Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 14:24:43
|
|
|
|
maja1488
|
OoooOOO super, da ne bom nič zamudila. Rezerviran naslednji teden. Jst sem pa vse pospravla in bo tako sam še 40 inut, pool pa maša pride in bo spet đungla. Neki mi pa ni jasno, jaz pospravljam cel dan, ona nameče v desetih minutah. Zako hudiča ji to uspe. Čveka iz kje pa si že ti? A ni nobena druga iz unga konca? Ja drugače pa naj gre tvoj z biciklom, če kam mora. IZVIRNO SPOROČILO: lananai Najprej neki, kar nameravam napisat že par dni. Mi nimamo (še) slikice za seznam kakic. Tisa bolj na redko kaka in še to ne lih v ogromnih količinah. Al pa jo do časa opazim, da je kakala. Ni še nikol čez prišlo. Trkam. Važička!!! Pa bravo za spanje!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 14:30:19
|
|
|
|
Dudica1
|
ja samo pol se bomo morale pa še enkrat dobit pol ko jaz pridem
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 4.8.2009 14:34:44 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 14:50:41
|
|
|
|
AKP
|
Petra zg sem malce povprašala kolegice če so cepile otroke in če, zakaj so jih. Smo pa mi že imeli rota virus in sta bila Nino in Alekseja zelo boga, pa sta bila takrat stara cca. 9 in 14 let. In če ti po pravici povem sem se bala, da bi Nike Taja dobila rota virus kot dojenček in bi pristale na kakšni intezivni negi. Pokica ti pošiljam , da se bo vse čim prej uredilo. Dudica malce bolj zaspana in tečkana je bila tisti dan. Je šla malce po 19. uri spat in je spala do pol petih zjutraj. Je pa imela obojno cepljenje. Katmat oblekico sem kupila v baby centru. Je rekel ati, da zadnja deklina pa naj bo lepa . Pa sem ga smrtno resno pogledala, da ni rečeno da še ne bo ena deklina v tej obleki, ker še nisem dobila menstruacije on pa je zadnjič delal bedarije. Je postal, kar bled v trgovini. Zdaj pa grem še malce pospravit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 14:52:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Petra zg sem malce povprašala kolegice če so cepile otroke in če, zakaj so jih. Smo pa mi že imeli rota virus in sta bila Nino in Alekseja zelo boga, pa sta bila takrat stara cca. 9 in 14 let. In če ti po pravici povem sem se bala, da bi Nike Taja dobila rota virus kot dojenček in bi pristale na kakšni intezivni negi. Pokica ti pošiljam , da se bo vse čim prej uredilo. Dudica malce bolj zaspana in tečkana je bila tisti dan. Je šla malce po 19. uri spat in je spala do pol petih zjutraj. Je pa imela obojno cepljenje. Katmat oblekico sem kupila v baby centru. Je rekel ati, da zadnja deklina pa naj bo lepa . Pa sem ga smrtno resno pogledala, da ni rečeno da še ne bo ena deklina v tej obleki, ker še nisem dobila menstruacije on pa je zadnjič delal bedarije. Je postal, kar bled v trgovini. Zdaj pa grem še malce pospravit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 14:52:56
|
|
|
|
lananai
|
AKP, a potem imamo še eno nosečko??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 14:53:02
|
|
|
|
KatMat
|
a se kej spomnete kolk po odnosu lahko test nardis??? kdaj ovuliram nimam pojma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 14:59:17
|
|
|
|
lananai
|
Evo vam še našo Tiso na morju... Ja, šlauf ji je še malo prevelik...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:00:40
|
|
|
|
Dudica1
|
akp hvala...tudi midva imava jutri cepljenje in še + rota tako da upam da bo vse ok da gremo brez slabe vesti v soboto na morje ...torej če bo samo tečkan in zaspan jutri bo potem ok katmat kao naj bi test delal prvi dan izostale m. ampak jaz sem malo prej in mi je pokazalo +
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:01:03
|
|
|
|
petrazg
|
Ne sledim več vseh mogočih nosečk... Jst mojga kar ... , če samo pomisli na kaj takega... Kati... mislim , da vsaj 1 mesec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:20:10
|
|
|
|
meduzica
|
joj punce ste me zdej nasmejale .. najbolš da naredimo nov seznam za vse te mogoče nosečke ... jaz raje kot dvomim jem cerazette .. si ne predstavljam bit v strahu a bo dragi uspel bit priden al ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:34:12
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 akp hvala...tudi midva imava jutri cepljenje in še + rota tako da upam da bo vse ok da gremo brez slabe vesti v soboto na morje ...torej če bo samo tečkan in zaspan jutri bo potem ok katmat kao naj bi test delal prvi dan izostale m. ampak jaz sem malo prej in mi je pokazalo + ja....to bi blo fajn vedt kdaj jo mam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:34:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat a se kej spomnete kolk po odnosu lahko test nardis??? kdaj ovuliram nimam pojma 3 tedne po odnosu pokaže prav. lahko tudi kaj prej... pa spremljaj mal svoj izcedek, če bo tak kot beljak, kaže to na O. in če bo prej kot 5 dni po tistem seksu, je verjetnost zanositve, sicer pa ne. sam nimajo vse ženske tako izrazitega izcedka, da bi opazile
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:34:41
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ne sledim več vseh mogočih nosečk... Jst mojga kar ... , če samo pomisli na kaj takega... Kati... mislim , da vsaj 1 mesec sele septembra a?????¨!!??!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:34:46
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A pri nas je bilo pa tako, da je točno vedel, da ga lulat in kakat, še povedal je, a da bi napolnil kahlico, to pa ne. on želi zalivati travico! kar pa je v mestu malo otežkočeno. sem se pri njegovih treh letih že spraševala, če ga bom zavijala v plenice do OŠ, a potem je prišel Urban in Oskar je sam od sebe dal plenico dol pa šel zalit kahlico in narest kupček,... zdaj imamo še kakšen dan plenični (na njegovo željo, jaz pa nočem preveč komplicirati,... bo že zdaj v vrtcu videl, da ostali vrstniki lepo lulajo in kakajo v stranišče... a ja, nastavek na straniščno školjko kupi - Oskarju je 100krat bolj všeč kot kahla! danes, ko sva bila v vrtcu, mu je bilo všeč, ker imajo mala stranišča in pisoarije! a šment, kaj ko se je prej pokakal v plenico )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:35:18
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica joj punce ste me zdej nasmejale .. najbolš da naredimo nov seznam za vse te mogoče nosečke ... jaz raje kot dvomim jem cerazette .. si ne predstavljam bit v strahu a bo dragi uspel bit priden al ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:36:18
|
|
|
|
KatMat
|
k.tja....a ti bos cakala na kaksen znakec al kuga????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:36:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Evo vam še našo Tiso na morju... Ja, šlauf ji je še malo prevelik...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:37:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica joj punce ste me zdej nasmejale .. najbolš da naredimo nov seznam za vse te mogoče nosečke ... jaz raje kot dvomim jem cerazette .. si ne predstavljam bit v strahu a bo dragi uspel bit priden al ne jih mam doma, pa se nekak ne morem odločit, da bi jih jemala. smo na pazi varjanti, ker kondomov ne marava - pa še bolj suha sem, kot sem bila
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:39:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: meduzica joj punce ste me zdej nasmejale .. najbolš da naredimo nov seznam za vse te mogoče nosečke ... jaz raje kot dvomim jem cerazette .. si ne predstavljam bit v strahu a bo dragi uspel bit priden al ne jih mam doma, pa se nekak ne morem odločit, da bi jih jemala. smo na pazi varjanti, ker kondomov ne marava - pa še bolj suha sem, kot sem bila ne govoris o kilah a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:40:17
|
|
|
|
KatMat
|
sem skuhala pojedla,cakam tijo da se zbudi (ceri spi ze tri ure) pol pa mal pocivat moj je sel pa nazaj delat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:41:30
|
|
|
|
KatMat
|
midva s kondomi ne morva ker sem alergicna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:54:37
|
|
|
|
Anonimen
|
lananai, luštni slikici! KatMat, kupila si bom clearblue in vsake toliko časa preverila, da res ne bom pri štirih mesecih šla prvič h ginekologinji... dokler ne dobim menstruacije, potem bo lažje spremljati ja-ali-ne. ampak, če res zanosim, si ne predstavljam, kako to povedati mojim domačim... kot da bi delala nekaj prepovedanega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
greva danes z Oskarjem prvič skupaj v kino (Ledena doba 3)... se moram malo pripraviti (sčrpati mleko za Urbančka, da ga očka ne bo zalival samo s čajem in prišel na misel, da odpre dodatno mleko v prahu) že dolgo dolgo nisem bila v kinu,... bo sprememba tudi zame! pa danes imajo v Koloseju malce znižane karte, ne? a je še tako?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 15:57:25
|
|
|
|
Anonimen
|
vas še zvečer preberem! uživajte uživajte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 4.8.2009 16:12:03
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Evo vam še našo Tiso na morju... Ja, šlauf ji je še malo prevelik... bravo tisa. kolk so že veliki naši dojenčki, že plavajo v morju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?