Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 15:33:47
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - mislim nate....... poročaj kako je bilo....... OK. Hitro je minilo in začuda punce moram povedati, da je bilo fino v službi, ker ne gledaš cel dan samo flaške, pleničke in nisi skozi v baby zadevah. Do enih je hitro minilo, ob pol dveh sem bila že v Bistrici pri babici, tričetrt pa že doma z miško.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 15:34:41
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz sem bila pa zdaj pridna....sem vse zlikala Jaz grem pa sedaj, imam en stroj za zlikat in enega za obesiti.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 15:39:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf OK. Hitro je minilo in začuda punce moram povedati, da je bilo fino v službi, ker ne gledaš cel dan samo flaške, pleničke in nisi skozi v baby zadevah. Do enih je hitro minilo, ob pol dveh sem bila že v Bistrici pri babici, tričetrt pa že doma z miško. No pa od pol enih do enih sem malico še imela. Lana je bila pridna pri babici in dediju. Dvakrat po uro je spala in tudi sedaj BTW spi ko medo. Ko je dežek je stalno zaspana. Igrali so se, pa jedli, pa spali. Pa ful me je bila vesela, ko me je zagledala. Sistem pa imamo tak, da se ob pol šestih jaz zbudim. Oblačila si pripravim zvečer vsa zase in zanjo. Se oblečem, namažem ( mi še kar dobro gre), potem pa zbudim 5.45 Lano in jo previjem, oblečem in gas. To je to.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 15:43:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
OK. Hitro je minilo in začuda punce moram povedati, da je bilo fino v službi, ker ne gledaš cel dan samo flaške, pleničke in nisi skozi v baby zadevah. Itak, da paše...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 16:02:33
|
|
|
|
pf
|
Lara kako imate vreme?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 17:52:04
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - mislim nate....... poročaj kako je bilo....... OK. Hitro je minilo in začuda punce moram povedati, da je bilo fino v službi, ker ne gledaš cel dan samo flaške, pleničke in nisi skozi v baby zadevah. Do enih je hitro minilo, ob pol dveh sem bila že v Bistrici pri babici, tričetrt pa že doma z miško. SUper da ti je tako gladko šlo. Se pa aboslutno strinjam da je z enega vidika služba lahko tudi relaksacija.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 19:19:25
|
|
|
|
pf
|
Punce do jutri.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 19:51:58
|
|
|
|
ključek
|
čer.......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 19:57:36
|
|
|
|
ključek
|
Jaka, bravo za zobek!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 19:58:07
|
|
|
|
ključek
|
pf, super za dober štart službe!!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 20:31:23
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 20:34:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer čer.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 20:36:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer čer. kak si kaj ti? Pa pupica ?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 20:38:51
|
|
|
|
petra1978
|
Pf super za dober začetek službe. Jaz tudi grem jutri v službo, samo ne še delat ampak se zmenit kdaj začnem in malo pogledat sodelavce. No, jutri gre še Gal z mano, naslednjič pa ne bo več šel . Nič grem, se mi zdi da me še fizika malo kliče. Bubi, jutri se vidimo, ne?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 20:41:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer čer. kak si kaj ti? Pa pupica ? jaz sem okej, hvala. pupica trenutno pridno spi, drugače je pa to en sonček, vedno nasmejana, zgovorna, igriva....jutri jo bom v vrtcu pustila za nekaj časa samo, bomo videli kako bo šlo. kako ste pa vi?? že zdravi??kaj pa vaše spanje??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 20:45:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem okej, hvala. pupica trenutno pridno spi, drugače je pa to en sonček, vedno nasmejana, zgovorna, igriva....jutri jo bom v vrtcu pustila za nekaj časa samo, bomo videli kako bo šlo. kako ste pa vi?? že zdravi??kaj pa vaše spanje?? mis mo boljše kar se zdarvja tiče...spanje je bilo za čuda danes vredu ponoči.... Drugače pa je bilo danes za znoret,M je hotla samo na rokah bit,pa tečka ..zgleda vreme,pa še zunaj nismo bile.Tolk ima energije,pa rada bi že hodla,pa še ne gre..pol je pa samo nervozna...pa nek lišaj ima zadaj na glavi in jo srbi,je zgleda od potenja dobila....ej komaj čakam da shodi,da bo porabila vso to odvečno energijo...ker res zahteva ta otrok nenormalno...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 20:47:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mis mo boljše kar se zdarvja tiče...spanje je bilo za čuda danes vredu ponoči.... Drugače pa je bilo danes za znoret,M je hotla samo na rokah bit,pa tečka ..zgleda vreme,pa še zunaj nismo bile.Tolk ima energije,pa rada bi že hodla,pa še ne gre..pol je pa samo nervozna...pa nek lišaj ima zadaj na glavi in jo srbi,je zgleda od potenja dobila....ej komaj čakam da shodi,da bo porabila vso to odvečno energijo...ker res zahteva ta otrok nenormalno... M že hodi če jo držiš za eno roko, ne?? super!!! LN se je pa začela postavljati na noge ob opori-sama. če jo jaz hočem dat, noge kar spodvije, tako da jo pustim, naj sama raziskuje.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 21:23:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara kako imate vreme? Ojla... ma zjutraj je bilo še sonce popoldne pa se je zoblačilo.... meni je blo takooo lepo... vsi so se popokali domov in so ble prazne plaže... bo, ne vem, al je vseh strah malo dežka, al kaj.... midve z Laro sva kr šetali in šetali.... pa kamenčov ji ni nikoli dovolj.... Če bi bilo tudi jutri tako, bi bila zelo vesela....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 21:24:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara kako imate vreme? Ojla... ma zjutraj je bilo še sonce popoldne pa se je zoblačilo.... meni je blo takooo lepo... vsi so se popokali domov in so ble prazne plaže... bo, ne vem, al je vseh strah malo dežka, al kaj.... midve z Laro sva kr šetali in šetali.... pa kamenčov ji ni nikoli dovolj.... Če bi bilo tudi jutri tako, bi bila zelo vesela.... a sta sami na morju??
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 21:33:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ madoniš kakšno neurje je tu... se že pripravljam, da bo noč za Saro verjetno mal pestra... če bo še tako naprej treskalo... zaspala je brez problema... ampak kako bo kasneje... punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč! ...dojila bom dokler bo šlo .... neko zgornjo mejo pa si le postavi zakaj to se tud jaz sprašujem... Dokler je povpraševanje, je ponudba.... pa če je to 5 let, je 5 let. OK, no, meni se ne zdi normalno, da pride prvošolček iz šole, dvigne mami majco in se podoji To sem mislila z "zgornjo mejo". No, saj je že fišika napisala, kaj sem imela v mislih.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 21:43:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
a sta sami na morju?? Z eno frendico in njenim sinekom? Si spregledala... Zdej sta v mestu na sprehodu.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 21:50:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft a sta sami na morju?? Z eno frendico in njenim sinekom? Si spregledala... Zdej sta v mestu na sprehodu. aha. sem mislila, da ste vi3je na morju-lara in vi2.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 21:51:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Nič grem, se mi zdi da me še fizika malo kliče. Bubi, jutri se vidimo, ne? Ja, se vidimo BTW - kak pa ti kaj matematika gre? Si že zračunala, koliko sem ti dolžna za copatke?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 21:53:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Nič grem, se mi zdi da me še fizika malo kliče. Bubi, jutri se vidimo, ne? Ja, se vidimo BTW - kak pa ti kaj matematika gre? Si že zračunala, koliko sem ti dolžna za copatke? Bubi, midve imava tudi še neporavnane račune.... ..........morm ti plačat za lutke.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 21:53:54
|
|
|
|
*bubi*
|
pf, me veseli, da ti je bilo fajn danes Meni tudi paše občasno odklopit otroke, zato pa mi ni bilo težko celo leto po malem delat
|
Katero ime vam je bolj všeč?tiamiaAljaž (
49%)
Anej (
34%)
Tjan (
16%)
Število vseh glasov: 310Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!