Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:01:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni dela bp. Ampak jaz vedno Azureusa zmanjšam prenose, če sem več na internetu. kaj narediš ...tud mene to zanima.... OK, če ne vesta, kaj je Azureus, potem ga sigurno ni treba izklapljat vse ok..samo kaj ima ta Azureus veze s FB
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:01:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....mi pa imamo nov zobek ........ koliko jih imate zdaj?
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:06:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....mi pa imamo nov zobek ........ koliko jih imate zdaj? to je zdaj drugi, prejšnji vikend je prišel prvi ven, danes pa ta..... oba sta pa spodaj...
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:07:23
|
|
|
|
gold fish
|
pf - mislim nate....... poročaj kako je bilo.......
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:07:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ madoniš kakšno neurje je tu... se že pripravljam, da bo noč za Saro verjetno mal pestra... če bo še tako naprej treskalo... zaspala je brez problema... ampak kako bo kasneje... punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč! ...dojila bom dokler bo šlo .... neko zgornjo mejo pa si le postavi zakaj
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:08:19
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - mislim nate....... poročaj kako je bilo....... ...jaz tudi že ceu dan
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:08:35
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - tud nate mislim.......a je že kaj novega?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:08:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - mislim nate....... poročaj kako je bilo....... jaz tudi..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:08:55
|
|
|
|
gloria
|
Jaka bravo za zobek ....jaz še kr čakam a veš
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:09:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ madoniš kakšno neurje je tu... se že pripravljam, da bo noč za Saro verjetno mal pestra... če bo še tako naprej treskalo... zaspala je brez problema... ampak kako bo kasneje... punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč! ...dojila bom dokler bo šlo .... neko zgornjo mejo pa si le postavi zakaj to se tud jaz sprašujem...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 12:09:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - tud nate mislim.......a je že kaj novega? ...neeeeeeeeee....hm upam da bo do petka,ker drug teden me ni...pa v sredo je konec P....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 13:21:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ madoniš kakšno neurje je tu... se že pripravljam, da bo noč za Saro verjetno mal pestra... če bo še tako naprej treskalo... zaspala je brez problema... ampak kako bo kasneje... punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč! ...dojila bom dokler bo šlo .... neko zgornjo mejo pa si le postavi zakaj to se tud jaz sprašujem... po moje je mislila, da ne bo tam pri 2 al pa 3 letih letal za njo in se drl "mama zizo".....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 13:22:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - tud nate mislim.......a je že kaj novega? ...neeeeeeeeee....hm upam da bo do petka,ker drug teden me ni...pa v sredo je konec P.... no, držim pesti dalje....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 13:22:23
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz sem bila pa zdaj pridna....sem vse zlikala
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 13:44:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz sem bila pa zdaj pridna....sem vse zlikala evo ti ruke
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 13:45:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Jaka bravo za zobek
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 13:46:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - mislim nate....... poročaj kako je bilo....... jaz tudi.. jaz tudi... ah, saj kmalu bomo na lastni koži občutile
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 13:54:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz sem bila pa zdaj pridna....sem vse zlikala evo ti ruke ...danes je blo vsaj znosno......pa še vseeno mi je vroče.....no, kupa in deske ni več...to je glavno....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 14:08:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? ...mi smo še tud na aptamilu 2, sicer mu keksolino, grisolino...naredim na navadnem ali alpskem mleku, pa tud drugje ga dobi...sicer ne samega.... bom pa zdaj videla na posvetovalnici kako in kaj..... ...prvič sem dojila do 13 mesecev in je sam nehal, pa čokolino mi je na flaško pil...... ta pikec pa je na AM in mi je čist drugače vse, tud ta prehod na navadno mleko mi ni čist ..... Ker samega mleka v flaški mi sigurno ne bo pil zjutraj in zvečer....., kaj not zmešanega pa na flaško ne je..... ..mislim, da bomo mi še kar kaki mesec na AM, če ne več....... edino ne vem al 2 al 3..... moram malo sestavo pogledat.....
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 14:17:43
|
|
|
|
Olivija*
|
mi bomo kar še pri dvojki ostali (beba2), ker ta je trenutno edini,ki je ne zapira
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 14:18:52
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, kupa in deske ni več...to je glavno.... a si desko kar stran vrgla?
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 14:58:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - mislim nate....... poročaj kako je bilo....... jaz tudi.. jaz tudi... ah, saj kmalu bomo na lastni koži občutile jaz sem že pred enim mesecem...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 15:01:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ madoniš kakšno neurje je tu... se že pripravljam, da bo noč za Saro verjetno mal pestra... če bo še tako naprej treskalo... zaspala je brez problema... ampak kako bo kasneje... punce... do kdaj imate namen dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: ) ? še po prvem letu? tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč! ...dojila bom dokler bo šlo .... neko zgornjo mejo pa si le postavi zakaj to se tud jaz sprašujem... Zato, ker potem lahko dojiš do 7 leta otrokove starosti... No, zaradi mene tudi lahko,...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 15:07:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish no, kupa in deske ni več...to je glavno.... a si desko kar stran vrgla? ja ....do naslednjič
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 4.8.2009 15:27:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* na pedikuri pa še sploh nisem bila nikoli, ker ne vem, če bi zdržala... sem ful žgečkljiva po podplatih. a mi lahko katera znalka razloži, kako to izpade, če žgečka... Ne žgečka. No vsaj mene ne.
|
|
|
Vožnja s kolesomkrtačkaKdaj se je vaš otrok znal voziti s kolesom na pedala brez pomožnih koles?pred 3. letom starosti (
16%)
med 3. in 4. letom starosti (
31%)
med 4. in 5. letom starosti (
33%)
med 5. in 6. letom starosti (
12%)
po 6. letu starosti (
7%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!