metuljcek321
|
ksenči, le pogumno! Lepo, da si se javila & všeč mi je tvoj pozitiven in optimistično naravnan odnos - you go, girl. In kar pridno se pusti razvajati. Almera, ouje, ouje za Gardsko jezero. Imejte se max ... Bovec, Italija ... ouje ... Bor pa - vidim - je že takorekoč tipi-topi za vaše potepanje rebeca, je tvoja lepotička že kaj bolje? In ja, tudi meni je bilo rečeno, da kamilice pa zdaj niso več to, kar so bile. Aha, berem, da je oko že v redu, apetit is back - a vročina je potem tudi padla? Upam, da. Umpa, ta mala 1 sta res frajerja - sem ju videla že na novem čveku, da imata enaki majčki - mi je takoj padlo v oči mojček, a tvoj tud surfa? Tko zares? Moj je fuuul navdušen, sam rahlo zmanjkuje časa. Ti si že kaj probala? Jaz sem leta nazaj - uf, kolk sva potem tisto surf opremo vedno sabo vzela na morje, pa montirala, čakala na ugoden veter - ah, ja, je blo lepo levinja, bravooooooooooo, saj kar ne morem verjeti, da je res - prima novice za najdeni vozek! Iiii, mojček, great pics - vidim, da ste uživali - in kakšna yummy, yummy, yummy torta - mnjam! Ribezova & jogurt, pa še čokolada ... mašina, to bi pa jaz kar zdajle zmazala - zveni fantastično. tims, WB - it's been ages ... super, da se malo javljaš. Za dolge rokave pa: hej, taka je bila napoved, a ne? Danes je blo pri nas tudi tko grozno - okoli 10°C, na morju sva pa švicala, k je blo 30° ... Ojej, Majuška, Aleksander pa postaja pravi mali divji mož sredi noči - on bi kar žuriral al kako? Morda se boji, da mu bo ušel 1. rd? Že odštevate? populis, kako tvoja energična Lara? Vidim, da še kar žurira ob abnormalnih urah ... upam, da čim prej mine & si boš lahko konkretno odpočila. Hej, hruška, če si želiš otročke na praznovanju Kalinega rd-ja, pa kar nas z malečki povabi - a veš, kolk se nas bo pripeljalo na obalo? Ti ne bo nič jasno Naslednje leto, torej? A kar označimo dan? 16. 7. 2010? Prisluhni školjki - vau, vau, vau, tako prisrčen komad .. brings back some nice memories ... Pa kolk je bil tudi film super (1. del). Young love ... ah, ja ... PJ - ja, res so fenomenalni - kakšni glasovi, kakšni nastopi - VAU! Populis, kaj pravi tvoja frendica Vanja - kako je nastopati s PJ? A ful vadijo, a ne? In zabavajo se najbrž tudi - sami mladi, talentirani, ... sliši se prima, bi se jim kar pridružila 3jemi, our dearest bride-to-be ... kako kaj? Priprave potekajo dobro? Še vedno uspešno skrivata pred svetom, kdaj bo dan D? A potem jim bosta pa fotke razposlala & naj se čudijo, ah-ajo in oh-ajo? Zvita sta vidva, zvita, ni kaj. Mirjam, kolegica je nekaj reči kupila v Šparovčku - med drugim tudi rabljen stolček za hranjenje Stokke - izredno lepo ohranjen, bš, zadovoljna. glugluglu, za pridno taščo - kar v tem stilu naprej