|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
4.8.2009 9:49:16   
brkn83
pozdravljene čvekice.

Mi smo prišli včeraj zvečer z dopusta. Imeli smo se ful uredu, nič slabega vremena - skoz sonce. Naš Nik pa je res ful užival - najraje je videl ko smo šli na čoln ali pa v vodo. Ful velik je spal in nenormalno veliko jedel- Danes pa je star že 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej pa me čaka pranje in pospravljanje stvari.

No sej moja mami pa mi je pospravila stanovaje in polikala vse kar je meni še ostalo, tk da vsaj tega ni mi treba.,

Kaj več pa še kasneje, ker me zdej nik kliče- je zopet lačen.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.8.2009 10:07:30   
Čebel@
ŽIGU,NIKU,DOMINIKU-->vse najlepše za mini rojstni dan

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.8.2009 10:33:55   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

se podpišem

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.8.2009 10:40:39   
claud
Jutro!

Nočka za user posted image .......
Larissa se je zvečer 4x zbudila v kričečem joku...predvidevam da jo je nogica bolele od cepljenja.......pol sm jo dala h nama v postlo, je zaspala pr men se je pa končalo spanje......
Ne morm spat če smo vsi 3je na postliuser posted image ...k moj se tok premetava,pol jo pa čuvam, da jo ne bi kj usekuuser posted image

Majchy pregled mamo pr 9 mescih, nismo dobil datuma...morm še poklicat.

Aja pa do naslednjega pregleda more dat kri in vodo........kako pr dojenčku daš vodo?user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.8.2009 10:48:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

kako pr dojenčku daš vodo?user posted image
loviš jo....daš ji eno plastično vrečko na splovilo(se prilepi gor) in čakaš da se polula

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.8.2009 10:51:50   
claud

loviš jo....daš ji eno plastično vrečko na splovilo(se prilepi gor) in čakaš da se polula

in to dobiš v lekarni?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.8.2009 10:55:48   
Čebel@

in to dobiš v lekarni?
nisem ziher.....baje dobiš tudi v lekarni,mogoče ti pa celo da tudi p

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.8.2009 11:00:49   
claud
Ker men ni nč rekla za to.....
je sam rekla če ne znam ji lohk tud tm sestra vzame...s katetromuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.8.2009 11:02:43   
Čebel@

je sam rekla če ne znam ji lohk tud tm sestra vzame...s katetromuser posted image
verjetno ji pol vzamejo s taterom,jauser posted image .....jaz bi na tvojem mestu poklicala p in jo vprašala za te vrečke,pa to v miru doma ujameš,potem pa neseš v laboratorij 

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.8.2009 11:07:59   
claud

verjetno ji pol vzamejo s taterom,jauser posted image .....jaz bi na tvojem mestu poklicala p in jo vprašala za te vrečke,pa to v miru doma ujameš,potem pa neseš v laboratorij 

Ja sj bom rajš tko, kokr da jo že zdj s katetrom mučjouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.8.2009 11:17:49   
simonakr
Dan! Da se še jest mal oglasim. Dons pa niste tolk zgovorne glede na to da je dež in slabo vreme user posted image

Najprej čestitke za vse obmesečnice! user posted image user posted image

Število obrokov: 3 obroke mleka po 120-150 ml, 1 obrok goste hrane (kosilo, ali zelenjava ali sadje ali pa mlečna kašica - cca 5 zvrhanih velikih žlic - pojma nimam kolk je to ml user posted image ), večerni obrok je pa cca 180 ml mleka - jest mam otroka ki že zdej paz na linijo! user posted image user posted image

Spanje podnevi: dopoldne cca 1 uro, največkrat pa manj, popoldne pa cca 2 ure - seveda je to odvisno od dneva, lune, počutja ...

Spanje ponoči:
med 20/21 in 6/7, se ne zbuja razen če jo kaj matra.

Gibanje: sedi ob opori, prevračanje iz trebuha na hrbet in obratno, delanje "mostov" - dvigne in naredi trdo rit še posebej če ji kaj ni prav, "plazenje" - bolje rečeno ritje z nosom po tleh; ni še pogruntala da mora glavo dvignit, kar precej se že opre na noge, dvigne glavo od tal kot bi se hotela usest.

Oglašanje: gggggg, aaaaa, abbbbb, iiiiiii, gaa, hhhhh, maa, iiiaaaaa, šoblenje ustnic in pihanje zraka skoz njih, vpitje kar tako...

ZNA: Metat stvari okrog, cukat, ščipat, cuzat prste poleg dude, ki je še vedno v ustih, dudo vzet iz ust in dat nazaj, cuzat prste na nogah, povzečt štumfke z nog in jih skrit, vpit user posted image in glasno izrazit svojo voljo

rada ima:
vpitje, brcanje, vodo nasploh, norčije take in drugačne, igrice in kakršno koli pogovarjanje, pačenje in štetje rebrčkov, postavlanje na glavo in crklanje!

Claud - Une vrečke za nalepit dobiš v laboratoriju, vsaj mislim. Drugač jih majo pa v lekarni skor ziher!

Jest sm včerej oddala svoje dokumente v kadrovski in zdej čakam pogodbo!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.8.2009 11:29:32   
Onasiss

user posted image

Se podpišem...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.8.2009 11:36:39   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

Se podpišem...

Tud od nas!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.8.2009 11:44:02   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image

Se podpišem...

Tud od nas!

Čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 689
4.8.2009 11:48:49   
SURF
DANES IMAM ČISTILNO AKCIJO!

user posted image

aja...Mlea superuser posted image  za spanec.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.8.2009 12:20:30   
Ajvy

user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.8.2009 12:28:33   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

DANES IMAM ČISTILNO AKCIJO!

user posted image

aja...Mlea superuser posted image  za spanec.

Mi tudi,.... hvala...user posted image

So what....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.8.2009 12:33:58   
Maksi1
Pupe, malček se mi mudi, zato se bom oglasila bolj pole. Samo info za Claud: meni je P rekla, da naj naslednjič ne namažem ritke s kremo, ker bodo pregledali vodo. Imamo pa pregled 25., zato ti bom kaj več lahko takrat povedala.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.8.2009 12:42:29   
Deja
JUTRO!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Samo info za Claud: meni je P rekla, da naj naslednjič ne namažem ritke s kremo, ker bodo pregledali vodo.

Meni so prvič pri P rekli, da ko pridemo k njim, naj mu nič ne mažem, ker imajo same probleme s kremami.
Če pač nameravajo vzeti vodo...  In zato tisto jutro ko gremo k zdravniku nič ne mažem.

Mi smo zadnjič dali vodo... zgledalo pa je tako.
Prišli smo k sestri, dali pleničko dol, pol mu je sestra umila lulija s fiziološko in mu prilepla vrečko gor.
Pa smo se šli zmerit in stehtat, pol smo dali pleničko gor - da se ne bi pokakal. I
n potem smo šli k zdravnici na pregled.
Po pregledu smo bili še cepljeni - zato smo morali počakat še 20 minut v čakalnici.
Prej ko smo šli, je vrečka bila polna, smo jo odlepili, ati jo je nesel v laboratotij jaz pa sem zrihtala fanta...

< Sporočilo je popravil Deja -- 4.8.2009 12:43:17 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.8.2009 12:51:03   
tanci29

user posted image

tudi od nas

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 695
4.8.2009 12:55:45   
tanci29
smo od P

6mesecev: 7310g in 67cm  dobili pikico, tud zajokala ni, uglavnem vse ok..naslednji pregled 9.9.

erik:teža je šla doluser posted image ...tulu k norc...če do drugega leta ne bo kaj več govoru nas bo poslala  k logopedu, sam je rekla da ne ve če bo lohk sploh z njim delala ker je zelo težek karakter...povedala tudi da ga bomo zelo težko vodili in da je trden k neve kaj...če ne začnemo pridobivat teže pa bomo spet napoteni naprej...upam da ne

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 696
4.8.2009 13:24:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

smo od P

6mesecev: 7310g in 67cm  dobili pikico, tud zajokala ni, uglavnem vse ok..naslednji pregled 9.9.

erik:teža je šla doluser posted image ...tulu k norc...če do drugega leta ne bo kaj več govoru nas bo poslala  k logopedu, sam je rekla da ne ve če bo lohk sploh z njim delala ker je zelo težek karakter...povedala tudi da ga bomo zelo težko vodili in da je trden k neve kaj...če ne začnemo pridobivat teže pa bomo spet napoteni naprej...upam da ne

Ah, saj bo... Ne sekiraj se. Koliko pa ima kg tvoj Erik???? Pa čak saj še ni 2 leti star, bo že spregovoru, je še čas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak tvoja čmrla zgleda pa dost bolj bajsasta proti moji teža je pa približno glih.user posted image  

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 697
4.8.2009 13:37:32   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

smo od P

Ah, saj bo... Ne sekiraj se. Koliko pa ima kg tvoj Erik???? Pa čak saj še ni 2 leti star, bo že spregovoru, je še čas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak tvoja čmrla zgleda pa dost bolj bajsasta proti moji teža je pa približno glih.user posted image  

ma ja sej glede govora se ne sekiram kej dost, sam upam da nas ne pošlje naprej, k mi ni za hodt okol teh dohtarjev...ja dve leti bo oktobra...kg ima pa 11.100...

ja hana pa zgleda res bolj bucko kot tvoja evi...no vidiš pa te gramčki...men se bo skisal od njihuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 698
4.8.2009 14:00:15   
Onasiss
Ej moj Vito bo 4 star, pa ima 15kg... Je bil tudi on bolj suhec... Sam ne sekiraj se, je brez veze, da se obremenjuješ s tem. Ko bo šel v vrtec bo večja skupina in bo vse drugače boš vidla.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 699
4.8.2009 15:41:32   
witto
Juhuuser posted image ,kako ste? Končno malo ohladitve,no krst smo dali skozi, je bilo fajn. Matija je zdržal na začetku prvih 15 minut,je bil buden,potem pa je zaspal,in prespal celo mašo,krst,in se zbudil ko je bil čas za slikanje. Mali je pravi pozer. Res je bil zelo priden. V albumu so slikice, poglejte če vas je voljauser posted image . Dobil je polno daril,evrčkov.....vse je bilo lepo ampak, malo preveč vroče,34c......ve kako ste?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?