|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
4.8.2009 21:35:37   
Leela
Mani tejle tvoji svakinji ne škodi samo solata in peteršilj ampak še kaj drugega.

lake saj 5 kg je kar uredu teža, ti niso nič rekli zaradi tega? Tudi Luka je bil slab jedec. Sem gledala včeraj slikce in je do konca 4.meseca imel tamale aventove flaške, Medtem ko jih je imel Filip do konca 2. meseca.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
4.8.2009 21:35:59   
lake
Mislm da bom sproščena ko se bo odselila, tm nekje pri 30-ih, user posted image user posted image . Al se bom pa na jogo vpisala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
4.8.2009 21:38:17   
Leela
jaz sem zadnjič tudi pred zaprto knjižnico stala in sem jih klicala iz GSMja zakaj imajo zaprto saj je sreda pa mi pove po telefonu, da je četrtek user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
4.8.2009 21:40:18   
lake
Za težo je rekla da je čist vredu, in da očitno nima velikega želodčka, Taja ima same mejhne flaške, se mleko v taveliki kr zgubi.
Se je zbudla, in gleda kot čuk.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
4.8.2009 21:45:07   
petrazg
user posted image user posted image user posted image smo pa smotke... Nisem niti razmišljala, da bi lahko bila zaprta...No, jutri pa sigurno greva, ne smem spet zabluzit....user posted image

Lake... a misliš ,da bomo kaj bolj mirne, ko bodo starejši... kaj pa vem... Po trendu, ki je sedaj prisoten v slo, bodo pri 30 še vsi lepo doma...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
4.8.2009 21:45:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
katmat kao naj bi test delal prvi dan izostale m. ampak jaz sem malo prej in mi je pokazalo +

joj, Dudica, mi se tukaj "šalimo", ti pa zares! a nisi ravno menstruacije dobila??? z-majček 2010 na poti?

lake, a imaš zasebnega ginekologa, da si morala plačati materinsko knjižico?
jaz sem jo dobila brezplačno.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2631
4.8.2009 21:49:11   
lake
Mam zasebnega, samo ima koncesijo. Mi pa zato teta na hepatitis B ni blo treba plačat.

Pri 30 mislm da je čas da začne počas razmišljat o osamovojitvi user posted image , govorim jst ki živim pod starši user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
4.8.2009 21:49:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Marija sveta.Od dopoldne me ni pa vse noseče. dudi a sem prav razumela-plus ti je pokazal test?Pa k.tji?

ne, ne, Tanja_ jaz sem šele na poti v lekarno (se mi zna zgoditi, da bom še ves teden hodila tja, ko imam toliko dela...) se mi zdi, da imam še vedno zaščito z dojenjem, ampak nikoli se ne ve, kdaj te preseneti ovulacija.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2633
4.8.2009 21:49:30   
petrazg
Aja, nisem vam povedala, da se mi samo dojimo user posted image Ne črpamo več...  sem na morje pozabila vzet del črpalke (edina stvar ,ki sem jo pozabila in med najbolj potrebnimi se mi je zdela). Pa nam je ratalo in to brez nekih problemov... Samo si ne predstavljate panike, ko sem ugotovila, da si ne morem sčrpat...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
4.8.2009 21:50:06   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

katmat kao naj bi test delal prvi dan izostale m. ampak jaz sem malo prej in mi je pokazalo +

joj, Dudica, mi se tukaj "šalimo", ti pa zares! a nisi ravno menstruacije dobila??? z-majček 2010 na poti?

Jaz sem razumela, da je bilo tako pri Maju in ne zdaj.

Materinsko sem pa jaz leta 2005 plačala, zdaj pa ne. V javnem zdravstvu naj bi bila brezplačna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
4.8.2009 21:51:13   
lananai

Po moje je dudi govorila o tem, kako ji je pokazalo pri Maju... user posted image Vsaj jst sem tko zastopla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
4.8.2009 21:51:28   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Za težo je rekla da je čist vredu, in da očitno nima velikega želodčka, Taja ima same mejhne flaške, se mleko v taveliki kr zgubi.
Se je zbudla, in gleda kot čuk.

no si se vsaj oddahnila, drugače pa tale tvoja poklicna deformacija ni dobra za živce.

lananai isto sva napisale user posted image

petrazg super za dojenje, nekaj dela manj

< Sporočilo je popravil Leela -- 4.8.2009 21:53:15 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
4.8.2009 21:51:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

jaz sem zadnjič tudi pred zaprto knjižnico stala in sem jih klicala iz GSMja zakaj imajo zaprto saj je sreda pa mi pove po telefonu, da je četrtek user posted image

user posted image  jaz moram tudi že pomisliti, kateri dan jeuser posted image

petrazg, si mi dala za mislit,... mogoče bom pa kar ostala v tem majhnem stanovanju, se bodo primorani odseliti!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
4.8.2009 21:52:40   
petrazg
To, se bo Dudi jutri nasmejala...user posted image Mislim, da je ona KatMat samo razlagala, kdaj je njej test pokazal plusek pri prejšnjih nosečnostih. KatMat je spraševala kdaj ji bo test že pokazal plusek, če se je zgodilo v pravem trenutku...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
4.8.2009 21:53:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Po moje je dudi govorila o tem, kako ji je pokazalo pri Maju... user posted image Vsaj jst sem tko zastopla.

bo že jutri pojasnila, če je danes ne bo več na RRju

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
4.8.2009 21:53:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Aja, nisem vam povedala, da se mi samo dojimo user posted image Ne črpamo več...  sem na morje pozabila vzet del črpalke (edina stvar ,ki sem jo pozabila in med najbolj potrebnimi se mi je zdela). Pa nam je ratalo in to brez nekih problemov... Samo si ne predstavljate panike, ko sem ugotovila, da si ne morem sčrpat...

user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
4.8.2009 21:55:25   
Anonimen
grem še ta-velikega dat spatuser posted image  da bom potem lahko v miru sedela za računalnikom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2642
4.8.2009 21:55:30   
lake
Ja je hudič poklicna deformacija, najrajš bi si dala ta del spomina zbrisat za teh deset mesecev.

Še mal pa bo obletnica, kar sm dve črtice vidla, jst sm shranla ta listek. Sicer ne vem kje je, ampak nekje more bit user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
4.8.2009 21:56:31   
Anonimen
mani2 sem pozabila napisati, da solato je potrebno dobro oprati zaradi možnosti toksoplasmoze. (posebej, če kakšen maček hodi v vrt)

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
4.8.2009 21:58:04   
lananai
Jst pa še Tiso podojit pa v vodoravno - kak film pogledat. Lahko noč vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
4.8.2009 21:59:26   
mani2

mani2 sem pozabila napisati, da solato je potrebno dobro oprati zaradi možnosti toksoplasmoze. (posebej, če kakšen maček hodi v vrt)

Ja, to vem. Samo njej to ni za razlagat ker po njeno nihče nič ne ve. Sej mačko si je zdaj tud v stanovanje zaprla ker ji je baje dolgčas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
4.8.2009 22:01:03   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro user posted image

Kaj počnete s čmrlji, ko niso v varstvu? Naš ima zdaj cel mesec prosto- zdej je naš ati na dopustu, potem ima pa varuška dopust. Nimam pojma, kaj bi z njim počelauser posted image Pa taka mama... Samo delat jih znamuser posted image

Poki, srečno v sredoooo!!!!!!user posted image user posted image user posted image   Naj bo prva operacija že čimprej! A kilaža gre lepo gor?

Oooo grejo kile, grejo! Dobrih 6kg ima, ga bomo ju3 zjutraj preden gremo v Lj še stehtali, da pol tam povemo, če bo kaj pomagalo k temu da bo OP čimprej.

mani2, vem kako je z obiski, še ispred časa ko sem živela z starši, pa so skos sorodniki z Nemčije prišli k nam za teden, dva. Sj glih zdaj avgusta bojo spet prišli. Pol jim je treba strečt od spredaj in odzadaj, oni pa kr noge v luft. user posted image
Ja kdaj pa grejo tile Avstralci nazaj domov?
Dudi, poročaj kako boste zrihtali cepljenje. Nas bo menda tud čakalo vse naenkrat v sredini avgusta, še morm poklicat P in se naročit, ker so nazadnje imeli letni dopust.
Lina, mi smo tud meli pr 1 mes, pa zdaj pri 3 mes bomo šli.
Kaj, a vse KATJE čakate na plusek, al kaj? user posted image  No, jst sem super presrečna, ker se že nakazuje menstra. user posted image  Zdaj pa dost igračkanja, pa čeprav je blo sam 1x. user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a ve ste dale tamale cept za roto verus

Mi ga bomo dali, pa to zaradi OP, ki nas čakajo, drugače ga verjetno nebi dala. Tako pa mora bit zdrav kot riba, da gre lahko na OP. Molimo boga, da bo res tako, ko bo prišel naš cajt.

elyy, grozna je tale tvoj bivša prijateljica. user posted image  Da se ti maščuje na račun tvojga dojenčka,...očitno nima vseh kolesc v buči. Nevem ti povedat kako se losaj tega. user posted image  Če tamalga res ne moti, bi jo jst pustla, naj razbija z muzko, ji bo že kapnilo, da nima smisla.

He-he Dudi, to bo jutri smeha! user posted image  Tolk pišejo o tvojih pluskih, da sem ti že hotla čestitat! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
4.8.2009 22:05:57   
mani2
Pokica naši obiski na srečo vseh nas odhajajo  v četrtek. Midve s taščo že komaj čakava. Saj največ moreva midve skrbet in kuhat pa otroke pazit.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
4.8.2009 22:07:23   
pokica_
Joj hvala bogu mani2! Naj kr grejo, ane? user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
4.8.2009 22:09:37   
mani2
Maria mi je nekaj sitna zdajle ratala. Ona bi jedla pa ji dam flašo pa potegne enih dvakrat pa umakne glavo in se začne jokat. Sploh ne vem kaj ji je. Sem jo dala zdaj v posteljico in plenčko zraven pa bom videla če bo zaspala. Grem dragega malo pocartat pol pa upam da tudi jaz spat.

Lahko noč vsem pa mirno in dolgo noč.

< Sporočilo je popravil mani2 -- 4.8.2009 22:10:42 >

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?