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.8.2009 11:21:11   
emaa
Dorca jaz imam začetek oktobra dan D, ampak bo septembra, mam CR. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.8.2009 11:39:45   
Dorca
Miška hvala za informacijo, sem že spremenila, sam ne vem če mi je rataluser posted image

Emaa - september je ful lep mesec, kar pa devičke smo zakonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.8.2009 14:33:22   
Anonimen
Sm prišla pogledat, če je miška še tle user posted image . Pa vidim, da se ji še nič ne mudi.

Matcar - oprosti, nism kej dost za nazaj brala, sem v stiski s časom zarad novega člana user posted image , pa sam na hitro, da povprašam, kako je Maks?

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.8.2009 15:05:55   
marijaa
 se lahko še jaz tu malo pridružim, ker vidim, da ste zelo fajn. Ja sem sicer noseča drugič, vendar pričakujemo januarja dvojčke in bomo tako imeli 3 user posted image user posted image user posted image  doma.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.8.2009 18:15:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Sm prišla pogledat, če je miška še tle user posted image . Pa vidim, da se ji še nič ne mudi.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????????kje ti vidis, da se mi ne mudi???????
mudi se mi do 100 mater!sam mala ze zdaj kaze svojo levjo voljo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

marijaa, ti pa dobrodosla, pa kar prikljuci se nam!
ema, ja se sve tukaj , ja pa ocitno se kar nekaj csa bove.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.8.2009 18:16:32   
Anonimen
u dorca....devicke smo pa res zakon! tud jst sama se....pa kot kaze bo moja tamala tudi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.8.2009 21:40:44   
Dorca
Marijaa dobrodošla in čestitke ob user posted image user posted image ! Me veseli, da se nam še katera pridružiuser posted image , po navadi so pa dvojčki prej, tko da bosta mogoče še v "našem" letnikuuser posted image

No moja ta velka ima angino, tko da sva pokasirale Ospen in je čist boga - pa še nalezliva je, baje, tko da so bl mene opozarjal, da naj se pazim - halo, kako se boš pa pazu!!!

No upam, da je ne staknem oz. če bom čakala na devičko jo bom že prebolelauser posted image ! Miška itak smo devičke ta boluser posted image

Tale vaša Nina je ful borka, ji je bl fletn pr teb, ker ve, da ko bo zunaj, ji bo fuuullll vroče! Bo počakala na konec poletja pa bouser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.8.2009 7:05:06   
matcar
Jutro!
Marijaa,dobrodošla pri nas!user posted image user posted image user posted image
Kak je punci? Sta še 2v1? Emaa,pa ti,kako se počutiš?

< Sporočilo je popravil matcar -- 7.8.2009 7:09:02 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
7.8.2009 7:08:28   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Matcar - oprosti, nism kej dost za nazaj brala, sem v stiski s časom zarad novega člana user posted image , pa sam na hitro, da povprašam, kako je Maks?

Maks je super,8.7. je bil ponovno operiran v LJ,so mu odstranili silikonsko olje in menjali lečo.Zdaj imama vsak teden kontrole v MB na očesnem.Vsi Z so zadovolnji z izidom,otrok vidi,kar je najbolj važno,kolko pa bo čas pokazal.Zaenkrat imama samo mazilo,kapljic pa več ne rabima,pa zdravo očko morama 2x dnevno pokrivat,da z poškodovano čimveč gleda.Zaenkrat dobro kaže in upam,da se ne bo kaj poslabšalo.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
7.8.2009 7:53:24   
Dorca
Jaz sem še 2v1.

Matcar super za Maksa, da se je zrihtalouser posted image user posted image user posted image

Miška a že dihaš???

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
7.8.2009 7:56:21   
Anonimen
jutri pupe!!!!!
prvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za maksa!!!!  samo, da se bo popravilo!!!!!
jsz sem se vedno 2in1 in se kar kaze, da bom se kar nekaj casa.....
sve pa danes z Niniko vstopile v 39. tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuhuhuh.......kok mam rada petke!!!!! se 14 dni!!!!!jeeeeeee!!!!
ze tamala2 sta navelicana trebuhauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
7.8.2009 7:59:06   
Anonimen
ajaaaaa, pa vceri sem dobla od ene male sestricne , ko ima fuuul€ cunjice za mene!!!!! pa take lepe pa lustne....bi se skor zjokala, ko jih ne bom mogla do naslednjega poletja oblectuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?