|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
4.8.2009 11:10:13   
Anonimen
še enkrt probam...user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3401
4.8.2009 11:14:44   
Jancci
Ploha sem zdej že Sončici poslala en ZS, če pa Sončece ne bo šlo v IKEO bo pa tebi povedalo (ane Sončece?), ker mi gremo drug teden spet mal čofat na morčka. user posted image Za denarce pa ni problem, lahko nakažem, ali pa dam potem ob predaji. user posted image

Kok je Neo zrasu odkar smo ga nazadnje videli!!! user posted image user posted image Ula ima pa en tak nagajiv pogled! user posted image

Barba + (še kera če se vam da v KR pridt) ta teden pa lahko kšna kavica pade! user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.8.2009 11:20:27 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
4.8.2009 11:47:20   
sonček33
Mimi men so piščančja jetrca super dobra, no drugih itak ne jem. Fajn prepražena načebuli, pa velčik preteršilja + paradižnikova mezga. Pa bel kruh. Njami.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
4.8.2009 11:51:29   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Sicer pa, ko smo že pri šihtih - mene tudi kar malo skrbi, kako bom sfolgala vse skupaj. Mislim, sej vem, da če moreš, da vse narediš...sam čas pa gre in dan ima samo 24 ur. Zdej, če bom imela vsaj približno tak delovni čas, kot pred porodniško, pol bo kar ok. Najkasneje ob 13.30 bom doma. Sicer so pol tukaj še občasne popoldanske obveznosti, ampak tega ni tolko. Je pa res, da bom kar nekaj mogla narediti tudi doma.
Bomo videli. Fajn je, ker grem delat šele marca in pol tiste tri mesece preguram pol pa počitnice.

Ampak zdej sem pa še na porodniški in si nočem vzet tega fajn filinga.

Jah, prfoksi mate polet mal več frej, sam je skoz čez leto en kup stvari. Jst bom mela pa skoz dost. Tud če grem na skrajšan delavnik pr nas to ne pomen lih pol manj dela, ampak čist mal manj.user posted image , plače je pa ful manj.user posted image Me kar mine ko pomislim, da je še sam 4 mesce porodniške, januarja pa spet delat.user posted image

Sami lepi otrocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
4.8.2009 12:08:29   
Zvezdica

user posted image

Evo, naš mali.

iiiii user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
4.8.2009 12:09:23   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

men je pa tale fajna....user posted image

user posted image

iiiiiii user posted image user posted image user posted image

ma res mamo lepe otročkeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.8.2009 12:11:40   
Zvezdica
bemti, nehimo s to službo. ker tolej je na tak dan prav morilskouser posted image

Jancci, jast bi tud na kavo pršla, pa dejte se drug teden zmenit no, k jast sem četrtek in petek brez avta (popravilo zarad toče).

Papa

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.8.2009 12:12:08 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.8.2009 12:12:36   
gloria

user posted image

Evo, naš mali.

...ej kak srček je Lovro user posted image user posted image user posted image ...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.8.2009 12:42:13   
kiara24
Evo klara je zaslapa tukaj pri babici, jaz pa hop hitro vam se oglašatuser posted image , pa vas malo počekirat.

Sonček- hvala za nasvet,bom šla kupit. kolk je luštkan.user posted image

ulla- pozanm nekoga k pri nas tega ni dovolil, da bi mamica delala po 4 ure. In res ni dela še vedno po 8 ur. Dobre mere ima tamavko. Ulla kaj sta oba luštkanauser posted image

Jancci- o to sem pa že slišala no saj sem tam blizu. Mogoče pa res grem tja, bomo videli. Saj niti ne vem kaj je narobe. Samo boli k user posted image .

Mimi- ne se sekirat ker naši tudi pravijo bajsek, pa se meni ne zdi. Je pa res da se je kar fajn naredila. Naša je velika72 pa 7,7kg ima.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.8.2009 13:30:24   
mimi30
no mi imamo pa tako leseno kocko iz Toysa, tud super zadevca

user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.8.2009 13:35:17   
mimi30

Mimi men so piščančja jetrca super dobra, no drugih itak ne jem. Fajn prepražena načebuli, pa velčik preteršilja + paradižnikova mezga. Pa bel kruh. Njami.

sonček, na napačni temi si mi odgovorilauser posted image .....jaz jih imam rada isto fajn prepražena na čebuli, pa zalivam jih mal s kakšno govejo juhco, če jo imam, peteršilja pa ne maram, mezge še pa nikol nisem probala dodatuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.8.2009 13:56:24   
krtekxx
Sonček, slikice od Lovrota jaz ne vidimuser posted image . Sem pa prepričana da je pravi veliki (glede na mere) fletko.
Mimi, tvojo slikico pa vidim. A to že stoji? Pa tooooliko zobkov. Mi smo še čisto brezzobi.
Ne vem kaj je danes bilo, ampak naša punca ej spala 2,5h - in jaz z njo. Mogoče pa ravno zato, ker sem tudi jaz spala.
Ulla, a tvoja Ulla gleda kake risanke? Pri nas je zelo pomagalo, ko smo ukinili risanke. Si sploh ne moreš predstavljati, kaj lahko otrokovi domišljiji povzroči ena navadna neagresivna risanka...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
4.8.2009 14:03:48   
mimi30
Mimi, tvojo slikico pa vidim. A to že stoji? Pa tooooliko zobkov. Mi smo še čisto brezzobi.

krtekxx, špela tud nima zob in še ne stojiuser posted image ....tole je nejc, sem hotla sam igračko pokazat, ker so res fajn tele, ko lahk po žicah like in ostalo premikajo....mogoč mojo slikco vidiš, ker edina delam s shrani.siuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.8.2009 14:07:21   
mimi30
ja, vidiš krtexx tole glede risank je pa res....nejc je imel ful more, ko je gledal eno risanko krtka, ko so se neki barval in potem ko duhci okol hodli....preden je teta v varstvu, kjer so gledalo to risanko, to ugotovila se je pa med vsakim popoldanskim spancem pri njej jokal

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.8.2009 14:16:57   
symona
Alo!

No, ko se že o službah menite, jaz bom delala pa 6 ur, od 8.00 do 14.00, in pridem okrog 15.00 v vrtec. Sicer pa jaz upam, da mi bodo podaljšali porodno, ker hodima na fizioterapije in v razvojno, in bi pol šla komaj maja drugo leto delat, ker imam še 25 dni dopusta.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
4.8.2009 14:27:16   
crtka

mislim da po enem 15. mesecu, ko je izzvenela alergija, prej je pila sam mojga in vse z mojim narjeno, v vrtcu pa riževga, pol pa navadno alpsko( jst nimam kakih predsodkov okol alpskega in ne verjamem v teorije o strupenosti oz. škodljivosti homogeniziranga mleka), neotu bom okol 1. leta, oz. pač pred vstopom v vrtecuser posted image čeprov ga nameravam dojit, dokler pač bouser posted image ampak tolk da vidim če bo kul, ker v vrtcu bo pač to mleko dobil.
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

A Ula je imela alergijo na kravje mleko, kr moj Aljaž jo ima tudi. Sm mu naredila riževo kašico z Ap mlekom in je ratal cel pikast pa ušesa in veke so mu ful otekla in smo šibali na pediatrično, sam preden smo prišli na vrsto je že vse zginlo, so mu pa vseno nardili kožni test in je pokazalo alergijo na mleko mu je dala, kr 4 križe.
Pa ti si bla z Ulo tudi na testiranju, a je imela fajn reakcijo al je blo bl malo? Jst vselih nekak upam da bo tudi pri Ajažu alergija izzvenela.
Drgač smo uredu, hmali ga bo vse povsod, nad GH pa ni ravno navdušen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
4.8.2009 14:48:20   
Ploha
symona: zakaj hodite na fizioterapijo?

jancci
: OK

samiiii lušniii otrociiii user posted image user posted image user posted image

jst pa če bom pri koncu z diplomo al pa vsaj zeloo na koncuuser posted image grem marca al pa že februarja delat, ne vem še kam, nekam prek študenta, tko da bova lohvse upidenala, ker tole z dnarjam mi pa prou moriiiii, v bajti preden bomo loh vse selil je treba še en koš dnarja pa bi blo glih za glih, kr nekii,...sm prou zamorjena, namest da bi se pospešeno učila, pa kle neki jamram

(odgovor članu crtka)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
4.8.2009 14:49:57   
sonček33
Plohca nič ne jamraš, te čist razumemo. Je pa fajn, k si pozitivka...pa pridna, delavna... VSe bo še. Sej ni treba, da je hiši prec vse tipi topi ...glavn da je kopalnica kuhinja pa ena soba.

No, je pa res, da jaz nimam pravo glasanja, ker pojma nimam kako je sam bajto delat...vem sam, da je treba poln živcev pa dnarja met, tega pa nimam ...ne enega ne drugega...živce šparam za Lovrauser posted image  in njegovo puberteto.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.8.2009 14:51:25 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
4.8.2009 14:52:39   
Ploha
ej sonček sej tako bo, vse kar bo opreme bo z veh vetrov nabran, rabljeno, kuhna bo edin nova, k bo moj ati dau denar, ostalo je pa vse staro, pa me ne moti, sam probel je k je treba vse podna, ploščice, pa vrata in štoki so tolk dragi, da ti slabo rata, sm mojmu že rekla, da ne rabm vrat user posted image user posted image user posted image sam skret pa šporget user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
4.8.2009 15:42:08   
sonček33
user posted image

Evo še ena

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
4.8.2009 15:48:07   
krtekxx
Sonček, hvala, ker si pripela tako slikico, ki jo jaz vidim. Luštn poba, kak mora bit šele očka?!
Naša punca danes že ta drugič čist spi. Da ni kaj narobe? S pritiskom v zraku?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
4.8.2009 16:07:01   
mimi30
krtekxx, nič ni narobe, naša tudi že spet spi....zgleda, da je samo tako zaspan dan ....sprememba in ohladitevuser posted image

sonček, luškan fantič....daj še atija pokažuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
4.8.2009 17:15:58   
kiara24
Sonček- fletko je user posted image ti sam res daj pokaži še atijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še jaz nekaj napopat samo da mi spet kaj ne rikne tle na RRju. Bom eno iz morja.

Mali je babi kupila ene ful kjut čevljčke, kao na all starke.

Neki sem še hotla kometirat pa sem pozabila.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
4.8.2009 17:19:59   
symona
Ploha, na fizioterapijo pa hodiva zaradi tega, ker sem v nosečnosti imela toxo.
Samo je res danes tak zaspan dan. Amadeja spet spi, lucija pa tudi že dve uri spi, meni pa tudi oči samo vleče skup. Mah, nič se mi ne da danes. user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.8.2009 18:10:52   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: symona

Ploha, na fizioterapijo pa hodiva zaradi tega, ker sem v nosečnosti imela toxo.
Samo je res danes tak zaspan dan. Amadeja spet spi, lucija pa tudi že dve uri spi, meni pa tudi oči samo vleče skup. Mah, nič se mi ne da danes. user posted image

kašne so pa posledice

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.