KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja maja, super za krst! ste ravno še ujeli lepo vreme! kakšen ? a tisti z očali? grem v knjižnico, je Urban ravno pojedel. točno ta z očalmi in rožički Maša je prvi zobek dobila pri osmih mesecih. Sploh nisem nič vedla, da bo kaj, pa gremo na poroko in me ženin vpraša, če bo pršut (mAša). Sm rekla da ne, kr nima zob, pa ji dam frutek z žličko pa ni hotla ven zdrset kot ponavadi ampak je podrsala ob spodnjo enko . Pol jih je pa na brzino dobila polna usta. Niti za enga ni jokala. Upam, da bo zdaj isto. pa ona nasploh nič ne joka. Je padla in si prebila usta zgoraj in spodaj pa spolh ni nč rekla, sam pobrala se je (nisem vidla kako se je zgoilo), se mi mal čudn nasmehne, pa se vse vn iz ust ulije. Pa kak mesec nazaj sem opazla, da jo je nekdo ugriznu v uho. Je blo čisto črno in tri krastice od zob so ble. Ko sm jo vprašala, da kdo jo je, je rekla da jo je volk. In ni odstopala. V vrtcu niso nič vedle. pogumna deklica!!! IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes drgač pa DONS NI MOJ DAN... najprej sem s škarpe dol padla k sem plela plevel, pa sem prletela na asvalt z glavo in hrbtom, nogo sem pa obtičala v neki luknji, tko da si jo hladim z ledom.. upam da ni zvita k da to ni dovolj se pol še med žaganjem preščipnem tok, da sem mislila da mi bo noht dol padu zdej sem šla pa raj v bajto na računalnik, k se mi ne more nč zgodit (TRKAM NA LES) upam da mi ne pade še polica s knjigami na glavo k jo mam nad računalnikom joj blue....bogica si! IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čakam, da se mali M zbudi, da ga podojim in dam spat sem mela ful idej, kaj napisat, pa sem vse pozabla mogoče potem, ko bo mir pri bajti... velikost oblekc - kakšno cifro kupit zimske zadeve? mali nosi zdaj 68 (v 62 ga ne spravim več, razen če popek kaže ). za prve jesenske dneve imam 68 cifro, upam, da mu bo septembra-oktobra še prav. a potem za zimo vzamem 74 ali kar 80? mislim predvsem kake jakne ipd, bodije, hlače in žabe mu bom že sproti kupovala. kaj pa na noge? sicer bo v zimski vreči (če ne bo preveč tečnaril), ampak sam žabice in nogavičke pa kaki pleteni copati se mi zdi skor malo. ne vem. škornjev pa mu tudi ne bi kupovala, ali pač? jaz ji bom takrat kupovala.... IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Blue, ja porkaš no, kaj se pa spravljaš delat Ti moraš lepo počivat pa dojit, ostalo delajo dedci. Razen, če je tvoj tudi ta virus fasal, da počne samo še eno stvar Kaj da sem počela- zmajčka 2o1o ziher ne Se mi zrola IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: k.tja *lina* sem dobila asociacijo, da ima tvoj opravka z gumami od kje pa tebi ta asociacija ? ko si omenila ZDA in Dunaj, sem pomislila na Goodyear. dobra logika nimas kaj pokica...tudi od mene za anejcka!!! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce, kako ste uvajale malčke na kahlo? Jaz sem probala, pa nekako ne zna... Všeč mu je ideja o kahlici, pa nagradi če bo lužica/kakec, ampak polula se pa v gatke. Nikoli ne reče, da ga tišči, tudi če ga vprašam. Mu je bilo pa tako všeč... Ko je šel počivat, je ves vesel pokazal posrano posteljo, plenica je bila zraven (si jo je slekel). In on prosi za čokolado, ker je bil priden :)) Itak, samo ni bil priden v kahlo, ampak na posteljo!!! Uf, smo pucali ko nori. Torej- KAKO!!!!??! IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Jutro sem si danes končno vzela malo časa za RR. So v nedeljo Avstralci prišli nazaj iz morja in sedaj jih imamo spet tu. In je Dylan odkril da je v našem stanovanju polno zanimivih igrač. In sedaj morem imeti zaklenjeno stanovanje če nočem da bi mi ob šestih zjutraj vdru v sobo. Mi že gre malo na živce ker se mu točno vidi da mu je vseeno za igrače če se polomijo in uničijo ker itak niso njegove. Ne vem ali sem jaz res tako pošasten starš ampak od svojega otroka zahtevam da mi pove kam gre pa tudi da reče prosim hvala in da spoštuje lastnino drugega. tega pri Dylanu ni. Sploh ne vem če njegovi starši vedo da je pri meni. Včeraj ga je njegova mami ob 20.30 iskalo pri meni on pa je že pred eno uro šel nazaj dol. Ta otrok zgine ko kafra. Sem mogla mal potarnat ker mi že ta obisk gre pošasi na živce. mas cist prav.... dobro jutro!!!
|