|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
4.8.2009 14:24:43   
maja1488
OoooOOO super, da ne bom nič zamudila. Rezerviran naslednji teden.

Jst sem pa vse pospravla in bo tako sam še 40 inut, pool pa maša pride in bo spet đungla. Neki mi pa ni jasno, jaz pospravljam cel dan, ona nameče v desetih minutah. Zako hudiča ji to uspe.

Čveka iz kje pa si že ti? A ni nobena druga iz unga konca? Ja drugače pa naj gre tvoj z biciklom, če kam mora.

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Najprej neki, kar nameravam napisat že par dni. Mi nimamo (še) slikice za seznam kakic. user posted image Tisa bolj na redko kaka in še to ne lih v ogromnih količinah. Al pa jo do časa opazim, da je kakala. Ni še nikol čez prišlo. Trkam.

Važička!!! Pa bravo za spanje!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
4.8.2009 14:30:19   
Dudica1
ja samo pol se bomo morale pa še enkrat dobit pol ko jaz pridem  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 4.8.2009 14:34:44 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
4.8.2009 14:50:41   
AKP
Petra zg sem malce povprašala kolegice če so cepile otroke in če, zakaj so jih. Smo pa mi že imeli rota virus in sta bila Nino in Alekseja zelo boga, pa sta bila takrat stara cca. 9 in 14 let. In če ti po pravici povem sem se bala, da bi Nike Taja dobila rota virus kot dojenček in bi pristale na kakšni intezivni negi.
Pokica ti pošiljam user posted image , da se bo vse čim prej uredilo.
Dudica malce bolj zaspana in tečkana je bila tisti dan. Je šla malce po 19. uri spat in je spala do pol petih zjutraj. Je pa imela obojno cepljenje.
Katmat oblekico sem kupila v baby centru. Je rekel ati, da zadnja deklina pa naj bo lepa user posted image . Pa sem ga smrtno resno pogledala, da ni rečeno da še ne bo  ena deklina v tej obleki, ker še nisem dobila menstruacije on pa je zadnjič delal bedarije. Je postal, kar bled v trgovini.
Zdaj pa grem še malce pospravit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
4.8.2009 14:52:07   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Petra zg sem malce povprašala kolegice če so cepile otroke in če, zakaj so jih. Smo pa mi že imeli rota virus in sta bila Nino in Alekseja zelo boga, pa sta bila takrat stara cca. 9 in 14 let. In če ti po pravici povem sem se bala, da bi Nike Taja dobila rota virus kot dojenček in bi pristale na kakšni intezivni negi.
Pokica ti pošiljam user posted image , da se bo vse čim prej uredilo.
Dudica malce bolj zaspana in tečkana je bila tisti dan. Je šla malce po 19. uri spat in je spala do pol petih zjutraj. Je pa imela obojno cepljenje.
Katmat oblekico sem kupila v baby centru. Je rekel ati, da zadnja deklina pa naj bo lepa user posted image . Pa sem ga smrtno resno pogledala, da ni rečeno da še ne bo  ena deklina v tej obleki, ker še nisem dobila menstruacije on pa je zadnjič delal bedarije. Je postal, kar bled v trgovini.
Zdaj pa grem še malce pospravit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
4.8.2009 14:52:56   
lananai
AKP, a potem imamo še eno nosečko?? user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
4.8.2009 14:53:02   
KatMat
a se kej spomnete kolk po odnosu lahko test nardis???

kdaj ovuliram nimam pojma

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
4.8.2009 14:59:17   
lananai
Evo vam še našo Tiso na morju...

user posted image

user posted image

Ja, šlauf ji je še malo prevelik... user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
4.8.2009 15:00:40   
Dudica1
akp hvala...tudi midva imava jutri cepljenje in še + rota tako da upam da bo vse ok da gremo brez slabe vesti v soboto na morje user posted image ...torej če bo samo tečkan in zaspan jutri bo potem ok

katmat kao naj bi test delal prvi dan izostale m. ampak jaz sem malo prej in mi je pokazalo +

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
4.8.2009 15:01:03   
petrazg
Ne sledim več vseh mogočih nosečk... user posted image user posted image user posted image Jst mojga kar ... , če samo pomisli na kaj takega...

Kati... mislim , da vsaj 1 mesec user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
4.8.2009 15:20:10   
meduzica
joj punce ste me zdej nasmejale .. najbolš da naredimo nov seznam za vse te mogoče nosečke ... user posted image

jaz raje kot dvomim jem cerazette .. si ne predstavljam bit v strahu a bo dragi uspel bit priden al ne user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
4.8.2009 15:34:12   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

akp hvala...tudi midva imava jutri cepljenje in še + rota tako da upam da bo vse ok da gremo brez slabe vesti v soboto na morje user posted image ...torej če bo samo tečkan in zaspan jutri bo potem ok

katmat kao naj bi test delal prvi dan izostale m. ampak jaz sem malo prej in mi je pokazalo +

ja....to bi blo fajn vedt kdaj jo mamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
4.8.2009 15:34:36   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a se kej spomnete kolk po odnosu lahko test nardis???

kdaj ovuliram nimam pojma

3 tedne po odnosu pokaže prav. lahko tudi kaj prej... pa spremljaj mal svoj izcedek, če bo tak kot beljak, kaže to na O. in če bo prej kot 5 dni po tistem seksu, je verjetnost zanositve, sicer pa ne. sam nimajo vse ženske tako izrazitega izcedka, da bi opazile

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
4.8.2009 15:34:41   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ne sledim več vseh mogočih nosečk... user posted image user posted image user posted image Jst mojga kar ... , če samo pomisli na kaj takega...

Kati... mislim , da vsaj 1 mesec user posted image

sele septembra a?????¨!!??!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.8.2009 15:34:46   
Anonimen
FLASK_A pri nas je bilo pa tako, da je točno vedel, da ga lulat in kakat, še povedal je, a da bi napolnil kahlico, to pa ne. on želi zalivati travico! kar pa je v mestu malo otežkočeno.
sem se pri njegovih treh letih že spraševala, če ga bom zavijala v plenice do OŠ, a potem je prišel Urban in Oskar je sam od sebe dal plenico dol pa šel zalit kahlico in narest kupček,... zdaj imamo še kakšen dan plenični (na njegovo željo, jaz pa nočem preveč komplicirati,... bo že zdaj v vrtcu videl, da ostali vrstniki lepo lulajo in kakajo v stranišče... a ja, nastavek na straniščno školjko kupi - Oskarju je 100krat bolj všeč kot kahla! danes, ko sva bila v vrtcu, mu je bilo všeč, ker imajo mala stranišča in pisoarije! a šment, kaj ko se je prej pokakal v plenicouser posted image )

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.8.2009 15:35:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

joj punce ste me zdej nasmejale .. najbolš da naredimo nov seznam za vse te mogoče nosečke ... user posted image

jaz raje kot dvomim jem cerazette .. si ne predstavljam bit v strahu a bo dragi uspel bit priden al ne user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
4.8.2009 15:36:18   
KatMat
k.tja....a ti bos cakala na kaksen znakec al kuga????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
4.8.2009 15:36:42   
KatMat

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
4.8.2009 15:37:54   
ledenka

jih mam doma, pa se nekak ne morem odločit, da bi jih jemala. smo na pazi varjanti, ker kondomov ne marava - pa še bolj suha sem, kot sem bila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
4.8.2009 15:39:25   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jih mam doma, pa se nekak ne morem odločit, da bi jih jemala. smo na pazi varjanti, ker kondomov ne marava - pa še bolj suha sem, kot sem bila user posted image
ne govoris o kilah a ne

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
4.8.2009 15:40:17   
KatMat
sem skuhala pojedla,cakam tijo da se zbudi (ceri spi ze tri ure) pol pa mal pocivat moj je sel pa nazaj delat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
4.8.2009 15:41:30   
KatMat
midva s kondomi ne morva ker sem alergicna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
4.8.2009 15:54:37   
Anonimen
lananai, luštni slikici!

KatMat, kupila si bom clearblue in vsake toliko časa preverila, da res ne bom pri štirih mesecih šla prvič h ginekologinji... dokler ne dobim menstruacije, potem bo lažje spremljati ja-ali-ne.
ampak, če res zanosim, si ne predstavljam, kako to povedati mojim domačim... kot da bi delala nekaj prepovedanegauser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
4.8.2009 15:56:59   
Anonimen
greva danes z Oskarjem prvič skupaj v kino (Ledena doba 3)... se moram malo pripraviti (sčrpati mleko za Urbančka, da ga očka ne bo zalival samo s čajem in prišel na misel, da odpre dodatno mleko v prahu)

že dolgo dolgo nisem bila v kinu,... bo sprememba tudi zame!
pa danes imajo v Koloseju malce znižane karte, ne? a je še tako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
4.8.2009 15:57:25   
Anonimen
vas še zvečer preberem!
uživajte uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
4.8.2009 16:12:03   
Leela

user posted image

user posted image

bravo tisa. kolk so že veliki naši dojenčki, že plavajo v morju user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?