Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica sej bojo šli naprej tud se bo že kej zanimivga našlo - ula je zarad smeti začela puzat ja ta je dobra res. kje že vedla da se mora na taščo priprvit Je pa nekaj res, ko imaš enega misliš da take ljubezni za druzga ne premoreš, ja, to pa je res, jaz si nisem mogla predstavljat, pa sem bla noseča, pa uno bitje v meni, pa mi ni blo jasno, ko se bo rodil, kak bo....pa kr gre je pa navadno tko, da glih kak tak, k najbolj trdi, kok ma vse otroke rad, dela največje razlike...pač si morš priznat, da ne morš met vseh otrok rad, da jih pač maš rad drugače, pol tud razlik ne delaš, ker jih ne morš, ker pač daš vsakmu točno tisto, kar rabi. ok zdej mi pa ni nič jasn, razlika med puzanjem in kobacanjem, no dejte razložit, k sm mislna da je isto puzanje - da se vlači z rokami, po trebuhu u bistvu, kt vojaki kobacanje - po vseh štirih, po kolenih in po rokah aja, a nč več je ne dojiš, nism vedla....če zarad debelosti misliš, vseen, dojena je bla zdej je pa itak že na gh...ma ne sekiri se, brezveze, tud če ti kdo kej reče, za take primere mamo pa dve ušesi pa povezavo vmes no, dons se tud jsz pridružujem...katastrofa...prej je že ula neki cmevkala, pol neki čez 4 se je tamal zbudil, čist naspidiran, zaspal je okol 6ih, no, se je pa ula zbudila tko da groza...
|