|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: III. pričakovanje
31.7.2009 8:51:10   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

punce jst ene 2 dni ze hodim ko po jajcih....pa zibam se levo on desno ko kak stari pijanec!user posted image

Se ti bo zgleda želja uresničla,pa boš šla v P!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
31.7.2009 9:05:59   
emaa
matcar 1-2x na teden, jaz grem zdaj in v normlanem stanju 2-3x na dan na wc, ma po železu in magneziju me pa včasih navije sem pa tam še večkrat. Mata fanta to zgleda po meni, ker tudi gresta minimum 2x na dan, prej večkrat. 

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
31.7.2009 9:12:44   
Anonimen

ma nic ne kaze na to, razen moje sexy hoje!

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
31.7.2009 9:40:26   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: emaa

matcar 1-2x na teden, jaz grem zdaj in v normlanem stanju 2-3x na dan na wc, ma po železu in magneziju me pa včasih navije sem pa tam še večkrat. Mata fanta to zgleda po meni, ker tudi gresta minimum 2x na dan, prej večkrat. 

Ja,tako prebavo imam,samo po nosečnosti imam take težave,pa pred njo sem jih imela.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
31.7.2009 9:41:08   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ma nic ne kaze na to, razen moje sexy hoje!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
31.7.2009 20:56:32   
Dorca
Jaz Donat sam za zgago ponoč pijem, drgač sem pa prelena, da bi se ga nalila mal, čeprav zaenkrat nimam potrebe, imam kar dobro prebavo - nejbol da sem skos noseča, takrat imam še nejbol vse skupaj, če nisem grem pa tud ke 1 - 2 x tedensko.

Ha ha, Miska, poznam občutek, tud jest sem kot g. Majavko, najbl smešn mi pa je, ko gremo po mestu al pa kje ko je velik folka in se jest vsakih par metrov ustavim in jamram, pa vidim folk kako me gleda, ne vedo a bom počepnila in rodila a bo šlouser posted image user posted image user posted image

No jest sem mela dons pregled, ta malček/ka je spuščena u ibr, vrat imam pa še čist zaprt in premaknjen nekam zadaj, tko da je rekla, da naj se ne nadam prav kmalu, da bom šla v Rimuser posted image - da s 3.8. ne bo nič sem se že sprjaznila, mogoče bo pa le devičkauser posted image . Drgač sem pa ok, samo nisem se še spravla skuhat malinovih listov!!!!

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
31.7.2009 20:59:25   
matcar
Samo,da je vse ok.Not ti ne bo ostal/a,se ne rabiš batuser posted image user posted image user posted image . Pa si skuhaj tisti čaj,mogoče ti pa rata.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
1.8.2009 9:13:06   
Dorca
Sem že skuhala čaj,  probala ga pa še nisem, barve je grozneuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
1.8.2009 9:58:59   
Anonimen
jutroooo!
se tuki da se pofockam!
pa je auguuuust!!!!! ane, dorca?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1084
1.8.2009 10:01:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dorca

Sem že skuhala čaj,  probala ga pa še nisem, barve je grozneuser posted image user posted image user posted image !

pa ne sam barva....tudi vonj in okus je meni....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
2.8.2009 8:39:23   
Anonimen
evo me na raport!
se sem tukaj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
2.8.2009 9:16:29   
Dorca
Dobro jutro, a je dons kšna luna???? Men sta ta maledve že od 6-ih pokonc in sem čist blesavauser posted image . Me je kr mal strah spet nočnega vstajanja, po en stran se edin tolažim s tem, da bo user posted image na flaški (ni mlekauser posted image user posted image user posted image - 2x ga ni blo po križevem potu z vsemi možnimi dodatki, tableti, čajčki in si zato ne delam utvar, da 3tjič bo) in bo možek ponoči vskočil ter popedenal, da bo mamica lahko spalauser posted image ! Če katera pozna čudežno zdravilo - dobrodošla z nasveti!!! (samo ne s polento, mlekom, čajem za dojenje, malinovcem itd., ker to sem že vse skos dala)

Evo Miska še 18 dni, men pa 16 do dneva Duser posted image , ampak itak bova šle prej a neuser posted image

Se trudim s čajčkom, tud kej bolga sem že pilauser posted image , ampak če bo nucal se splača! Zdej mam 10. kontrolo, je rekla gin, da do takrat ziher še ne bom šla v Rim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
3.8.2009 7:09:10   
Anonimen
jutro!
samo da se pofockam....se smo tukaj!user posted image

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
3.8.2009 7:50:26   
matcar
Malo še,pa boš šla v Rim,pa Dorca tudi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
3.8.2009 8:06:23   
emaa
Dorca čudežnega recepta ni, če je mleko, je, če ne pani. Saj sta tvoja otroka glih tako zrastla, a nista? Ne se sekirat, jaz sem ga imela dovolj za oba moja, amapk se David ni hotel dojit, se je navadil naokus silikosnkega cuclja, pa za noben denear ni hotel jest pri meni, moje melko po flšai, to je blo pa zakon. Se je dojil doma cele trikrat, ko je prišel po 3,5 mesecih domov, zato, ker se je Luka od ihte zraven drl, ker je moral čakat. 

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
3.8.2009 8:08:06   
Anonimen
oh...ja....
sem oddala oglase na bolho, ker imam tri vozicke za prodat. drzite pesti, da kdo kupi kaj...user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
3.8.2009 12:50:48   
Dorca
Emaa hvala za spodbudne besede, verjem da sem bla prvič čist na tleh, pa so me v porodnišnici (Jesenice) ful potolažil, dohtarji in sestre, da to ni konec sveta, da pač če ni ni, da bom ravno tako dobra mama, naj se pač še potrudim, ampak če se v mesecu dni mleko ne vzpostavi, naj počasi presedlam na flaško. Ravno tako sem dala vse od sebe, dalj kot mesec dni - pa ni šlo!

No in ko sem bila drugič noseča sem že takoj sklenila, da se ne bom obremenjevala, sva pa pristali na pediatriji, tam pa če hočeš bit pri otroku moraš dojitiuser posted image Kaj mi je preostalo drugega, dojila, pumpala, za bogih 20 ml mleka, pa morm rečt, kapo dol sestram, so mi šle ful na roke, ful so ble ok!

No in sedaj za tretjič imam že pripravljene flaškeuser posted image , ker se ne mislim več sekirat. Ta mali dve sta čist super, zdravi kakor toliko, če sta pa zalivančka pa bog pomagej (saj sem jest tud tko gor zrasla, pa sem čist fest puncauser posted image ).

Morm pa rečt, da je tole forsiranje dojenja čist pretirano!!!!!
Pol manj živcev bi mi šlo, če ne bi povsod brala, da vsaka lahko doji samo če hoče... In kako potem ne boš imel vedno občutek, ko otroku daš flakško, da si zanič mama in da ne nudiš otroku najboljše!!! Upam, da se bo to piočasi uneslo, ker tiste, ki lahko dojijo hvala bogu, tiste ki se odločijo da ne bodo pa bi lahko - mislim, da je to njihov problem, tiste ki pa nimamo smo pa podvržene pritiskom in psihiranju! Nič nimam proti da se vzpodbuja dojenje, da te pa potem gledajo, kot da nočeš dojiti to je pa višek! Primer, ko sem prišla v lekarno po cucle za flaško, me je tako grdo pogledala in izjavila: ja jest pa tega nisem rabla, da sem ji rekla, da jaz pa žal 2x sem in si ne delam utvar, da tretjič ne bom!!!! Nihče ne pomisle, da se mama s tem ful obremenjuje, sej dojenje je super (verjemte da bolje kot pranje flaš in prekuhavanje, kamorkoli greš imaš s seboj celo potovalko pripomočkov, na koncu gledano je pa tudi finančno to kar velik zalogaj itd.), ampak res, naj nehajo pretiravati! Že občutek, ko gledaš porodnišnice: "Dojenju prijazna porodnišnica" - bi jim najraje napisala - bodite prijazni še do mam, katere pač ne morejo dojiti!!!! Joj zdaj sem se razpisala do nezavest, bom nehala, itak ima vsaka svoje mnenje o tem!

Miska_mccute: TADEJ VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno tvoj Tadej in naš ta tretji dojenčkem ne bosta imela skupaj rojstnega dne, pa sem že zutrej štenge pomivala user posted image user posted image user posted image pa nič!

Kje pa si dobila toliko vozičkov user posted image user posted image user posted image , še kakšnega za Nino prišparaj! Ziher jih boš prodala, saj letos je Kebrovo leto, tko da te nima kaj skrbetuser posted image .

Jaz samo upam, da me zagrabi med tednom, ker za vikend je Gorenjska avtocesta čist zabasana in si ne predstavljam vožnje do Jesenicuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.8.2009 8:13:14   
Dorca
MIŠKA KJE SI?????????? A že rojevaš???????

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.8.2009 8:19:42   
matcar
Bi bil hec,da bi res že šla not!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.8.2009 8:20:47   
Anonimen
TUKU SEM TUKI!!!!!je blo pa vceraj kar zivcno!!!!cisto cel dan, do vecera sem imela neke popadke, samo ocitno lazneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.8.2009 8:21:46   
Anonimen
prav huda sem na to naso Niniko, ko si me tako grdo privosci!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.8.2009 8:22:52   
Dorca
O kriza, a redne? Da me ne boš prehitelauser posted image ? Ja punčkam se po navadi prej mudi na svet, vsaj pri meni je bilo tako, sedaj mi pa 3/4 folka prav da bo fantek!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.8.2009 8:25:17   
Anonimen
ma niso bli lih redni...sam so pa BLI!user posted image user posted image user posted image user posted image ce bi bla kje blizje P, BI ZIHER ZE LETELA SE POKAZAT!

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.8.2009 8:27:51   
Dorca
A dons pa nimaš več popadkov?

Jest zdej šibam na depilacijo in pedikuro, da bom lepa za v porodnouser posted image user posted image user posted image !

Miska sporoči če se bo kej dogajalo - pri meni od popadkov ni ne duha ne sluhauser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.8.2009 8:30:21   
Anonimen
vceri proti veceru se jeustavilo. in do zdaj ni blo niti 1egauser posted image user posted image user posted image user posted image ...mam pa vse pristimano in spokano in oh in sploh!
hocem ze jiiiiit!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dorca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?